Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy

moze zmien strone.

na mniej hinduskom.

popros ich zeby zapytali tez eskimosow.

Już widzę muzułamanów bijących czołami w stronę Mekki na lodzie przy 40 stopniowym mrozie :),

albo foka halal

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

w ogole jest co pytac .Caly biegun polnocny, poludniowy a nawet stacje meteorologiczne na grenlandyji.

tak mniej wiecej jak katolicy na kolanach na posadzce albo plasko..tez widze.

znam takiego co zapierniczal na kolanach 14 km do czestochowy.Tak samo smieszne.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pan Jarosław Kaczyński to polityk klasy światowej.

Zadziwia mnie tylko fakt, że wszelkiej maści łajzy i kanalie, które znajdują przyjemność w opluwaniu tego wielkiego człowieka, zgromadziły się na forum audiostereo w aż tak licznym gronie.

Ukryta Zawartość

• Moderatorzy

w ogole jest co pytac .Caly biegun polnocny, poludniowy a nawet stacje na grenladyji.

tak mniej wiecej jak katolicy na kolanach na posadzce albo plasko..tez widze.

znam takiego co zapierniczal na kolanach 14 km do czestochowy.Tak samo smieszne.

byłem kiedyś w kościele " na piętrze" i z góry oglądałem nabożeństwo,

niezła heca: babcie rączki do góry, na kolanka, młynek-krzyżyk i znowu na kolanka - taki fitnes

Sami Niemcy bardzo mocno pracowali propagandowo żeby sie od tego wizerunku nazistów odciąć. Jedną z metod na rozwadnianie wizerunku europejskich rasistów było przyjmowanie do Niemiec coraz wiekszej ilosci imigrantów. Propagowanie tej milti-kulturowości, której przecież tam od dawna nie było i to nie z powodu Hitlera tylko od wielu wieków przed nim.

Tak się w tym rozwadnianiu swojego żywiołu narodowego rozpędzili, ze postanowili rozpropagować ten styl na całą Europę. Trafiło na podatny grunt bo większość krajów zachodniej Europy ciągnęła na resentymentach kolonialnych... Uważali ze jeśli "zaopiekują" sie obywatelami ze swoich dawnych kolonii to im da potęgę propagandową i pozwoli utrzymywać neokolonialne stosunki społeczne... Głownie jednak w ich własnym wyobrażeniu, bo z rzeczywistością to miało niewiele wspólnego.

I to prawda ale tylko częściowa czy w warstwie oficjalnej. Bywam w Niemczech od prawie 30 lat. Poznałem mnóstwo szwabów. I tych z poglądami lewicowymi czy liberalnymi i zagorzałych wyznawców CSU. Jak się już ich pozna na tyle by rozmawiali swobodnie o polityce to niezależnie czy "hippis" z Frankfurtu, czy bauer gdzieś spod Monachium to wyłazi z nich zawsze ksenofob i nacjonalista. Ich stosunek do obcych jest dokładnie taki sam jak nasz. Generalnie jakby bezkarnie mógł ukatrupić to zrobiłby to gołymi rękoma. Jeszcze z 10 lat temu dokładnie taki sam stosunek jak do arabów czy czarnych mieli i do nas. Teraz tak jakby jesteśmy ponad tą hołota ale jeszcze poniżej żabojadów, których już nie nie znoszą ale jedynie nie lubią i tolerują. Zagadką dla mnie jest, że skoro mają takie a nie inne poglądy to jednak głosują na partie (wszystkie oprócz NPD) które oficjalnie imigrantów o innym kolorze skóry i wyznaniu kochają. Nie wiem czy to kwestia zakorzenionego od wielu wieków poglądu, że władza (czy klasa polityczna) ma rację, owego chyba podświadomego odreagowania nazizmu, czy wmówienia im, że bez imigrantów nie będzie miał kto im czyścić szamb i podcierać dup. Tydzień temu byłem u znajomego w Berlinie. Tzw. lewak pełną gębą. On jeden tylko i dopiero po wielu flaszkach nie chciał wszystkich ciapatych do gazu, a jedynie odstawić do granicy. No i się zmieniło. Skoro nawet on otwarcie i to bez wódki mówi, że Angela w sprawie imigrantów to kretynka, to dla mnie to znaczące. Znamienne też, że w dzielnicy gdzie mieszka Turcy czuli się jak u siebie i tak też się zachowywali. A teraz się i to zmieniło. Jakoś tak ich mniej, ciszej i po raz pierwszy od 20 lat, w drodze na ulubionego kebaba nie widziałem ani jednej zakutanej w te ich szmaty baby. Czyżby mieszkający tam od dziesięcioleci Turcy, doskonale w końcu znający szwabów, czuli pismo nosem?

Mam wrażenie, że wahadło zaczęło wychylać się w drugą stronę. Pytanie tylko czy mamy się z tego cieszyć czy wręcz przeciwnie...

no co tam morwen tym razem??

Pan Jarosław Kaczyński to polityk klasy światowej.

to wiemy ale moglbys panu wieslawowi teraz kliknac piec razy wieslaw. wieslaw etc.

bedzie mu miło.

a i nam bedzie weselej.

opluwaniu tego wielkiego człowieka

nie przesadzaj to zwykly kurdupel.

Jeśli został ułaskawiony to nie można wrócić do tej samej sprawy.Nie ma takiej możliwości ani za kadencję ani za cztery.Koniec,kropka.

Już mamy przejawy dyktatury.A czy się nią stanie,zobaczymy,ja wątpie.

Nie jeden a dwa. W tym jeden już wsakzuje na buty a drugi próbuje się podźwignąć ale stulejka nie pozwala...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Mam wrażenie, że wahadło zaczęło wychylać się w drugą stronę. Pytanie tylko czy mamy się z tego cieszyć czy wręcz przeciwnie...

to sie okaze.Tyle ze wreszcie jest czas i okazja zrobic z tym coś.Dociera to zarowno do niemcow jak i do turkow i reszty muzulamnow.Zdaja sobie sprawe ze tak dlugo jak bylo nie bedzie.Ale tez jest czas wyciagnac wnioski i nauki dla nas jesli sie pojawia.tylko kto ma to zrobic.

No nie,nie wierzę.Ty na poważnie znasz takiego durnia?

znalem ale juz nie zyje.Mial 58 lat.Czerstwy rolnik z gor.

Mylisz się.

Tryumfalizm opuścił mnie tak szybko jak się pojawił, gdzieś tak w 1990 r.

...i raczej nie widzę aby powrócił przed moją reinkarnacją...

To w jakimż to celu dalej bezrefleksyjnie i jak się domyślam wiedząc, że to tylko propaganda, nie rzeczywistość dalej piszesz co piszesz? Siłą rozpędu?

Ten Morven jezd lepszy od płaszczaka.

To, że Kaczor jest politykiem może nie światowego ale z pewnością dużego formatu nie ulega żadnej dyskusji. Tylko co z tego dla nas wynika? Polityków skutecznych i dużego formatu było na pęczki. Ot np. Stalin czy Mao...

To miałeś szczęście,że nie poszedłeś z nim...już byś nie żył.Jak on,widocznie mocno się zmachał.....biedaczysko.

No,do Niemców dotarło...http://wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Mariusz-Staniszewski-polski-rzad-nie-musi-dbac-o-Niemcow,wid,17979992,wiadomosc.html

Zostaną sami z tymi uchodźcami,tak zaczyna wyglądać

aLe gdzie tam kurduplowi nawet do drugiego garnituru. Do wolski w sam raz.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Moderatorzy

to sie okaze.Tyle ze wreszcie jest czas i okazja zrobic z tym coś.Dociera to zarowno do niemcow jak i do turkow i reszty muzulamnow.Zdaja sobie sprawe ze tak dlugo jak bylo nie bedzie.Ale tez jest czas wyciagnac wnioski i nauki dla nas jesli sie pojawia.tylko kto ma to zrobic.

Co ciekawe to głupi FB przekazywał informacje i poglądy sprzeczne z mainstremem.

Zostaną. Jakieś tam ochłapy Europie wmuszą ale gross zostanie. Bo oni przyjechali nie do Europy a właśnie do Niemiec. I bardzo ale to bardzo będą musieli z nimi nagimnastykować. Wywieść w morze i utopić czy zagazować się nie da. Nawet i ciupasem samolotami odstawić do Syrii, Afganistanu, Pakistanu, czy gdzie tam jeszcze też się właściwie nie da. Zamachy w Paryżu to najgorsze co ich mogło w tej kwestii spotkać.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.