Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

mlus

No tak a weryfikatorem głupot jesteś ty...dobre sobie.Nie rozumiesz co sam piszesz a chcesz weryfikować innych?Powiedz,gdzie byłeś w 70r. i później?Cóś robiłeś przeciw komuszkom?Postawiłeś się komuś,kiedyś?Czy zza ekraniku walczyłeś?Może tylko krytyką sie zajmowałeś?Napisz coś co upoważnia cie do krytykowania i oceny innych?Sam Dowód Osobisty czy Paszport z orzełkiem nie wystarczy.

takie prawo skynek.A internecie dwie godziny leci wypowiedz Gowina o hasle Nie lekajcie sie.Dwie godziny wypowiedzi idioty.Wczesniej wypowiedz kurdupla o przyczynach katastrofy...dwie godziny wypowiedzi idioty.Taki swiat....skynek.Piszesz cały dzień....cały dzień wypowiedzi idioty.jak mozna temu zaradzic?walnąc trzy godziny wypowiedzi idioty.ja modrzewku wiedziałem ze jak zostane bohaterem walki z komuna to bende miał na karku taka bande jak wy.jak IPN i im podobni.I dałem sobie spokój.Juz wtedy wiedziałem ze Bohaterów przerobia na kapuste rózne maciarki, kaczynckie.Nie znalem nazwisk przerabiaczy...ale znałem historie.I wiedziałem ze znajda sie tacy.Nie mam charakteru Michnika i byc moze dał bym komus w morde.modrzewku.

no dobra skynek.nawet jakby warsiwaka była wzdłuz wisły od jej poczatku az do ujscia to mniemam ze prawobrzezniosc z jakichs powodów miała by ogromny wpływ na twoje zycie .jak donosza badania.

skinek, nie jestem idiotą, i nie napisałem iz ksiądz jest ch....nie atakuję ciebie, bo tak mi się podoba, tylko twoję żarty, uważam za niesmaczne.... ale jezeli uważasz, że możemy sobie podać ręce, to ja jestem pierwszy, który schowa miecz, posypie głowe popiołem i powiem mea culpa......a księdza nie atakuje za jego przekonania, tylko za to ,co robił po 90 roku.......przy okazji- i Popiełuszke i Jankowskiego bardzo ceniłem, jako autorytety.......

shane63, 17 Lip 2010, 20:18

>a swoją drogą dziwny to kraj ,w którym odchodzącym profesorom poświęca się 2,3 linijki textu, a

>klesze, który ostatnie 20 lat poświęcił na lewe interesy, malwersacje,wypominał rządzącym o Zydach w

>rządzie,molestował kleryków, urządza się pogrzeb w iście bizantyjskim stylu!Jaki dorobek po sobie

>zostawiają profesorowie, np Imieliński, a jaki ten zwariowany,zdemoralizowany klecha?

Imieliński to była wielka postać. Rzeczywiście coś jest nie tak, jeżeli jednemu z koryfeuszy medycyny poświęca się 2 linijki. Co do Jankowskiego - dla mnie to wyjątkowo niejednoznaczna postać. Kiedyś zachowywał się normalnie, potem chyba mu odbiło (uwodzenie dzieci z biednych rodzin - ohydne i nie pasujące nijak do jego przeszłości). Częstym idiotyzmem gazet czy telewizji jest rysowanie czarno-białych portretów. Powinni napisać o przeszłości Jankowskiego, ale wspomnieć też o podłościach, jakich się dopuszczał. NB czytałem o chronieniu przez prałata największego handlarza narkotyków na Wybrzeżu - jeśli to prawda, to Jankowski ma na sumieniu tysiące ofiar. Co się tyczy pogrzebu to nie dziwiłbym się - Kościół wyznaje zasadę "jeśli to nasz łajdak, to trzeba go bronić" - zobaczcie, co się dzieje w sprawach molestowanych dzieci przez kler.

skynard- no to przybij piątkę,nie lubię mieć wrogów zwłaszcza w stolicy, do której często jeżdżę, mimo wszystko, zapomnij moję niektóre cierpkie słowa.....pozdrawiam

PAŁY DO kwadratu. żrecie się jak majordomus co zgaduje co hrabia wpierdala, a hrabia chleje i dzieli z gejem jarkiem {pardon w srodowisku balbin } deser. jak to dobrze miec pastuchów

skynek nie ma konsekwencji walki z komuna.jest konsekwencja wyplyniecia na wierzch.I dotyczy to całej historii.rowniez przedwojennej.Już za solidarnosci wczasie wojennym miałem przyklady..jak sie ludzie potrafia zachować.generalnie tak dla przypomnienia skynek jak juz tak bohatersko te warszawe zescie zwalili, to bohatersko odbudowali wam to górnicy oddajac co dziesiaty wagonik na odbudowe Warsiawki.Zdaje sie ze nie usłyszeli nawet pocałuja wójta....Ale nie przeszkadza to w napinaniu sie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.