Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Filut

Nie brakuje Tobie tych emocji co drugą niedzielę w sezonie?

Czy nie należało zrobić atestu barier ochronnych przy trasie rajdu?

A dramat samego człowieka, który nie wytrzymał presji, to co?

Ty chyba masz jakieś bariery na mózgu.

Myślisz, że nikt nie pamięta jak wykorzystywałeś tu tragedię Kubicy do pacaniastej agitki?

747 nie zastanawiałeś się nad mentalnością starego kawalera który świat ogląda z wysokości dziecka

Wytykanie komuś wad niezawinionych nie należy do dobrego tonu.

Ty chyba masz jakieś bariery na mózgu.

Myślisz, że nikt nie pamięta jak wykorzystywałeś tu tragedię Kubicy do pacaniastej agitki?

Próbowałem tylko nieudolnie, uchronić polskie społeczeństwo przed niebezpieczeństwami dopuszczenia po raz kolejny do władzy władzę antypolską!

mógł zatrzymać jeden z pociągów

Jest żałoba narodowa, a Ty kpisz w swoim stylu z ofiar.

Normalka.

Wytykanie komuś wad niezawinionych nie należy do dobrego tonu.

z piaskownicy mógł nie wychodzić a jak już ,większych po kostkach nie kopać

Jest żałoba narodowa, a Ty kpisz w swoim stylu z ofiar.

Normalka.

747 kpiny większej od Ciebie nie ma

Czy jesteście już po lekturze raportu ONZ dotyczącego stanu informatyzacji zarządzania państwem?

47 miejsce.

Pięknie, lecimy w dół, równią pochyłą.

Zapaść cywilizacyjna.

Kto winny?

Pewnie J.Kaczyński, bo jest słabą opozycją.

Czyj sukces?

Donalda T., bo nie rządzi PiS, a byłoby wtedy jeszcze gorzej.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Monika Olejnik krytykuje rząd Tuska za brak działania: http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11290674,Olejnik__Gabinet_Tuska_po_prostu_nie_dziala__Zaliczaja.html.

Doskonale pamiętam, jak Olejnik w radiu Zet agresywnie skrytykowała Buzka za rządy AWS/UW. Aż mi żal go było za sposób, w jaki go przeczołgała. Wkrótce potem oba ugrupowania przestały istnieć.

Czyżby Olejnik znowu wieszczyła jakąś spektakularną klęskę rządzących?

Monika Olejnik jest skończona.

To jej m in zawdzięczamy wszystko co jest obecnie!

Zapomniała?

Biedactwo.

Monika Olejnik krytykuje rząd Tuska za brak działania:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Doskonale pamiętam, jak Olejnik w radiu Zet agresywnie skrytykowała Buzka za rządy AWS/UW. Aż mi żal go było za sposób, w jaki go przeczołgała. Wkrótce potem oba ugrupowania przestały istnieć.

CO, MOŻE SONDAŻU HOMO HOMINI NAJNOWSZEGO NIE POTRAFI ROZCZYTAĆ?

Otóż to właśnie.

Żal mi Ciebie Filut, że tak skończyłeś z tym swoim T.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Monika Olejnik wieszczem? Wieszczką? Raczej to baba z magla. Dobrze, że już nie zdmuchuje kosmyka włosów z policzka tak jak kiedyś. Zna się na wszystkim, czyli na niczym. Przerywa rozmówcom w pół słowa, miesza komentarz z informacją. Jej opinie nie mają żadnego znaczenia. Telewizyjna pyskówka.

Monika Olejnik wieszczem? Wieszczką? Raczej to baba z magla. Dobrze, że już nie zdmuchuje kosmyka włosów z policzka tak jak kiedyś. Zna się na wszystkim, czyli na niczym. Przerywa rozmówcom w pół słowa, miesza komentarz z informacją. Jej opinie nie mają żadnego znaczenia. Telewizyjna pyskówka.

Ale małe Kazie nadal jej przypisują jakieś siły nadprzyrodzone.

Monika Olejnik jest skończona.

To jej m in zawdzięczamy wszystko co jest obecnie!

Zapomniała?

Biedactwo.

Nie żal mi ciebie 747.

Myślę, że na leczenie nie jest za późno.

P.S.

A jak tam "Skończony Zbyszek" i jego "perspektywy" wg. twoich przepowiedni?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zupełnie jak ty!

Monika Olejnik krytykuje rząd Tuska za brak działania:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Przecież 747 napisał "Precz z komuną! - a Ty jeszcze tu jesteś? Sio!

Ukryta Zawartość

Zgodnie z zaleceniami Lukara otwieram wątek POLITYKA. Możemy tu dać w kość wszystkim postkomuchom. Jeszcze podekscytowanie dzisiejszym dniem odczuwam.

Dziadekwłodek

Umie Kolega czytać, proszę stosować się do regulaminu.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Najpierw siądź na bidet, a potem sam się pocałuj.

Nie o te litery debilu chodziło!

Dziadekwłodek

Umie Kolega czytać, proszę stosować się do regulaminu.

Widzę, że pojęcia ci się zacierają - np. co to jest regulamin. A w kość to sam chyba bierzesz więcej, niż wszystkie komuchy razem, jawne i ukryte, w tym wątku.

"Lepiej być dyktatorem niż gejem"

buhaha

popieram Lukaszenke!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

wojciech-u iwaszczukiewicz! - dlaczego nie lubisz Łukaszenki wbrew uczuciom większości Białorusinów?

Dlaczego nie lubisz prawosławnych! Jedynej ostoi rozsądnej przed wojującym Islamem?

Wolność dla bogatych lub inteligentnych inny wymiar ma, niż dla biednych lub prostych!

Wolny i demokratyczny Zachód chce swoje porządki wprowadzić w świecie Islamu, a islamskie świątynie zaczynają dominować w sercu Europy!

Demokracja i wolność nie wszędzie i nie zawsze maja jeden i ten sam wymiar! Nie ma prawd uniwersalnych!

dziadekwłodek

Jeżeli jest tak jak napisałeś tzn,że"Zachód chce swoje porządki wprowadzić w świecie islamu a islamskie świątynie zaczynają dominować w sercu Europy" to wyjście jest bardzo proste.Niech Zachód przeniesie się do świata islamu a świat islamu na Zachód!

P.S.Tak,zdecydowanie nie lubię Łukaszenki ale mój poprzedni wpis nie dotyczył jego.

Skąd przekonanie ,że nie lubię prawosławnych?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Jeżeli jest tak jak napisałeś tzn,że"Zachód chce swoje porządki wprowadzić w świecie islamu a islamskie świątynie zaczynają dominować w sercu Europy" to wyjście jest bardzo proste.Niech Zachód przeniesie się do świata islamu a świat islamu na Zachód!

P.S.Tak,zdecydowanie nie lubię Łukaszenki ale mój poprzedni wpis nie dotyczył jego.

Skąd przekonanie ,że nie lubię prawosławnych?

Doskonale wiesz, ze takie przenosiny są niemożliwe! Tak samo, jak wiesz, że Zachód ciągle robi błędy. Dla mnie jest wręcz nie do pomyślenia, aby jeden z inteligentniejszych użytkowników wątku "Polityka", tego nie dostrzegał! Co innego ja prosty człowiek po ZDZ.

Nie lubisz Rosjan, Serbów i Białorusinów - poza tymi,którzy ślepo miłują Zachód! Jestem o tym przekonany!

Przepraszam, a kogo tak ostro atakowałeś?

Oczywiście,że Zachód robi błędy ale nie takie jak myślisz.Natomiast ja nie rozumię Twoich zachwytów nad krajami islamskimi( choć tych samych ludzi w Europie nie lubisz) .Uważam,że konfrontacja Zachodu ze światem islamu jest faktem i nie czas na dzielenie włosa na czworo.USA,Europa Zach i jej forpoczta czyli Izrael powinny trzymać się razem w obliczu wspólnego wroga.Rosjan lubię ale nie lubię Rosji.Nie lubię satrapii i dyktatorów.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Oczywiście,że Zachód robi błędy ale nie takie jak myślisz.Natomiast ja nie rozumię Twoich zachwytów nad krajami islamskimi( choć tych samych ludzi w Europie nie lubisz) .Uważam,że konfrontacja Zachodu ze światem islamu jest faktem i nie czas na dzielenie włosa na czworo.USA,Europa Zach i jej forpoczta czyli Izrael powinny trzymać się razem w obliczu wspólnego wroga.Rosjan lubię ale nie lubię Rosji.Nie lubię satrapii i dyktatorów.

Tu się mylisz! Uważam Islam za wielkie zagrożenie dla cywilizacji europejskiej. Większe w samej Europie, niż poza nią. Europa odrzuciła wartości chrześcijańskie - głownie z winy Kościoła Katolickiego. Jednak sama nie wypracowała nic w zamian poza utopią! Rosja jest przedmurzem w zwalczaniu wojowniczego islamu - tradycyjnie od wieków. Dlatego uważam,ze atakowanie jej na każdym kroku i za wszystko jest wielkim błędem. Jeżeli Europa ma kiedykolwiek odrodzić się na nowo - to tylko z Rosją i z pomocą Rosji. Tu nie może nic dziać się na siłę i z pozycji wyższości. Obie strony musza do tego dojrzeć. Inaczej w Europie będzie wielki krach!

Rosja ma zupełnie inne interesy niż Europa.Mało tego Rosja będzie dążyć do dezintegracji Europy.Tym przedmurzem to jest tylko na Kaukazie bo już w Azji Centralnej nie.Tam się dogaduje z Islamem.A co powiesz na poparcie przez Rosję Iranu i Syrii?To jest przedmurze?Nigdy nie uważałem,że Rosję należy zwalczać zawsze i wszędzie.Jest to państwo z którym należy się liczyć,handlować i w jednych sprawach współpracować a w innych przeciwstawiać się.Ale Rosja ma swoje interesy i w wielu sprawach będzie się przeciwstawiać USA i Europie.Choć z drugiej strony ze względu na zacofanie musi również współpracować.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Rosja ma zupełnie inne interesy niż Europa.Mało tego Rosja będzie dążyć do dezintegracji Europy.Tym przedmurzem to jest tylko na Kaukazie bo już w Azji Centralnej nie.Tam się dogaduje z Islamem.A co powiesz na poparcie przez Rosję Iranu i Syrii?To jest przedmurze?Nigdy nie uważałem,że Rosję należy zwalczać zawsze i wszędzie.Jest to państwo z którym należy się liczyć,handlować i w jednych sprawach współpracować a w innych przeciwstawiać się.Ale Rosja ma swoje interesy i w wielu sprawach będzie się przeciwstawiać USA i Europie.Choć z drugiej strony ze względu na zacofanie musi również współpracować.

Moim zdaniem nie Rosja cały czas wysyła Europie przyjazne sygnały, Europa z różnych przyczyn je odrzuca. Skoro jest tak zasadnicza - to powinna odrzucić Rosyjski gaz, ropę i rynek zbytu! Dlatego Rosja gra Islamem. Ty mówisz Rosja dezintegruje Europę, a ja powiem,że Europa chce dezintegrować Rosję. Moja ocenę USA znasz - bez silnej Rosji - będzie to największe zło świata.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.