Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

A kogo poza pisdrakami obchodzi kopanie Tuska po kostkach.Co Schetyna może gdy Tusk wybory wygrał.Gdy w sondażach PO poleci w dół Schetyna się uaktywni.Obecnie zdaje sobie sprawę z swojej słabości.Obecna walka została rozstrzygnięta przez nokaut Schetyny po spotkaniu z prezydentem.

Ale skynek poczekaj na rozwój wypadków.Moim zdaniem w PO dojdzie do ostrzejszych starć pomiędzy radykalnymi katolikami(Gowin i okolice) a zwolennikami świeckiego państwa.

Biedny xniwax już sam nie wie co ma myśleć i co pisać. Prezes jedną ręką napierdziela się z Ziobrą drugą głaszcząc Napieralskiego po głowie. "Meleks" który zdobył poniżej 3 tys. głosów będzie wyrzucał takiego co zdobył ponad 300 tys.. Jak się w tym wszystkim pogubiłeś posłuchaj Hofmana i Płaszczaka - oni ci wszystko wyjaśnią :-).

Pomnik światła już był, wystarczy adaptować projekt.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-9051-0-00631200-1320330721_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Wychodzi na to, że PO bez Tuska, PiS bez Kaczyńskiego, RP bez Palikota nie istnieją.

Biedne te PSL i SLD.

Moim zdaniem w PO dojdzie do ostrzejszych starć pomiędzy radykalnymi katolikami(Gowin i okolice) a zwolennikami świeckiego państwa.

Ależ to wisi na włosku od lat, jedyne co powstrzymuje od tego scenariusza to EGO Tuska.

Jesli Tusk straci poważanie w samym PO to może być rozłam. Na to liczą pozostałe trzy partie.

Oby tylko taki scenariusz nie zadziałał w obecnym kryzysie gospodarczym.

Prezes jedną ręką napierdziela się z Ziobrą drugą głaszcząc Napieralskiego po głowie

Jak widzisz nie każdy ma tak jednoliżące usposobienie jak ty.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jak widzisz nie każdy ma tak jednoliżące usposobienie jak ty.

Twoja bezradność przekładająca się na zwykłe chamstwo wywołuje u mnie co najwyżej wzruszenie ramion a chyba już nawet współczucie więc daruj sobie.

Jestem Europejczykiem.

"- Cenzurowanie ks. Bonieckiego w imię jakkolwiek rozumianej "poprawności eklezjanej" ośmiesza Kościół - przekonuje Piotr Mucharski, naczelny "Tygodnika Powszechnego". Podobnie, zakaz wypowiedzi w mediach dla ks. Bonieckiego ocenia katolicki dziennikarz Zbigniew Nosowski. - Wstydzę się, że jest to możliwe w moim/naszym Kościele - przyznaje. Zamykanie ust cenionemu zakonnikowi-publicyście to gorzej niż gol samobójczy! Zwłaszcza że zarzuty do jego wypowiedzi (jak się można domyślać, bo przecież nikt oficjalnie o sprawie nie poinformuje ) nie dotyczyły spraw doktrynalnych.

W ubiegłym tygodniu gościł w Warszawie kard. Gianfranco Ravasi, przewodniczący Papieskiej Rady ds. Kultury. Mądrze, ciekawie i głęboko mówił o konieczności odnajdywania zerwanych dróg porozumienia między Kościołem a współczesną kulturą i sztuką, o podejmowanych przez siebie wysiłkach dialogu z niewierzącymi, humanistami i poszukującymi. W Watykanie burzą mury nieufności, a w Polsce właśnie je wznosimy - podsumowuje Nosowski."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

A kto tam ma sie rozłamywać w Platformie? - Schetyna ma tyle charyzmy co taboret, Gowina zneutralizują w ciagu jednego dnia.

W SLD wrócili towarzysze z PZPR, jak zobaczyłem w tv Jaskiernię, to z wrażenia wylałem na siebie talerz barszczu nomen omen czerwonego.

Szkoda, ze ten Ziober nie jest w polskim sejmie, może by przekabacił kilkunastu posłów, stworzył wlasny klub parlamentarny i coś by się ruszyło, ale tamoj tchórzyki siedzo.

Zobaczymy,Ruch Palikota wniesie dużo fermentu w dotychczasowym postrzeganiu relacji państwo - KK.Ogólnie zaburzy dotychczasowy ideologiczny błogostan w sejmie.

To zaszczyt postować w twoim towarzystwie. No i twojego Guru - mulsa, rzecz jasna :)

nie każdy szuka mistrza,tylko na prawicy tęsknicie za mądrzejszym

i trudno się dziwić

A kto tam ma sie rozłamywać w Platformie? - Schetyna ma tyle charyzmy co taboret, Gowina zneutralizują w ciagu jednego dnia.

W SLD wrócili towarzysze z PZPR, jak zobaczyłem w tv Jaskiernię, to z wrażenia wylałem na siebie talerz barszczu nomen omen czerwonego.

Szkoda, ze ten Ziober nie jest w polskim sejmie, może by przekabacił kilkunastu posłów, stworzył wlasny klub parlamentarny i coś by się ruszyło, ale tamoj tchórzyki siedzo.

Rozłam Platformie nie grozi. Dlaczego? Bo jednoczy ich nie jakaś wspólnota idei tylko wspólnota interesów. A te mogą realizować tym lepiej im są silniejsi. Oczywiście tarcia i zakulisowe walki trwają ale nikt nie przekracza pewnych reguł bo wie, że sam przez to straci.

SLD to w tej chwili żywy trup którym szkoda sobie zawracać głowę. Co do Ziobry to częściej jest w Polsce jak w Brukseli i obstawiam, że jak go wywalą to nie będzie siedział cicho i kilkudziesięciu posłów za sobą pociągnie. Na razie szefem na kraj tej bandy zostanie chyba Cymański aczkolwiek Mularczyk pewnie ostrzy sobie zęby.

Jestem Europejczykiem.

Palikociarnia ma etykietkę "Samoobrona dla inteligencji"

Elektorat "samoobrony" w większości odnalazł się pod skrzydłami PiS. Palikot dla nich to jakiś kosmita.

Jestem Europejczykiem.

Rozłam Platformie nie grozi. Dlaczego? Bo jednoczy ich nie jakaś wspólnota idei tylko wspólnota interesów. A te mogą realizować tym lepiej im są silniejsi. Oczywiście tarcia i zakulisowe walki trwają ale nikt nie przekracza pewnych reguł bo wie, że sam przez to straci.

SLD to w tej chwili żywy trup którym szkoda sobie zawracać głowę. Co do Ziobry to częściej jest w Polsce jak w Brukseli i obstawiam, że jak go wywalą to nie będzie siedział cicho i kilkudziesięciu posłów za sobą pociągnie. Na razie szefem na kraj tej bandy zostanie chyba Cymański aczkolwiek Mularczyk pewnie ostrzy sobie zęby.

Jest świetnie gdy sondaże są dobre.Nie wydaje się możliwe utrzymanie przez kolejne cztery lata tak mocnej pozycji PO.Będzie zmuszona przez poczynania Palikota do jednoznacznego światopoglądowego stanowiska.Jeżeli pojawi się na prawej stronie ruch podobny do Palikota może uwieść wielu posłów PO i PiS.Oczywiście gdybanie nic więcej.

Ziobro nie ma szans. Kaczyński jest, jaki jest, ale to on jest liderem, i to widać w każdym jego zachowaniu. Na posiedzeniu komitetu rozprowadził Ziobrę, jak chciał, a potem wyszedł. Ziobro został, choć nic ważnego już tam się nie działo. A gdy wyszedł do dziennikarzy, nie potrafił nawet dwóch zdań złożyć, podczas gdy my narzuciliśmy już narrację - podsumowuje kaczysta.

Debilna krótkowzroczność. Ale czego spodziewać się po miernotach które wszystko zawdzięczają lizusostwu i posłuszeństwu Geniuszowi Mazofsza?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.