Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

he he ,coś mi sie przypomniało;"Pani Kowalsko, nie widziała pani mojego męża? Wzioł stówke i poszedł na k**wy, nie było go u pani?"

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Szkoda mi cie Kowalski..szczerze,ale z tym problemem musisz radzić sobie sam,na facetach sie nie znam a moja wyobraźnia nie widzi takiej możliwości,to i odpowiedzi sensownej nie będzie.

modrzew47, 23 Lip 2010, 17:59

>Kowalski

>Wy macie ten problem?Rady szukacie?

Po sposobie zwracania się do innego forumowicza poznaję, że nasz forumowy Kolega pracował w organach bezpieczeństwa PRL albo był członkiem ówcześnie rządzącej partii ? Może Kolega podzieli się wspomnieniami ?

Widzisz meloman..nawet skojarzenia masz właściwe dla siebie!

Tak,tak byłem członkiem PZPR,NSDAP,NKWD i jeszcze SB i wcześniejszego UB a potem FBI.

Takim byłem agentem..krążącym od partii do służb i odwrotnie.

modrzew47, 24 Lip 2010, 09:56

>Widzisz meloman..nawet skojarzenia masz właściwe dla siebie!

>Tak,tak byłem członkiem PZPR,NSDAP,NKWD i jeszcze SB i wcześniejszego UB a potem FBI.

>Takim byłem agentem..krążącym od partii do służb i odwrotnie.

Skojarzenia mam stąd, że kiedyś w czasie stanu wojennego przesłuchiwał mnie milicjant i zwracał się do mnie właśnie tak, jak Ty do innego forumowicza. Nie powinieneś się wstydzić - w MO czy SB oraz w PZPR byli też ludzie uczciwi. Nie zarzucam Ci przecież niczego złego - jestem jednak ciekawy, jak był widziany świat z pozycji średniego szczebla PZPR-owca ( bo Twój sposób zwracania się sugeruje, że wyżej niż do stopnia sekretarza powiatowego nie doszedłeś ). Jeżeli natomiast pracowałeś w organach bezpieczeństwa to do podoficera MO czy SB (uwaga jak przedtem).

Izrael obficie czerpie z doświadczeń III Rzeszy i jest największym triumfem Adolfa Hitlera:

kiedyś:

"Wszelkie małżeństwa z Żydami i stosunki natury intymnej zostały zakazane na mocy jednej z ustaw norymberskich - ustawy o ochronie niemieckiej krwi i czci (niem. Gesetz zum Schutze des deutschen Blutes und der deutschen Ehre) z dnia 15 września 1935. Złamanie zakazu małżeństwa lub kontakty kobiet niemieckich z Żydami groziły karą więzienia."

teraz:

"Izraelski Arab spędzi półtora roku w więzieniu, bo przed seksem z Żydówką nie przyznał się, że jest Arabem"

Maeloman

Zdziwiony jesteś, a nie powinieneś w końcu oba totalitarne państwa III Rzesz i ZSRR w latach 30 i 40 mały w swych wierchuszkach sporo Żydów. Problem w tym, ze to nie w tym był problem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

specjalnnej troski to za mało..dupek nie wie albo nie rozumie,że za takie pomówienia może mieć problemy.Nie wie nawet z kim rozmawia a jednak pomawia i to na podstawie jednego zwrotu..jest lepszy od Kaczynckich,Ziobry a nawet by do nich pasował.Może ta jego postawa to ściema?Taka przykrywka?Nauczono mnie rozszyfrowywania w KGB i CIA...melciu byłem ich agentem.

modrzew47, 24 Lip 2010, 16:09

">specjalnnej troski to za mało..dupek nie wie albo nie rozumie,że za takie pomówienia może mieć

>problemy.Nie wie nawet z kim rozmawia a jednak pomawia i to na podstawie jednego zwrotu..jest lepszy

>od Kaczynckich,Ziobry a nawet by do nich pasował.Może ta jego postawa to ściema?Taka

>przykrywka?Nauczono mnie rozszyfrowywania w KGB i CIA...melciu byłem ich agentem."

Działaj, działaj ty kapusiu. Zdaje się że z tym SB trafiłem w dziesiątkę

podkładasz się chujku każdym wpisem

nie zdziw się jak przyjdzie ci odszczekać coś w realu

uleczony się staniesz dożywotnio, bez nawrotów

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

mamel, 24 Lip 2010, 17:32

>podkładasz się chujku każdym wpisem

>nie zdziw się jak przyjdzie ci odszczekać coś w realu

>uleczony się staniesz dożywotnio, bez nawrotów

A widzę, że jesteś nie tylko człowiekiem od ciemnych interesów, ale i bandytą. Pruszków czy Wołomin ? - tak z ciekawości pytam...

meloman62

Melciu zapamiętaj sobie pokrako zyciowa,że góra z górą się nie spotka a człowiek drugiego, niespodziewanie może spotkać,szybciej niż myśli.

Masz jak w banku...życiowa fajtłapo.

modrzew47, 24 Lip 2010, 17:40

>meloman62

>Melciu zapamiętaj sobie pokrako zyciowa,że góra z górą się nie spotka a człowiek drugiego,

>niespodziewanie może spotkać,szybciej niż myśli.

>Masz jak w banku...życiowa fajtłapo.

Rozumiem że liczysz na swoich dawnych kolegów z instytucji, o jakich wspominałem. No tak, z pewnych firm człowiek nie odchodzi nigdy...

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Typowo polskie forum:-) Jeden drugiego utopilby w lyzce wody. Zero pomyslunku i zero zastanowienia. Rzeczywistosc nie jest tak prosta zeby podzielic swiat na PiSdrakow i POpaprancow. Niestety.

modrzew47, 24 Lip 2010, 17:59

>melciu drogi,na takiego fajtłape jak ty,nie potrzebuje nikogo ani z KGB ani z CIA ani z PZPR

>za wysoko sie cenisz..fajtłapo,pewnie przedszkolak by ci stracha napędził.

Mania wielkości ? Hm, to może utrudniać życie...

xniwax, 24 Lip 2010, 18:38

>;)

>Tylko po tych setach nie popełniajcie tutaj wpisów...

Pisanie na forum po pijaku mogłoby być fajne - dyskusja byłaby gorętsza, a ewentualna kłótnia bardziej zażarta i urozmaicona. Herodot pisze, że Scytowie przed podjęciem ważnej decyzji upijali się i dyskutowali problem, później zaś rozważali go po trzeźwemu. Dzięki temu podobno podejmowali trafne decyzje

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.