Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>antaresAN, 15 Kwi 2010, 10:26

>tak, zginęło 97 osób , ale dla jarów i bladziów nie ma to zadnego znaczenia,

>będa szkalować nawet umarłych,

>

>wszystko jasne od dawna

Możesz mi koleś pokazać w którym miejscu szkaluję umarłych. Możesz nawet wezwać na pomoc jacusia i nowego, znanych poszukiwaczy prawdy oraz Żydów i Świadków Jehowy.

Jestem Europejczykiem.

@Jaro

Nie, to ty mi powiedz,

dlaczego Prezydent nie powinien leżec na Wawelu?

czyżby dlatego?

>

Nietrudno się domyśleć, że wściekłość wszelkiej maści hipokrytów, kryjących się dotąd za żałobą wywołuje fakt, że pochowanie Marii i Lecha Kaczyńskich w krypcie na Wawelu sprawi, iż na wieki zostanie zachowana pamięć o tych postaciach i nie da się jej nigdy wykreślić z historii Polski. W perspektywie życia ludzi, którzy dziś rządzącą Polską, a których pamięć zniknie na przestrzeni jednego pokolenia - ta świadomość musi budzić najniższe instynkty i wściekłe reakcje. Oni wiedzą, że krypta na Wawelu oznacza trwałość wszystkich idei, za które oddał życie Prezydent Kaczyński i choćby jutro już oddali nas we władanie "rosyjskich przyjaciół" - prezydencka krypta nie pozwoli zapomnieć o wolnej Polsce.

>

>antaresAN, 15 Kwi 2010, 10:32

>@Jaro

>Nie, to ty mi powiedz,

>dlaczego Prezydent nie powinien leżec na Wawelu?

Przecież już pisałem. Za pierwszym razem nie zrozumiałeś? Skoro tak, to i za drugim i trzecim nie zrozumiesz.

Jestem Europejczykiem.

antaresAN, 15 Kwi 2010, 10:39

>@Redaktor

>

>dlaczego usuwasz wpisy o mozliwości zamachu?

>skoro spadła samolot i zginęli ludzie to dlaczego zaklada się z góry, że nie było zamachu?

>

>o co chodzi?

Redaktor też jest w gronie spiskowców :-).

Jestem Europejczykiem.

>jacch, 15 Kwi 2010, 13:34

>No więc dżambo jakiego wyznania jesteś?

Już ci dupku pisałem: jestem czarnym gejem wyznania mojżeszowego. Uprawiam też pokątnie kult cargo, ale ostatnio ze zrzutami jakieś kłopoty.

Jestem Europejczykiem.

>foxbat, 15 Kwi 2010, 14:08

>jaro,

>

>>Uprawiam też pokątnie kult cargo

>

>z czego budujesz samoloty? z bananow? :D

Na razie przygotowałem pas do lądowania i magazyn na dary. Samoloty mają dopiero nadlecieć, będę przechwytywał tych co nie zmieszczą się na Balicach.

Jestem Europejczykiem.

JKM o demokracji

"Gdy po raz pierwszy moja krewna Kaja spytała mnie, czy sądzę, że ciała śp.Prezydentostwa powinny spocząć na Wawelu, zdębiałem – i odparłem, że o tym decyduje Rodzina oraz właściciel miejsca pochówku. Ani nie jestem Ich krewnym, ani właścicielem tego zamku - więc po co mnie o to pytać?

Gdy takie pytanie zadano mi po raz dwudziesty, pojąłem, że d***kratyzacja ze szczętem przeżarła dusze Polaków. Obawiam się, że gdyby rodzina pp.Kaczyńskich postanowiła pochować ciała w moim Józefowie, uzgodniwszy to z księdzem proboszczem – to zaraz by się zebrała Rada Miejska i albo by to chciała uchwalić większością głosów, albo zarządziła referendum wśród mieszkańców.

Skoro można większością głosów uchwalić, że obywatel Kowalski nie ma prawa zapalić papierosa w knajpie obywatela Wiśniewskiego – to można, oczywiście, uchwalać większością głosów WSZYSTKO. Przypominam, że „obywatel” oznacza człowieka, który musi się obywać bez elementarnych swobód; za to wolno mu gnoić innych – byle uzbierał do tej zabawy 51% równie chętnych bandytów."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.