Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Wytłumacz proszę, jak to się ma do oceny prezesa przez dyplomację amerykańską.

Złe myśli, przyciągają złe wydarzenia.

Lech Kaczyński był krytykowany prze Lecha Wałęsę w sposób mało subtelny.

Ściągnął w ten sposób nieszczęście na siebie.

Wypadkowi uległ jego syn Jarosław, lekarze poinformowali jaki był jego stan, ile miał obrażeń.

Te złe myśli spowodowały również katastrofę smoleńską.

Ile ludzi źle życzyło prezydentowi?

Katastrofie uległ samolot, kiedy nadarzyła się okazja.

Jarosław Wałęsa, uległ wypadkowi również w sytuacji dla natury okazjonalnej, czyli jazdy motocyklem.

To proste.

Prezes myśli z troską o Polsce, nikomu źle nie życzy, ani źle o nikim nie myśli.

Przyszłość pokaże kto co o kim myślał, ponieważ myśli się materializują.

Ciekawi mnie przyszły los D.Tuska.

Złe myśli, przyciągają złe wydarzenia.

Lech Kaczyński był krytykowany prze Lecha Wałęsę w sposób mało subtelny.

Ściągnął w ten sposób nieszczęście na siebie.

Wypadkowi uległ jego syn Jarosław, lekarze poinformowali jaki był jego stan, ile miał obrażeń.

747, na zasadzie analogii.

Jak potworne myśli musiał mieć Jarosław skoro ściągnął w ten sposób nieszczęście na siebie?

Zginął jego brat i ponad 90 osób!

Nie wiem, jak Ty ale ja zawsze widzę w jego wypowiedziach mniej lub bardziej celne spostrzeżenia. Tylko i wyłącznie.

ja po raz pierwszy przeczytałem.Ogólnie wygaduje banały na folkową nutę

Wczoraj:

– Panie Marszałku, a jaki program tej partii?

– Najprostszy z możliwych. Bić k**wy i złodziei, mości hrabio.

Dzisiaj:

-Panie ministrze, jak zostać pseudopatriotą?

- Wyrabiać wizy i sp***dalać do USA, naiwny wyborco.

Złe myśli mają to do siebie, że są bronią obosieczną, ranią tego do kogo są skierowane, ale powracają również do nadawcy.

Złe myśli można neutralizować, przez myślenie o swoich wrogach z miłością, tak jak ja to czynie, odpowiadając np dziś do dziadkawłodka, czy wiele miesięcy temu do wladzia i mulsa, oraz niedawno do Filuta.

Zawsze codziennie modlę się za swych nieprzyjaciół i proszę Boga o łaskę dla nich, aby zmienili swe postępowanie.

Złe myśli mają to do siebie, że są bronią obosieczną, ranią tego do kogo są skierowane, ale powracają również do nadawcy.

Złe myśli można neutralizować, przez myślenie o swoich wrogach z miłością, tak jak ja to czynie, odpowiadając np dziś do dziadkawłodka, czy wiele miesięcy temu do wladzia i mulsa, oraz niedawno do Filuta.

Zawsze codziennie modlę się za swych nieprzyjaciół i proszę Boga o łaskę dla nich, aby zmienili swe postępowanie.

Umiłowany kolego 747. Ubogaciłeś nas tu już swoimi teoriami materializujących się myśli i jesteśmy wdzięczni.

Czy nie uważasz jednak, że to co piszesz jest zadziwiająco niespójne?

Z tych wypowiedzi wynika, że jak Prezydent Wałęsa myślał źle o Jarosławie, to mu za karę syn motorem na samochód wjechał.

Ale jak zginął brat Jarosława... o, to napewno Tusek o nim źle pomyślał!

747, to chore.

Nie idź tą drogą.

[/quote

szkoda modlitewnego zapału,nie jesteś wrogiem.Wręcz sympatycznym ,niedocenionym prorokiem.

Aby odejść od złowrogo materializujących się myśli, zagadka.

Co chciał powiedzieć prezes mówiąc:

"Odnosząc się do wypowiedzi Grzegorza Napieralskiego, który oświadczył, że "jest gotowy do rozmów z PO", prezes PiS Jarosław Kaczyński powiedział: - To, że SLD jest po prostu przybudówką PO, to myśmy zawsze wiedzieli. Kiedyś było inaczej, dzisiaj tak jest."

Przecież to proste.

SLD kiedyś było względnym suwerenem.

Dziś jest nim PO, a SLD jest przybudówką.

747, widzisz przez komputer nasze aury?

Widzę aurę D.Tuska.

Wystarczy zrobić kilka rozkładów kart, na przyszłość D.Tuska i już wszystko wiadomo.

Politycy na pewno korzystają z pomocy wiedzy wyprzedzającej.

""Nie ma żadnej realnej wizji dotyczącej stosunków międzynarodowych, poza historycznie uwarunkowanym brakiem zaufania do Niemiec i Rosji, jednak instynktownie identyfikuje się z USA, co zapewnia możliwość wpływania na jego poglądy dotyczące strategii i scementowania polskiej polityki zagranicznej z interesami USA".

747 przeczytaj ponownie

"co zapewnia możliwość wpływania na jego poglądy dotyczące strategii i scementowania polskiej polityki zagranicznej z interesami USA".

Dobrze wiem jaka jest polska pozycja negocjacyjna wobec USA.

To że tak jest napisane nie musi oznaczać, że J.Kaczyński da się nabrać na jakieś humbugi.

Przypomnij sobie jak rozegrał sytuację na szczycie ws traktu europejskiego.

Poszedł vabank i osiągnął co się dało.

Taa.. PiS chce zmieniać Polskę. Z posłem Hoffmannem na czele, liderem pracowitości:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Dobrze wiem jaka jest polska pozycja negocjacyjna wobec USA.

To że tak jest napisane nie musi oznaczać, że J.Kaczyński da się nabrać na jakieś humbugi.

wątpliwości prezes pozbawił

"Jest ona dowodem na to, że można przegrać i pozostać niezwyciężonym"

polecam wrobelkom moje nowe nagranie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ładne i dobrze nagrane. To ma coś wspólnego z którymś z polityków?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

nic nie promuje..

zagladam tylko po 6 miesiacach czy w kurniku jeszcze wszystkie koguty na chodzie sa.

pozatym widie , ze wszystko po staremu:

Gracja sie wali, wy tu po staremu sie walicie ja w gitare wale..i wszystko gra.

za mile uwagi dziekuje:

szumidokolalas

Ja sobie przypomniałem co pisałeś...

Napisano wczoraj, 15:37

Ogłoszono sukces dla celów propagandowych, dobrze o tym wiesz, jak mógł to być sukces, jak traciliśmy na nowym traktacie, o czym tu pisać?

Przypomniałem sobie co mówił L.Kaczyński:

Lech Kaczyński: "Polska w istocie wywalczyła wszystko, co chciała", Prezydent powiedział w Lizbonie, że w czasie negocjacji nad Traktatem Reformującym UE Polska "uzyskała mnóstwo rzeczy".

"Sukcesów było dużo", podkreślił prezydent i dodał, że bardzo dobrze, iż trwające sześć lat prace nad traktatem zakończyły się. Dodał, iż podziela opinię premiera Wielkiej Brytanii Gordona Browna, że teraz trzeba poczekać 10 lat, by zobaczyć jak ustanowione traktatem instytucje będą działać.

747, zdecyduj się, traktat zwycięski czy traktat do kitu.

Filut

Przestań grać w ten sposób.

Traktat był gorszy od Nicea albo śmierć.

Ale mogło być jeszcze gorzej, dzięki działaniu PiS, udało się zminimalizować stratę.

Nie udawaj że nie rozumiesz na czym polegał sukces, rządzi się, są media, są wiadomości, trzeba przedstawić informację, co należało zrobić - mówić ludziom że Unia Europejska zrobiła nas w konia?

Żadna władza w Polsce nic więcej by nie zrobiła.

Oglądałeś debatę G.Napieralskiego?

Dziennikarze dostali niezłe zadanie, zniszczyć go!

Wybronił się, choć miał nie wiele argumentów.

Filut

Przestań grać w ten sposób.

Traktat był gorszy od Nicea albo śmierć.

Obłuda i ku...stwo.

Odtrąbiono wielki, niebywały sukces Prezydenta Kaczyńskiego, genialnego negocjatora i równie niebywały sukces wielkiego stratega J. Kaczyńskiego, którzy swym geniuszem zwycięsko zakończyli negocjacje z korzyścią dla Polski.

Dziś zdaniem PiSu i geniusza z Żoliborza jest to klęska i bardzo niekorzystny traktat.

O tym mam nie pisać?

P.S.

Wisienka na torcie.

W 2011 r. dodatkowy koszt gazu z kontraktu jamalskiego, wynikający ze zmiany tej umowy przez rząd PiS w 2006 r. to 1 miliard zł - mówił w Sejmie wiceminister skarbu Mikołaj Budzanowski. Cały dodatkowy koszt do końca kontraktu w 2022 r. wyniesie 18 mld zł.

- Minister Jasiński tłumaczy swą decyzję tym, że nie zapoznał się dokładnie z treścią umowy. Cytuję - z uwagi na ograniczony czas na wyrażenie opinii, MSP nie miało możliwości analizy przekazanej treści umowy, niemniej wyrażam zgodę na zawarcie umowy. To można przeczytać w piśmie z 15 listopada 2006 r. - mówi. W ocenie Łopaty takie uzasadnienie i decyzja ministra są szokujące i świadczą o niedbałości o interes Polski i Polaków.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.