Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Filut, podobno kręcą film o brygadzie Maczka. Drugi o nieprawdopodobnych perypetiach Pileckiego. A w 2011 gotowa będzie superprodukcja o lotnikach z Dywizjonu 303. Tylko zapomniałem nazwisk reżyserów.

Wiem jedno: nie Fajda.

Pomożesz?

jakcik tak naprawde chodziło mi o mermelade.A tak po prawdzie to zal mi cie.To co ostatnio robiom z twoimi przyjacielami Drabenm i dubaniewskim, to po prostu piesc sie zaciska.Jus nie wspomne ze ci chiba telewizor zabiora i beda poranki puszcac. a moze i radio tes.A ty NIC???

C3PO, 30 Maj 2010, 20:35

>Filut, podobno kręcą film o brygadzie Maczka. Drugi o nieprawdopodobnych perypetiach Pileckiego. A

>w 2011 gotowa będzie superprodukcja o lotnikach z Dywizjonu 303. Tylko zapomniałem nazwisk

>reżyserów.

>Wiem jedno: nie Fajda.

>

Jeśli tylko jakiś idiota zechce je zdjąć z anteny TVP, to jasne, że pomogę!

• Redaktorzy

"Filut, podobno kręcą film o brygadzie Maczka. Drugi o nieprawdopodobnych perypetiach Pileckiego. A w 2011 gotowa będzie superprodukcja o lotnikach z Dywizjonu 303. Tylko zapomniałem nazwisk reżyserów.

Wiem jedno: nie Fajda."

Jeszcze ktoś powinien o Katyniu. Bo ten co dotychczas, to jest już nie teges.

. a ponadto jak mówił wielokrotnie o. Rydzyk, jedna śliwka wrzucona do szamba nie uprawnia do nazywania go marmoladą>>>>> o tototo.jak na razie nie ma tam nawet tej sliwki...ale,czekamy.

Muls, a jakie dzisiaj kazanie trzasnął z ambony! Było o Tusku i Marszałku (tak go nazwał, jeszcze ktoś z Piłsudskim pomyli... ) i Putinie.

Ale jutro będzie awantura w Wyborczej, hahaha! Wiśniewska będzie wprost szalała. Może nawet sam Redanktór zabierze głos, bo Rydz naprawdę dał czadu!

• Redaktorzy

"Radio Maryja to jest duży problem. Choć nie tak groźny, jak się to przedstawia - mówi tygodnikowi prymas Glemp. Ujawnia też, że nie poznał finansowej sytuacji imperium Rydzyka.

- Ojciec Rydzyk jest w tej dziedzinie sprytny. Większość założonych przez niego instytucji kryje się za osobowością prawną zgromadzenia zakonnego. Kiedyś zapytałem go o status telewizji "Trwam". Dał mi delikatnie do zrozumienia, że to nie jest dziedzina, którą miałbym prawo się interesować - dodaje.

- A wyobraża sobie ksiądz prymas Radio Maryja bez ojca Rydzyka? - dopytuje gazeta. - Wyobrażam sobie. Taki właśnie był mój postulat - mówi Glemp."

Jako prymas nie był taki wyrywny...

Kto się boi Psa Cywila.

Przydupas Wildsteina, Pan Bukowski zapowiedział wówczas, że zdejmie z anteny Psa Cywila, nie zdążył.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 30 Maj 2010, 21:06

>- A wyobraża sobie ksiądz prymas Radio Maryja bez ojca Rydzyka? - dopytuje gazeta. - Wyobrażam

>sobie. Taki właśnie był mój postulat - mówi Glemp."

LOL. Z takim postulatorem jak on to Radio Maryja dawno by już skończyło jak świątynia opatrzności, czyli wcale by się nie zaczęło.

"Wielebne głupstwo"... jak pisał Krasicki.

Biskup.

W zamian za wycięte filmy i milionowe straty, jakie z tego tytułu poniosła TVP, planowano stworzenie warunków do realizacji innych filmów.

Przydupas Wildsteina, Bukowski zapowiadał:

"Koniecznie trzeba zrobić piękne filmy fabularne z historią w tle: rok 1920, serial o pułkowniku Ryszardzie Kuklińskim (jestem pewien, że młodzież oglądałaby to z wypiekami na twarzy i byłoby lepsze niż niejeden ‘Bond’), o partyzantce powojennej, generale Władysławie Andersie, Legionach Piłsudskiego."

Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle, ekipa dyletantów nie podołała zadaniu, które sobie postawiła, żaden z zapowiadanych filmów nie powstał.

Potem nastał Urbański, ekipa Wildsteina wyleciała na pysk a Czterej Pancerni i Kloss wrócili na antenę.

Wiesz jacch, to ja tu tylko wklejam. Nikt poza mną nie wklaeja, to ci się na oczy i na mózg rzuca.

Ty "rozlegle" banalny jacch jesteś na tle czegokolwiek, czy wogóle umiesz napisać coś, co się da czytać? Nieustające kwękanie jest tak nudne, że to obciach. Jeśli żal ci dupę ściska to się zrelaksuj jakoś. Taka rozlazła mameja, to jak Komorowski zupełnie, no nie?

No to wytrzyj gila i twardy bądź jak RUDY 102.

jozwa maryn, 30 Maj 2010, 21:06

>- A wyobraża sobie ksiądz prymas Radio Maryja bez ojca Rydzyka? - dopytuje gazeta. - Wyobrażam

>sobie. Taki właśnie był mój postulat - mówi Glemp."

>

>Jako prymas nie był taki wyrywny...

Ja tez mam postulate i to nie jedna. Ciekawe, a zawsze uwazalem Glempa za czlowieka bez krztyny humoru, a tu jozwopodobnym zrobil tere fere

Ukryta Zawartość

Teraz juz wiemy dlaczego rezyser znany dotad jako Wajda zapisal sie do HKM Bronka Wpadki Komorowskiego. Teraz rezyser fajda w hajdawery, bo nie jest pewien czy owa wojna domowa w Lazienkach nie spowoduje replay'a.

Ukryta Zawartość

Filut, 30 Maj 2010, 21:18

>Miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle, ekipa dyletantów nie podołała zadaniu, które sobie

>postawiła, żaden z zapowiadanych filmów nie powstał.

Chłe, chłe... chłe, chłe, jak w dystrybucjach siedzą same Gutki a w Ajtiajach koszerne Waltery, to nie powstał.

A wcześniej filmowym rulezem rządzili koszer Rywiny.

Chłe, chłe...

W takich warunkach to faktycznie tylko Fajda...

C3PO, 30 Maj 2010, 21:28

Oczywiście nie doczytałeś. Jeszcze raz.

Przydupas Wildsteina, Bukowski zapowiadał:

"Koniecznie trzeba zrobić piękne filmy fabularne z historią w tle: rok 1920, serial o pułkowniku Ryszardzie Kuklińskim (jestem pewien, że młodzież oglądałaby to z wypiekami na twarzy i byłoby lepsze niż niejeden 'Bond'), o partyzantce powojennej, generale Władysławie Andersie, Legionach Piłsudskiego."

To maiła tobić TVP, nie Gutek, nie Walter, nie Rywin mieli robić te filmy, tylko dzielni Bronka Wildsteina menadżerowie :)

Efekty znamy.

No a w bankach? W bankach też Nasi.

To jak tu filmy robić?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

C3PO, 30 Maj 2010, 21:41

>No a w bankach? W bankach też Nasi.

>To jak tu filmy robić?

Pudło! :)

Telewizja Polska S.A. jest jednoosobową Spółką Akcyjną Skarbu Państwa, działającą na podstawie Ustawy z dnia 29 grudnia 1992 r. o radiofonii i telewizji oraz Kodeksu Spółek Handlowych.

Telewizja Polska S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. J. P. Woronicza 17, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego prowadzonego przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego, pod numerem KRS 0000100679, o numerze identyfikacji podatkowej NIP 521-04-12-987 i kapitale zakładowym wpłaconym całkowicie w wysokości 266 596 500,00 zł.

I bez Waszych była kasa, rozumu i kompetencji nie było.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.