Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Sikorski był i będzie dupkiem z gumowym kręgosłupem.

Nie ma co go brać pod uwagę.

I pomyśleć że swego czasu Prezes całował go po rękach :-). Czyżby też miał gumowy kręgosłup?

Jestem Europejczykiem.

i Michnika całował

również o Gierku nie zapomniał

rysiu prezes jest gumowo obrotowy

i najnowszy sondaż zaufania

"Największym zaufaniem społecznym spośród polityków cieszy się prezydent Bronisław Komorowski - wynika z najnowszego sondażu CBOS. Drugie miejsce zajmuje Waldemar Pawlak, który wyprzedza Radosława Sikorskiego i Donalda Tuska.

Według CBOS, najwięcej negatywnych emocji wśród Polaków budzi prezes PiS Jarosław Kaczyński, do którego brak zaufania deklaruje 57 procent ankietowanych."

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

"Największym zaufaniem społecznym spośród polityków cieszy się prezydent Bronisław Komorowski - wynika z najnowszego sondażu CBOS. Drugie miejsce zajmuje Waldemar Pawlak, który wyprzedza Radosława Sikorskiego i Donalda Tuska

(...)"

I Leszka Millera, który ma mniej negatywów od Donalda Tuska - to tak gwoli ścisłości. Taki sondaż zamieściła TVN w dzisiejszych Faktach.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dominika Wielowieyska, wybitna dziennikarka, gościła dziś rano w TokFM ciecia u Niemca i rzecznika w (nie)rządzie Tuska. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze. Wielowieyska była dociekliwa, a Graś łgał w żywe uszy moje i innych słuchaczy. Posypał się na koniec mówiąc, że Tusk nie chce krzywdy Schetyny, choć nie był o to pytany. Nie był też pytany o fałszerstwo własnego podpisu, ale dziennikarka widocznie wiedziała o co pytać rzecznika albo nie dosłyszałem tego pytania.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Dominika Wielowieyska, wybitna dziennikarka, gościła dziś rano w TokFM ciecia u Niemca i rzecznika w (nie)rządzie Tuska. Rozmowa przebiegła w miłej atmosferze. Wielowieyska była dociekliwa, a Graś łgał w żywe uszy moje i innych słuchaczy. Posypał się na koniec mówiąc, że Tusk nie chce krzywdy Schetyny, choć nie był o to pytany. Nie był też pytany o fałszerstwo własnego podpisu, ale dziennikarka widocznie wiedziała o co pytać rzecznika albo nie dosłyszałem tego pytania.

Do kitu dziewczyna.

Zamiast przesłuchania zrobiła wywiad.

Zabrakło jej dobrych wzorców ubeckich.

Powinna pacnąć Grasia w pysk i pouczyć, że nie pytany nie odpowiada.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Do kitu dziewczyna.

Zamiast przesłuchania zrobiła wywiad.

Zabrakło jej dobrych wzorców ubeckich.

Powinna pacnąć Grasia w pysk i pouczyć, że nie pytany nie odpowiada.

Filut, przepraszam, ale Cię pojebało i to zdrowo! Przypominasz mi(jak niejeden na Bocznicy) wołka! Nie zbożowego, tylko redaktora, który zasługuje,żeby pisać jego "name" z małej litery. On też (zawsze) "Do krwi ostatniej" broni P(latformy)O(szukańczej)!

O jakich Ty przesłuchaniu czy wzorcach ubeckich piszesz! Skąd ta agresja?! Czyżby PO była nietykalna, a może jesteś jednym z noszących teczki oficjeli PO? Owszem zrobiła wywiad wg gotowego scenariusza! Wywiad, którego zresztą nie słuchałeś, a mądrzysz się!

Moim zdaniem powinna przede wszystkim zapytać tego ciecia mieniącego się dostojnikiem państwowym o konflikt z prawem: http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/artykul/firma-gras. Graś to wykładnia PO!

Weź się zmityguj, bo się kompromitujesz!

Filut, przepraszam, ale Cię pojebało i to zdrowo! Przypominasz mi(jak niejeden na Bocznicy) wołka! Nie zbożowego, tylko redaktora, który zasługuje,żeby pisać jego "name" z małej litery. On też (zawsze) "Do krwi ostatniej" broni P(latformy)O(szukańczej)!

O jakich Ty przesłuchaniu czy wzorcach ubeckich piszesz! Skąd ta agresja?! Czyżby PO była nietykalna, a może jesteś jednym z noszących teczki oficjeli PO? Owszem zrobiła wywiad wg gotowego scenariusza! Wywiad, którego zresztą nie słuchałeś, a mądrzysz się!

Moim zdaniem powinna przede wszystkim zapytać tego ciecia mieniącego się dostojnikiem państwowym o konflikt z prawem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Graś to wykładnia PO!

Weź się zmityguj, bo się kompromitujesz!

To ironia na Twoją bufonadę a nie poparcie PO.

Pojebało Cię (bez przepraszam).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przyganiał kocioł garnkowi.

Najpierw trzeba być garnkiem, a nie ...! Pajac rządowy jesteś i tyle! Przez takich jak ty brakuje na emerytury! Tego nie da się ukryć! Obojętne czy korzystasz z rządowego czy prywatnego (intelektu) komputera!

Najpierw trzeba być garnkiem, a nie ...! Pajac rządowy jesteś i tyle! Przez takich jak ty brakuje na emerytury! Tego nie da się ukryć! Obojętne czy korzystasz z rządowego czy prywatnego (intelektu) komputera!

Nie kompromituj się.

Nabrałeś redakcyjnych nawyków z Trybuny Ludu i myślisz, że nadal nikt Ci nie odszczeknie jak Ty pierwszy zaczniesz ujadać?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie kompromituj się.

Nabrałeś redakcyjnych nawyków z Trybuny Ludu i myślisz, że nadal nikt Ci nie odszczeknie jak Ty pierwszy zaczniesz ujadać?

Masz rację! Gnida z ciebie większa jest niż... Nie wiedziałem,że aparatczyków PO tak nagle mogą załamać kiepskie notowania!

Kłótnia w rodzinie IIIRP?

Zatrollowana zakładka agenturą.

Nie mam nic do agentów, praca jak każda inna...........

P.S.

Wystarczy Wam dać odrobinę luzu, to pozabijaliście by się na oczach publiki jak płk Przybył Niecelny.

Żenada.

Nie będę nikogo opiniował tu z Was, bo ktoś gotów pomyśleć, że wyżywam się na niepełnosprawnych!

Zdajcie sprzęt Panowie.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Komunistyczna gnida ma słabe nerwy?

Nie!Ale wsza z pomiotu PO taka jak ty - na pewno tak! Gdzie podziała się twoja rzeczowość?! Widać,że szkolenia prowadzone przez PO nie są doskonałe! Miliony PLN są wyrzucane w błoto! Twój przykład o tym świadczy! Dobitnie!

747 zamiknij się! PO i PIS to jeden i ten sam solidarnościowy diabelski pomiot , który najwięcej zaszkodził i nadal szkodzi Polsce!

P.S.

Wystarczy Wam dać odrobinę luzu, to pozabijaliście by się na oczach publiki jak płk Przybył Niecelny.

Żenada.

Nie będę nikogo opiniował tu z Was, bo ktoś gotów pomyśleć, że wyżywam się na niepełnosprawnych!

Zdajcie sprzęt Panowie.

Ty się srajtek nie wtrącaj jak dorośli drą koty :)

Więzienne skojarzenia........widać trudno zapomnieć...........

Ty się srajtek nie wtrącaj jak dorośli drą koty :)

Masz coś do kotów, Kolego Filut?

Czy to Twoi jedyni przyjaciele, że ich tak ochoczo wymieniasz?

Masz coś do kotów, Kolego Filut?

Czy to Twoi jedyni przyjaciele, że ich tak ochoczo wymieniasz?

Widzę, nieuctwem chcesz się popisywać. Nisko się stoczyłeś.

A nie można by tak rozumem?

No tak, w twoim przypadku nie.

Jaka szkoda ;)

To koniec.

Żegnam.

Jeden taki nikt mimo wielokrotnych, szumnych deklaracji nie umie się jednak powstrzymać od pisania...

Dla tego nie mam zamiaru z nikim tu "dyskutować"

.

Z agentami nie dyskutuję.

.

To nie jest praca jak kazda inna... Kazdy czlowiek ma wybor, czy zachowac przyzwoitosc, czy tez byc kanalia. To kwestia zachowania pewnego azymutu moralnego...

Morven

Mnie nie tłumacz, napisałem to dla pokrzepienia ducha tych ludzi, albowiem są to też ludzie, mający swoje troski, dylematy, marzenia, nie wolno nikogo dyskredytować do końca, tylko Pan może osądzać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.