Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jozwa maryn, 11 Sie 2010, 10:12

>Cieszę się, chłopaki, że mimo szalejących represji wciąż jesteście w stanie wydyszeć prawdę w twarz

>siepaczom. Tak trzymać.

To sie ciesz

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Ale ten nasz reduktor elastyczny: moherową jarmułkę zmienia na moherowy berecik.

Jeszcze tylko nocna warta pod pałacem i będzie wesoło, medialnie i narodowościowo.

W końcu jak przystało na Redaktora Wszystkich Forumowiczów, piękna ta demokracja - dla każdego coś dobrego.

Jozwa

Przecież właśnie Tusk pobił rekord Buzka. Jest liderem w tym względzie, znaczy BYCIA kimś na kształt premiera stojącego na czele czegoś na kształt rządu...i to jest sukces...ale tylko dla niego i jego podopiecznych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Ja mam po prostu własne zdanie"

Tak to jest argument na przyzwolenie dla nożycorękich posłusznych.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax

Niewątpliwy sukces, medialno-pijarowski. A i brać myśliwska cieszy się z hubertusowego prezia, a może by tak dajmy na to jakiegoś wędkarza znaleźć (choć jeden znany już był...), bo jak myślistwem się brzydzę i gardzę mordercami, tak kija moczyć czemu nie - oczywiście catch&release rzecz jasna!

wbija brudne igły w WC w przejściu pod centralnym

może brać forumowa powinna zrobić własną manifestację w obronie/przeciwko (niepotrzebne skreślić), połączone z dyskursem i prelekcji o wyższości łączówek srebrnych typu litz nad łączówkami miedzianymi typu multi-strand (lub odwrotnie) w kontekście zastosowanych wtyków rca i xlr na przykład???

Gott mit uns

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

broy, 11 Sie 2010, 12:06

> bo jak myślistwem się brzydzę i gardzę mordercami

A co powiesz na średnio wysmażony stek albo żeberka na miodzie?

Myślistwo to piękna dziedzina, ten tego nie rozumie kto nigdy z prawdziwie dziką przyrodą nie miał do czynienia. Niewiele różni się od pszczelarstwa czy wędkarstwa, z pewnością potrzebna jest większa wiedza i odpowiedzialność aby ją uprawiać.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jak piękne są wspomnienia...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

meloman 62, 11 Sie 2010, 01:00

>Dobra, wyobraź sobie, że twój dzieciak złapał HIV, bo nie umiał założyć prezerwatywy<

"bo nie umiał założyć prezerwatywy" - gdzie rodzą się takie debile ???

- w moim środowisku przypadek nie wystąpił

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

wojciech iwaszczukiewicz, 11 Sie 2010, 09:35

>statystyki podają,że poglądy prawicowe idą w parze z gorszym wykształceniem i niższym IQ<

i tu Cejrowski obala takie mity i nie on jeden

lubię ludzi z poczuciem humoru i takim IQ

wladz, 11 Sie 2010, 10:21

>ognisko i kiełbasy na krzyżu<

A TO OBRAŻA DROGA MODERACJO MOJE (I CHYBA NIE WYŁĄCZNIE MOJE) UCZUCIA RELIGIJNE

PODPADA NIE TYLKO POD CIĘCIE ALE I PARAGRAF

• Redaktorzy

Aha. Inteligentny, sympatyczny impertynent. Z poprawką, że nie sili się na bycie sympatycznym. Uważa, że słuszne poglądy dają mu placet na wszelkie działania, bo takich unikatów jak on, prawdziwych prawicowych Polaków, trzeba chronić. Ciekawe, piszę to o Cejrowskim, a wyszedł mi Jacek Kurski. Ta sama mentalność, tylko Cejrowski bystrzejszy. Tak, wiem, że Cejrowski to ekscentryk. Tylko że co to za ekscentryk, który znęca się nad staruszką, bo wie, że ona go nie pozwie ani nie odszczeknie. Niech sobie tak samo poużywa na Palikocie czy Niesiołowskim, albo ze swojej branży na Wojewódzkim, wtedy pierwszy powiem: o, to jest dzielny malec!

• Redaktorzy

"A TO OBRAŻA DROGA MODERACJO MOJE (I CHYBA NIE WYŁĄCZNIE MOJE) UCZUCIA RELIGIJNE PODPADA NIE TYLKO POD CIĘCIE ALE I PARAGRAF"

Okay, udowodnij. Tzn. wykaż w którym punkcie, pokaż sprzeczność z Pismem Świętym lub przykazaniami, wyjaśnij, na czym polega w twoim przypadku obraza. W takim wypadku uwierzy ci zarówno moderacja, jak i sąd. Wskazane byłoby też, gdybyś udowodnił swoją religijność (osoba niereligijna uczuć religijnych nie posiada). Zaświadczenie od proboszcza wystarczy. Zamiast zaświadczenia może być udokumentowana fotograficznie interwencja w obronie wiary, na przykład twój czynny lub chociaż bierny protest przeciwko podpisywaniu się flamastrem na krzyżu na Krakowskim Przedmieściu, praktykowanemu przez tzw. obrońców. Wtedy potraktuję to poważnie, a nie jak typowy żarcik.

mamel, krzyż to taka sama figura geometryczna jak okrąg, kwadrat czy romb. To że chrześcijanie obrali za podstawę symbolu (czyli z ukrzyżowanym Chrystusem) wcale nie oznacza że odwołanie do każdego krzyża jest równoważne z krucyfiksem. Krzyżowcy jako tacy w historii Europy mają zabarwienie mocno negatywne, więc ich krytyka wydaje mi się dozwolona.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.