Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mamel, 18 Kwi 2010, 12:00

>a to koleszko, że jesteś palantem, trollem, ćwokiem i jednostką społecznie nieakceptowalną

>pakuj się

wlaza Atoposa nikt nie wypakuje

na Sayriusz abarot

pisowiec w akcji - warto posłuchać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A.wilson analityk zajmujacy sie eur.wschodnia.W przeciwienstwie do wielu zachodnich ekspertów nie czułem nigdy niecheci do prezydenta kaczynskiego...w jego wizji polityki wschodniej poza słowami, nie udało sie osiagnąc nic....

Skąd my to znamy- ten rząd nic nie robi. W przeciwieństwie do rządu PO gdzie rewolucyjne zmiany, praca aż furczy. A Radek Sikorski politykuje z właściwym sobie wdziękiem zachęcając do skandowania "były prezydent Kaczyński", czy snując dywagacje na temat wzrostu- to są dopiero osiągnięcia polityki zagranicznej.

(Radka) Wielki wkład "nuovo" w sztukę dyplomacji. Tego jeszcze nie było żeby minister spraw zagranicznych robił sobie oficjalnie jaja z prezydenta swojego kraju- wspaniałe innowacyjne osiągnięcia na skale światową.

Chodzi ci o to jak Kaczyński kazał Tuskowi aby ten odmawiał mu samolotów? Oj muls muls, u ciebie wszystko ma się do faktów dokładnie na odwrót.

No ale jeśli fakty nie chcą być poprawne- tym gorzej dla faktów. Już tam muls z wladzem wywróżą jakiś wirtual, o którym se pogawędzą.

wladz, 24 Kwi 2010, 13:07

>chcesz znać moją poważną opinię....to szkoda mi wspomnień z gimnazjum które swoją polityką naiwnego

>postrzegania Polski bardzo przypominał.

Chodzi ci o gimnazjalne szkolne kluby europejskie? I ich dojrzałą refleksję nad Polską?

chy chy

a masz chy chy filmik jak Gocłowski chy chy

daje śluba Tuskowi tuż przed wyborami 2005?

nie masz? no fakt kto tam w dzisiejszych czasach robi filmy czy fotki na ślubach

chy chy

Horst

Z tego co słyszałem to Komorowski jest takim samym katolikiem jak ty ( dla mnie to nie ma znaczenia) a i pochodzenie ma właściwe ( tzn. aryjskie i ziemiańskie).Tak że z tej strony go nie ugryziesz!

24 Kwi 2010, 16:06

Horscie zostaliscie przez centrale uznani za obiekt godny zainteresowania, bo na front rzucono Wam zamiast szeregowego zupaka oficera. teraz prowadzacym zostal i prosze zwazcie Horscie jak inteligenckie zagrywki nie wprost sa stosowane. Macie zagwozdke. :)

Cieszę się, że kolega Horst jednak żyje. Po tym jak ujawnił sposoby finansowania pisu (prostytucja dziecięca i handel narkotykami) bałem się, że został zgładzony. Pewnie wie o jeszcze bardziej obrzydliwym sposobie pozyskiwania pieniędzy przez pissmanów, więc żyje. Kolego Horst! - nie pisz tylko o tym na forum; to jest Twoja polisa na życie.

"Horst

Z tego co słyszałem to Komorowski jest takim samym katolikiem jak ty "

nie żartuj...Komorowski jest zdrowy psychicznie a horstek sam nie wie co się z nim dzieje

meloman 62, 23 Kwi 2010, 23:35

>pisowiec w akcji - warto posłuchać:

>

>

>

Ukryta Zawartość

Tak Krajczy kraje, jak mu rozumu staje.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.