Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

stary audiofil widać ,że nie tylko kobiety lubią "mundur" -he he pociągają cie wytatuowani faceci w mudurach ? nie wstydź się wyraź swoją ekspresję wyciągaj z szafy skórzane gacie i na paradę -ja niestety mam za daleko a szkoda zatańczylibyśmy

• Redaktorzy

Panowie, udowodniliście skutecznie, że jesteście prawdziwymi mężczyznami, a nie bandą zniewieściałych pederastów, wasze kobitki to przeczytały i zaliczyły wam punkt, w związku z czym proponuję przejść już do bardziej akceptowalnych form wypowiedzi. Jeśli można. Wulgarne wpisy będą usuwane.

jozwa

w co jutro bedziesz ubrany,a nawet przebrany na paradzie??

domyslam sie ze raczej stroj adamowy to dla Ciebie za skapy juz jest-masz czym jeszcze zaimponowac??

bartasxx

poskakalbys PO PLATFORMIE z RYCHEM,ZBYCHEM,a najlepiej to z Misiakiem-wiek odpowiedni dla CIEBIE.

Osobiscie za stary juz jestem na takie tance swawolne,poza tym pewnie jestes brzydki,a ja z

chlopaczkami nie tancuje.Gdybys chcial osobiscie ze mna zatanczyc wraz ze swoja palka,to zapewniam

CIE nie mial bys najmniejszych szans.

Co się tyczy jakichś skinów, kryminalistów albo "prawdziwych polaków", to potrafię zrozumieć. Niskie czoła, grube szyje, mętny wzrok, buzujący temperament. Wrogów fajnie jakichś posiadać, a zwłaszcza takich co generalnie nie lubią przemocy i mało kto za nimi obstanie.

Ale co może normalny, przyzwoity, wydolny intelektualnie człowiek mieć przeciwko homosiom, pozostaje dla mnie zagadką. Robią jako grupa komuś z Was coś złego ?

Bo chyba u podstaw nie leżą te upiorne pseudoreligijne fobie sprzed wieków ?? Fakt, zaczęło się od św. Pawła, a dalej poszło łatwo. Zwłaszcza w kontekście złotych myśli innych ojców Kościoła. O tym np że kobieta to źródło nieczystości i podczłowiek. Ale z jezusowym przesłaniem ma to tyle wspólnego co Nergal z Okudżawą.

Jest chyba dla wszystkich oczywiste, że za parędziesiąt lat w Polsce, podobnie jak dziś w wiodących krajach Europy, homoseksualiści będą cieszyli się pełnią praw obywatelskich, ku zupełnemu poparciu reszty społeczeństwa. Będą zawierać małżeństwa, wykonywać wszelkie zawody. A także adoptować dzieci, bo niby dlaczego nie, chociaż akurat na to popyt wśród gejów jest bardzo niewielki.

Wasze wnuki również będą uważać ten stan rzeczy za jak najbardziej normalny. Was zaś, z waszych przekonań będą tłumaczyć w ten sposób: "Dziadek tak został wychowany, w tamtych czasach to było powszechne. Czasy były prymitywne to i społeczeństwo nie mogło być inne. Nie można przecież wymagać od ludzi by wyprzedzali swoją epokę".

No to czy nie lepiej popracować na sobą trochę, aby wnuki jednak były z Was dumne ?! Wśród skinoli predyspozycji ku temu nie widzę. Ale Tu, jak najbardziej.

Odrzucanie skompromitowanych dogmatów bywa niezłą frajdą. Gorąco zachęcam.

Ja, podobnie jak Jóźwa z paradami, miałem kiedyś z Owsiakiem i jego Wośpem. Z początku był mi zupełnie obojętny, bo do akcji charytatywnych jakoś nigdy się specjalnie nie rwałem. Mam, na własny użytek, ciut inną filozofię pomagania bliźnim. Ale gdy zobaczyłem kto i jakie środowiska Owsiaka nie lubią, i z jakich powodów, to jakoś automatycznie zacząłem go lubić i popierać.

YunnanTEA, 16 Lip 2010, 23:56

><Życzę Ci więc miłej zabawy na paradzie i - jeżeli tego oczekujesz - znalezienia odpowiedniego

>partnera. Powodzenia !>

>

>Meloman, pogięło cię? Czy ty po prostu piedolniety jesteś?

>

>Twoje wywody, te o córce prezydent Kaczyńskiego też, wskazują że ..patrz wyżej.

Moje wpisy są jedynie analizą wypowiedzi Marty Kaczyńskiej. Przecież to ona złożyła deklarację, o której wspominałem. Jestem przekonany, że każda wypowiedź bliskiego otoczenia jarusia podczas kampanii była starannie przygotowana - dlatego zachodzę w głowę, czemu ona to powiedziała. Może jaruś uznał swoich potencjalnych wyborców za bandę kretynów, a może uważa się za faraona ( w rodzinie faraona normalne były związki seksualne z bliskimi krewnymi - szło o to, żeby nie skazić krwi królewskiej) - tego nie wiem.

Nie wiem natomiast, czemu Ty mnie wyzywasz. Napisałeś, że wybierasz się na paradę i chcesz być "świeżutki" (jak rozumiem atrakcyjny). Wnioskuję z tego, że szukasz partnera. Życzyłem Ci dobrej zabawy i powodzenia w Twoim przedsięwzięciu, Ty natomiast odpowiadasz obelgami. Jeżeli tak postępujesz zawsze i Twoi znajomi o tym wiedzą, nie dziwię się, że musisz chodzić na różne imprezy zbiorowe, żeby nawiązać kontakty (tam Cię nie znają).

prawdziwa parada idiotów jak mniemam.Sraja tym co trzeba, TO tez maja na miejscu.tyle ze wlascwie to WSZYSTKO co maja.Na miejscu.jak widac przecietnemu wystarcza ze ma i to i to.I jus czuje sie 100%.Dobrawdy tez trudno sie dziwic, bo w innym miejscu ich wypowiedzi tez wskazuja ze wlasciwie to maja tylko to i to.

a zgodne jest natomiast z teoria wyborców.Za rada pani jadzi i naszego kochanego ksiedza pedofila...nie lubimy ich.Modrewek oczywiscie wykoncypował to samo, bo łun jest twardziel i nie da sie zmanipulowac.

najzabawniejsze jest to ze te ich podrygi niczego nie zmienia.Cós co jest od zawsze, przebije sie i bedzie jak wszedzie.jak znikna te chomofoby, to znikna parady.Wtedy koscioł tez zniknie i okaze sie ze jest nawet ...lepiej.

YunnanTEA, 17 Lip 2010, 08:18

>Meloman, pogięło cię? Czy ty po prostu pierdolnięty jesteś?

>

>Proste pytanie, a odpowiedzi na pół strony. Streszczaj się.

OK. Życzę Ci udanego podrywu na paradzie gejów, gdzie się wybierasz

jaruś atakowany - a to dobre. Biedne, skrzywdzone niewiniątko:

"Jarosław Kaczyński nikogo nie oszukał, a to on był w czasie kampanii brutalnie atakowany - powiedział w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" europoseł PiS Michał Kamiński.

Jego zdaniem Jarosław Kaczyński "Ma jedną twarz, ale oczywiście narracja, którą uprawia jako polityk, jest inna teraz, a inna była w kampanii wyborczej. Tym bardziej, że w kampanii prezydenckiej znalazł się w sytuacji szczególnej. Ubiegał się o fotel prezydenta, ale jednocześnie nad kampanią zaciążyła katastrofa smoleńska". To, że po wyborach prezes PiS zaczął mówić o katastrofie nie jest wg Kamińskiego niczym dziwnym i świadczy raczej o tym, że prezes PiS nie chciał wykorzystywać katastrofy w kampanii wyborczej, a teraz wraca do tematu. "

to jest prawie nic

wczoraj w rozmowie z Andrzejem Morozowski i Kaliszem Zbigniew Romaszewski wyrzekł się biografii uznając Gierka za liberała dowodem był 3 letni wyrok z którego odsiedział tylko 11 miesięcy.Bronił wypowiedzi prezesa o Gierku

zabawne jest ze faceci ktorzy nie maja swojego kandydata i nie daja sie manipulowac, a wiec nie chodza na wybory, chetnie kupuja np tabletki na odchudzanie,nie lubia gejów.Ot tak .Tak im przyszło do głowy.Otóz odpowiednie badania dowodza ze dzieci odpowiednio WYCHOWANE nie maja nic przeciwko..innoscia.robiac badania sympatii i neutralnosci linia znowu sie oprze o wisłe.

skynyrd

jesteś taki sam jak każdy pisowiec - od kogoś takiego jak ty nie można oczekiwać niczego innego prócz podłości i głupoty. Marta Kaczyńska złożyła zadziwiającą deklarację - staram się zrozumieć, co to oznaczało i dlaczego jaruś kazał jej to powiedzieć; w kampanii prezydenckiej była osobą publiczną. Sporo czytałem o polityce, ale nigdy nie czytałem o czymś podobnym w jakimkolwiek cywilizowanym kraju.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.