Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Mogłeś znależć bardziej atrakcyjne zdjęcie Pana Antoniego Macierewicza.To by było wtedy działanie z klasą , a tak tania prześmiewczość wyszła, demaskująca niespecjalną półkę zachowań.

Nie dostrzegam w zachowaniu pana Grasia powagi znanej z dni bezpośrednio PO katastrofie.

Degeneracja systemu ujawniła się w tej wypowiedzi całą pełnią i krasą.

Mówisz i masz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Mogłeś znależć bardziej atrakcyjne zdjęcie Pana Antoniego Macierewicza.To by było wtedy działanie z klasą , a tak tania prześmiewczość wyszła, demaskująca niespecjalną półkę zachowań.

To chyba nie wina Filuta, że Macierewicz wygląda tak, jak wygląda ;-).

>Nie dostrzegam w zachowaniu pana Grasia powagi znanej z dni bezpośrednio PO katastrofie.

Trudno zachować powagę ja słyszy się takie kosmiczne pierdoły.

>Degeneracja systemu ujawniła się w tej wypowiedzi całą pełnią i krasą.

Jak rozumiem masz na myśli kamarylę Prezesa? Faktem jest, ze otacza się coraz większymi durniami.

Jestem Europejczykiem.

Wypowiedzi Macierewicza są logiczne, spójne i uzasadnione, natomiast opinie na Jego temat to tylko brednie propagandystów

Może lepiej skomentuj kłamstwa minister zdrowia o badaniach genetycznych i sekcji zwłok oraz fakty niezabezpieczenia wraku czy terenu katastrofy.

Poseł Arłukowicz powiedział: "Zagram z każdym, kto ma gitarę. Marzę o tym, by wystąpić na jednej scenie wspólnie ze Zbigniewm Hołdysem". Otóż ja spełnię marzenie pana Arłukowicza, jeśli on spełni moje i odejdzie z polityki na zawsze. On jutro rezygnuje i jutro zaczynamy próby. Coś za coś. Mało tego. Jestem gotów wystąpić w duecie z Beatą Kempą pod tym samym warunkiem. Obiecuję, że zrobię z niej Janis Joplin albo może Chylińską, co będzie wolała, będę z nią występował w dresie adidasa na klawiszu casio - musi tylko zniknąć z Sejmu RP. Mogę założyć zespół Liars z Kempą, Kurskim, Arłukowiczem i J.Kaczyńskim (na bębnach), nauczę Wassermana menadżerki, Poncyljusza rozklejania plakatów, będziemy wielkim, kultowym bendem. Laski będą fruwać wokół nas, czipendejli wokalistce zafunduję sam. Przysięgam. Ale muszą w komplecie odejść z Sejmu. Jak mówiłem: coś za coś.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Jak dzieci.

Macierewicz zapowiedział ponadto, że zwróci się do sejmowej Komisji Etyki Poselskiej o ukaranie posła PO, rzecznika rządu Pawła Grasia za jego niedzielną, zdaniem posła PiS niestosowną, wypowiedź w Radiu Zet.

Widać, że trwa wyścig do d... Prezesa:

"Szef klubu PiS Mariusz Błaszczak złożył wniosek o ukaranie rzecznika rządu Pawła Grasia przez sejmową Komisję Etyki Poselskiej. (...) W piśmie do przewodniczącego Komisji Etyki Błaszczak napisał, że Graś złamał zasady etyki poselskiej, bo podczas programu "w sposób uwłaczający godności rodzin ofiar katastrofy Tu-154 żartował ze śmierci ich bliskich". "

Nie bardzo rozumiem - Błaszczak nie żyje? Bo przecież to z niego żartował sobie Graś. To kto w takim razie występował?

czyżby kolejni bliźniacy?

Jestem Europejczykiem.

Poseł Arłukowicz powiedział: "Zagram z każdym, kto ma gitarę. Marzę o tym, by wystąpić na jednej scenie wspólnie ze Zbigniewm Hołdysem". Otóż ja spełnię marzenie pana Arłukowicza, jeśli on spełni moje i odejdzie z polityki na zawsze.

No cóż, Arłukowicz na tle innych posłów wypada całkiem nieźle. Powiedziałbym, ze nawet powyżej średniej. Jak widać fakt, ze poseł SLD nie jest komuchem i nie pałował robotników strasznie drażni. Na domiar złego zdaje się nie jest nawet członkiem SLD. Zgroza!

Jestem Europejczykiem.

Poseł Arłukowicz powiedział: "Zagram z każdym, kto ma gitarę. Marzę o tym, by wystąpić na jednej scenie wspólnie ze Zbigniewm Hołdysem". Otóż ja spełnię marzenie pana Arłukowicza, jeśli on spełni moje i odejdzie z polityki na zawsze. On jutro rezygnuje i jutro zaczynamy próby. Coś za coś. Mało tego. Jestem gotów wystąpić w duecie z Beatą Kempą pod tym samym warunkiem. Obiecuję, że zrobię z niej Janis Joplin albo może Chylińską, co będzie wolała, będę z nią występował w dresie adidasa na klawiszu casio - musi tylko zniknąć z Sejmu RP. Mogę założyć zespół Liars z Kempą, Kurskim, Arłukowiczem i J.Kaczyńskim (na bębnach), nauczę Wassermana menadżerki, Poncyljusza rozklejania plakatów, będziemy wielkim, kultowym bendem. Laski będą fruwać wokół nas, czipendejli wokalistce zafunduję sam. Przysięgam. Ale muszą w komplecie odejść z Sejmu. Jak mówiłem: coś za coś.

Ciężko będzie nauczyć poległego w katastrofie Pana Wassermana menadżerki -

ale córka jest prawnikiem to da sobie radę.

corka to w posly, wielu czlonkow rodzin 'ofiar' 'zamachu' nie uwolni nas od swoich osób tylko bedzie wystawionych na listach, nazwisko i załoba musi pracowac na wynik wyborczy, do smierci bedziemy na to towarzystwo robic, zaprawde glupi to narod ....

Jaro nie wiem , w ktorym miejscu ten arłukowicz wyglada niezle, to facet pokroju migalskiego bez pomyslu na siebie plotacy 3po3 w tv...

Jaro nie wiem , w ktorym miejscu ten arłukowicz wyglada niezle, to facet pokroju migalskiego bez pomyslu na siebie plotacy 3po3 w tv...

Z tego co wiem, to facet jest całkiem dobrym lekarzem-pediatrą, w dodatku społecznikiem (coś tam obiło mi się o uszy o jakimś hospicjum, ale mogę się mylić). Tak więc ma fach w reku i polityka do życia nie jest mu potrzebna. No to idź do sejmu i sprawdź jak to wygląda z innymi posłami. Co umie robić taki Kaczyński, Tusk czy wielu innych?

Jestem Europejczykiem.

jaro jakby byl dobrym lekarzem toby w polityke wogole sie nie bawil, tak Ci napisze w tajemnicy, dobry lekarz nie wystepuje w telewizyjnych show typu 'nakrec mnie jak z gołą d*pą próbuje sie utrzymac na wielbladzie' itp.... a ze facet napewno inteligencja zabija takiego miglaskiego, brudzinskiego itd. to jasne, problem , ze po prostu rozmienia sie na drobne dla paru zlotych, ale temu jest winna wieloletnia pauperyzacja zawodu lekarza, w normalnym kraju bedac przecietnym pediatra nie schylilby sie po pieniadze o jakie zabijaja sie migalscy czy dubienieccy ze wzgledu na szacunek do siebie i zaufanie spoleczne oraz prestiz , ktory moglby stracic dyskutujac w durnych programach publicystycznych z durnymi dziennikarzami i durnymi politykami....

Tak wylatywał właśnie wraz z geologami do Smoleńska przekopywać teren katastrofy.

I czego miałby tam szukać? Poza tym nikt nie chce kopać bo teren skażony jadem.

Jestem Europejczykiem.

No dobra ale z intelygencją pana posła Arłukowicza to wolałbym określenia sprawność czy bystrość umysłu.

Jakiś mało zrównoważony ten pan poseł dość agresywny bez dystansu i klasy.

Od samego pojawienia się tej gwiazdy nie mogłem doszukać się wartości dodanej i czym ona tak zachwyca .

No ale dziennikarze wiedzą lepiej - rozdmuchali z braku laku człowieka - nową twarz SLD.\nie członek partii/

>nową twarz SLD.nie członek partii

Cuś jak Migalski - nie członek PiS.

Czyżby słowo "członek" już nie brzmiało dumnie?

Swoją drogą ciekawe zestawienie - "brzmiący członek" :-). Dobrze, ze nie "grzmiący członek" (jak Błaszczak czy Brudzio).

Fajnie to brzmi: "grzmiący członek partii" :-))).

Jestem Europejczykiem.

Migalski jeszcze bardziej nie sprawdził się - kompromitował PiS u Lisa i w TVN czasami coś mu wychodziło ale generalnie to nie jest rasowy typ polityka. Ma zbyt słabą psychikę i jest nie wystarczająco męski .Zresztą kadry to nieporozumienie jak na 37 mln kraj.

Saryusz Wolski to rozumiem.Poziom europejski wysoki, ale takich jest niewielu.

to sie wszystko zmienia, kiedys dla pisowcow miglaski byl cacy, marcinkiewicz byl monż stanu, dorn byl monż stanu, pies dorna wyznaczał standardy w ministerstwie...ziobro byl mlody zdolny...teraz juz jest inaczej...nawet u nas na forum nie wszyscy nadazaja....

Wymienieni to nie moje typy to porażki może oprócz Dorna, Ziobro też nie wróżę kariery na miarę.

Dorna rozumie ciągle w cieniu nie jest miło.

Kryzys przywództwa w PiS jest pewny, po odejściu Pana Prezesa.Determinacja i całkowite oddanie przy towarzystwie odpowiednich talentów to cechy niedzisiejszego czasu a takie muszą być by odnieść prawdziwy sukces i umieć go utrzymać.

Saryusz Wolski to rozumiem.Poziom europejski wysoki, ale takich jest niewielu.

Doceniam śmiałość myśli, ale przed Saryuszem bym ostrzegał. To chodzące autoreklamiarstwo i bufonada ale szczęśliwie poparte wiedzą i umiejętnościami. Więc w sumie może się czepiam.

Jakby Kolega chciał zabłysnąć niezależnością myśli to uwadze polecałbym posła Marka "Pocałujmy Ziemię Kaliską" Siwca.

Jestem Europejczykiem.

Doceniam śmiałość myśli, ale przed Saryuszem bym ostrzegał. To chodzące autoreklamiarstwo i bufonada ale szczęśliwie poparte wiedzą i umiejętnościami. Więc w sumie może się czepiam.

Jakby Kolega chciał zabłysnąć niezależnością myśli to uwadze polecałbym posła Marka "Pocałujmy Ziemię Kaliską" Siwca.

Dzięki zajrzę przy okazji .

Ja nie potrzebuje błysku jestem spełniony, nie mam też poglądów politycznych, wspieram słabszych ot to.

Odróżnienie ziarna od plew ,umiejętność odkrycia i zdefiniowania talentu w wczesnej fazie rozwoju to jest dla mnie coś istotnego.

Izabelli ;-)?

Dobre, może Izabeli - nie czytuje tego poziomu prasy nie znam dziewczyny,ale pewnie nowy model jest atrakcyjny.

Dobre, może Izabeli - nie czytuje tego poziomu prasy nie znam dziewczyny,ale pewnie nowy model jest atrakcyjny.

Izabell to temat do przemilczenia, Marcinkiewicz w apogeum swej popularności już nie.

Popularność owego faceta - w sumie "bez własciwości" to znak który należałoby właściwie odczytać.

Jestem Europejczykiem.

Izabell to temat do przemilczenia, Marcinkiewicz w apogeum swej popularności już nie.

Popularność owego faceta - w sumie "bez własciwości" to znak który należałoby właściwie odczytać.

Właśnie z tego powodu nie mam pojęcia o dziewczynie.

K. Marcinkiewicz wypełnił potrzebę zaistnienia polityka z ludzką twarzą , ale jednocześnie prawdziwego, wiarygodnego, takiego naszego wystarczająco nowoczesnego ale zakorzenionego w wartościach.Do dziś nie ma jego odpowiednika żadna ze stron.

Oczywiście ktoś taki jest zbyt miękki by dojść do władzy, ale jak ma się delegacje prezesa to 80% poparcia murowane,

jaro jakby byl dobrym lekarzem toby w polityke wogole sie nie bawil,(...) temu jest winna wieloletnia pauperyzacja zawodu lekarza, w normalnym kraju bedac przecietnym pediatra nie schylilby sie po pieniadze o jakie zabijaja sie migalscy czy dubienieccy ze wzgledu na szacunek do siebie i zaufanie spoleczne oraz prestiz , ktory moglby stracic dyskutujac w durnych programach publicystycznych z durnymi dziennikarzami i durnymi politykami....

Abstrahując od partii którą wybrał w Arłukowiczu widzę typ Judyma który widząc że jako lekarz nie jest w stanie załatwić pewnych rzeczy postanowił działać szczebel wyżej. Czy zrobił dobrze czy źle czas pokaże (albo i nie). Myślę, że w swej naiwnej szlachetności nie objął całego obrazu pola walki na którą się udał. Niestety naiwni przegrywają jakie by nie były ich intencje.

Jestem Europejczykiem.

Właśnie z tego powodu nie mam pojęcia o dziewczynie.

K. Marcinkiewicz wypełnił potrzebę zaistnienia polityka z ludzką twarzą , ale jednocześnie prawdziwego, wiarygodnego, takiego naszego wystarczająco nowoczesnego ale zakorzenionego w wartościach.Do dziś nie ma jego odpowiednika żadna ze stron.

Oczywiście ktoś taki jest zbyt miękki by dojść do władzy, ale jak ma się delegacje prezesa to 80% poparcia murowane,

Sentyment do Marcinkiewicza jest zadziwiający. Facet był ładnie prezentującą się marionetką ale fundamentalne poglądy wyparowały w kontakcie z prosta wsiową dupiną której białe botki pokonały dwutysięczną tradycje kościoła katolickiego. Temat sam w sobie fascynujący.

Jestem Europejczykiem.

Sentyment do Marcinkiewicza jest zadziwiający. Facet był ładnie prezentującą się marionetką ale fundamentalne poglądy wyparowały w kontakcie z prosta wsiową dupiną której białe botki pokonały dwutysięczną tradycje kościoła katolickiego. Temat sam w sobie fascynujący.

Bym widział temat z innej strony - to jak w przypadku wielu innych polityków brak prawdziwej męskości ,honoru, wewnętrznej mocy jest przyczyną, że od razu nie wybrał właściwej partnerki.Te sprawy charakterologiczne są powiązane ściśle z następstwami sfery zawodowej czy kariery.

Niewłaściwy wybór partnera to banał ale zniszczył nie jednego i wielu jeszcze czeka w kolejce...

Nie był wierny kobiecie ......nie był wierny partii.... czyste zachowanie zgodne z zasadami psychologii.

To jest związane z brakiem szacunku.Do dziś Kazio nie wie w jaki sposób został premierem.Za to wylicza co to on nie zrobił.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.