Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

internet powinien byc za darmo i zolte sery zeby dzieci mialy co jesc.w zwiazku z tym serownie i internetownie powinno przejac panstwo.i wszystkie psie budy .....

obnizac podatki i ceny a zwiekszac pomoc dla biednych oraz pensje gornikow.tzw skynologia pospolita muzealna.

skynyrd

Znowu jedziesz populizmem.Za Prezia nie było ludzi zarabiających 600zł?Przecież to nie o to chodzi.Jeżeli się poprawi przedsiębiorcą to i pracownicy najemni będą mieli lepiej.Oczywiście nie jest to zależność wprost i od razu.Ale przecież trzeba popierać przedsiębiorczość.Ja w ogóle jestem przeciwko ulgom finansowym i podatkowym bo korzystają z nich głównie najbogatsi.Ci na pensji nie mają co odliczać.System podatkowy powinien być jasny i zrozumiały,tani w stosowaniu,niepowodujący zduszenia przedsiębiorczości oraz bez ulg i wyjątków.Jedyne odstępstwo to ulga na dzieci.

wladz

Budujecie tu sobie jakieś piramidalne mistyfikacje, aby przykryć wewnętrzny sprzeciw i poprawić sobie nastrój.

Jarosław Kaczyński jest jedynym politykiem w Polsce, który wie jak zbudować silne państwo, który posiada moralny certyfikat aby tego dokonać.

Atakowany przez całe dekady, w ostatnich latach z niezwykłą wściekłością, a po sytuacji w Smoleńsku, do granic bezczelności i bezwzględności, ma nadal tryskać energią i witalnością?

Trzy tygodnie takiego ataku na Waszych idoli i nie ma co z nich zbierać.

Józef Oleksy zaatakowany, ile przeżył i w jakiej formie jest dziś?

Ostry jak brzytwa.

Leszek Miller odsunięty, przysuwa się z powrotem, ale czy mu się powiedzie?

Wątpię.

Janusz Palikot, nie odpowiadał jeszcze za nic w swoim życiu politycznym, jak kiedyś będzie, to zobaczymy co z niego zostanie, nie daje mu najmniejszych szans.

Andrzej Lepper - bez komentarza, Bóg go przywołał do siebie, ale rokowań nie było na sukces.

Roman Giertych - bez komentarza, nudzi się.Dojrzewa.

Kazimierz Marcinkiewicz, bez komentarza, nie istnieje.

Aleksander Kwaśniewski, jeszcze tu wrócimy.

Tylko nie na pewno.

Pozostałości SLD, pękają ze śmiechu w senacie, jak Kutz przemawia.

Lech Wałęsa.1%.

Bez komentarza.

Kury szczać prowadzać, a nie do polityki się brać.

skynyrd

Też bym chciał aby wszyscy zarabiali po 10 tys. zł.I co z tego.A co do ks.Pirożyńskiego to chyba Tobie do niego bliżej?

Jarosław Kaczyński jest jedynym politykiem w Polsce, który wie jak zbudować silne państwo, który posiada moralny certyfikat aby tego dokonać.

Atakowany przez całe dekady, w ostatnich latach z niezwykłą wściekłością, a po sytuacji w Smoleńsku, do granic bezczelności i bezwzględności, ma nadal tryskać energią i witalnością?

To brednie.

A swój moralny autorytet zaszargał grając politycznie tragedią smoleńską do granic bezczelności.

Dziś Kaczyński może kury szczać prowadzać a nie do polityki się brać bo inni, których do tej pory prowadzał odeszli prowadzać się sami.

wiek emerytalny 67 - średnia długość życia M w PL 71-zajebista perspektywa.mundurowym nie można zmieniać zasad w trakcie trwania służby innym można przywalić.no i jeszcze jedna sprawa mundurowym trzeba zagwarantować podwyżki bo z....ją bidoki dzień w dzień ,a tak naprawdę chodzi aby resorty tzw. siłowe były posłuszne i siedziały cicho.

Służba bezpieczeństwa może i powinna kreować różne stowarzyszenia, kluby czy nawet partie polityczne, ma za zadanie głęboko infiltrować, istniejące gremia kierownicze tych organizacji, na szczeblu centralnym, wojewódzkim, a także na szczeblach podstawowych, muszą być one przez nas operacyjnie opanowane.

Musimy zapewnić operacyjne możliwości oddziaływania na te organizacje, kreowania ich działalności i kierowania ich polityką.

Tak wygląda ogólna dyrektywa ostatniego szefa MSW, za czasów komuny, była ona ściśle przestrzegana, przez wszystkie lata budowania IIIRP, stanowiła ona jeden z fundamentów patologicznego układu, w którym zagwarantowano wpływ na polskie życie publiczne ludziom z sowieckich służb.

Jarosław Kaczyński działa w takim oto środowisku, ale ja piszę to sam do siebie, nie do Was Koledzy, Wy macie dookoła inną rzeczywistość.

Żegnam.

nie chce mi sie z toba gadac. Wolałbym z twoim kotem.

skynek koty mają Ciebie w .upie ja niestety mam świadomość konsekwencji twoich poglądów.Przypomnę , miliony zginęły przez podobnych Tobie baranów....były hihi co on może gdy władze zdobędzie.Biznes miała zyskać i na początku było wspaniale.Budowali drogi,uczyli patriotyzmu i żydów nie lubili.Bezrobocie malało....wybili mi 3/4 rodziny.

Zanim ktoś zabierze się za budowanie silnego państwa, powinien na modelu zwanym partią udowodnić swoje zdolności. A tu kupa. Początek niezły, a potem klapnięcie na laurach "genialnego stratega" i porażka za porażką, a za porażką porażka. No i jeszcze porażka i porażka. A tak BTW to kto mu ten w/w certyfikat moralny wydał?

Atakować to go zaczęto, jak już opluł i oblał gnojówą człowieka który go spod mamusinej pierzynki wyciągnął na światło dzienne - Wałęsę. Nie zapominajmy że Jarosław był dla Solidarności i KORowców nikim, nieznanym bratem Lecha, który dla odmiany coś w opozycji solidarnościowej znaczył. Nie uczestniczył w żadnych działaniach opozycyjnych, pojawił się dopiero jako bezpłatny dodatek do brata po 1989 r. A szybko potem zaczął się zachowywać jak największy i jedyny pogromca komuny i Agenta Wałęsy zarazem. Nawet wtedy ataki na niego ograniczały się do zwykłej niechęci. A jak już dopadł do władzy i nie potrafił sklecić koalicji, która była już dawno przed wyborami dogadana, to opluł i obwinił już absolutnie wszystkich. No to zaczęto stosować jego własne metody i standardy wobec niego samego.

Na współczuciu po Smoleńsku prawie udało mu się ugrać prezydenturę, a jak okazało się ze jednak kilku punktów zabrakło, to nagle pokazał wała ludziom którzy mu zaufali i mu współczuli, a tych którzy dla niego flaki w kampanii wypruwali kopnął w zady. I jak tu taką gnidę lubić? Czy zaufać?

skynyrd

Takich truizmów nie musisz mi powtarzać.Chodziło mi o to,że Tuskowi zarzucasz obojętność na biedę bo ludzie zarabiają 600zł a jak za Kaczyńskiego zarabiali tyle samo to Ci to nie przeszkadzało.Co takiego Kaczyński zrobił dla najuboższych?Oczywiście,że ludzie nie powinni zarabiać 600 zł bo to jest nieetyczne i może generować przestępczość.Tylko,że jak im podniesiemy to i wszystkim innym trzeba będzie podnieść aby zachować proporcje.

747

Co takiego Jarosław Kaczyński "wybitny polityk" zrobił konstruktywnego w swoim życiu?Co mu się udało?Co mu wyszło?Coś co przetrwało choć parę lat.

Bo ja widzę tylko ruiny i zgliszcza.

tak byłem w komunie....trawa,rock itd.

możesz powiedzieć na jakiej podstawie czynisz ze mnie bolszewika.Ja robię z ciebie brunatnego barana na podstawie twoich wpisów o żydach,formie patriotyzmu i glanach choć może mylę z lakierkami

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.