Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

panthomas, 16 Sie 2010, 09:32

>"Gazeta Wyborcza": Z Jarosławem Kaczyńskim nie zrobimy ani jednego kroku do przodu.

To już przekracza granice absurdu

Ale skoro Wybiórcza rzuciła takie hasło, to może Jarek niech nie lata samolotem

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Oficjalny organ twierdzi, że Jarek powinien zniknąć. POwstanie wtedy wielka monopartia i nikt już żadnego krzyża nie postawi i w ogóle będzie przepięknie! Brawo, jesteśmy krok od wskrzeszenia Trybuny Ludu!

Natomiast frustrat z Berlina z linku józwy rozpaczliwie próbuje zrozumieć i opisać coś, czego nie jest w stanie pojąć. Polaczek, który za parę ojro uważa, że coś i gdzieś znaczy. Butny, prymitywny i głupi - taki miks obecnej emigracji.

No proszę: nikt nie przyznaje się do gorących uczuć do Prezesa a jak coś, to zaraz wszyscy lecą zasłaniać go własnym ciałem. Bardzo mnie to rozbawiło i proszę o jeszcze :-))).

Jestem Europejczykiem.

wladz, 16 Sie 2010, 09:50

>kolejny objaw szaleństwa..... w gazecie zaatakowanej przez prezesa nie wolno pisać o nim pisać

>krytycznie

A teraz na ziemię: "nie wolno o nim pisać NIEkrytycznie". Od 2005 roku to oficjalny dogmat- kto o nim pisze niekrytycznie jest oszołomem, fundamentalistą, wodą na młyn itp.

"panthomas, 16 Sie 2010, 09:55

>wladz, 16 Sie 2010, 09:50

>

>>kolejny objaw szaleństwa..... w gazecie zaatakowanej przez prezesa nie wolno pisać o nim pisać

>>krytycznie

>

>A teraz na ziemię: "nie wolno o nim pisać NIEkrytycznie". Od 2005 roku to oficjalny dogmat- kto o

>nim pisze niekrytycznie jest oszołomem, fundamentalistą, wodą na młyn itp."

dobrze a teraz dowody postawionej tezy.

Fantomas to chyba wylądował tu z PiSsowskiego centrum monitorowania internetu. Dają wam tam jakieś kanapki czy sami sobie musicie załatwiać?

Jestem Europejczykiem.

A teraz na ziemię: "nie wolno o nim pisać NIEkrytycznie". Od 2005 roku to oficjalny dogmat- kto o nim pisze niekrytycznie jest oszołomem, fundamentalistą, wodą na młyn itp.

Dowody tej tezy? Oj ciężko ciężko, dla wladza pod latarnią, najciemniej. Otwórz dowolną gazetę.

broy, 16 Sie 2010, 09:57

>na tvpinfo o wizji prezydentury bk

To jakaś Wernyhora wieszczy?

"panthomas, 16 Sie 2010, 10:01

>A teraz na ziemię: "nie wolno o nim pisać NIEkrytycznie". Od 2005 roku to oficjalny dogmat- kto o

>nim pisze niekrytycznie jest oszołomem, fundamentalistą, wodą na młyn itp.

>

>Dowody tej tezy? Oj ciężko ciężko, dla wladza pod latarnią, najciemniej. Otwórz dowolną gazetę."

co to jest? nie zrozumiałeś prostego pytania a komentujesz zdania złożone

wladz, 16 Sie 2010, 10:02

>człowieku nie każdy ma mentalność wpatrzonego w guru sekciarza

Za to w Donka Słołoneczko można się wpatrywać?

Równie łatwo NIEkrytycznie możnaby pisać o Trockim za Bieruta :-D

POstalinizm tryumfuje z pianą na ustach (niefundamentalistyczną):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A prezydent elekt wreszcie będzie mógł spokojnie pracować, bo przeszkadzał mu w tym głównie motłoch sprzed Pałacu. Należałoby jeszcze jakoś zdematerializować Jarka (najlepiej wsadzić go w średnio sprawny statek powietrzny i wysłać w kierunku wschodnim we mgle)i wtedy pójdziemy do przodu że hej - ale żeby nam z tyłu nie zabrakło! A Polska będzie rosła w siłę, powróci Giertych, Lepper a może nawet i sam premier Miller!

Gazeta Wyborcza: "Z Jarosławem Kaczyńskim nie zrobimy ani jednego kroku do przodu. To najważniejszy powód, by się z nim rozstać"

Z pierwszym się generalnie zgadzam, sprawdzone wielokrotnie na żywym organizmie.

Z drugim - tu mam wątpliwości, bo kto zastąpi szamana w chocholim tańcu? Lud przecież potrzebuje rozrywki i bębnów wyznaczających jej rytm.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

W dniu rocznicy "Cudu nad Wisłą" - pomnik bolszewikom?!! - nie rozumiem!!

Tusku Słoneczko ty nasze

broy, 16 Sie 2010, 10:12

>absynt, politolog stwierdził, że po usunięciu krzyża 'Prezydent będzie mógł wreszcie sPOkojnie

>pracować". Piękne, proste i logiczne.

Aaaaaaaaaaaa to przepraszam bardzo

"wladz, 16 Sie 2010, 10:02

>człowieku nie każdy ma mentalność wpatrzonego w guru sekciarza

Za to w Donka Słołoneczko można się wpatrywać?"

czy ktoś zabrania i zasłania?

P.S.

co to jest?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.