Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 16 Gru 2006, 14:20

>>taniutko józwialna erystyka małego kazia

>

>Jest drobna róznica, mnie za to nie płacą.

j.w.

ależ ty masz przewidywalne te odzywki

tylko czekałem na ten pocieszny stary chwyt

dla pryszczatych polemistów

moje zdania są szczyro mundre

a te inne poglądy do płatna fałszywka :-)

>ależ ty masz przewidywalne te odzywki

>tylko czekałem na ten pocieszny stary chwyt

>dla pryszczatych polemistów

A Ty ni9e bądź taki Gołota - tez sie spodziewał i dostał ! :-))

Jar znowu wpadł w trans, zaraz będzie o słynnej srajtaśmie...

Spadam na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Tam jest tak miło...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zalosne pierwotniaki !

KOSMOS sie Wam - PRZYGLADA !!!

Czy nie widzicie, ze pomimo skrajnie roznych opinii, Wszyscy daliscie sie wmanipulowac

w ta - ZASRANA POLITYKE i z tej gadki szmatki w oczywisty sposob - GOWNO tylko moze - wyniknac !

Stworzcie lepiej - ZUPELNIE SWIEZE sposoby i kanaly - KOMUNIKACJI, Filozofii, Sztuki, Psychologii,

Zupelnie Cos Nowego, a przestancie pier**lic o lewicy, prawicy, Dmowskim i endecji !

Zasciankowe lajzy !

Spierdalajcie w TEJ CHWILI z tego - politycznego KANALU, poki nie jest za pozno !

Caly ten Syfiasty Spektakl opiera sie i zyje dzieki takim jak Wy - MARIONETKOM !

Studenci - do nauki !

Robole - do roboty !

Dudivan - do pisania wierszy !

Jar1 - do "Dupy" !

Rozejsc sie !

Mowie powaznie !

jar1- "Vlad, Ty stary komuchu !!! Wypad !

"

No ,widzę poważne problemy z matematyką.

Analizując zdjęcia Vlada,wynik jest prosty,komuch z niego to najwyżej 60%( choć trudno to oszacować ) ,pozostałe 40% to zatwardziały prawicowiec ( oczywiście nie mam na myśli niedorozwojów umysłowych wielbiących R.Dmowskiego ).

:-)))

>jar1

Dzisiaj przy wjeździe na stację wisi cena 2,00 PLN. Jak myślisz drogi forumowiczu, czy to z powodu wybrania HGWy, czy może raczej z powodu wywalenia posła Ł., a może nie daj Boże z powodu uchwalenia budżetu?

Nie, Nowy2. To dlatego, że stacje wykupił Lukoil.

Teraz w ramach promocji będziesz musiał zbierać czerwone gwiazdki do przyklejania na szybie. Mam nadzieje, że dostaniesz od tego nerwicowej sraczki.

Z tym, że te 2 złote to była cena hamburgera, w fastfoodzie na tej stacji, a nie cena benzyny. Nowy2, coś ty do baku zatankował po dwa złote...? McDonalda???

Po pierwsze ten post był skierowany do jara1 (był adres), więc... jar1 wie o co chodzi, a ty znowu nie, identico jak z Zugiem.

Po drugie zdemaskowałeś się ponownie. Gdybyś nie leczył kompleksów i miał lepsze zdanie o ludziach, to byś z góry nie zakładał, że przybredzają i błysnąwszy dedukcją byś pojął trombolu, że chodzi o LPG.

Po trzecie życzę smacznego, makdonaldowy konsumencie wieśmaków

Zbigniew Brzeziński, mimo że Polak, pełnił za prezydentury Cartera funkcję doradcy ds. bezpieczeństwa USA.

Niejednokrotnie spotkałem się z dość lekceważącą oceną jego dorobku przez polskie tzw. koła opiniotwórcze. Łączyłem to raczej z tym, że był znanym sowietologiem, dopóki nie przeczytałem jego prognoz dotyczących najbliższej przyszłości. Już w 1968 roku w książce "The Technocratic Age" napisał, że społeczeństwo będzie "skupione na rozrywce, opierającej się na masowym sporcie i telewizji, która stanowić będzi opium dla, żyjących coraz bardziej bez celu, mas". Nie było wtedy jeszcze takich "wynalazków" jak internet czy BigBrother, które do tego puzzla jak najbardziej pasują.

Przyglądając się masom zasiedlającym audiostereo.pl można zauważyć czołowych "narkomanów" tj. Qubrika i .......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................dudivana (sorry za towarzystwo), nie wyłączając trochę mniej uzależnionego piszącego.

A teraz małe zadanie domowe: Przyjmując za pewnik tezę Z. Brzezińskiego rozważ w tych kategorach np. zjawisko audiofilizmu lub (dla bardziej ambitnych) rolę mediów w budowaniu nastrojów społeczeństwa w schyłkowej fazie III RP.

Do Jara sobie możesz napisać na pw – zbuku nieco zaśmierdły, a nie nowy. Na forum piszesz do wszystkich chamie graczką wygrzebany pod warszawką.

Po 2 PLN to dla ciebie chyba z Norwegii gaz pociągnęli w ramach dywersyfikacji dostaw. Ja tam wolę od wstrętnych komuchów jest po 1,89 PLN. A ty musisz płacić za ten antykomunizm (LOL).

Gazy też sprzedaje Lukoil, Nowy Wieśmaku 2 tylko nie wypuszczaj ich za dużo, bo się za tobą będzie ciągnąć.

To jest wątek o polityce, spadaj ze swoich >holcgazem do szmelcwagena< (LOL) podobno to jest handełe a nie polityka (wyjaśniał Dudivan)

Nowy 2 mylisz sowietologa z futurologiem. Ale rzeczywiście nie ma to jak ideowe społeczeństwo kierowane przez ideowych przywódców takich jak Hitler, Stalin (Castro ci się nie podoba?). A ludzie na Kubie tacy ideowi są że sp***dalają na snopkach po trzcinie cukrowej do USA.

Lepiej nie mieć żadnych idei niż mieć takie jak twoje... Więc zajmij się oglądaniem sportu, ćpaniem, chlaniem i waleniem... Skanalizuj swoje idee w pożyteczny dla wszystkich sposób.

A w ogóle to Carter był demokratą więc Brzeziński się nie liczy (LOL)

PS. Tekst z radia, komentarz na powiedzenie Prezydenta wszystkiego drobiu, który dostrzegł >małpę w czerwonymPanie Prezydencie, dżungla Pana wzywa!

A teraz małe zadanie domowe: Przyjmując za pewnik tezę Z. Brzezińskiego rozważ w tych kategoriach np. zbuków popapranych, takich endeckich hitlerków i stalinków, jako żywe skamieniałości totalitaryzmu.

PS. dal ułatwienia dodam, że zbuki są niejadalne dlatego lądują na śmietniku historii.

Ja wohl, Herr Horst!

Keine zbuki, keine endeckie! Alles zu same demokraty!

Forum to przekrój zdrowego narodowo katolickiego społeczeństwa... Eee, znaczy demokratycznego społeczeństwa... No w każdym razie taki sam przekrój jak tego społeczeństwa poza Internetem - no nie???

Posłusznie melduję przyjęcie jedynie zdrowych poglądów!

Szefie propagandy, Horst!

Qubric

>Posłusznie melduję przyjęcie jedynie zdrowych poglądów!

>Szefie propagandy, Horst!

no jasne i oczywiste

po pluralistycznych rządach Millera i Kwaśniewskiego

wreszcie mamy rządy totalitarne

PIS czenssie krajem, jest tylko radio z ryjem

wszystkie 60 tytułów AGORY i ITI

zostały przejęte przez Bliżniaków

a na forach też nadinterpretacja

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.