Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz

Opatentuj swój wynalazek na odpowiedż dla 747.

Filut

Dlaczego przekomarzasz się ze mną.

Masz w sieci tyle informacji, co zrobił rząd PiS dla stoczni, wstukaj i poczytaj proszę, a mnie już nie męcz.

mlb

Tak wyobrażam sobie taki rząd, niestety nie jest to rząd Pana Premiera D.Tuska.

Ten rząd nie chciał, a chcieć to móc.

Problem Pana Małysza nie jest odosobniony, stąd mój wpis.

muls,nie narażaj się numerkowi bo zaraz opisze recepete na ciebie...na Małysza już znalazł,wie lepiej od Małysza co dla niego lepsze.

To może być nowy Lenin...z tego numerka.

Masz w sieci tyle informacji, co zrobił rząd PiS dla stoczni, wstukaj i poczytaj proszę, a mnie już nie męcz.

Poszukałem. Nie znalazłem.

Teraz wiem dlaczego nie mogłeś mi odpowiedzieć na pytanie.

Wiem, że nie wynikało to z Twojej złej woli.

Poprostu.

Rząd PiS nie zrobił niczego dla ratowania polskich stoczni.

Tym bardziej nie zrobili POpaprywni...niestety stocznie odeszły do lamusa,tak jak niektóre papiernie,huty,fabryki,cukrownie itd.Brawo polscy patrioci.Jestem ciekaw kiedy będziemy zadupiem...zaściankiem już byliśmy dawniej.

Tym bardziej nie zrobili POpaprywni...niestety stocznie odeszły do lamusa,tak jak niektóre papiernie,huty,fabryki,cukrownie itd.Brawo polscy patrioci.Jestem ciekaw kiedy będziemy zadupiem...zaściankiem już byliśmy dawniej.

Otóż to właśnie :)

To jest przynajmniej próba obiektywnej oceny a nie PiSanie bredni jak u kolegi 747.

niebawem pójdzie tez jastrzebska spolka weglowa.na prosbe zwiazkow zawodowych.Nie mozna zrobic zadnej zmiany organizacyjnej bo zwiazkowcy mówia nie bo nie.Gratuluje.Mysle ze jak po stoczni placzu nie ma to po jastrzebskiej tez nie..

niebawem pójdzie tez jastrzebska spolka weglowa.na prosbe zwiazkow zawodowych.Nie mozna zrobic zadnej zmiany organizacyjnej bo zwiazkowcy mówia nie bo nie.Gratuluje.Mysle ze jak po stoczni placzu nie ma to po jastrzebskiej tez nie..

Bo być nie powinno...płaczu.Mówią,że upadek to element wolnego rynku a dopłaty do nie rentownych firm,to element byłego systemu.Tyskowi brakuje właśnie na biurokracje,którą rozdmuchał i między innymi dla kopalni.VAT nie wystarczył-poszuka innych pieniędzy...w naszych kieszeniach.POpaprywni inaczej nie potrafią.PiSdraki jeszcze gorzej.

Filut

Po wpisaniu frazy wychodzi wiele odpowiedzi.

Zrobił wszystko co mógł.

Przygotował pakiet 515 mln na wsparcie.

Czy Kolega zapomniał już w jakich okolicznościach medialno-propagandowych działał rząd PiS?

Jak kolega szuka propagandowych haseł na niekompetencje rządu J.Kaczyńskiego to proszę się nie martwić znajdzie Kolega.

To że w sprawie stoczni, PO całą winę próbowała przerzucić na poprzedników, to świadczy tylko o bezradności i braku pomysłu.

To, że D.Tusk usiadł i mówił do pustych krzeseł tylko pokazuje, jak każdą sytuację D.Tusk zamierzał wykorzystywać do poziomu manipulacji wizerunkowej.

Jak to troszczy się o losy i pochyla nad problemami.

Teraz z tą samą werwą troszczy się o losy śledztwa.

Współpraca mu się jakby nie układała z Rosjanami.

Zapomniało biedactwo, że w Polsce są pokłady gazu w łupkach, największe w Europie że to śmiertelne zagrożenie dla dominacji surowcowej ZSRR.

I racja stanu Rosji wymaga teraz walki na tym polu, aby osłabić potencjalne wydobycie, bądż spowodować warunki maxymalnego pogorszenia jego rentowności i wszystkiego co się z tym wiąże.

Również wrogie przejęcia firm amerykańskich potencjalnie mogących eksploatować nasze złoża jest sytuacją dla nas niebezpieczną.

Teraz gaz w łupkach to podstawowy problem naszego kraju, ważniejszy od wszystkiego innego.

Zobaczymy niedługo, opinie niemieckie, opinie ekologów, różnych ekspertów, jak niebezpieczne dla środowiska jest wydobycie, jakich spustoszeń w przyrodzie może dokonać.

To będą głosy lobby.

Nie dziwmy się im.

Walka o dominacje na świecie trwa.

W Europie również.

Unii nie ma, są państwa narodowe i liczą się tylko ze swoimi interesami.

Walka o wydobycie i zagospodarowanie polskiego gazu z łupków, będzie fantastycznym polem do obserwacji praw wszechświata.

Zobaczymy wówczas ile warte są deklaracje, umowy międzynarodowe, zapewnienia no i przede wszystkim co warte jest poklepywanie po plecach, oraz zdobywanie Himalai.

Od tego jak wykorzystamy te złoża zależy nasza przyszłość.

Nie dajmy szansy, aby decydowali o tym ludzie, którzy nie potrafią niczego, nawet przygotować lot prezydenta do Rosji na 70 rocznicę zbrodni ludobójstwa w Katyniu i nie tylko.

Dajmy rozegrać sprawy gazowe ludziom, którzy umieją stawiać twarde warunki, są konsekwentni i zdyscyplinowani.

Jeśli tego nie zrobimy obudzimy się pewnego dnia niemile zaskoczeni, po raz kolejny rozczarowani, analogicznie jak w przypadku raportu MAK.

Jeszcze możemy temu zapobiec.

Ostrzegam.

rozdmuchał a nie zlikwidował to zupełneie rózne elementy swiata.Gdyby to o to chodziło to jutro moze normalnie wywalic na pysk 50% urzednikow.I przez cztery lata chodzic do sadów i wprawiac szyby po srubach strajkujacych.Takie definicje to zostaw numerkowi.On lubi powtarzac takie nawet po cztery razy...az zrozumie.Numerek ty gaz zostaw w łupkach i sam sie łupnji.O sciane.

Zobaczymy niedługo, opinie niemieckie, opinie ekologów, różnych ekspertów, jak niebezpieczne dla środowiska jest wydobycie, jakich spustoszeń w przyrodzie może dokonać.

To będą głosy lobby.

Nie dziwmy się im.

Jak Norwedzy-Ekolodzy protestowali...

Ogromną kampanię uruchomili norwescy "ekolodzy" czy tam "zieloni" w sprawie rury na dnie Bałtyku. Organizowano marsze, protesty, pisano apele.

Nagle sprawa ucichła. Skończyły się protesty, apele, nastała ciiisza.

Okazało się, że Gazprom utworzył fundację proekologiczną i zasilił ją milionową kwotą liczoną w euro.

Ekolodzy z Norwegii, ci najbardziej aktywni i wpływowi zasiedli w zarządzie fundacji na eksponowanych i sowicie opłacanych stanowiskach. Teraz swoją proekologiczną działalność prowadzą zza biurek, ubrani w krawaty.

Obecnie w Polsce spodziewana jest "pomoc ekologów" m.in. z Niemiec w sprawie edukacji polskich "ekologów" na temat "ogromnych spustoszeń" i "szkodliwości" jakie niesie ze sobą wydobywanie gazu łupkowego.

Otóż to właśnie :)

To jest przynajmniej próba obiektywnej oceny a nie PiSanie bredni jak u kolegi 747.

Jakbyś tak był uprzejmy wytłumaczyć swoim zwolennikom sytuację, w której Twój Pan Prezydent Komorowski Bronisław, za pomocą jednego podpisu zaoszczędził 6 mld złotych?

Dlaczego tak póżno się zdecydował.

Deklaracje zamiast zaświadczeń i 6 mld zostaje w kieszeniach - CUT GOSPODARCZY.

Brawo, tak trzymać, jeszcze trochę tego - proszę.

A miało być tak pięknie, a tu Pan Belka spotyka się z Panem Rostowskim i co robią?

Wzmacniają złotówkę.

Super.

Czyli coś nie gra, bo inflacja trochę jakby ponad normę.

Skończyła się zielona wyspa, już Pan Premier D.Tusk nie stanie w tle mapy Europy i nie powie jak to cały świat pokazuje na polski przykład przejścia przez kryzys, żaden kryzys się nie skończył, on się u nas dopiero zacznie.

Żeby nie było, że nie ostrzegałem.

Jakbyś tak był uprzejmy wytłumaczyć swoim zwolennikom sytuację, w której Twój Pan Prezydent Komorowski Bronisław, za pomocą jednego podpisu zaoszczędził 6 mld złotych?

Nic mi nie wiadomo abym miał zwolenników.

Prezydent nie jest mój, to jest Prezydent Polski.

Nie wiem o co chodzi z podpisem ale jeśli dzięki temu mój kraj zaoszczędził 6 mld złotych to się cieszę.

Piszesz zbyt lakonicznie abym mógł się odnieść szerzej.

I nie mów, że nie ostrzegałem, nt. Twojego "pisalnictwa".

muls

Panie Szanowny muls

Bardzo proszę Pana o nie traktowanie mojego głosu w dyskusji jako głosu nie mającego pokrycia w rzeczywistych faktach.

Proszę również aby Pan zaczął liczyć się ze słowami, bo nie ma Pan po drugiej stronie nikogo innego jak przyjaciela.

Jest Pan bardzo zdecydowany w swoich ocenach moich wpisów, szanuję to i nie jest to dla mnie kłopotem.

Natomiast próby uogólniania i podsumowywania moich ocen jako nie trafne, to już przepraszam bardzo ale jest to nadużycie interpretacyjne.

Jeśli może Pan czy ktoś inny wykazać moje domniemania, które rzeczywistość zweryfikowała inaczej niż sądziła moja żona to proszę się tym podzielić.

Chętnie bym się ustosunkował do takich przykładów.

Na razie jednak przegrywasz Pan.

Przegrywacie wszyscy, którzy postawiliście na D.Tuska i B.Komorowskiego.

I wcale nie cieszę się z tej sytuacji, przeciwnie, jestem zażenowany, że komuś inteligentnemu, komuś kto uważa się za inteligentnego mogło kiedykolwiek przyjść do głowy oddanie głosu w wyborach na PO, bądż na kandydata PO na prezydenta.

Pan jako być może działacz komunistyczny jest z tego kręgu osób wyłączony.

Byłbym rad jakby moje domniemanie okazało się prawdą.

Nie uwierzę w to, że pańska przenikliwość dałaby się zwieść tak prymitywnym opracowaniom socjotechnicznym.

Jeśli oddałby Pan głos na PO, to tylko w dobrze rozumianym interesie własnym, czemu czasami nie sposób się dziwić, że niektórzy tak postępują.

Dlatego wdzięczny Panu za dotychczasową współpracę i koordynację poglądów, oczekuję od Pana dalszych elementów współpracy, wymiany myśli, idei oraz prognoz, w jakich kierunkach zmierzają sprawy naszej wspólnej ojczyzny.

Pozdrawiam.

Nic mi nie wiadomo abym miał zwolenników.

Prezydent nie jest mój, to jest Prezydent Polski.

Nie wiem o co chodzi z podpisem ale jeśli dzięki temu mój kraj zaoszczędził 6 mld złotych to się cieszę.

Piszesz zbyt lakonicznie abym mógł się odnieść szerzej.

I nie mów, że nie ostrzegałem, nt. Twojego "pisalnictwa".

Nie jesteś na bieżąco z materiałami informacyjnymi?

Wczoraj to był jeden z głównych tematów wszystkich serwisów, usprawnienia proceduralne w administracji.

Ustawa deregulacyjna.

Nie jesteś na bieżąco z materiałami informacyjnymi?

Wczoraj to był jeden z głównych tematów wszystkich serwisów, usprawnienia proceduralne w administracji.

Ustawa deregulacyjna.

No patrz! Nie jestem.

Poza zabawą na forum, pracuję.

Mam ochotę kupić przedwzmacniacz i muszę na niego zarobić.

Audio to kosztowne hobby :)

Przegrywacie wszyscy, którzy postawiliście na D.Tuska i B.Komorowskiego.

I wcale nie cieszę się z tej sytuacji, przeciwnie, jestem zażenowany, że komuś inteligentnemu, komuś kto uważa się za inteligentnego mogło kiedykolwiek przyjść do głowy oddanie głosu w wyborach na PO, bądż na kandydata PO na prezydenta.

Czyli rozumiem, że jak Prezes dojdzie do władzy, to nie pozwoli na sprzedaż Naszych Polskich Zakładów Produkcyjnych i Naszych Polskich Banków, cukier zejdzie do 2,50, benzyna do 3,70. Szpitale będą państwowe, piękne i pachnące, niczym w Leśnej Górze. I oczywiście nie będzie korupcji i kumoterstwa. Polska zablokuje gazociąg północny. Będą nami rządzić Kompetentni Fachowcy/ Prawdziwi Patrioci, a nie koledzy partyjni. Emeryci dostaną po 1000 PLN podwyżki, spadnie bezrobocie.

Rosjanie na wieść o tym, że Prezes został premierem następnego dnia oddadzą wrak TU-154M, przyznają się do błędów w Raporcie MAK, oraz zgodzą się na prace na terytorium Federacji Rosyjskiej "Międzynarodowego Zespołu Śledczego ds. pokazania PRAWDY o Katastrofie Smoleńskiej" - czyli PRAWDY w wersji Prezesa oczywiście.

Aha, zapomniałem dodać że Polska stanie się silnym i nowoczesnym krajem, przed którym Merkel i Miedwiediew będą lać ze strachu.

He, he. Zawsze siebie podejrzewałem o spory brak inteligencji...

W każdym razie: tylko głosować na PIS i będziemy żyć w raju.

Ilu młodych ludzi po nauce w wyższych uczelniach chciałoby mieć pracę, aby kupić sobie mieszkanie czy dom.

Mogliby wtedy zakładać rodziny, cieszyć się życiem na kredyt.

Niestety, tylko pozostaje to w sferze mrzonek.

Jedyne co daje im nadzieje to świadczenie pracy na rzecz obcych mocarstw, Anglii, Niemców, USA.

A gdzie tu do komfortu pragnienia posiadania przedwzmacniacza.

Ile osób młodych, dorosłych, chciałoby mieć tylko takie problemy.

Ilu z nich ma niestety kolejne, jakie następują po zakupie pre.

Pojawiają się problemy jak skonfigurować system od strony przestrzennej, na czym postawić owe pre, jakiego użyć kabla do zasilania, jakiego do połączenia ze żródłem, jakiego z końcówkami mocy.

Te wszystkie problemy, mają swe żródło w pożądaniu emocji, tych emocji, które towarzyszą każdemu przy słuchaniu ulubionej przez niego muzyki.

A co ma powiedzieć D.Tusk

Ile on ma spraw na głowie.

Ile osób zabiega o spotkanie z nim.

Ile rozstrzygnięć czeka na niego każdego dnia.

Z iloma pułapkami, czyhającymi na niego na każdym niemal kroku musi on sobie radzić.

I nikogo nie obchodzi, że to ponad ludzkie siły, aby się z każdym spotkać, każdego wysłuchać, załatwić każdą sprawę.

On musi patrzeć na ogół, na całość, natomiast ludzie przychodzący do niego po pomoc lobbują w swoim prywatnym interesie.

Cóż podjął się tej roli, teraz trzeba sprostać zadaniu.

Biedny umęczony premier D.Tusk, trafił mu się trudny okres w dziejach Polski po 1979roku

Powodzie, stocznie, kryzys, katastrofa, gaz, el atomowa, tym wszystkim trzeba się zająć, godzić sprzeczne interesy, wpływowe lobby, międzynarodowe lobby, sojusze, układy.

Jeszcze trochę, teraz jeszcze prezydencja, i już z górki, wybory, a po wyborach to się zobaczy co dalej, jaki będzie rozkład sił w nowym parlamencie.

Wytrzymało się tyle, wytrzyma się i resztę.

A co ma powiedzieć D.Tusk

Ile on ma spraw na głowie.

Ile osób zabiega o spotkanie z nim.

Ile rozstrzygnięć czeka na niego każdego dnia.

Z iloma pułapkami, czyhającymi na niego na każdym niemal kroku musi on sobie radzić.

I nikogo nie obchodzi, że to ponad ludzkie siły, aby się z każdym spotkać, każdego wysłuchać, załatwić każdą sprawę.

On musi patrzeć na ogół, na całość, natomiast ludzie przychodzący do niego po pomoc lobbują w swoim prywatnym interesie.

Cóż podjął się tej roli, teraz trzeba sprostać zadaniu.

Biedny umęczony premier D.Tusk, trafił mu się trudny okres w dziejach Polski po 1979roku

Powodzie, stocznie, kryzys, katastrofa, gaz, el atomowa, tym wszystkim trzeba się zająć, godzić sprzeczne interesy, wpływowe lobby, międzynarodowe lobby, sojusze, układy.

Jeszcze trochę, teraz jeszcze prezydencja, i już z górki, wybory, a po wyborach to się zobaczy co dalej, jaki będzie rozkład sił w nowym parlamencie.

Wytrzymało się tyle, wytrzyma się i resztę.

Na szczęście może sobie przynajmniej charatnąć w gałę.

leon

Dajesz niepotrzebnie upust amatorszczyzny w ocenie.

Tak piękny masz symbol - Lew, jakże on nie pasuje do konstrukcji myślowej jaką zechciałeś się z nami podzielić.

Taki symbol zobowiązuje jednak do czegoś więcej.

Panie muls

Bardzo proszę.

leon

Dajesz niepotrzebnie upust amatorszczyzny w ocenie.

Tak piękny masz symbol - Lew, jakże on nie pasuje do konstrukcji myślowej jaką zechciałeś się z nami podzielić.

Taki symbol zobowiązuje jednak do czegoś więcej.

Panie muls

Bardzo proszę.

Mam też w loginie amator:), może się więc zgadzać. Choć nie wiem, o co chodzi z tą oceną.. Czego: polityki? PIS-u? Już mówiłem, że u mnie raczej kiepsko z inteligencją...

Bo jeśli chodzi o politykę to wiem, wiem: każdy Polak uważa się za specjalistę.

Poza tym; nie to że oceniam, tylko uważnie słucham Słów Prezesa. I z tego właśnie powstała artystyczna wizja naszego kraju-raju. Naprawdę; podniosło mnie to na duchu...

rozdmuchał a nie zlikwidował to zupełneie rózne elementy swiata.Gdyby to o to chodziło to jutro moze normalnie wywalic na pysk 50% urzednikow.I przez cztery lata chodzic do sadów i wprawiac szyby po srubach strajkujacych.Takie definicje to zostaw numerkowi.On lubi powtarzac takie nawet po cztery razy...az zrozumie.Numerek ty gaz zostaw w łupkach i sam sie łupnji.O sciane.

Eee tam,zaraz 50% może wywalić?Jemu(Tyskowi)nie starcza odwagi zwolnić jednego...potrzebuje do tego specjalnej ustawy.Nie pamiętasz?Numerkowi to psa na godzine bym nie zostawił...zdążyłby zrobić z niego PISiora.Ma do tego talent.

Jemu(Tyskowi)nie starcza odwagi zwolnić jednego (urzędnika)...

Na przykład takiego:

"Dominik Tarczyński, jeden z aktywnie protestujących w okolicy namiotu Solidarni 2010 przy Pałacu Prezydenckim, jest zatrudniony na etacie w TVP. Do pracy jednak nie chodzi, bo przebywa na zwolnieniu lekarskim. W namiocie pełni wielogodzinne dyżury, a za jego chorobę płacą podatnicy. Dominik Tarczyński był dyrektorem kieleckiego oddziału TVP. Zatrudnił go były już prezes TVP Romuald Orzeł z PiS. Z Kielc Tarczyński przeniósł się do Warszawy, gdzie objął stanowisko zastępcy dyrektora ds. eksploatacji w Ośrodku Informatyki i Telekomunikacji. Pełni je do dziś, choć zaraz przed zmianą opcji politycznej na szczytach władzy przy Woronicza (sierpień 2010 r.), uciekł na długoterminowe zwolnienie lekarskie. Pensja dyrektorska w TVP to kilkanaście tysięcy złotych.

- Czy lekarz zalecił panu, w celach zdrowotnych, uczestniczenie w akcjach protestacyjnych pod Pałacem Prezydenckim? Rozumiemy, że do pracy chodzić pan nie może, ale na Krakowskie Przedmieście już tak? Tarczyński: - To jest moja bardzo intymna sprawa i nie będę o tym rozmawiać. Po drugie kwestia zdrowia nie odnosi się tylko do nóg."

Jak rozumiem Tarczyński ma coś z głową i w celach leczniczych pilnuje namiotu na Krakowskim Przedmieściu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Kwaśniewski na Wawel?

Polacy wskazali najlepszego prezydenta III RP

Na pytanie, który prezydent najlepiej sprawował lub sprawuje swój urząd 54% ankietowanych wskazało Aleksandra Kwaśniewskiego. Na drugim miejscu znalazł się Lech Kaczyński, którego za najlepszego prezydenta uznało 23% badanych.

Lech Wałęsa był najlepszym prezydentem zdaniem 8% ankietowanych. W ocenie 3% badanych najlepiej sprawował urząd głowy państwa Wojciech Jaruzelski.

7% ankietowanych nie potrafiło dokonać wyboru.

Sondaż zrealizowany przez MillwardBrown SMG/KRC przeprowadzony został w dniach 19-20 kwietnia na reprezentatywnej próbie 1004 dorosłych Polaków.

Ukryta Zawartość

post-17911-0-33956000-1303464501_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kwaśniewski na Wawel?

Polacy wskazali najlepszego prezydenta III RP

Na pytanie, który prezydent najlepiej sprawował lub sprawuje swój urząd 54% ankietowanych wskazało Aleksandra Kwaśniewskiego. Na drugim miejscu znalazł się Lech Kaczyński, którego za najlepszego prezydenta uznało 23% badanych.

Lech Wałęsa był najlepszym prezydentem zdaniem 8% ankietowanych. W ocenie 3% badanych najlepiej sprawował urząd głowy państwa Wojciech Jaruzelski.

7% ankietowanych nie potrafiło dokonać wyboru.

Sondaż zrealizowany przez MillwardBrown SMG/KRC przeprowadzony został w dniach 19-20 kwietnia na reprezentatywnej próbie 1004 dorosłych Polaków.

Ukryta Zawartość

Na Wawelu na pewno musi być miejsce dla Jarka. Malutki sarkofag obok brata.

Sokrates powiedział kiedyś: Opinia publiczna to są Ci, których nikt normalnie się o zdanie się nie pyta.

Już wtedy zauważył nieuchronne absurdy demokracji.

Bo ja nie wiem, na co daje odpowiedź taki sondaż? Wałęsa rozwaliłby się samolotem, to też pewnie wzruszona opinia publiczna oceniła by go wyżej z rozrzewnieniem wspominając jego "zasługi". Żenada.

Ukryta Zawartość

Na Wawelu na pewno musi być miejsce dla Jarka. Malutki sarkofag obok brata.

Za prawdę powiadam - proroczo piszesz bo Jarosław już poczynił kroki w kierunku wymoszczenia sobie miejsca również z tytułu wiary i religii.

Zdaniem etyka, Jarosław Kaczyński wprowadził nowe zjawisko na arenie politycznej. - W moim odczuciu, projekt prezesa PiS polega na tym, aby przekształcić to, co polityczne, w to, co religijne. Żeby partia działała na zasadach religijnych - tłumaczy prof. Mikołejko.

Jak wyjaśnia prof. Mikołejko, realizacji tej idei służy sposób narracji, proroczy styl Jarosława Kaczyńskiego, idea rzekomego męczeństwa ofiar katastrofy i powtarzalność rytuałów przed Pałacem Prezydenckim. Taki sposób prowadzenia polityki, etyk określa mianem "religii zemsty Boga". - To takie postaci działania życia politycznego, które używają form religijnych, żeby spełniać różne inne cele, m.in. wypełniać nadzieje czy oczekiwania tych wzgardzonych i pozostawionych sobie.

Według prof. Mikołejko, formacja Jarosława Kaczyńskiego ma szanse na wygraną, tylko jeśli w Polsce dojdzie do traumy ekonomicznej i kryzysu. - Wtedy Kaczyński odniesie sukces, bo rozżalonych pojawi się coraz więcej - przewiduje etyk. - Na szczęście jest jeszcze "kwestia smaku". Polityka przebrana w szaty tandetnej wiary jest nieetyczna po prostu. Tandetę wprawdzie każdy może kupić, pod warunkiem jednak, że jest ubogi duchem - uważa religioznawca.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.