Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wpis zapytanego

"Ja widziałem. Wyglądać to jeszcze wyglądał ale mowa jego wybitnie mętna była.

Kilka kielichów wina to niewątpliwie wychylił. Wtedy to na żywo leciało więc trudno to było spreparować. Nawet żonę zawołałem żeby sobie posłuchała i popatrzyła."

- Pod koniec "Kropki nad i" w TVN 24 rozmawialiśmy o kandydaturze Lecha Wałęsy do "grupy mędrców" Unii Europejskiej. Prezydent był przeciw. Mówił, że Wałęsa obrażał jego i brata. Już zdenerwowany pytał, czy można obrażać jego brata - mówi Olejnik.

Jest pani na mojej krótkiej liście

- Odpowiedziałam, że nie można obrażać głowy państwa, ale prezydent domagał się ode mnie deklaracji, że nie można obrażać jego brata. Wtedy powiedziałam, że nie można obrażać nikogo. Po zakończeniu wywiadu prezydent zaczął na mnie krzyczeć: "Stokrotka, stokrotka, jest pani na mojej krótkiej liście, pożałuje pani tego, wykończę panią, nie obronią pani agenci służb specjalnych Walterowie [właściciele stacji TVN]".

- Ja na to przypomniałam prezydentowi - opowiada dziennikarka - że na początku lat 90. brałam w obronę Jarosława Kaczyńskiego przed atakami ówczesnego prezydenta Lecha Wałęsy. Wyciągnęłam do prezydenta rękę na pożegnanie. Zawisła w powietrzu, prezydent nie chciał się pożegnać, więc odeszłam. Świadkami tej sceny było kilkanaście osób: dziennikarze TVN 24 i belgijscy producenci programu. Stali oniemiali.

- O co prezydentowi chodziło z tą "stokrotką"? Uważa cię za jakiegoś TW? - pytam Monikę Olejnik.

Więcej...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jeżeli szukacie dziabniętego Kaczyńskiego to szukacie nie tego, co trzeba. Nie pamiętam, żeby w rozmowie z Olejnik jakoś ewidentnie było widać że jest nawalony - może tylko bełkotał trochę bardziej niż zwykle. Natomiast wieczorem w rozmowie z dziennikarzami to już co innego. I tego radziłbym szukać, pewnie w sieci gdzieś jest.

Jestem Europejczykiem.

skynyrd

zostałem już nieraz wyzwany od najgorszych nawet mordercą narodu polskiego więc to co proponujesz to śmiech na sali.

pijany Kwach? przecież rzecznik wszystko wyjaśnił.

skynyrd, 14 Lip 2010, 16:09

>a tak naprawde to był znanym Syrianinem

Rozumiem z Twojego wpisu że był członkiem jakiejś sekty. A tak często podkreślał swój rzekomy katolicyzm...Pojąłem teraz, czemu to właśnie ks. Indrzejczak został jego spowiednikiem - ów ksiądz słynął z gołębiego serca i pewnie z litości mu to przy każdej spowiedzi odpuszczał.

A propos L. Kaczyńskiego - kiedyś po spotkaniu z Tuskiem Kancelaria Prezydenta podała, że wypito wtedy 4 butelki wina. Sporo jak na 2 ludzi; Tuskowi jako gościowi nie wypadało zresztą się ubrzdyngolić.

może zamiast krzyża

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.