Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

"Zaszyli kobiecie chustę operacyjną w brzuchu"

"Lekarz i pielęgniarka, oboje członkowie PO, odpowiedzą przed bielskim sądem za pozostawienie w jamie brzusznej pacjentki chusty operacyjnej. Kobieta w wyniku tego poważnie chorowała.

Pacjentka poddała się operacji w jednym z bielskich centrów medycznych. Lekarz popełnił w jej trakcie błąd medyczny - pozostawił chustę operacyjną w jamie brzusznej.

- W wydanej opinii biegli stwierdzili, że odpowiedzialność za błąd ponosi zarówno lekarz prowadzący, jak i instrumentariuszka zabiegu - dodała Borkowska.

Członkom PO, 40-letniemu lekarzowi i 35-letniej pielęgniarce grozi do 3 lat więzienia."

dziadunio myslal i wymyslil

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Nowy2, 19 Maj 2010, 17:43

>dziadunio myslal i wymyslil

>http://www.fakt.pl/Bartoszewski-Jestem-bardzo-powsciagliwy-,artykuly,72193,1.html

tłumaczy się, znaczy czuje się winny

jak mówiłem to cham, nawet mu przez myśl nie przeszło, że mógł kogoś obrazić albo może nawet mógłby przeprosić?

ale żydów przepraszać to by pierwszy kazał, tylko ciekawe za co

tylko z tym gnojem to dobrze powiedział, trzeba gnoja przyorać

musi se główkę paluszkami powachlować...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To teraz członkowie PO zaszywaja chustki w brzuchach.Generalnie jestem za- jesli zaszywaja to członkom PIS.kazdy członek z chusta w brzuchu.Moze uda sie kiedys cichaczem kurduplowi.chociaz ja juz mam wrazenie ze ktos mu ja zaszył w głowie.

Bronisław Komorowski, marszałek Sejmu, kandydat na prezydenta:

Dyskusja po jego wykładzie zahaczyła o równouprawnienie kobiet i mężczyzn. Jedna ze studentek opowiedziała, że nie chciano jej przyjąć do straży pożarnej, dlatego tylko, że jest kobietą. Komorowski tłumaczył, że równouprawnienie jest ważne, ale trzeba pamiętać, że są zajęcia nieodpowiednie dla pań. I opowiedział, że gdy był wiceministrem obrony narodowej, pojechał do Danii. Tam chciał koniecznie zobaczyć statek marynarki, na którym służyły także kobiety. Nie mógł zrozumieć, dlaczego taka sytuacja nie budzi tam żadnych problemów. - No i w końcu mnie tam zawieźli i pokazali. Wtedy zrozumiałem. Dunki nie są najpiękniejszymi kobietami, a to były... kaszaloty - śmiał się.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

SKYNYRD LYNYRD dzięki za ciekawy tekst,

> Miał odczyty o stosunkach okupacyjnych, tak w Austrii,

> jak i w Niemczech, wplatał stale nasz antysemityzm,

> szmalcownictwo, co tam się ogromnie podobało,

> bo jakoś odciążało Niemców, więc miał dobre publiciti -"profesorskie".

to jest oczywiste, dlatego jest taki popularny w Niemczech, część ich winy zrzuca na nas,

ta sama sytuacja z bardzo popularnym w Niemczech "polskim pisarzem" Andrzejem Szczypiorskim

W. Bartoszewski - fr. z Wikipedii;

"Po wprowadzeniu stanu wojennego 13 grudnia 1981 został internowany – początkowo w areszcie na Białołęce, a następnie w ośrodku internowania w Jaworzu na poligonie drawskim. Z internowania zwolniono go 28 kwietnia 1982 dzięki wsparciu udzielonemu przez krajowe i zagraniczne środowiska intelektualistów".

Co za szczęściarz (Antoni)! Gdzie by nie popadł w tarapty, nawet najgorsze - na ruszt w Auschwitz to zaraz go stamtąd ktoś wybawia!

"Naradzają się szeptem berlińscy bankierzy, dzwoni tajny telefon w warszawskiej bóżnicy" ???

Podobno jeden uczony (Bufon?) rzucał kotem z wysokości i w różnych pozycjach żeby sprawdzić czy zawsze spadnie na cztery A może by tak Bartoszewskiego z iglicy Pałacu Kultury istotną statystycznie ilość razy...?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.