Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ee, nie, urlop się skończy i uwierz mi, nie będę marnował czasu na rozmowy z tobą, po jednym dniu już jesteś nudny.

A nie mówiłem, że rośnie następca? 747 żegnał się codziennie po kilka razy, widzę że świetnie uchwyciłeś jego konwencję :-).

Jestem Europejczykiem.

A nie mówiłem, że rośnie następca? 747 żegnał się codziennie po kilka razy, widzę że świetnie uchwyciłeś jego konwencję :-).

nie, ja się z tobą żegnał nie będę , nie pochlebiaj sobie

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

A co to?Numerek się na dobre pożegnał?Szkoda,było wesoło.

Mam nadzieję, że się tylko przyczaił. A może Prezes wysłał go z jakąś tajną misją? Np. po słoik mgły?

Jestem Europejczykiem.

eee, to taki argument z d... wzięty

Gratuluję znajomości źródła "wzięcia" argumentu.

Ciebie też z tamtąd wzięli?

Rozumiem Twoją bezradność.

Jeśli fakty nie pasują, to tym gorzej dla faktów? To takie kaczyńskie...

spokojnie,747 został kobietą

" Ja sama teraz tego doświadczam, że tej wolności przekonań politycznych po prostu nie ma. Bo jeśli myślimy inaczej niż władza i nie da się nas w jakiś określony sposób pokonać, to się z nas szydzi i śmieje "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gratuluję znajomości źródła "wzięcia" argumentu.

Ciebie też z tamtąd wzięli?

Rozumiem Twoją bezradność.

Jeśli fakty nie pasują, to tym gorzej dla faktów? To takie kaczyńskie...

jaka ładna manipulacja, dyskutujesz o opinii o argumencie a nie o samym argumencie

teraz dołóż do tego jakis epitecik i niewygodny dla pisiu fakcik zlinkowany z gw

:]

spokojnie,747 został kobietą

" Ja sama teraz tego doświadczam, że tej wolności przekonań politycznych po prostu nie ma. Bo jeśli myślimy inaczej niż władza i nie da się nas w jakiś określony sposób pokonać, to się z nas szydzi i śmieje "

Ukryta Zawartość

A nie mówiłem, że będzie teraz w PiSie taki "trynd" aby bełkotem zakrzyczeć pytanie?

Napisano 21.06.2011 - 23:49

Kurwiozum.

...Jednak dzisiaj rano zabłysła nowa gwiazda - Beata Szydło. Stało się tak za sprawą jej wypowiedzi w radiu TOK FM. Moim skromnym zdaniem podniosła kabaretową poprzeczkę na poziom dotąd niespotykany (poza jednym, niedoścignionym wyjątkiem - ś.p. Gosiewskim). Nie dość, że (co jest oczywiste) nie przetłumaczyła tego co poeta (prezes) miał na myśli, to jej odpowiedzi na pytania dziennikarki poprostu nie było. Dziś jeszcze taki eksperymentalny sposób udzielania wywiadu można określać jako kuriozum ale myślę, że już niedługo koleżanki i koledzy z PiS zaprezentują nam bardziej rozwinięte formy nieodpowiadania.

Szczególną uwagę proponuję zwrócić na próbę "nieodpowiedzi" na pytanie dotyczące wypowiedzi prezesa w sprawie "obrony interesów establishmentu okrągłego stołu" oraz wypowiedzi o "zmianach w prawie celem zahamowania agresji w polityce".

Miłej zabawy.

Beata Szydło o programie wyborczym Prawa i Sprawiedliwości

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A jako ciekawostka, znów co nieco o uczciwości picowskich parlamentarzystów:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A jako ciekawostka, znów co nieco o uczciwości picowskich parlamentarzystów:

Ukryta Zawartość

to sie telepraca nazywa

pomysl PełO

:):):)

Ukryta Zawartość

teraz dołóż do tego jakis epitecik i niewygodny dla pisiu fakcik zlinkowany z gw

Nie wiem dlaczego, ale wszyscy PiSSmani mają jakieś masochistyczne ciągoty. Bij mnie, bij mnie :-)!

Jestem Europejczykiem.

Nie wiem dlaczego, ale wszyscy PiSSmani mają jakieś masochistyczne ciągoty. Bij mnie, bij mnie :-)!

wszyscy poprostu klekają przed wielkoscią twojego umysłu

jest taka opinia na forum ,że łączysz sie z internetem wkładając wtyczkę w ucho.

wszyscy poprostu klekają przed wielkoscią twojego umysłu

Może i klękają, ale i tak ich nie biję. Ale ciągotki masochistyczne PiSSmanów są faktem, już kilka razy zwracałem na to uwagę na forum.

Teraz sobie sprawdziłem i proszę: carreras, markowski, YunnanTEA, subagazi, aadolfik, całkiem ładna lista. Inna sprawa ilu z nich to klony.

Jestem Europejczykiem.

Może i klękają, ale i tak ich nie biję. Ale ciągotki masochistyczne PiSSmanów są faktem, już kilka razy zwracałem na to uwagę na forum.

Teraz sobie sprawdziłem i proszę: carreras, markowski, YunnanTEA, subagazi, aadolfik, całkiem ładna lista. Inna sprawa ilu z nich to klony.

wszyscy , przeciez ich tak naprawdę nikt nie popiera

dowolny zwolennik PO miażdży intelektualnie najbystrzejszego z bystrych w obowie PiS.

taka prawda

A nie mówiłem, że następny masochista?

ej, nie używaj w rozmowie ze mną słów ,których nie rozumiem

masz to jakoś obrazkowo rozpisane ?

Nie mogę, Prezes nas podsłuchuje i podgląda.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Może on nie podgląda, tylko sprawdza, czy nie ma na sali dziennikarzy z Wyborczej :)

Jarosław Kaczyński ma przeprosić Agorę SA za porównanie wydawanej przez tę spółkę "Gazety Wyborczej" do "Trybuny Ludu" z 1953 r. i zarzucenie Agorze związków z "oligarchią" - orzekł prawomocnie Sąd Apelacyjny w Warszawie.

Mocą sądowego wyroku przeprosiny lidera PiS mają nastąpić na pierwszej stronie "Rzeczpospolitej", gdzie jako premier Jarosław Kaczyński udzielił wywiadu, w którym wypowiedział te słowa. Ogłoszenie ma się ukazać w terminie siedmiu dni od czwartku, gdy wyrok się uprawomocnił. Kaczyński ma stwierdzić w oświadczeniu, że postawił "nieprawdziwe, zniesławiające zarzuty i podejrzenia wobec spółki", które "godzą w jej dobre imię, wiarygodność oraz renomę", za co przeprasza.

Agora chciała także, aby Kaczyński wpłacił za to 50 tys. zł zadośćuczynienia na zakład dla ociemniałych w Laskach. To żądanie sąd oddalił.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Lotnisko "Smoleńsk-Siewiernyj", w okolicach którego 10 kwietnia 2010 roku rozbił się samolot Tu-154M z prezydentem Lechem Kaczyńskim na pokładzie, do 2013 roku stanie się lotniskiem klasy międzynarodowej, dysponującym najnowszym sprzętem - informuje serwis kp.ru.

Po rekonstrukcji, jak obiecują miejscowe władze, lotnisko będzie mogło przyjmować samoloty klasy Airbus-320 i stanie się lotniskiem zapasowym dla jednego z moskiewskich lotnisk.

Rekonstrukcję aeroportu miał zlecić już w kwietniu prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew, po tym jak odwiedził miejsce katastrofy rządowego Tu-154M. Obecnie lotnisko jest własnością Ministerstwa Obrony, lecz wkrótce znajdzie się pod jurysdykcją Ministerstwa Transportu."

Ciekawe czy dostanie jakiegoś patrona. Na miejscu PiS ZAŻĄDAŁBYM nazwania go imieniem Lecha Imperatora Kaukazu a na otwarcie zaproszenia Saakaszwilego.

Jestem Europejczykiem.

"Lotnisko "Smoleńsk-Siewiernyj", w okolicach którego 10 kwietnia 2010 roku rozbił się samolot Tu-154M z prezydentem Lechem Kaczyńskim na pokładzie, do 2013 roku stanie się lotniskiem klasy międzynarodowej, dysponującym najnowszym sprzętem - informuje serwis kp.ru.

Po rekonstrukcji, jak obiecują miejscowe władze, lotnisko będzie mogło przyjmować samoloty klasy Airbus-320 i stanie się lotniskiem zapasowym dla jednego z moskiewskich lotnisk.

Rekonstrukcję aeroportu miał zlecić już w kwietniu prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew, po tym jak odwiedził miejsce katastrofy rządowego Tu-154M. Obecnie lotnisko jest własnością Ministerstwa Obrony, lecz wkrótce znajdzie się pod jurysdykcją Ministerstwa Transportu."

Ciekawe czy dostanie jakiegoś patrona. Na miejscu PiS ZAŻĄDAŁBYM nazwania go imieniem Lecha Imperatora Kaukazu a na otwarcie zaproszenia Saakaszwilego.

Ciiicho. Nie gadaj.

Jak się PiS dowie, to przecież Antek Bombowiec tam pojedzie i przykuje się łańcuchem do "świętej brzozy" by jej ruscy nie wycięli i kolejna afera gotowa. A jak nawet ruscy ją wykopią i dadzą Antkowi, to zaraz będzie ją chciał posadzić na Krakowskim Przedmieściu przed pałacem. I kolejne rozpierduchy patyczaków masz jak w banku.

Po rekonstrukcji, jak obiecują miejscowe władze, lotnisko będzie mogło przyjmować samoloty klasy Airbus-320 i stanie się lotniskiem zapasowym dla jednego z moskiewskich lotnisk."

Czyżby to było motywem strącenia Polskiego "AIR Niefart"?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"MON zapłacił juz ponad 320 tysięcy złotych za przegrane sprawy w związku z raportem o likwidacji WSI. 15 dalszych spraw jest w toku. Na wszystkie tezy zawarte w raporcie miały być twarde dowody, jak zapewniał sam likwidator WSI, Antoni Macierewicz. Na nieszczęście MON, cześć okazała się być nieprawdą, za co dzisiaj ministerstwo musi płacić i przepraszać. Macierewicz pozostaje w tym wypadku bezkarny."

i jeszcze co niektórzy murem za Macierewiczem

Nastepnemu pomieszało sie w głowie:

"Musimy działać razem, organizować się, bo żyjemy w stanie permanentnej, choć niewypowiedzianej wojny - mówi w "Rzeczpospolitej" Jan Pospieszalski, były dziennikarz, związany ze stowarzyszeniem Solidarni 2010."

Sędzia był wyjątkowo wstrzemięźliwy wysyłając do psychiatry wyłącznie Prezesa.

Jestem Europejczykiem.

Zresztą wszystko wskazuje na to, że pod prezesem kopią dołki jego własne przydupasy:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teorię Lisa (zresztą nienową i tak naprawdę nie jego) potwierdzałoby wystąpienie szefa sztabu wyborczego PiS.

"- Dość nieoczekiwana - tak Tadeusz Cymański widzi reakcję szefa sztabu PiS, Tomasza Poręby, na list kilku eurodeputowanych PiS do polityków europejskich. (Poręba) jest zdania, że list jest szkodliwy. Chodzi o pięć stron korespondencji, którą wystosowali Zbigniew Ziobro, Jacek Kurski, Mirosław Piotrowski, Janusz Wojciechowski i właśnie Tadeusz Cymański

Pismo trafiło do Guya Verhofstadta, szefa Grupy Porozumienia Liberałów i Demokratów na rzecz Europy oraz Martina Schulza, przewodniczącego Grupy Postępowego Sojuszu Socjalistów i Demokratów w Parlamencie Europejskim.

Jak mówi nam europoseł Tadeusz Cymański (PiS) działał on - razem z kilkoma kolegami, który podpisali list - w dobrej wierze.

- Działaliśmy w emocjach, mamy prawo do emocjonalnych reakcji - tłumaczy Cymański. Jednak jest "trochę zdziwiony" twardą oceną ze strony Tomasza Poręby, choć jest przekonany, że rozgrywający dziś w PiS ma argumenty."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.