Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ciebie nic lepszego nie mogło by spotkać

""- Ani ja, ani mój zespół badający przyczyny katastrofy smoleńskiej nigdy nie upieraliśmy się przy twierdzeniu, że w kwietniu 2010 doszło do zamachu - mówił w czwartek w Bydgoskim Domu Technika Antoni Macierewicz. "

Zamach jest tylko jedną z hipotez, do starannego sprawdzenia i ewentualnie wykluczenia bądź potwierdzenia.

W wątku o katastrofie jesteś jednak bardziej przekonany:

747:

"Napisano wczoraj, 14:58

Zamach w Smoleńsku, to jak wypowiedzenie wojny."

A zamach na World Center Club, to co, nie było w następstwie wojny?

Filut, a zdanie Pani Małgorzaty Szmajdzińskiej znasz na pamięć, czy nie?

ZAWIODŁAM SIĘ NA T.

Wystarczy?

To odnośnie kataklizmu w Smoleńsku.

Nie patrz po sobie Filut.

To jest twój problem 747, wejżyj w siebie i powstań!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Po jakimś czasie wszystkie problemy się rozwiązują.

Czasami potrzeba tego czasu dość dużo.

Filut

Nie egzaminuj mnie z łaski swojej, piloci nie popełnili błędu, reszta czeka na dogodny moment, aby ujrzeć światło dzienne.

Ci, którzy mają odpowiedni sprzęt, wiedzą co tam się wydarzyło.

Może była awaria, może sabotaż, może działanie wbrew prawu.

Filut, czy twoi kumple, mają taki sprzęt?

Fox

Mylisz mnie z kimś.

Każdy ma problemy, od tego jest życie aby je rozwiązywać, jedni się z tym potrafią uporać inni nie.

Donald T., stanął przed problemami władzy w 38mln kraju, co zrobił, jak sobie poradził?

IM DALEJ W LAS, TYM WIĘCEJ DRZEW.

Póki kraj jeszcze był świeżo po władzy PiS, jeszcze z jako taką pozycją, to nie dało się tak mocno odczuć jego "panowania", jednak im dłużej "MINISTRY" z Platformy mają ster w rękach, tym do większych KATAKLIZMÓW dochodzi.

Burdel jaki jest nam serwowany, nie był nawet chyba za komuny, bo pierwszy sekretarz, zaraz wydałby odpowiednie zalecenia w zjednoczeniach, czy PKP.

Bareja mógłby jeszcze wiele odcinków nakręcić, Alternatywy 4.

IIIRP jeszcze dysze, jeszcze do Mistrzostw Europy.

Lekarze wygwizdali min Arłukowicza, odrzucili go, po prostu.

Kto to widział, żeby wygwizdali ministra ludzie z wyższym wykształceniem, kibole, to jeszcze jakoś można zrozumieć, ale zasobna grupa zawodowa???

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"- Jeśli spadnie nam z nieba taki superman, który w dodatku będzie nam bliski ideowo, to może byłbym skłonny oddać mu przywództwo w partii. To musiałby być człowiek stosunkowo młody, ale nie zbyt młody, bardzo przystojny. Jednocześnie musiałby realizować nasz program. Na razie jednak nie ma żadnego powodu, bym miał się wycofywać - powiedział prezes PiS Jarosław Kaczyński w wywiadzie dla dziennika "Super Express"."

Tu cały artykuł: http://wiadomosci.wp.pl/kat,9916,title,Prezes-PiS-jemu-moglbym-oddac-przywodztwo-w-partii,wid,14282270,wiadomosc.html.

Czyżby miał na myśli naszego bocznicowego 747?! Nie miałbym najmniejszych wątpliwości, ale nie wiem jak jest z jego przystojnością.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Nie, no to wiadomo.Chodzi mi o to że zabrzmiało to dwuznacznie.

Aha! Czyli mamy seksualny podtekst wypowiedzi i w Twojej i w Prezesa! Zapytam nieśmiało: może Biedroń by się nadał? Tym bardziej, że ostatnio od Palikota uciekają od SLD. Nie można wykluczyć,że ido PiS-u też będą! Wolę jednak spokojnie poczekać na opinię największego znawcy PiSotematu.

Filut

Nie egzaminuj mnie z łaski swojej, ...

Nie egzaminuję.

Chcę się tylko dowiedzieć, która z twoich wypowiedzi napisanych w krótkim odstępie czasu jest dla ciebie samego bliższa temu co sądzisz.

1. "Napisano 23.02.2012 - 14:58

2. "Napisano wczoraj, 12:23

Zamach jest tylko jedną z hipotez, do starannego sprawdzenia i ewentualnie wykluczenia bądź potwierdzenia."

Jak do tej pory sam nie umiesz tego ustalić, a to potwierdza moją tezę, że pieprzysz jak z Ziobrą, który raz wg ciebie "jest skończony" a zaraz potem "ma perspektywy".

P.S.

Piszesz, że jesteśmy debilami, bo nie czytamy z powagą twoich wpisów.

Kiedy zaś chcę właśnie z powagą uściślić co masz na myśli, sam zachowujesz się jak debil.

wladz

Tobie ostatnio pali się grunt pod nogami, używasz sobie na mnie, jako wentyl bezpieczeństwa, chyba.

argus

Właściwie pan profesor dostrzega zależności dotyczące debilizmu.

Wojciech Iwaszczukiewicz

Pan potrzebuje tłumaczeń z języka polskiego, na jaki?

Na rosyjski?

Na niemiecki?

Może na amerykański?/północno amerykański/

Filut

Po prostu, nie rozumiesz, że sprawa jest w toku wyjaśniania, stąd nieczytelność dla Ciebie moich wpisów.

Filut

Po prostu, nie rozumiesz, że sprawa jest w toku wyjaśniania, stąd nieczytelność dla Ciebie moich wpisów.

Skoro tak,to twoje kategoryczne sądy są nie na miejscu:

"Napisano 23.02.2012 - 14:58

Skorzystaj czasem z kubła zimnej wody.

P.S.

Niezborność twoich wpisów to reguła.

Takie lokalne kuriozum to twoje pisanie sprzecznych ze sobą treści.

Filut, poczekajmy, koła mielą powoli, ale nieustająco.

Nie ma absolutnie żadnej niezborności, tylko nieumiejętność dostrzeżenia tego co niewidoczne.

To brak wyobraźni Kolegi i chęć uszczypnięcia obozu patriotycznego, powodują Kolegi postawę wobec mnie i innych zwolenników wolności.

747

chodzi o tłumaczenie z kaczyńskiego na polski.

Jarosław Kaczyński, nie widzi obecnie odpowiedniego kandydata na schedę po sobie.

ale w koncu uda sie trafic.im wiecej, tym szansa wieksza.

Uchwalimy i przyjmiemy to co pokaże słupek!

To jest i prawda i kierunek, słupek!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.