Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

a te slowa wstrzasnely baranami wreszcie.Jak trzeba bylo zareagowac na podsluchy, afere z gruntami z lepperem i akcja w mariocie czy ziobry z niszczarka,uwiedzenie sawickiej to jakos zadnych skojarzen nie mial.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

trochę inaczej z tym milczeniem sędziego .Natomiast Gowin całą gębą i pamięcią ojca sędziego zaatakował . Trochę dziwna jak na ministra sprawiedliwości ale nie Gowina wypowiedz.

" Po sporej liczbie wypowiedzi w mediach, Igor Tuleya – sędzia, który sądził doktora Mirosława G. – zamilkł. Najpierw TVP Info podało, że dostał od swojego przełożonego zakaz wypowiedzi publicznych. Później okazało się, że to sam Tuleya zdecydował o przerwaniu kontaktów z mediami.

Słowa sędziego skrytykował minister sprawiedliwości Jarosław Gowin. Stwierdził, że porównanie działań CBA do metod stalinowskich obraża jego i pamięć jego ojca, który padł ofiarą represji w tym okresie. – To sformułowanie obraża pamięć ofiar. Byłoby lepiej żeby sędziowie powstrzymywali się od takich komentarzy – stwierdził w rozmowie z Radiem ZET Gowin. Zapewnił jednak, że nie zamierza w tej sprawie interweniować.

Facet wspierający faszystów , teraz broniący łamania prawa przez PiS jest ministrem sprawiedliwości." Tusk ty matole " wszyscy powinni krzyczeć

Gadasz jak Pietrzak.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

a te slowa wstrzasnely baranami wreszcie.Jak trzeba bylo zareagowac na podsluchy, afere z gruntami z lepperem i akcja w mariocie czy ziobry z niszczarka,uwiedzenie sawickiej to jakos zadnych skojarzen nie mial.

Przecież pisałem, żeś nie owca!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Tylko ku..wa dziadki mu zostaly w glowie.

Nie oglądaj więcej bajki o dziadku na dobranoc. Nawet NRD-owskiej. Popierdoli w główce. Mocniejszej nisz tfoja!

Gadasz jak Pietrzak.>>>.a ty myslisz glowa jak pietrzak a glowe masz jak ch..j

moze jakis kapturek sobie spraw.

Partnerce to poradź lub partnerowi! Żeby więcej już takich muls-ów nie było.

Według mnie myślenie, że Tusk panuje w PO nad wszystkim to złudzenie. W sprawie afery wokół wyroku na G. i podsumowania działań organów przez sędziego ewidentnie widać, że Gowin rozgrywa swoją własną partię szachów i w tym momencie Tusk może mu skoczyć.

Jestem Europejczykiem.

przedwcześnie burzyć w niniejszej sprawie zaufanie do organu ochrony prawnej, jakim jest prokuratura".>>.taka slepa kura z prokuratury chiba nie wie co mowia na miescie o slepiekurze.

Gowin tez moze sobie skoczyc bo prawnicy smieja sie z niego i tam posluchu nie ma.Natomiast prokuratorzy i seremet to klika poilityczna.

Jar_747!

Tusk czyli kto? Nami rządzi.

dziadki i pierdoly stoleczne.
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

dziadki i pierdoly stoleczne.

gufno nie fpis

Przed chwilą w Tok FM Andrzej Celiński pochwalił udział Kulczyka w PKN Orlen, o swoim w płockim Levis-ie nie wspomniał ani słowem.

dziadek nie moglbys powisiec przez godzine na ogonie kolyszac sie??

Paradoksalnie ta wscieklosc prokuratury jest zrozumiala bo to ona powinna na pewnym etapie zrobic to co obiecal zrobic Sedzia.Nie zrobili tego ani po mariocie ani po sawickiej ani po lepperze.I ktos im to w koncu wygarnal..

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadek nie moglbys powisiec przez godzine na ogonie kolyszac sie??

Paradoksalnie ta wscieklosc prokuratury jest zrozumiala bo to ona powinna na pewnym etapie zrobic to co obiecal zrobic Sedzia.Nie zrobili tego ani po mariocie ani po sawickiej ani po lepperze.I ktos im to w koncu wygarnal..

gufno nie fpis

Zgadza się. Nagle okazało się, że można pewne rzeczy nazwać po imieniu i co więcej - ruszyć dupsko i coś zrobić. Co oczywiście zrodziło pytanie dlaczego wcześniej nie zrobily tego odpowiednie instytucje.

Jestem Europejczykiem.

a teraz zamordyzm

Zejdź na ziemię do ludzi i sprawdź ten zamordyzm bo jest coraz większy, tylko zejdź z obłoków wladzu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

siedza tam w tych prokuraturach pomieszani politycznie.Zaleznie jak trafi.Seremet to ciagle czlowiek kaczynskiego.Do dzisiaj nie potrafi wyrazic zgode na rezygnacje z imunnitetu maciarka.

Zaczecie prawdziwego procesu kaminskiego, ziobry i przydupasow z CBA to prawdziwa rozpierducha.

gufno non fpis...zaczynasz rozwijac sie imponujaco.

pocwicz z kreskowanym.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

siedza tam w tych prokuraturach pomieszani politycznie.Zaleznie jak trafi.Seremet to ciagle czlowiek kaczynskiego.Do dzisiaj nie potrafi wyrazic zgode na rezygnacje z imunnitetu maciarka.

Zaczecie prawdziwego procesu kaminskiego, ziobry i przydupasow z CBA to prawdziwa rozpierducha.

A ludzie PO, to święte krowy? gufno non fpis

Zejdź na ziemię do ludzi i sprawdź ten zamordyzm bo jest coraz większy, tylko zejdź z obłoków wladzu.

oczywiście

" Kobieta wyjechała z mężem i dziećmi za granicę. Zadzwonił brat i powiedział, że byli jacyś funkcjonariusze. Poprosiła, żeby przekazał, że wraca z rodziną z ferii 13 lutego. Tuż po północy podjechali z mężem i dziećmi pod dom. "Wracałam z ferii z dziećmi. Mieszkamy w domku pod lasem. Otworzyłam bramę, wjechałam, a zaraz za mną dwa auta. To wyglądało jak napad. Mąż powiedział, że nie wysiadamy. Zadzwonił po policję, ja do ochrony. Od mojej strony podszedł mężczyzna i rzucił: "Jak nie wysiądziesz, to cię wyciągnę przez okno". Przyjechała

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i kazali mi jechać, bo to CBA. W nocy przewozili mnie w dwa, trzy miejsca. Chciałam adwokata. To kazali mi się rozebrać i zamknęli w areszcie do rana".

"

"Świadek L.K., 82 lata. To "człowiek przedwojenny" - jak sam siebie nazwał, inżynier, akowiec, uczestnik Powstania Warszawskiego. Na salę sądową nie był w stanie wejść o własnych siłach. Wnosiła go wnuczka i straż sądowa. Nie pamięta, gdzie był przesłuchiwany, wozili go w różne miejsca, stracił orientację we własnym mieście. Agenci pokazywali mu nagrania w laptopie, ale on nic nie widział, bo ma uszkodzony po udarze nerw wzrokowy. Rozpłakał się w sądzie. Jak zeznał, w CBA grozili mu, że jak się nie przyzna, to zostanie zatrzymany na 48 godzin. "Straszyli mnie aresztem wydobywczym". Obiecali, że jak podpisze, że dał łapówkę, to go wypuszczą. "Nie wiedziałem, czy ja jeszcze wrócę do domu"

cytowana przez ciebie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.