Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

Ad meritum, niedługo nasz poczciwy Jaro uzyska ksywkę Zręczny Jarosław:

"Przyznam szczerze, że nagminne wykorzystywanie ludzi lewicy przez PO i PiS wydaje mi się już trochę przesadą, przekroczeniem pewnej granicy. Politycy, którzy do tej pory nas atakowali, chcieli nas zdelegalizować, doprowadzić do tego, żeby SLD na scenie politycznej nie było, dzisiaj robią całkowicie coś innego, a nawet odnoszą się do czasu, który tak potępiali, czyli do Polski Ludowej - mówił Napieralski dziennikarzom w Sejmie, pytany o czwartkową wypowiedź Jarosława Kaczyńskiego [w sprawie E.Gierka]."

Jak kogoś stresuje że Kaczor może wygrać wybory to mam remedium, wystarczy postawić na niego.

Nie jest faworytem bukmacherów obstawka jest 1:2.88

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Postawić z 500 zeta, jak się przegra to ufff, nie został prezydentem, a 500 to nie majątek.

A jak wygra to prawie 1000 do przodu, no prawie becikowe. he he.

Niestety jak kogoś stresuje Komorowski, to już nie zadziała, słabo go obstawiają

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 2 Lip 2010, 12:41

>Z rozkładu wyników I tury wynika, że żelazny elektorat Kaczyńskiego w tej chwili to wieś<

kreujesz rzeczywistość ? - wcale mnie to nie zachwyca ale przypomnę, że w 1-szej turze to Mazowsze z Warszawą, co pojąć trudno, popierało prezesa

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

martens, 2 Lip 2010, 15:37

>Jak kogoś stresuje że Kaczor może wygrać wybory to mam remedium, wystarczy postawić na niego.

Zaraz usłyszysz zarzut że Sobiesiak interes interes chce zbić :)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

"kreujesz rzeczywistość ? - wcale mnie to nie zachwyca ale przypomnę, że w 1-szej turze to Mazowsze z Warszawą, co pojąć trudno, popierało prezesa"

Bez Warszawy, o ile wiem.

• Redaktorzy

Ja mogę wesprzeć, w zastępstwie, jeszcze jest parę minut. Otóż stanowisko prezydenta w Polsce jest stanowiskiem reprezentacyjnym. W związku z tym wolę, aby Polskę reprezentował człowiek wyglądający normalnie i zachowujący się po ludzku, a nie knypek z chomiczymi oczkami i cofniętą szczęką, który ciągle musi poprawiać coś w gębie językiem. Czy ktoś jeszcze popiera mój pogląd, okaże się w niedzielę.

Re: jozwa maryn, 2 Lip 2010, 23:52

>wolę, aby Polskę reprezentował człowiek wyglądający

>normalnie i zachowujący się po ludzku, a nie knypek z chomiczymi oczkami i cofniętą szczęką, który

>ciągle musi poprawiać coś w gębie językiem.

Józwa - jesteś zerem, po prostu osiągnąłeś dno

SLUCAJ JOZWA JESTES ZEREM

-NA WYBORY JEDZ ROWEREM

KAZDY KIEDYS ZACZYNAL OD ZERA

U JOZWY W GLOWIE JEST KARIERA

JOZWA OD DNA SIE ODBIC MUSI

PREZYDENTURA BARDZO GO KUSI

GRAAF OCENIL JOZWE WPISEM-

BYLO TO WYBORCZYM PO-PISEM

JOZWA W GLOWIE PROBLEM MA

NA KOGO JUTRO GLOSOWAC TRZA

jozwa maryn, 2 Lip 2010, 23:52

>a nie knypek z chomiczymi oczkami i cofniętą szczęką, który ciągle musi poprawiać coś w gębie językiem.

Tak jest jozwa - wygląd ważna rzecz

Ukryta Zawartość

post-17951-100000023 1278158884_thumb.jpg

post-17951-100000024 1278158884_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i czwarty twardziel :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem czy tu cos bylo na temat bo tej politykierni nie sledzilem od poczatku.

Ale w swiecie reprezentacja Panstwa odbywa sie mnie wiecej w schemacie par prezydenckich.

Czy Jaroslaw bedzie jezdzil na miedzypanstwowe wizyty z kotem ?

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

dalej nie rozumiem co wam nie pasuje w tym calym bronku, no niby ciamciaramcia, ale katolik nieudawany (w odroznieniu od kaczki), jakas biografia walki o lepsze jutro(w odroznieniu od kaczki), jakas udana kariera urzednicza (w odroznieniu od kaczki), brak oportunizmu (w odroznieniu od kaczki), brak kariery w komunizmie i uwiklania w komunistyczny system oglupiania ludzi (w odroznieniu od kaczki), nie jest pochodzenia zydowskiego(w odroznieniu od kaczki), nie ma korzeni rosyjskich, jego pradziadkowie byli polakami , a nie rosyjskimi żołdakami (w odroznieniu od kaczki), nie ma wady wymowy (w odroznieniu od kaczki), nie ma problemow z utrzymaniem protezy górnej w jamie ustnej(w odroznieniu od kaczki), ma normalna rodzine, a nie bratanice rozwodke , ktora wyszla za maz za syba sbeka (w odroznieniu od kaczki)...no naprawde bylem pewien na poczatku kampanii , ze jest to kandydat poza podzialami , na ktorego zaglosuja wszyscy zwolennicy pisu z tego forum majac w pamieci to , ze pechowa rodzina k. ma juz troche za duzo ofiar w ludziach na sumieniu, ze zdumieniem jednak patrze, ze macie w stosunku do rodziny k. nieograniczony kredyt zaufania i chcecie zeby cos jeszcze w kraju spieprzyli , a zieciunio k.-dubie. cos jeszcze zarobil mimo , ze juz ma miliony ...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

a jest wogole w erze internetu cos takiego jak cisza w i niby co mamy w tej ciszy w robic? modlic sie do cielca wyborczego czy zamrzec w bezruchu? przeciez to idiotyzm zamierzchlych czasow przedinternetowych...

nie, przepisy nie przystaja do rzeczywistosci, ale oczywiscie bralem udzial w dyskusji w sposob luzny i jakby podtrzymujac ciaglosc rozmowy, jesli to komus przeszkadza lub cos zakloca to juz koncze, nie mam swiadomosci jakiejkolwiek ciszy przedwyborczej, nie widze tej ciszy na ulicach....nie chce isc do wiezienia i obawiam sie , ze jak kolega mi wypisze zwolnienie to nie uda mi sie tak latwo obronic internowaniu jak panu kaczce, nie te czasy teraz takich jak ja traktuje sie ostro...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.