Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę,że Kaczyńskiego i Ziobry nie postawią przed TK.Do tego trzeba mieć jaja!

...i prawdziwe powody.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

pewnie wybory są sfałszowane

Okaże się że mężowie zaufania zawiedli i będzie na kogo zrzucić winę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

wladz

Nie jestem pewien.Jest szansa na wykończenie dziadostwa z której nie skorzystano w poprzednim rozdaniu i było nerwowo.

trybunał stanu to nie znaczy z automatu skazanie :]

myslisz jak często bolszewickimi kategoriami

ale co tam

wybory i po wyborach a teraz zaczyna się festiwal wycofywania się z obietnic

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

A to niby dlaczego? Przeżyłem Gomułkę, Gierka, Ślepowrona - taki Tusk, to bułka z masłem.

ale twój prezydent Ciebie nie przeżył ...

trybunał stanu to nie znaczy z automatu skazanie :]

myslisz jak często bolszewickimi kategoriami

ale co tam

wybory i po wyborach a teraz zaczyna się festiwal wycofywania się z obietnic

bartuś w twoim kurniku też PO wygrało?

Ciekawe czy PiS przetrwa tę kolejną porażkę?

Przecież jak na pełowski program wyborczy mający tylko jeden punkt "PiS to, PiS tamto" to PiS ma bardzo dobry wynik.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ludzie glosują na "opakowanie"błyszczące ładne-biorą-stąd wygrana PO(mało kto zadaje sobie wiecej trudu żeby głosować z przekonaniem).Palikot to nowinka -durnowata bo durnowata ale ludzi to ciekawi cool gostek.

[...]Palikot to nowinka -durnowata bo durnowata ale ludzi to ciekawi cool gostek.

Po prostu coraz więcej Polaków ma dość katokomumy. A jak na razie tylko Palikot ma dość jaj, by wydać jej wojnę.

Przecież jak na pełowski program wyborczy mający tylko jeden punkt "PiS to, PiS tamto" to PiS ma bardzo dobry wynik.

człowieku przestań siebie oszukiwać i znajdź coś wartościowego a nie polityczne G....z którym się utożsamiasz.

Staraj się czytać ze zrozumieniem.Przecież napisałem postawienie a nie skazanie!I kto tu jest bolszewikiem?

postawienie to tylko postawienie , tu jaj nie trzeba

czytamy się kawałek czasu i nie oszukujmy się że zależy ci na "obiektywnym zbadaniu sprawy". dla ciebie konsekwencją postawienia jest skazanie

ale ale

zobaczymy jak się to poukłada , bo w zasadzie mamy ciąg dalszy zapewne

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Ludzie glosują na "opakowanie"błyszczące ładne-biorą-stąd wygrana PO(mało kto zadaje sobie wiecej trudu żeby głosować z przekonaniem).Palikot to nowinka -durnowata bo durnowata ale ludzi to ciekawi cool gostek.

sargon mało kto was lubi,zamiast tu pisać zastanów się jak przetrwać zimę przy bramie pod pałacem....jutro kolejna miesiączka prezesa więc posprzątaj pod bramą

No, forumowi bolszewicy - teraz przestańcie się onanizować PIS-em, który się nie liczy.

Teraz zobaczymy SUKCES :) w służbie zdrowia, budownictwie i fin>>>>>>skynek a kogo to obchodzi.mnie tylko obchodzi kurdupel z miotla w reku na rogu ulicy.moze do tego dojdzie.a jeszce lepiej w Budapeszcie.

xniwax

Widzę,że nie różnisz się od prof.Staniszkis.Czyli wygrał PiS?

To PO osiągnęło bardzo dobry wynik!Przecież to była chyba najtrudniejsza kadencja po 89r.Kryzys ogólnoświatowy,Smoleńsk,wyniszczająca wojna z PiSem,zmęczenie wyborców polityką,frontalny atak endecko-klerykalny.Przecież to pierwsza partia,która po raz drugi sformuje rząd!

A idą czasy jeszcze trudniejsze!

Kaczyński: cyt:" Jeszcze będzie w Polsce Budapeszt", no ja bym nie chciał bo tam bieda jest. Zresztą cholera wie co miał na myśli.

on też nie wie...jutro Hofman wytłumaczy

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.