Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

fantomas

To właśnie Wy pissmani tkwicie wciąż w wyborach z 2005r!Przy okazji kolejnych ciągle wracacie do tamtych.A to se ne wrati!

xniwax

Wg.Ciebie to co by Komorowski nie zrobił jest be.Jak unika konfrontacji z dewotami to jest żle a gdyby poszedł na udry to dopiero podniósłbyś larum!Trudno Ci dogodzić!

>modrzew47, 17 Sie 2010, 08:31

Widzę, ze nie rozumiesz słowa idol. Tak samo jak słowa strach i zdaje się wielu innych. No i jak mam z tobą dyskutować? Dla mnie strata czasu.

Jestem Europejczykiem.

"Czy ktoś zyska na awanturze o krzyż? Zdaniem Czapińskiego, to co się dzieje może wzmocnić SLD, bo tylko lewicy "mówi otwartym tekstem" o tym zdarzeniu. - Opowiada się wprost. Natomiast politycy PO kluczą. Nie chcą narazić się części wyborców, np. zwolenników pana Gowina. Trochę zachowują się jak do wczoraj (czyli do wypowiedzi prymasa na Jasnej Górze - red.) kościelni hierarchowie... - mówił psycholog. Jego zdaniem na sprawie stracił właśnie polski kościół, który spóźnił się z reakcją na wydarzenia - Coraz więcej ludzi myśli, że Kościół to jest zacofany zaścianek, bariera w cywilizowaniu kraju .

A co z krzyżem spod którego w sobotę usunięto 'obrońców'? Czapiński odradza siłowe rozwiązania i szybkie usunięcie symbolu sprzed pałacu. - Tej sprawy na razie nie ruszać, nie ma sensu - mówił Czapiński. Według niego takie rozwiązanie doprowadziłoby do kolejnej awantury - Nie doprowadzajmy do zawieruchy. Bo to się może rozlać - ostrzegał w TOK FM prof. Czapiński."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe jest też to:

"Prof. Czapiński zwraca uwagę na olbrzymią grupę społeczeństwa, która sympatyzuje z argumentami "obrońców krzyża". Jego zdaniem, ta grupa może sięgać nawet pięćdziesięciu procemają zamiar na nich głosowaćnt dorosłych obywateli."

Nie wiem skąd te szacunki ale nie zdziwiłbym się, gdyby były zbliżone do rzeczywistości. I na to pewnie liczy PiS, ale czy ci wszyscy ludzie mają zamiar na nich głosować? Zobaczymy przy okazji następnych wyborów.

Jestem Europejczykiem.

Ech te wasze obsesje kaczyniackie. Sympatyczne z was chłopaki, jak ci dziarscy wojacy z Japonii, którzy nadal nie wierzą że wojna się skończyła i siedzą w puszczy- tak wy walczycie z Kaczyzmem kiedy cały Naród dziarsko realizuje wspaniały program w zwycięskim POchodzie po 2007 i 2010:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pan płemieł wygłosił tu ok 15tys słów ważnych tez, a wy zamiast śledzić mądrość i konsekwencję ich realizacji (w dobie kiedy dysponują pełnią władzy i poparcia) wciąż reklamujecie JarosławaK- pomimo wyraźnych zaleceń GW że powinien zniknąć z waszych kiepełe.

Ukryta Zawartość

>modrzew47, 17 Sie 2010, 09:10

>Jaro_747

>Tak to bywa,że jak coś nie po myśli,ktoś krytykuje..zwykle wtedy szkoda czasu.Skąd to znam?

Ostatni raz się pochyle nad Tobą: w obecnej polityce nie mam żadnych idoli. To tłowo tu w ogóle nie pasuje. Nie uważam też wyboru Komorowskiego za nadzwyczaj szczęśliwy pomysł. Kojarzę go z prawicowym, konserwatywnym skrzydłem PO i narodowo-patriotycznym zadęciem. Prawdę mówiąc zawsze bardziej pasował mi do PiS i gdyby nie zaszłości towarzyskie pewnie by się tam znalazł.

Na razie posunięcia Komorowskiego oceniam pozytywnie - Krzyżakom schodzi z drogi starając się nie eskalować afery, Klicha delikatnie ale stanowczo skarcił, wyciągnął rękę do lewicy.

Pożyjemy, zobaczymy ale widać, że ta cała histeria wokół krzyża, pałacu i Komorowskiego jest sztucznie nakręcana przez niziołka i jego ludzi.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 17 Sie 2010, 09:35

>Na razie posunięcia Komorowskiego oceniam pozytywnie - Krzyżakom schodzi z drogi starając się nie

>eskalować afery, Klicha delikatnie ale stanowczo skarcił, wyciągnął rękę do lewicy.

Oj dzieje się dzieje: schodzi z drogi, delikatnie karci, wyciąga rękę- oj żeby nasz Bronek się nie spocił od tego za bardzo:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jaro_747, 17 Sie 2010, 09:39

>Powietrze dziwnie się odświeżyło. Czy Jarek nie ma czasem takiego przycisku ;-)?

Wciąż Jarek i Jarek, już powoli się domyślam genezy nicka "Jaro_747".

"Na razie posunięcia Komorowskiego oceniam pozytywnie - Krzyżakom schodzi z drogi starając się nie eskalować afery, Klicha delikatnie ale stanowczo skarcił, wyciągnął rękę do lewicy."

Hurra, wreszcie prezydent na miarę naszych czasów i możliwości! Niech żyje nasza mała POprawna stabilizacja! Grunt to się nie narobić.

wojciech iwaszczukiewicz, 17 Sie 2010, 10:11

>fantomas

>Co Ci się nie podoba na tym sympatycznym zdjęciu?

Nigdzie nie wspomniałem czy mi się ta fotka podoba czy nie, ale rozumiem że o coś się musisz zahaczyć jak meritum tej prezydentury jest tak miałko nieuchwytne. Spróbuj coś "delikatnie skarcić", równie to będzie sensowne- tylko się tym nie przepracuj.

wladziu, a więc stary dobry horst! wiedziałem, że nic dobrego w przyrodzie nie ginie! a więc mamy rok 2005 powiadasz?

Ja też uważam za Wojciechem, że prezydent elekt powinien jak najwięcej się relaksować w otoczeniu fachowych doradców i pięknej małżonki, a przede wszystkim zero stresów! Broń Boże jakakolwiek praca i wysiłek, jedynie należna cześć i POprawny wypoczyn!

broy, 17 Sie 2010, 10:23

>POprawny wypoczyn!

Haloo hallo, Donek rządzisz tam, ozwij się...

Ukryta Zawartość

post-27694-100000056 1282033572_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>broy, 17 Sie 2010, 10:13

>"Na razie posunięcia Komorowskiego oceniam pozytywnie - Krzyżakom schodzi z drogi starając się nie

>eskalować afery, Klicha delikatnie ale stanowczo skarcił, wyciągnął rękę do lewicy."

>

>Hurra, wreszcie prezydent na miarę naszych czasów i możliwości! Niech żyje nasza mała POprawna

>stabilizacja! Grunt to się nie narobić.

Nie wiem, czy Szanowny Kolega zauważył, ale te trzy zdania nie są ze sobą powiązane, tj. trzecie nie wynika z drugiego i drugie z pierwszego. Propaganda i to zdaje się cudze hasła bo samemu to pewnie coś lepszego byś wymyślił :-).

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 17 Sie 2010, 10:31

>ale te trzy zdania nie są ze sobą powiązane, tj. trzecie nie

>wynika z drugiego i drugie z pierwszego.

A po co to objaśniać, to typowe dla twojej "logiki" Jaro747 :-)

Kolega w tych trzech - przyznaję, że doskonale i logicznie powiązanych ze sobą zdaniach, a jakże - pięknie i co ciekawe wręcz poetycko przekazał nam maluczkim, jak wielkopomne i ponadczasowe są ostatnie poczynania p-denta elekta. Po prostu esencja POprawnego formułowania przekazu. Gratuluję pióra! A to delikatne skarcenie Klicha to już jest literacki Nobel bocznicowy!

Oczywiście czekamy nadal na oficjalną wykładnię, skor wczoraj prawdy objawione wyłożył mlb to chyba czas na józwę?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.