Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

stary audiofil, 9 Lip 2010, 16:11

<...bo za PO dalby sobie jajca wyciac!!>>

nic by nie dali sobie wyciąć - michy pilnują

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

"

Mam toaletowego rozmówcę, to muszę się zniżyć, aby zrozumiał.

I nie strasz, kolego, bo możesz mieć przykrą niespodziankę."

miłej rozmowy i nie bój się toaletowy dziadku

"stary audiofil, 9 Lip 2010, 16:11

>xniwax

>najwieksza wada wladzia jest to,ze pisze w tym watku,a zaleta to byloby dobre aby juz nie pisal!!!

>poza tym ma jeszcze taka ceche siedzi gdzies w administracji przed monitorem i wali w ta klawiature

>bez opamietania-przychodzi do domu-wlacza kompa i znow napierdziela w klawisze-tylko o polityce!!!

>To jest tak-pelny zlob,krotki lancuch i tylko o polityce-bo za PO dalby sobie jajca wyciac!!"

hej stary dziadzie napierdzielaj

jak nie masz innego wyjscia?? Zaczyna sie fajnie.dobrym pomysłem byłoby wziecie całej rady i telewizyji przez PO i przez rok napawanie sie krzykami i cofkami Picowych kaszalotów.Tak dla równowagi....i wytłumaczeniu organoleptycznym, w czym rzecz.a potem zrobic te ...reformy po ludzku.Ale ten rok to byłby miód na dusze.te oburzone bródki.te usteczka w podkówke....

młoda kaczyńska dostała 3 miliony, ale jak się uda wyrwać więcej - czemu nie. Może innym też coś skapnie z pańskiego stołu... Ciekawy jestem, czy to wynajęci aktorzy, czy jest aż tylu (...) w Polsce:

"96 osób w jednakowych koszulkach "zasiądzie" w namalowanym na Placu Piłsudskiego w Warszawie konturze tupolewa i zastygnie bez ruchu. Taki happening przygotowuje na sobotę Ruch 10 Kwietnia. Trzy miesiące po katastrofie padną też pytania do rządu i do prezydenta elekta.

Jak twierdzą organizatorzy pytań dotyczących katastrofy wciąż przybywa. Szczątki prezydenckiego tupolewa i czarne skrzynki nadal znajdują się poza granicami Polski - przypominają.

Happening odbywa się pod hasłem "Trzy pytania". Pytania dotyczą nie tylko "sprowadzenia do Polski wszystkich szczątków polskiego samolotu Tu-154 oraz czarnych skrzynek i innych materiałów dowodowych", ale również powołania "niezależnej międzynarodowej komisji technicznej badającej przyczyny katastrofy" oraz "otoczenia przez państwo polskie należytą opieką rodzin ofiar" katastrofy."

• Redaktorzy

"Według Ostrowskiej wypowiedź Palikota "nosi znamiona nawoływania do zabicia innej osoby i w dodatku ze szczególnym okrucieństwem".

Wedłag mnie natomiast wypowiedź pani dziekan nosi znamiona selektywnego, zachodnioeuropejsko-uniwersytecko-genderowego braku poczucia humoru, a także ogólnego braku lotności.

Jozwa

Uważasz wypowiedź Palikota (mimo, iż dla niby śmiesznego programu)za pełną poczucia humoru?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

Ja bym tak nie zażartował, ale chyba ponad wszelką wątpliwość był to żart. Oczywiście, jeśli ktoś podziela pogląd bystrej pani profesor, że p. Palikot w ten sposób ogłosił oficjalnie, że p. Komorowski w najbliższym czasie zabije p. Kaczyńskiego z pomocą strzelby, to może uważać inaczej, ja jednak sądzę, że był to dowcip. Z kontekstu wypowiedzi wynika, że żart oznaczał, że zdaniem p. Palikota p. Komorowski wygra z p. Kaczyńskim w wyborach.

Jozwa

Nie wiem komu to tłumaczysz.

Chyba wszyscy wiedzą, że Palikot to tylko słowa bez myśli i zamiaru.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

wladz

hej stary dziadzie napierdzielaj

zeby to robic to trzeba miec powod i jeszcze kogo-bo nie ruszam takiego rozwolnienia jak TY-

-z wiadomych powodow wladziu,wladku,wladyslawie,niemalze wieslawie-prawie jestes jak gomulka.

Ktory ala prezydent podobal CI sie najbardziej-najpierw PO Bronek,potem kilkugodzinny Borusewicz,czy

wreszcie obecnie panujacy Schetyna??

Widziales jaka komuna obowiazuje w PO-dzis k*tas Drzewiecki jaki hardy przed komisja-od razu taki

powinien trafic za kraty,razem z Chlebowskim,oraz pelniacym obowiazki glowy panstwa Schetyna!!!

Najpierw Tusk -zreszta kretacz,odwolal Schetyne na poczatku afery hazardowej z pelnienia funkcji

szefa MSWiA-ciekawe co teraz ma do powiedzenia narodowi pan premier,bo mi sie wydaje ze Schetyna

juz zostal rozgrzeszony i namaszczony na marszalka sejmu.Chlopcze jestes mlody jeszcze i butny,

i o zyciu malo wiesz,bo nocna zmiana trwa nadal,wiec uzyj dobry klej do tego krzeselka tej

bezwstydnej i pasozytniczej machiny jaka jest administracja panstwowa.Gwarantuje Ci chlopaku,ze

ten stan panstwa jaki jest teraz nie utrzyma sie dlugo-pozyjemy,zobaczymy.

• Redaktorzy

"Jeżeli by Tusk go nie chciał to by wyleciał jak reszta - Rokita - itp. Właśnie mi się przypomniał - jeden z inteligentniejszych facetów w PO."

Peowski odpowiednik Dorna, tylko słabszy. Dorn (którego swoją drogą bardzo nie lubię) nie piszczałby "Niemcy mnie biją!". Ale poza tym to samo: drugorzędny teoretyk partyjny z nadmiernymi ambicjami.

• Redaktorzy

"Nie jestem fanem PISu, ale ta "krew na rękach" była po prostu obciachowa."

Była owszem obciachowa, ale to cytat. W ciągu ostatnich miesięcy powtarzane było regularnie (i to raczej nie w PO), jakoby "krew na rękach" miał premier Tusk. Palikot powtórzył to głośno, tylko dokonał ohydnego zaiste zamachu na demokrację: odwrócił ostrze w drugą stronę. W Polsce skandalista to ktoś, kto mówi głośno coś, co wszycy myślą po cichu. A co do meritum wypowiedzi, to jest nieelegancka, ale oparta na zasadniczym fakcie: prezydent Kaczyński, napędzany nieposkromioną pychą, zapragnął zakasować spotkanie premierów Polski i Rosji, wykorzystując do tego rocznicę katyńską. Stąd bizantyjska świta i osobne obchody katyńskie. Czy można powiedzieć, ze ma krew na rękach? Ja bym tego tak nie sformułował, ale uważam, że pycha Kaczyńskiego pociągnęła do grobu prawie setkę osób.

A teraz z kolei gadasz farmazony-jaka znowu pycha??

Palikot mial racje w sprawie zdrowia Kaczynskiego,bo jak mozna byloby spoznic sie na samolot do Katynia??O tym teraz nikt nie mowi-wedlug mnie powinien.A Klich za brak reakcji na sklad osobowy

generalicji powinien byc postawiony pod trybunal stanu!!W dwoch katastrofach zginelo wiecej polskich

generalow,niz wszystkich na swiecie w ciagu ostatnich dwoch lat w krajach,ktore prowadza wojny!!1

A jutro nawet o tym nie wiesz,jak i wiekszosc chlopaki z bor-u jada na rajd motorowy do Smolenska.

Sledztwo nie zakonczone-wiec nie siej propagandy,po prostu nie dorabiaj-wiesz czego??

Siedzisz w tym watku mocno,wiec powiedz dlaczego corka Kaczynskiego mieszkala w palacu prezydenckim-

po smierci swoich rodzicow-pary prezydenckiej??-czy to samo tak wyszlo,czy to standard??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.