Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Średnia krajowa, jesli numetek zarabia wiecej to ok, ajesli mniej to jego wina.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

uszkodzony wskaż wpis mój.argusa,Jaro w podobny stylu szkalujący byłego prezydenta

Jakieś 1\100 tej zakładki i paru innych,

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Rozpoznałeś w Geremku siebie, cóż.

Albo jesteś naiwny, co nie podejrzewam, albo masz złą wolę, co twierdzę.

Ludzie nie mają pracy, żywności, wykształcenia, są bez perspektyw.

A Ty mi tu wyjeżdżasz z czym wladziu?

Z żalem po kim?

A kto o nim pamięta?

Do jakiego NATO, nas ten biedak wprowadził?

A offset za F 16 kto negocjował?

Nie jesteśmy bezpieczni.

Rosyjskie rakiety są u naszych granic, wycelowane w polskie cele.

cholera ,czuję się jak konewka która podlewa chwasty

w imię miłości bożej...horstek

jakie tanie sztuczki,gąbka nie człowiek

Mylisz mnie z kimś.

cholera ,czuję się jak konewka która podlewa chwasty

Tylko nie zacznij rzucać kamieniami.

Gwoli obiektywizmu zwróć uwagę, że o Lechu Kaczyńskim nikt nie mówił tu specjalnie ostro - komentowano tylko (i to w raczej nieagresywny sposób) niewątpliwy fakt, że prezydentem był nienadzwyczajnym i zbytnio ulegał złym wpływom brata.

Jaja sobie robisz, czy pamięć słaba.

[...]straszą ludzi non stop Grecją. zapominając o tym,że Grecję wyniszczają "olimpijskie" długi.

Tu akurat niespecjalnie masz rację. Akurat nie PO, czy inne nasze partie o tym mówiły i pisały, ale Grecję wykańcza przede wszystkim absurdalnie rozdęty socjal, nieadekwatny do kondycji ich gospodarki, i inne budżetowe niegospodarności. Tzw. "olimpijskie długi" to tylko kropla w morzu ich problemów.

Jednak odrzuć polityczne uprzedzenia i spójrz na problem obiektywnie.

Jakieś 1\100 tej zakładki i paru innych,

nie kolego,rozmowa z tobą kończy się gdy docieramy do istoty,znaczy faktów.Chlapniesz prawdą objawioną i uciekasz.Przepraszam lecz dla mnie podobna postawa świadczy o defekcie,uszkodzeniu.

kolejny przykład prawdy objawionej.Nie uciekaj tylko wskaż moje ,argusa wpisy o które pomawiasz.

wladz

Wstydziłbyś się, naprawdę - nie będę teraz wracał z cytami z przeszłości bo mogłoby Ci głupio być.

Ani jedno, ani drugie. Rozdziel starannie to co pisano o jarosławie kaczyńskim (a rzeczywiście pastwimy się nad nim, zniesmaczeni jego wybitnym politycznym sk....syństwem), od tego, co pisano o prezydencie Lechu Kaczyńskim. Temu ostatniemu zarzucano (zasadnie zresztą) niedopuszczalną uległość wobec brata, która człowiekowi na jego stanowisku nie przystoi, i brak sensownej koncepcji politycznej, która sprowadzała się w istocie do kompleksu oblężonej twierdzy zagrożonej przez zachodniego i wschodniego sąsiada.

Gwoli obiektywizmu zwróć uwagę, że o Lechu Kaczyńskim nikt nie mówił tu specjalnie ostro - komentowano tylko (i to w raczej nieagresywny sposób) niewątpliwy fakt, że prezydentem był nienadzwyczajnym i zbytnio ulegał złym wpływom brata. Ten oczywiście (tzn. j. kaczyński) - to zupełnie inna sprawa, mało jest w polskiej polityce tak obrzydliwych czarnych charakterów. Parę stron temu cytowana była publikacja, opisująca jego wyczyny z okresu początku rządów solidarnościowych.

Fragment ku pamięci:

Więcej pod adresem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Gwoli obiektywizmu należy dodać, że absolut w szkalowaniu dobrego imienia zmarłego tragicznie prezydenta prezentował Wasz Kolega MELOMAN 62.

Oczywiście nie było końca Waszego oburzenia z tego powodu.

Była za to politpoprawność kierunku plucia.

Kurdupel, to jest kto?

w insekta trudno trafić

Trafisz kurduplem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ani jedno, ani drugie. Rozdziel starannie to co pisano o jarosławie kaczyńskim (a rzeczywiście pastwimy się nad nim, zniesmaczeni jego wybitnym politycznym sk....syństwem), od tego, co pisano o prezydencie Lechu Kaczyńskim. Temu ostatniemu zarzucano (zasadnie zresztą) niedopuszczalną uległość wobec brata, która człowiekowi na jego stanowisku nie przystoi, i brak sensownej koncepcji politycznej, która sprowadzała się w istocie do kompleksu oblężonej twierdzy zagrożonej przez zachodniego i wschodniego sąsiada.

Dolina łagodności.

argus

Pisano ostro nieszczędząc epitetów.

Ja przynajmniej przyznaje, że Tusk to dupek nie polityk. Jego poltyczne i nie tylko znęcanie się nad Polakami to pikuś z niedołęstwem politycznym JK/

to się nazywa pomówieniem

Czuwaj lub czuj się jesli tak mogłoby by być.

Była za to politpoprawność kierunku plucia.

Raczej ekstaza w tym kierunku.

argus

Ja przynajmniej przyznaje, że Tusk to dupek nie polityk. Jego poltyczne i nie tylko znęcanie się nad Polakami to pikuś z niedołęstwem politycznym JK/

A czy ja kiedykolwiek chwaliłem Tuska ???? Dokładnie NIGDY. Nie jest wprawdzie dobrym premierem, ale nie zachowuje się (on i jego ekipa) jak słoń w składzie porcelany. Przypomnij sobie dwa lata rządów j. kaczyńskiego: małpa z brzytwą to pikuś w porównaniu z rzeźnią, jaką urządził polskiej polityce w tym okresie.

argus

Pisano nie ostro, tylko szkalowano bez ograniczeń, szczególnie w okresie, kiedy mojej skromnej osoby nie było jeszcze tu na forum, lecz czytałem te wpisy.

Pisałem już wiele razy, że moja obecność w zakładce POLITYKA spowodowana jest tylko i wyłącznie obroną dobrego imienia św pam Lecha Kaczyńskiego byłego Prezydenta i Jarosława Kaczyńskiego prezesa PiS, byłego premiera RP.

Nie mogłem nie zareagować na używanie w publicznym medium takiego natłoku obelg i przekłamań, na temat w/w osób.

Każdy zdrowy człowiek na moim miejscu zrobiłby to samo, to tylko obywatelski obowiązek.

Można sprawdzić w starych wpisach, twierdziłem że nie byłoby mnie tu gdyby nie ataki na liderów PiS.

Przypomnij sobie dwa lata rządów j. kaczyńskiego: małpa z brzytwą to pikuś w porównaniu z rzeźnią, jaką urządził polskiej polityce w tym okresie.

Tusk robi więcej i to samo tylko ciszej, fakt z tym, że już co raz głośniej i są efekty - widoczne i śmierdzące.

tak wygląda rozmowa z uszkodzonym

Ustępuję pola serwisowanemu...często.

Tusk robi więcej i to samo tylko ciszej, fakt z tym, że już co raz głośniej i są efekty - widoczne i śmierdzące.

W bagienku politycznym conieco śmierdzi - to fakt. Ale Tusk przynajmniej nie mąci zanadto w ekonomii. Populistyczne parcie na socjal rządu kaczyńskiego wykończyłoby nas tak, jak w tej chwili zaszłości idiotycznej polityki rządu wykańczają Grecję.

A czy ja kiedykolwiek chwaliłem Tuska ???? Dokładnie NIGDY. Nie jest wprawdzie dobrym premierem, ale nie zachowuje się (on i jego ekipa) jak słoń w składzie porcelany. Przypomnij sobie dwa lata rządów j. kaczyńskiego: małpa z brzytwą to pikuś w porównaniu z rzeźnią, jaką urządził polskiej polityce w tym okresie.

Plan Hausnera, mówi to coś panu profesorowi?

Ustępuję pola serwisowanemu...często.

ble ble lecz spokojnie ,dokładnie tego się spodziewałem i wcześniej napisałem

klapniesz prawdą objawioną (tym razem pomówieniem) i uciekasz...amen

Plan Hausnera, [...]

A co ma piernik do wiatraka ????? Hausner realizował pomysły rządów SLD-owskich i nie były to pomysły głupie. Sp.ierdolono tylko realizację - i to z winy kłód pod nogi rzucanych przez opozycję. Zresztą za to mam do dziś spory żal do ekipy dzisiejszej platformy, bo oni też wtedy zdrowo namieszali.

W bagienku politycznym conieco śmierdzi - to fakt. Ale Tusk przynajmniej nie mąci zanadto w ekonomii. Populistyczne parcie na socjal rządu kaczyńskiego wykończyłoby nas tak, jak w tej chwili zaszłości idiotycznej polityki rządu wykańczają Grecję.

To skąd ataki, że obniżenie składki rentowej przysłużyło się bogatym raczej a nie mniej zamożnym.

Proszę zakończyć festiwal hipokryzji, dziś w TVN pokazano jaka była reakcja na plan Hausnera, a jaka jest dziś na dokładnie te same elementy.

Lewicujący politycy L.Miller, R.Kalisz, proponowali rozwiązania, które dziś kontestują, kiedy proponuje je rząd Donalda T.

A co ma piernik do wiatraka ????? Hausner realizował pomysły rządów SLD-owskich i nie były to pomysły głupie. Sp.ierdolono tylko realizację - i to z winy kłód pod nogi rzucanych przez opozycję. Zresztą za to mam do dziś spory żal do ekipy dzisiejszej platformy, bo oni też wtedy zdrowo namieszali.

Z winy kłód rzucanych pod nogi przez WSI, J.Kaczyński zdecydował się na przedterminowe wybory.

Strach było otworzyć telewizor, takie to były czasy.

Co dzień atak, ze wszystkich stron, z zagranicy, zewsząd, od tzw koalicjantów, ze strony byłych polityków, nie było człowieka, który nie atakował rządu J.Kaczyńskiego, nawet ojciec Rydzyk przyłączył się do czarownic.

Obejrzyj sobie Kolego podwarszawskie wille i posiadłości i nie tylko warszawskie.

Te szemrane majątki wysysają z Polski środki, które mogłyby posłużyć do celów edukacyjnych, która to edukacja i wiedza umożliwiłaby dokonywanie rozsądnych wyborów politycznych w wyborach, promując partie polityczne, które w swoich programach mają cele społeczne i rozwojowe, innowacyjne i postępowe, chcące działać dla ogółu obywateli, w celu zapewnienia przetrwania i godnej prosperity całego narodu, a nie tylko fragmentu nogi od stołu.

Społeczeństwo dało władzę PO, społeczeństwo wykopie ich od tej władzy, której się trzymają jak rzep.

leninowi z tego ogladanie zrobilo sie to samo co tobie i marnie skonczył.czego ci nie zycze.

ble ble lecz spokojnie ,dokładnie tego się spodziewałem i wcześniej napisałem

klapniesz prawdą objawioną (tym razem pomówieniem) i uciekasz...amen

Ble ble, to jedyne co Ci przechodzi przez klawiaturę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.