Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

rozpędziłem się co do Hiszpanii, chodziło mi głownie o Francje która od razu ogłosiła kapitulacje

marabut nie wiem czemu tak kolujesz.Mialem ci to zaproponowac wczesniej ale czekalem ze moze sam na to wpadniesz.Najlepiej opisani zydzi i ich cechy to w Main Kampf.Nieeeee konieczny, michalkiewcz, braun , zaryn czy ziemkiewicz antysemickie pojeby.Main Kampf adolfka.Tam jest cały rozdział.Dziwne ze do tego nie wracacie ....jest na wyciagniecie reki.Wstyd czy jeszcze nie wypada.Tak na marginesie co drugi idiota wyborca z PIC zaczyna .Nie glosowalem na PIC ale....Czy ty moze cie oburza??

Skończyło się aferą z kampanią Sprawiedliwe Sądy. Jedyne, czym wsławiła się PFN, to partyjna akcja za publiczne pieniądze"

jak wczesniej podalem na temat ustawy prace trwały od 2016 i byly konsultowane z israelem.Nagle wszystko dostało sraczki blyskawicznej.

Nadal nie wiem czy w sytauacji gdy policja grantowa to nie polacy a wiec policja zydowska to nie zydzi, kto zabił 125 tys zydow na przelomie 1944- 1945r. marbut co to nie glosowales na PIC iiiii czytales GW.Nadal nie wiem czy zydzi zatrudnieni w sluzbach PRlu SB to zydzi czy juz panstwo polskie.Moze skontaktuj sie z zuzulom i czekam.

a tutaj marbut masz wszystko w jednym jak lubisz.Z internetu

Szambo wybiło jak w 1968 roku. Większość dyskutantów z 2018 roku nie ma krwi na rękach,ale walczy z Żydami jakby sami zakatowali kłonicą żydowską rodzinę . Co się przydaje w heroicznej walce:

- stwierdzenia,że Żydzi są niewdzięczni

- w Polsce jest najwięcej Sprawiedliwych (6000 na 3 miliony zabitych)

-historia Ulmów i jeszcze Ulmów i Ulmów

- stwierdzenie , że chodzi o pieniądze z reprywatyzacji, które im się nie należą , bo choć majątek ich, to ich już nie ma

- albo chodzi im o politykę

- albo kolaborowali z Sowietami, więc im się należąło

- albo później byli w UB , więc też im się należało

- przydatny jest "dobry Żyd" np. Wildstein, albo Jony Daniels

- Francuzi sami zawieźli swoich Żydów do Auschwitz

- Duńczycy wprawdzie uratowali swoich Żydów, ale co oni mieli za okupację

- Żydów nikt nie lubi

- bez powodu nikt w mordę nie daje, więc zasłużyli,

- przyjeżdżają do Polski i demolują hotele

- gnębią Palestyńczyków ( też ich nienawidzimy, ale dzisiaj chwilowo nie).

Dla zdrowia narodu polskiego (tego prawdziwego, a nie tego z ustawy) przydałaby się solidna terapia. Bez tego nigdy nie ruszymy poza schematy husarii i żołnierzy wyklętych.

konczac slowami satyryka Sawki

Nieważne, kto zabił, Ruscy czy Niemcy. Jedna swołocz. Ważne, że naszych zabili

Ciekawe są ostatnie badania Polaków dotyczące postrzegania Żydów:

"Po pokazaniu badanym ilustracji stadiów ewolucji hominidów, gdzie 1-małpa, a 9-człowiek, poproszono, by umiejscowili na tej skali Żydów. Okazało się, że aż 34 proc. Polaków i Polek nie uważa Żydów za w pełni ludzi, lecz umiejscawia niżej na skali ewolucji, na pozycjach 1-8, bliżej małp"

Niesamowite są także dwa kolejne fragmenty badań.

W XXI wieku część Polaków (prawie 25%) uważa, że za śmierć Jezusa odpowiadają współcześni Żydzi. Dla przypomnienia (:-)) Jezus zmarł na krzyżu 2tys lat temu.

Drugie pytanie. Wydawało mi się, że w obecnych czasach taki pogląd może być przedstawiany tylko w książkach historycznych opisujących głupotę ówczesnych społeczeństw. Można się pomylić. Aż 24,5% Polaków uważa, że Żydzi porywali chrześcijańskie dzieci ("na macę").

To są badania sprzed kilku dni.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-12155-0-32045500-1517817429_thumb.jpg

post-12155-0-80977200-1517817438_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

czyli wtorny analfabetyzm kwitnie.

i idiotow przybywa.co zreszta widac.Ale co gorsza bo tego nie mozna nauczyc prosto...logiki.Czyli wyciagania konsekwencji ze SWOJEGO myslenia.

Głupota, brak wiedzy, a jej głównym źródłem są teorie spiskowe. Nieważnie jak głupie, byleby wywoływały sensację.

Na taki grunt padają ostatnie wypowiedzi niektórych polityków. Wypowiedzi z zabarwieniem antysemickim. Siedzimy na bombie i podsycamy ogień.

Z jednej strony dobrze, że Żydów w Polsce prawie nie ma. Taki antysemityzm bez Żydów. Niemniej jak dojdzie do większej frustracji, obawiam się, że pseudożydów społeczeństwo znajdzie. Nikt nie będzie weryfikował jakie jest jego pochodzenie. Ważne, że da upust swojej złości. Międlarów i Rybaków trochę u nas jest.

"Po pokazaniu badanym ilustracji stadiów ewolucji hominidów, gdzie 1-małpa, a 9-człowiek, poproszono, by umiejscowili na tej skali Żydów. Okazało się, że aż 34 proc. Polaków i Polek nie uważa Żydów za w pełni ludzi, lecz umiejscawia niżej na skali ewolucji, na pozycjach 1-8, bliżej małp"

W XXI wieku część Polaków (prawie 25%) uważa, że za śmierć Jezusa odpowiadają współcześni Żydzi. Dla przypomnienia (:-)) Jezus zmarł na krzyżu 2tys lat temu.

Drugie pytanie. Wydawało mi się, że w obecnych czasach taki pogląd może być przedstawiany tylko w książkach historycznych opisujących głupotę ówczesnych społeczeństw. Można się pomylić. Aż 24,5% Polaków uważa, że Żydzi porywali chrześcijańskie dzieci ("na macę").

Ukryta Zawartość

To są oczywiste owoce zmian w szkolnictwie polskim. Wszak w miejsce nauczania historii wprowadzono indoktrynacje kościelną jako "przedmiot nauczania" - Religię!

Ukryta Zawartość

No Zydzi to swieci, przeciez w USA nie maja zadnych wplywow, i w zaden sposob nie moga wplywac na decyzje tamtejszej wladzy, przeciez wiadomo, ze nigdy i nigdzie nie bylo zydowskiego lobby, zadnych dzialan zakulisowych, zadnych odszkodowan, ktore by im sie nie nalezaly. No jak mozna tak swiety narod obarczac w jakikolwiek sposob za ukrzyzowanie innego Zyda. To Polacy krzyzowali. Patrz "Poklosie" i scena ze Szturem. A juz oskarzanie Zydow o udzial w aparacie komunistycznym to naprawde przegiecie i arcyantysemityzm. Patrz Krwawa Wanda i jej profil z filmu "Ida". Zycie jest troche bardziej zlozone, jak to tam, zreszta bardzo dobrze, nakreslono.

I jeszcze biora i z Zyda malpe robia, to glupie i prymitywne Polaczki. No i to ustawowe kneblowanie. Obrzydlistwo- paszkwile jedne.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

I jeszcze biora i z Zyda malpe robia, to glupie i prymitywne Polaczki. No i to ustawowe kneblowanie.

Przykre, ale zgodnie z badaniami i niestety prawdziwe. Czy tylko Polacy? Nie wiem. Może dysponujesz badaniami innych nacji?

gdzie ten majątek żydowski, który był ich ?

został zniszczony przez Niemców tak jak i Polski.

Czy Polacy dostali odszkodowanie za zniszczoną Warszawe ?

Nie dostali.

Czy Żydzi dostali odszkodowania od Niemców tak.

Czy Amerykańscy Żydzi dostali odszkodowania za utracone majątki ?

Jeśli nie to mogą się zgłaszać do Amerykańskiego rządu, ponieważ USA dostało od PRL 60 miliardów $ od Polski za zabrane mienie

Żydowskie przez PRL

Czy to Polacy zniszczyli majątek Żydom ?

Nie

Czy Żydzi odbudowywali Warszawę ?

Nie, ponieważ już ich nie było po wojnie.

Czy Żydzi walczyli ramię w ramię z Polakami ? Tak, ale nie było ich wielu.

Czy wielu Żydów było bohaterami II wojny światowej ?

Tak, tak jak wielu Polaków.

Holokaust to była straszna tragedia. Wiem coś o tym, bo mój dziadek był w Oświęcimiu, a później był w Sachenhausen. I nikt go nie zwolnił z obozu ze względu

na stan zdrowia. Oglądałem nawet zdjęcia w ubraniu w paski.

Dlatego PiS chce raz na zawsze ukrócić zafałszowywanie historii, żeby na krzywdzie Polaków i Żydów ktoś budował kapitał polityczny czy majątki

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I ta caly bajzel jest własnie skierowany do tych 25% użytku wewnętrznego w kraju

wcale sie nie dziwie z obserwacji ostatnich lat tego można bylo sie spodziwac

tutaj na bocznicy setki razy wyszczególniane były i są przykłady tej tzw dobrej zmiany ale co niektórzy(przedstawiciele tych 25 %) itak mówią że deszcze pada

Moja rada "Włączcie myślenie bądźcie masochistami"

A putin ręce zaciera ....Tommiashi tak trzymaj

Ukryta Zawartość

Przykre, ale zgodnie z badaniami i niestety prawdziwe. Czy tylko Polacy? Nie wiem. Może dysponujesz badaniami innych nacji?

Nie mam, ale mysle, ze wielu Zydow rownie chetnie zrobiloby z nas szympansa:)

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Nie mam, ale mysle, ze wielu Zydow rownie chetnie zrobiloby z nas szympansa:)

No i tutaj jest clou całości. Nie mam danych, ale zakładam, że tak by zrobili, więc na pewno tak zrobią. Tak rodzą się demony.

Dlatego PiS chce raz na zawsze ukrócić zafałszowywanie historii, żeby na krzywdzie Polaków i Żydów ktoś budował kapitał polityczny czy majątki

Ukryta Zawartość

Jak widze te zabieranie sie za ukrócenie historii w wersji pisowskiej(dzwonek alarmowy natychmiast sie włącza) to nie dziwota ze juz nie mamy zadnych sprzymierzenców w Europie ( no moze poza Orbanem ale i tutaj rożnie bywa)

w kraju tez obecna ekipa proboje zmienic historie pod swoje kopyto ...nie wiem czy wiesz ze Lech Kaczyński był najważniejszym w Solidarności swego czasu?

Przynajmniej wersja z Żoliborza tak brzmi nie wspominając o bohaterze stany wojennego i jego walce pod pierzyną

Ukryta Zawartość

No i tutaj jest clou całości. Nie mam danych, ale zakładam, że tak by zrobili, więc na pewno tak zrobią. Tak rodzą się demony.

No tak, demony, malpy, goryle i szympansy. Ja bym tego nie bagatelizowal. Szczegolnie tego badania:)

A to ze Zydzi nas kochaja, to fakt, wystarczy przyjrzec sie ich trosce o mlodziez, szczegolnie gdy odwiedzaja nasze/ich/niemiecke/japonskie- se wybierzta, obozy zaglady

Moze GW napisalaby cos w tej kwestii, a moze jakies badania?

Ukryta Zawartość

Jedyne co chce PiS ukrócić, to mówienie, że Polacy mają skazę na przeszłości. PiS chce budować świadomość narodową na wspaniałości narodu polskiego. Na jego wyjątkowości w skali światowej, na jego wspaniałej walce o niepodległość i wielkim poświęceniu na rzecz wolności naszej i innych narodów. Na wmawianiu, że Naród Polski dokonywał tylko słusznych wyborów. Znowu chcemy budować świadomość Chrystusa Narodów. Wszystko co może pokazać, że tak nie zawsze było, należy zniszczyć i zakazać polemiki. I w tej ustawie chodzi tylko i wyłacznie o to. Rozciaganie dyskusji na reparacje i to jeszcze niemieckie, to już jest absurd i wskazuje tylko na brak rzeczowych argumentów w tym temacie. W tym przypadku nie dziwię się, trudno tutaj o logiczne wytłumaczenie. Jeżeli brakuje argumentów to przerzuca się dyskusję na inne pole, tam, gdzie czujemy sie bardziej pewni.

No tak, demony, malpy, goryle i szympansy. Ja bym tego nie bagatelizowal.

I tutaj się z Tobą zgadzam

Ukryta Zawartość

.....Młodzi Żydzi przyjeżdżają do Polski z przeświadczeniem, że wkraczają do wrogiego kraju, gdzie wszyscy ich nienawidzą, że niemal każdy Polak to antysemita i zaraz ktoś zacznie im wrzucać bomby do hotelu. Wszystkiemu winna propaganda i pranie mózgu, które urządza im się od najmłodszych lat. Kultura celebracji śmierci, jaka panuje w tym narodzie nie ułatwia zdroworozsądkowego podejścia do tego typu wyjazdów. Do tego traumatyczne przeżycia związane z wizytą w Oświęcimiu mogą być dla tych młodych ludzi zbyt wielkim ciężarem do uniesienia.........

Ukryta Zawartość

A z tym sie zgadzasz, czy nie bardzo?

Ukryta Zawartość

Gość papageno

(Konto usunięte)

"Ubieram Bubusię, ale on się nie daje ubrać, kręci się, wierci, nie mogę mu założyć koszulki na głowę, nie mogę trafić z rękawem...w końcu się niecierpliwię i mówię: "Stój spokojnie, nie wierć się tak!"

Bubusia: "Kiedy nie mogę stać spokojnie, dopóki się wiercę..."

A to ze Zydzi nas kochaja, to fakt, wystarczy przyjrzec sie

a moze znasz kogos kto nas obecnie kocha

...Młodzi Żydzi przyjeżdżają do Polski z przeświadczeniem

nie wiem z czym przyjezdzaja turysci z israela ale wiem jak zachowuja sie polacy..wszedzie.Bubuska.

Lech Kaczyński nie zasłużył na ulicę w stolicy Litwy. Władze Wilna wydały negatywną opinię

"Szanse na nazwanie ulicy w Wilnie imieniem Lecha Kaczyńskiego są coraz mniejsze. Władzie miejskie negatywnie zaopiniowały wniosek w tej sprawie. Prezydent Polski nie był wystarczająco zasłużony dla Litwy, aby zasłużyć na zaszczyt posiadania ulicy swojego imienia w stolicy kraju."

Tak byc nie bedzie!!!!

Natychmiast Polskezbaw powinien nakazać swym debilom, znaczy się nierządowi, spłodzić i uchwalić ustawę mówiącą, że każde Państwo, które odmówi Najjaśniejszej kaczej RP nadania w swej stolicy nazwy ulicy lub skweru imienia NAJWIĘKSZEGO z prezydentów PR, będzie traktowane jako wróg Najświętszej RP i zostaną z nim zerwane stosunki międzypaństwowe!

Co to ma k**wa być??? Prezydent się k**wa bił za wolność kacza i wasza kurde!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.....Młodzi Żydzi przyjeżdżają do Polski z przeświadczeniem, że wkraczają do wrogiego kraju, gdzie wszyscy ich nienawidzą, że niemal każdy Polak to antysemita i zaraz ktoś zacznie im wrzucać bomby do hotelu. Wszystkiemu winna propaganda i pranie mózgu, które urządza im się od najmłodszych lat. Kultura celebracji śmierci, jaka panuje w tym narodzie nie ułatwia zdroworozsądkowego podejścia do tego typu wyjazdów. Do tego traumatyczne przeżycia związane z wizytą w Oświęcimiu mogą być dla tych młodych ludzi zbyt wielkim ciężarem do uniesienia.........

A z tym sie zgadzasz, czy nie bardzo?

Nie ja robiłem te badania, nie ja z tymi młodymi ludźmi rozmawiałem, nie ja oprowadzam ich po Polsce. Nie mogę odpowiadać za ich odczucia i fobie, jeżeli faktycznie takie są. Żadna ustawa tego nie zmieni. Nawet jakby nie zawierała żadnych błędów legislacyjnych. Możemy to zmienić tylko edukacją i działaniami dyplomatycznymi. Właśnie po to powstałą Fundacja, na której konto płyną wielkie pieniądze. To ona ma zmieniać postrzeganie Polski za granicą. Jak na razie odpowiedzialna jest za akcję bilbordową o sądach i pośrednio tą ustawę. Fundusze są i bardzo duże, jak widać woli i pomysłów nie ma.

Do papy...

A Ty Bubusie czytasz. No bardzo mi milo

Co do ubran, z tymi z 2jej manki nie ma problemu, lykaja kazdy ciuch, jak leci, i sie nie wierca:)

Mozna ich ubrac jak te lale:)

ale jak juz cos czytasz bubuska to ZAWSZE patrz kto sie podpisał.Tu jakby nikgo nie było.Moge ci podobny tekst walnac o polakach w tym mlodych szwendajacych sie po europie.Widzialem kiedys wycieczke israelska w Krakowie i nie było tam zadnego mosadu.Tak wiec wiecej rozumu bubusia jak go jeszcze masz.Ale ostatnio nie było z nim najlepiij.

Muls, ja wiem , ze mozesz walnac, ale faktom to juz nie zaprzeczaj, bo glupio wychodzi

Dlatego PiS chce raz na zawsze ukrócić zafałszowywanie historii, żeby

no to akurat mu sie nie udało.A moze wrecz przeciwnie.

Muls, ja wiem , ze mozesz walnac, ale faktom to juz nie zaprzeczaj, bo glupio wychodzi

faktow nie ma, sa tylko opinie.

jak widze marbut i zulu gula podpadaja pod te definicje wtornego analfabetyzmu.Jeden szczegolowo opowiada dlaczego armata ma cztery kola natomiast na proste logiczne pytanie potrzebuje 24 godziny i na razie nic.Marbut od dwoch dni opowiada o dziadku ktorego zabili niemcy w watku o zydach i tez z prostym pytaniem sobie nie radzi.Czego od tych ludzi wymagacie i po co.Wpedzacie ich w dozgonna depresje samobojcza.

faktow nie ma sa tylko opinie.

No patrz, a ja myslalem, ze taki Holocaust to fakt, a nie opinia:)

Kazdy dzien to nowa nauka:)

Fakty tworzy się na podstawie wybiórczo postrzeganej rzeczywistości.

"Zdewastowany pomnik upamiętniający spaloną synagogę."

"Kamienny pomnik w Zielonej Górze upamiętniał synagogę spaloną w czasie Kryształowej Nocy. "Zaraza nie tyle dotarła do mojego miasta, co od dawna tu była" - napisał mężczyzna, który poinformował o zniszczeniu. Wojciech Kozłowski, dyrektor Biura Wystaw Artystycznych w Zielonej Górze opublikował na Facebooku zdjęcia zdewastowanego pomnika. Kozłowski zauważył zniszczenie w niedzielę, podczas porannego spaceru.

Nieznani sprawcy przekreślili czarnym markerem Gwiazdę Dawida i napisali "Jude Raus" (tłum. Precz z Żydami/ Żydzi won)."

Ukryta Zawartość

Jak zatem widzisz Bubusiu, młodzi Izraelczycy mają absolutnie realne powody swych fobii kierowanych do Narodu polskiego!

Ukryta Zawartość

Do mulsa

Nie wycieczka, tylko indoktrynacja mlodziezy, i nie fakt w odniesieniu do wycieczki, tylko faktow jako takich. To miales na mysli, a teraz sie wijesz. Badz ucziwy chlopie.

nie smiesz mnie.ignorancie.A tak na marginesie to jaki ty lubisz narod?

Nie wycieczka, tylko indoktrynacja mlodziezy

jesli nawet to taka sama jak polskiej.Nie wolno im?ty klamiesz jak z nut a oni nie moga?Nie moga widziec krzywego twojego ryja jak ty widzisz ich,

Fakty tworzy się na podstawie wybiórczo postrzeganej rzeczywistości.

"Zdewastowany pomnik upamiętniający spaloną synagogę."

"Kamienny pomnik w Zielonej Górze upamiętniał synagogę spaloną w czasie Kryształowej Nocy. "Zaraza nie tyle dotarła do mojego miasta, co od dawna tu była" - napisał mężczyzna, który poinformował o zniszczeniu. Wojciech Kozłowski, dyrektor Biura Wystaw Artystycznych w Zielonej Górze opublikował na Facebooku zdjęcia zdewastowanego pomnika. Kozłowski zauważył zniszczenie w niedzielę, podczas porannego spaceru.

Nieznani sprawcy przekreślili czarnym markerem Gwiazdę Dawida i napisali "Jude Raus" (tłum. Precz z Żydami/ Żydzi won)."

Ukryta Zawartość

Jak zatem widzisz Bubusiu, młodzi Izraelczycy mają absolutnie realne powody swych fobii kierowanych do Narodu polskiego!

A to jest naduzycie, nie mozna z powodu incydentow szczuc jednych na drugich, szczegolnie na caly narod, kolego

Ukryta Zawartość

A to jest naduzycie, nie mozna z powodu incydentow szczuc jednych na drugich, kolego

ale juz z powodu wycieczek pewnie mozna.Wpadazs w to samo go..no w ktorym juz utkwił zulugula ale nawet o tym nie wiesz.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.