Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Czego to w tym Izraelu nie wymyślą:

" "Polska The Times": Agentki Mossadu, których tajne misje mogą wymagać uciekania się do sztuczek w alkowie, dostały błogosławieństwo rabina z Tel Awiwu, Ariego Szwata.

W swojej opublikowanej przez Instytut Tsomat pracy o wiele mówiącym tytule "Nielegalny seks dla dobra bezpieczeństwa narodowego", rabin interpretuje żydowskie prawo religijne, uznając, że agentka, która uprawia seks z inwigilowaną osobą, służy wyższemu dobru, w związku z czym może być rozgrzeszona - odnotowuje gazeta.

Rozważania rabina przyciągnęły uwagę całego świata. Uznał bowiem również, iż w nieco innej sytuacji znajdują się zamężne agentki. Zdaniem Szwata, jeśli dobro misji wymaga zaangażowania mężatki, jej mąż powinien się z nią rozwieść, a po zakończeniu misji, ponownie poślubić. - Po akcie seksualnym (agentki z osobą, nad którą ona pracuje) jej mąż będzie mógł przyjąć ją z powrotem" - napisał rabin."

:-)))))

Fakt pole manewru prezesa jest mocno ograniczone powabem posłanek z drugiej strono agentki mosadu prezesa dla dobra Izraela mogą tylko zgwałcić.

Mamy kolejny wspaniały absurd

"Niektórzy kandydaci PiS w wyborach samorządowych nie będą chwalili się przynależnością partyjną. Uznali, że szyld PiS może zniechęcić wyborców.

Więcej...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

to tylko w Polsce.

Ukryta Zawartość

Ośmiu wybitnych ekspertów zasiadających w Radzie Monitorującej "DGP" oceniło działania rządu Donalda Tuska. Skala ocen to od minus 300 do plus 300. Ile otrzymał rząd? Rząd dostał minus 156 pkt. W szkole to ocena niedostateczna.

Ukryta Zawartość

Bardzo dobrze jest bo sondaże w górę!!!

Ukryta Zawartość

Bezradność wobec Fotygi.

"Paweł Ponycliusz w audycji "Gość Radia ZET" skomentował artykuł Anny Fotygi o "uścisku Putina". Była minister spraw zagranicznych stwierdziła niedawno, że miejsce premiera, w Smoleńsku po katastrofie, było "w błocie i ciemności przy ciele prezydenta, a nie w uścisku Putina". Poncyljusz zastrzegł, że nie chce dokonywać analizy tekstów Fotygi. - Nie siedzę w jej głowie. Jarosława Kaczyńskiego chętnie będę tłumaczył, bo jest moim liderem, ale wolałbym się już z Anny Fotygi nie tłumaczyć - powiedział poseł PiS."

• Redaktorzy

"Agentki Mossadu, których tajne misje mogą wymagać uciekania się do sztuczek w alkowie, dostały błogosławieństwo rabina z Tel Awiwu, Ariego Szwata."

Cóż, przynajmniej traktują swoja wiarę poważnie i dlatego starają się znaleźć oficjalne rozwiązanie. Jakoś nie słyszałem, aby x.Rydzyk próbował wypowiedzieć sie na temat sukcesów miłosnych agentów CBA w okresie, gdy ta instytucja realizowała polecenia jego politycznego sojusznika.

"Agentki Mossadu, których tajne misje mogą wymagać uciekania się do sztuczek w alkowie, dostały błogosławieństwo rabina z Tel Awiwu, Ariego Szwata."

Cóż, przynajmniej traktują swoja wiarę poważnie i dlatego starają się znaleźć oficjalne rozwiązanie. Jakoś nie słyszałem, aby x.Rydzyk próbował wypowiedzieć sie na temat sukcesów miłosnych agentów CBA w okresie, gdy ta instytucja realizowała polecenia jego politycznego sojusznika.

w kazdej religii z grzechów "miłosnych" rozlicza sie kobiety nie facetów

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ale jazda:

" Prawo i Sprawiedliwość od trzech miesięcy prowadzi swoim posłom teczki. Jak informuje serwis wprost.pl zbierane są w nich wszystkie wypowiedzi dotyczące Jarosława Kaczyńskiego, sytuacji wewnątrz PiS oraz kampanii prezydenckiej. Decyzja o założeniu teczek została podjęta przez szefa partii po przegranych wyborach prezydenckich.

- Trafiają do nich wszystkie wypowiedzi dotyczące sytuacji wewnątrz partii. Zarówno te z telewizji i mediów centralnych, jak i z gazet lokalnych. Sytuacja jest o tyle absurdalna, że, gdy jedna wypowiedź jest cytowana przez różne media, do teczki trafiają wydruki ze wszystkich portali i wycinki ze wszystkich gazet. Dzięki temu niektórzy dorobili się już naprawdę pękatych teczek - twierdzi jeden z rozmówców tygodnika.

Według ustaleń wprost.pl najgrubszych teczek "dorobili się" Joanna Kluzik-Rostkowska, Paweł Poncyljusz, Elżbieta Jakubiak i Zbigniew Girzyński."

I komu - panie - ta komuna przeszkadzała ;-).

Jestem Europejczykiem.

Skoro w wyborach nie będzie wykorzystywane logo PiS to należałoby odebrać dotacje z budżetu.Prawem dla doraźnych celów propagandowych Tusk się nie przejmuje więc co za problem powstrzymać finansowanie partii z budżetu.

Zyska więcej sympatii niż w łamaniu prawa w walce z dopalaczmi.

dodatkowo widac ze zwyklych jus brakuje to romaszewski wyciagnal z psychiatryka PAna Jana KOssakowskiego ktory dzielnie walczył na froncie obrony krzyza.Poczem wrocił za mury.Normalnych zaczyna brakowac.

Bardzo dobrze jest bo sondaże w górę!!!

"A wcale że, bo nie" :)

Może co innego w górę, bo sondaże to niekoniecznie.

Dramatyczny spadek poparcia dla PO

Gdyby wybory parlamentarne odbywały się na początku października na Platformę Obywatelską zagłosowałoby 39%, a na Prawo i Sprawiedliwość 24% wyborców - wynika z najnowszego sondażu Gemius dla Wirtualnej Polski. W ciągu ostatnich dwóch tygodniu Platforma straciła aż 8% głosów, podczas gdy poparcie dla PiS poprawiło się o 5%.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

"w kazdej religii z grzechów "miłosnych" rozlicza sie kobiety nie facetów"

A istotnie. W każdym razie w każdej z "ludu księgi" - chrześcijańskiej, muzułmańskiej i żydowskiej.

• Redaktorzy

Swoją drogą, co do religii. Ostatnio prezes oficjalnie oświadczył, że on zasadniczo broni religii przed takimi ateistami jak Komorowski. Pomijając absurd, jakim jest obrona religii przed dewotem (jakim jest Komorowski), zwłaszcza przez osobę religijnie przynajmniej niejasną, jaką jest Kaczyński, zastanawiam się, czy aby religia chrześcijańska nie zasługuje na takiego właśnie obrońcę. Wiele się mowi o "moralności chrześcijańskiej", Kaczyński powołuje się na jakieś zasady chrześcijańskie, które ponoć w Polsce są jedynym systemem etycznym... Jak dla mnie, to każdy system etyczny, który zakłada, że osoby z niego wykluczone są podludźmi, trąci na kilometr. Kiedyś w dyskusji z szalenie kulturalnym przedstawicielem opcji katolickiej zostałem poczęstowany pełnym ubolewania zwrotem, że jako niewierzący, z definicji nie mogę być osobą moralną. A więc podczłowiek - z definicji. Pan ów nie jest w tym poglądzie osamotniony, zaś religie tego typu wielokrotnie pokazywały, ze gdy dojdą do władzy, chętnie wcielają swoje maniackie idee w życie, do oporu. Z tego potem getta, a po gettach kto wie, co dalej. Otóż nie wiem, czy jest to etyka chrześcijańska, ale dla mnie jest to etyka hycla.

<br>Swoją drogą, co do religii. Ostatnio prezes oficjalnie oświadczył, że on zasadniczo broni religii przed takimi ateistami jak Komorowski. Pomijając absurd, jakim jest obrona religii przed dewotem (jakim jest Komorowski), zwłaszcza przez osobę religijnie przynajmniej niejasną, jaką jest Kaczyński, zastanawiam się, czy aby religia chrześcijańska nie zasługuje na takiego właśnie obrońcę. Wiele się mowi o "moralności chrześcijańskiej", Kaczyński powołuje się na jakieś zasady chrześcijańskie, które ponoć w Polsce są jedynym systemem etycznym... Jak dla mnie, to każdy system etyczny, który zakłada, że osoby z niego wykluczone są podludźmi, trąci na kilometr. Kiedyś w dyskusji z szalenie kulturalnym przedstawicielem opcji katolickiej zostałem poczęstowany pełnym ubolewania zwrotem, że jako niewierzący, z definicji nie mogę być osobą moralną. A więc podczłowiek - z definicji. Pan ów nie jest w tym poglądzie osamotniony, zaś religie tego typu wielokrotnie pokazywały, ze gdy dojdą do władzy, chętnie wcielają swoje maniackie idee w życie, do oporu. Z tego potem getta, a po gettach kto wie, co dalej. Otóż nie wiem, czy jest to etyka chrześcijańska, ale dla mnie jest to etyka hycla.<br>
<br><br><br>

A to przedruk z faktów i mitów, czy  zamówiony artykuł z nie?<br>Widzę tu cięte pióro michnika pomieszanego z urbanem.<br>

• Redaktorzy

Zmartwię cię, gryniu, machnąłem to sam w dwie minuty. Nie każdy musi posiłkować sie cudzym dorobkiem dla formułowania własnych poglądów. A jeśli ty też nie musisz, to czemu szukasz tego u innych? Hę?

<br><br><br>

A to przedruk z faktów i mitów, czy  zamówiony artykuł z nie?<br>Widzę tu cięte pióro michnika pomieszanego z urbanem.<br>

Następny wyznawca teorii spiskowych.

Jestem Europejczykiem.

agonia ale nieustanna.jakies trzy lata.

najbardziej jednak interesujacy jest koniec tego czlowieka>SAM koniec i jego rezultaty.Bo sama agonia .... jest przednia.

To chyba szybciej się skończy i nawet smutno na to patrzeć.W innych okolicznościach miałbym dużą satysfakcję a tak facet oszalał brat zginął ciągnąc za sobą inne ofiary...ech co robić

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.