Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

"- Jeśli Komorowski usunie krzyż sprzed Pałacu, będzie jasne kim jest. Będzie po tej samej stronie co Grzegorz Napieralski i Zapatero - powiedział Jarosław Kaczyński"

Jaro sformułował to jak zachętę. Mógł powiedzieć "Stalin i Bierut", to wtedy Komorowski miałby chociaż powód do zastanowienia.

mily, 16 Lip 2010, 16:20

>Na stanowisko dyrektora Muzeum Łazienki Królewskie minister kultury Bogdan Zdrojewski powoła dziś Tadeusza Zielniewicza. W PRL był instruktorem ds. kultury w Komitecie Wojewódzkim PZPR w Lublinie.

to jest to nasze "mniejsze zło"

widać dzisiejsza elita w "kulturze" to dawni kaowcy ( pomijając aferki co po drodze były)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Jan Kowalski, 16 Lip 2010, 17:40

>Przygnębiająca jest miałkość tych ludzi, ogląd rzeczywistości jak u pantofelka. Taki Kamiński

>Michał, w polityce od dziecka, wykształcenie średnie, życie wyłącznie na koszt bliźnich i te jego

>marzenia:

>"Lubię dobre koszule, eleganckie spinki. Lubię sprawiać sobie odrobinę luksusu, nosić dobrą teczkę,

>portfel. Zbieram wieczne pióra. Moje marzenie to domek z ogrodem i dwójka dzieci".

Czemu się dziwisz - wszyscy, którzy są w miarę dobrzy w swoich zawodach są poza polityką (wyjątkiem był nieszczęsny prof. Religa który pod koniec życia dał się uwieść kaczystom - zapłacił zresztą za to straszną cenę). Ja jestem zdumiony, kiedy jakiś polityk ma coś sensownego do powiedzenia; jak do tej pory żaden pisowiec mnie w ten sposób nie zaskoczył. Pisowcy to przecież ludzie którym się nie udało i którzy niczego nie potrafią dobrze zrobić - poszli więc do polityki, bo nie chciało im się machać łopatą (zatem są nie tylko ograniczeni umysłowo, ale i leniwi - a stąd niedaleka droga do niezmierzonej podłości).A marzenia kamińskiego są typowe dla tej kasty - tworzenie pozorów kultury i normalności przy całkowitym braku życia wewnętrznego. Ci ludzie są jak wydmuszki - pomalowane wyglądają ładnie, ale po rozbiciu zostaje pustka.

• Redaktorzy

Nie, w organizacyjnym nie. Tylko towarzysko. Zresztą spotkałem paru forumowiczów, również paru znajomych profesorów z żonami i dziećmi... Towarzysko te imprezy stały bardzo wysoko, kiedy Warszawa postanowiła zbiorowo pokazać burmistrzowi Kaczyńskiemu, co myśli o jego rozporządzeniach.

shane63, 16 Lip 2010, 21:54

>a jutro gay parade w warsiawce, ciekawe, który z forumowiczów pokaże się na tej zacnej

>paradzie.Oczekuję szczegółowych relacji

ja jestem ciekawy czy przyjdą jaruś ze zbysiem - choć z ostatnich wiadomości wynika, że prezes zmienił upodobania i z mężczyzn (choć nazwanie tym mianem ziobry jest rzeczą dyskusyjną) przerzucił się na młode kobiety, które są jego bliskimi krewnymi. Kazirodztwo jest gorsze od homoseksualizmu (przynajmniej z biologicznego punktu widzenia).

skynyrd, 16 Lip 2010, 22:36

>meloman 62, 16 Lip 2010, 22:33

>Meloman wybacz bezpośrednie pytanie - czy ty jesteś pierdolnięty?

Marta kaczyńska zdeklarowała, że zastąpi Pierwszą Damę, czyli żonę prezydenta. Czy uważasz życie jak mąż z żoną ( a zatem i współżycie) siostrzenicy ze swoim styjem za rzecz normalną ? - bo ja nie. Nie jestem pierdolnięty, ale ty albo nie słuchasz wypowiedzi osób publicznych i nie powinieneś wię wypowiadać, albo jesteś zwyczajnie głupi, bo nie wyciągasz wniosków. Nikt nie dał ci jednak prawa obrażania innych forumowiczów

modrzew47, 16 Lip 2010, 22:40

>meloman

>Coś ci się pomyliło z tą biologią...w jednym przypadku wagina i penis a w drugim dupa z penisem.

>Sam zdecyduj co na to biologia.

Genetyczne skutki homoseksualizmu są żadne ( najwyżej wyeliminowanie pewnej puli genów z populacji), a kazirodztwa poważne ( wady rozwojowe, etc.) Dlatego w biologii istnieją mechanizmy zabezpieczające przed chowem wsobnym (abstrahuję już od tego, czy współżycie kaczyńskiego z siostrzenicą zaowocowałoby potomstwem)

skynyrd, 16 Lip 2010, 22:36

>M...n wybacz bezpośrednie pytanie - czy ty jesteś pierdolnięty?<

w tym kontekście powinieneś zapytać raczej - czy ty jesteś spenetrowany?

-:)

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

modrzew47, 16 Lip 2010, 22:56

>meloman 62

>Uchyliłeś się od odpowiedzi na konkretne pytanie(odrzucam kaczynckiego i polityke)podałem dwa

>przykłady a ty o genach.

Nie zrozumiałem zatem pytania - zadaj je w innej formie

meloman 62, 16 Lip 2010, 22:44

>Marta kaczyńska zdeklarowała, że zastąpi Pierwszą Damę, czyli żonę prezydenta. Czy uważasz życie jak

>mąż z żoną ( a zatem i współżycie) siostrzenicy ze swoim styjem za rzecz normalną ? - bo ja nie. Nie

>jestem pierdolnięty, ale ty albo nie słuchasz wypowiedzi osób publicznych i nie powinieneś wię

>wypowiadać, albo jesteś zwyczajnie głupi, bo nie wyciągasz wniosków. Nikt nie dał ci jednak prawa

>obrażania innych forumowiczów

Pisząc to zakładam oczywiście, że pojawiające się w sieci pogłoski jakoby Marta Kaczyńska była dzieckiem adopotowanym są fałszywe. Gdyby tak było wszelkie moje zarzuty wobec związku jarusia z siostrzenicą byłyby bezpodstawne - wtedy z jednej strony mielibyśmy bezwzględnego i cynicznego starego polityka, a z drubiej chciwą na pieniądze i splendor zamężną młodą kobietę. Byłoby to wprawdzie ohydne, ale przyznacie że jednak mniej niż w przypadku pokrewieństwa tej dwójki. NB uważam twierdzenie Józwy o skrócie myślowym ze strony Marty Kaczyńskiej za nieprawdziwe - dla jarusia kampania wyborcza była wszystkim i z pewnością nie pozwoliłby on nikomu ze swojego otoczenia na nieprzemyślane wypowiedzi publiczne .

modrzew47, 16 Lip 2010, 23:04

>Masz podane dwa przypadki...który jest zgodny z naturą(biologią)?

Oba są zgodne. Wśród zwierząt są to zachowania powszechne, tyle że pełnią różną rolę

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.