Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>Marta kaczyńska publicznie powiedziała "ża miała duży temperament" a teraz

>przetrzymywała klucze - co zatem robiła w pałacu,

Spoko skibus, wkrótce na pewno przeczytasz o tym we Fakcie lub Zyciu Na Gorąco lub ewentualnie w Gali i niechybnie się z nami tym podzielisz zaczynając jak zawsze od słów:

-Kiedyś czytałem....

;p

Na tropie zmowy.

Prezes ma nowego, tym razem egzotycznego bliźniaka w "mowie" i w "rozumie" też.

"Papierosy przemycane do Iranu są skażone świńską krwią i materiałami jądrowymi - twierdzi irański urzędnik, Mohammad Reza Madani z Towarzystwa Walki z Paleniem, który utrzymuje, że jest to część zmowy Zachodu przeciw jego krajowi."

"Madani nie przedstawił żadnych dowodów na poparcie swego twierdzenia, nie powiedział też, w jaki sposób wykryto rzekome skażenie."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mam pomysł, a może by posprzedawać truchła>

Dziecko skibus/meloman ze swojego konta na allegro pusci aukcje z Kaczyńskimi, Piludskim, a potem może króle jakie?

No i doposaży się te szkoły...dziecku.

wojciech iwaszczukiewicz, 30 Lip 2010, 10:26

"Nie wiem czy nie widzisz czy też udajesz,że nie widzisz co się dzieje w gospodarce światowej w

ostatnich 2-3 latach?Kto tu ma klapki na oczach?To nie jest czas na obniżanie podatków!

Pokaż mi taki kraj na świecie"

Panie Wojtku , to lenistwo umysłowe czy też celowe zwyczajowe ględzenie ?

"Podstawowa stawka podatku VAT w Wielkiej Brytanii wzrasta z Nowym Rokiem do 17,5 proc. z 15 proc. Niska stawka VAT-u była doraźnie wprowadzona 1 grudnia 2008 r. w celu pobudzenia gospodarki i obecnie powróciła do poprzedniego poziomu"

Najlepsze jest tłumaczenie, że podwyżki VAT na żywność nie będzie, będą osobne regulacje dot. żywności. Czy Oni maja wszystkich za idiotów? Dziś mój ulubiony premier przeszedł samego siebie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Do Pałacu Prezydenckiego na Krakowskim Przedmieściu nowy prezydent będzie mógł się wprowadzić dopiero po przeprowadzeniu prac remontowych. Są one niezbędne i mogą trochę potrwać: - W zimie mieliśmy nawet problemy z zamarzającą wodą, także jest trochę roboty - tłumaczył Michałowskiwe- oglądane we Faktach TVN.

Robimy zrzuitke na rurkie dla Bronka?

Przecie bidula nie może marznąć w zimie.

netoperek, 30 Lip 2010, 21:58

>Mam pomysł, a może by posprzedawać truchła>

>Dziecko skibus/meloman ze swojego konta na allegro pusci aukcje z Kaczyńskimi, Piludskim, a potem

>może króle jakie?

>No i doposaży się te szkoły...dziecku.

Jak ci kretynie zachoruje kiedyś dzieciak i będziesz go woził od szpitala do szpitala (bo nie ma odpowiedniego sprzętu) to coś do twojego zakutego łba może dotrze

leoneq

"Podstawowa stawka podatku VAT w Wielkiej Brytanii wzrasta z Nowym Rokiem do 17,5 proc. z 15 proc. Niska stawka VAT-u była doraźnie wprowadzona 1 grudnia 2008 r. w celu pobudzenia gospodarki i obecnie powróciła do poprzedniego poziomu"

Niestety, naszym ekonomistom to się w pale nie mieści.Nasi wolą zabrać a potem to podzielić. Tak pojmują swoją służbną rolę dla dobra ICH kochanej ojczyzny.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.