Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

"Wie Pan jest taka figura w psychologii - osobowość fasadowa - proszę z ciekawości sobie to przeanalizować - bo widzę cechy wspólne na podstawie Pana wpisu."

panie 747 zdecyduj wiara w psychologię czy prezesa...wybierając psychologię musiałbyś przyznać rację osobom postulującym leczenie prezesa wybierając prezesa nie wspominaj o psychologii.

Rozni nas jednak pewnie to że ja nad tym ubolewam - potrzebujemy autentycznej Nowoczesnej Polski i jakoś wyjdziemy na ludzi nawet kiedy ksiezulkowie nie beda prac nas po mordachM

Trafna uwaga, im bardziej ktoś mnie atakuje tym grzeczniej i bardziej rzeczowo staram się taką osobę traktować.

Czy nadstawianie drugiego policzka przynosi efekty?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

"Wie Pan jest taka figura w psychologii - osobowość fasadowa - proszę z ciekawości sobie to przeanalizować - bo widzę cechy wspólne na podstawie Pana wpisu."

panie 747 zdecyduj wiara w psychologię czy prezesa...wybierając psychologię musiałbyś przyznać rację osobom postulującym leczenie prezesa wybierając prezesa nie wspominaj o psychologii.

I tu zgoda z tą uwagą, że prawdopodobnie ani jeden człowiek nie istnieje jako w pełni "zdrowy" od strony stanu wiedzy psychologicznej.

Każdemu z nas przydałoby się więc leczenie - mnie również - mam wiele problemów z własną psychiką - wnikliwy fachowiec potrafiłby to zdiagnozować z tekstów.

"- Nie będę owijał w bawełnę, nie będę używał ostrożnych sformułowań. Jest to kolejny etap walki z tym bardzo groźnym zjawiskiem, jestem przekonany, że wreszcie skuteczny - mówił premier na konferencji ws. walki z dopalaczami. - Wczoraj sklepy z dopalaczami zniknęły raz na zawsze - podsumował sobotnią akcję Donald Tusk"

Kolejny problem medialny i oczywiście Tuska zgodnie z sugestią mediów zamykać karać nie pozwolić...tak najłatwiej ciekawe że podobnych problemów nie w innych krajach z dostępem do dopalaczy.

Zamiast bardziej kontrolować składniki i prowadzić profilaktykę tłumaczyć pokazywać efekty nadużywania

P.S.

Ciekawe czy wstrzyma produkcję odlotowych klejów bowiem dzieciaki nadal będą szukały wrażeń.

I tu zgoda z tą uwagą, że prawdopodobnie ani jeden człowiek nie istnieje jako w pełni "zdrowy" od strony stanu wiedzy psychologicznej.

Każdemu z nas przydałoby się więc leczenie - mnie również - mam wiele problemów z własną psychiką - wnikliwy fachowiec potrafiłby to zdiagnozować z tekstów.

747 nie każdy wariat stanowi zagrożenie dla funkcjonowania państwa....ten stwarza za dużo problemów

Rozni nas jednak pewnie to że ja nad tym ubolewam - potrzebujemy autentycznej Nowoczesnej Polski i jakoś wyjdziemy na ludzi nawet kiedy ksiezulkowie nie beda prac nas po mordachM

Mnie prali jak rozrabiałem innych jak widziałem też nie prali bez powodu - bez powodu nic się nie dzieje - nawet ciężko po mordzie dostać - bo np. można dostać jak ktoś się komuś nie spodoba - ale to już jest powód.

I tu zgoda z tą uwagą, że prawdopodobnie ani jeden człowiek nie istnieje jako w pełni zdrowy od strony stanu wiedzy psychologicznej. Każdemu z nas przydałoby się więc leczenie - mnie również - mam wiele problemów z własną psychiką - wnikliwy fachowiec potrafiłby to zdiagnozować z tekstów.
ja to zdiagnozowalem i co? zmienilo to cos? dalej trollujesz....i tak samo kaczka, bedzie szkodzic.....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Mnie prali jak rozrabiałem innych jak widziałem też nie prali bez powodu - bez powodu nic się nie dzieje - nawet ciężko po mordzie dostać - bo np. można dostać jak ktoś się komuś nie spodoba - ale to już jest powód.

kolega na religii bez powodu dostał plikiem kluczy.Cel się uchylił i kleryk trafił w niego.

Wladz - pelna zgoda. To nie jest rozwiazanie. Niestety dobre rozwiazania maja to do siebie że nie sa szybkie. Najwiekszy ubaw mam z tego że za skreta mozna pojsc na 3 lata a bez problemu mozna dostac cos co zrobi nam kuku duzo bardziej.

wladz

J.Kaczyński wariatem - z całym szacunkiem - nie przykrzy się Koledze ten zwrot.

Przecież są konferencje prasowe prezesa i nie widziałem aby występował w kaftanie bezpieczeństwa.

Nawet mówił ostatnio o potrzebie wysyłania na studia do najlepszych światowych uczelni naszej najzdolniejszej młodzieży, bo nasze postsowieckie są w rankingach dwie jedna w trzeciej i jedna w czwartej setce a reszta nieklasyfikowana - coś ala piłka nożna za Tuska.

Walery trudno zrozumieć politykę dotyczącą używek.Dlaczego nie biorą przykładu z krajów które już korzystały z drastycznych metod i wycofały się z nich widząc większe zagrożenie dla dzieciaków w kontakcie z recydywą w wiezieniach.

wladz

J.Kaczyński wariatem - z całym szacunkiem - nie przykrzy się Koledze ten zwrot.

Przecież są konferencje prasowe prezesa i nie widziałem aby występował w kaftanie bezpieczeństwa.

Nawet mówił ostatnio o potrzebie wysyłania na studia do najlepszych światowych uczelni naszej najzdolniejszej młodzieży, bo nasze postsowieckie są w rankingach dwie jedna w trzeciej i jedna w czwartej setce a reszta nieklasyfikowana - coś ala piłka nożna za Tuska.

Wariat wariat poprze i nawet przyzna mu rację.

Ty weź się 747 puknij w czolo mocno albo popros ksiedza. nie ma akceptacji na pranie dzieciakow przez ksiezy. KK przez to ma klopoty z pedofilia, biciem i komisja majatkowa że tym durniom się wydaje zo oni sa ponad ludzmi.

Walery

Proszę nie przerysowywać problemu ze stosowaniem kar cielesnych przez księży.Tęgie głowy w parlamencie nie za bardzo są zgodne odnośnie tego zagadnienia - obawiam się że nie rozsądzimy tutaj tej sprawy.

koledze 747 bicie nie przeszkadza, tym bardziej pukanie po czole nie robi mu krzywdy..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Walery

Proszę nie przerysowywać problemu ze stosowaniem kar cielesnych przez księży.Tęgie głowy w parlamencie nie za bardzo są zgodne odnośnie tego zagadnienia - obawiam się że nie rozsądzimy tutaj tej sprawy.

Dlaczego nie? wykazujemy więcej rozsądku od klubu PiS a już na pewno od prezesa

kolega na religii bez powodu dostał plikiem kluczy.Cel się uchylił i kleryk trafił w niego.

Ta agresja kleru jest spowodowana tłumieniem impulsów seksualnych - wyżywają się na dzieciakach - trzeba to tępić poprzez zadbanie aby księdzem była osoba z prawdziwego duchowego powołania a nie przebierańcy liczący na łatwe życie.

Co w takim razie mam uczynić?

mysle, ze juz za pozno na cokolwiek, okopales sie tak, ze spokojnie umrzesz pelen satysfakcji ze swoich pogladow i nawet nie pomyslisz przez chwile, ze ludzie , ktorzy z Toba dyskutuja moga miec troche racji, a ha i proponuje Ci jeszcze uzyskac jakies wyksztalcenie na uniwersytecie trzeciego wieku , nawet na jakiejs podlej polskiej uczelni...to mysle moze troche pomóc ...poszerzyc horyzonty , ktore jak na swoj wiek masz zatrwazajaco wąskie....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro

Znów trafna diagnoza.

Cały czas walczą we mnie te myśli o studiowaniu jakiegoś nowoczesnego kierunku.

Problem wąskich horyzontów też jest poważny ale to nie moja wina to dzisiejsze czasy wymagają wąskich specjalizacji i tu zgoda że ludzie coraz więcej wiedzą o coraz mniejszej ilości elementów.

Odnośnie nieprzyznawania racji innym pozwolę częściowo się nie zgodzić z tą opinią i uznać za krzywdzącą.Potrafię odróżnić elastyczną postawę rozmówcy od dogmatycznej i wobec wyniku takiego rozróżnienia zajmuję stanowisko w rozmowie.Detekcja nastawienia i przewidywalność celu rozmowy również są elementami z którymi potrafię sobie radzić i tak modelować dialog aby każda ze stron posiadała równowagę.

Nie sposob nie zgodzic sie z elokwetna opinia kolegi 747.

"Odnośnie nieprzyznawania racji innym pozwolę częściowo się nie zgodzić z tą opinią i uznać za krzywdzącą.Potrafię odróżnić elastyczną postawę rozmówcy od dogmatycznej i wobec wyniku takiego rozróżnienia zajmuję stanowisko w rozmowie.Detekcja nastawienia i przewidywalność celu rozmowy również są elementami z którymi potrafię sobie radzić i tak modelować dialog aby każda ze stron posiadała równowagę. "

electro

Znów trafna diagnoza.

Cały czas walczą we mnie te myśli o studiowaniu jakiegoś nowoczesnego kierunku.

Problem wąskich horyzontów też jest poważny ale to nie moja wina to dzisiejsze czasy wymagają wąskich specjalizacji i tu zgoda że ludzie coraz więcej wiedzą o coraz mniejszej ilości elementów.

Odnośnie nieprzyznawania racji innym pozwolę częściowo się nie zgodzić z tą opinią i uznać za krzywdzącą.Potrafię odróżnić elastyczną postawę rozmówcy od dogmatycznej i wobec wyniku takiego rozróżnienia zajmuję stanowisko w rozmowie.Detekcja nastawienia i przewidywalność celu rozmowy również są elementami z którymi potrafię sobie radzić i tak modelować dialog aby każda ze stron posiadała równowagę.

jednym słowem teoretycznie starasz się zło i dobro utrzymać w równowadze....w praktyce więcej złego proponujesz

electro

Zupełnie, jak pamiętne dialogi Ptysia z Balbiną :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.