Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar1, 12 Sty 2007, 12:32

>Witaj Horst, orędowniku Modelu Nocna Zmiana !

UFF TO TYLKO BYł TYLKO MODEL!

lustracja już dawno została przeprowadzona, tak zgrabnie jak w czechach, jak w niemczech

olszewski to jeszcze nadal rządzi panie realisto inaczej?

no i wsadzili tego bolka do internowania? macierewicz ze służbami

>olszewski to jeszcze nadal rządzi panie realisto inaczej?

>

>no i wsadzili tego bolka do internowania? macierewicz ze służbami

No dobra, ale z tym straszeniem premiera zamachem to juz przesadziłeś... Nasz Wileki premier jest nasz i nie oddamy go... beziem bronić .....

PS. A wiesz, że pewne źródóła zblizone do Twojej ulubinej rozgłosni mówią o wykonaniu testów na ojcostwo dla kilkust kociaków z Mokotowa?

model dla pryszczatych nr 8:

"twoja ulubiona rozgłośnia"

(też coś do Gustawa)

Rydzyk to tylko 2 tytuły, w przeciwieństwie do ITI czy Agory; ich różowe tytuły mają nie mniejszy zasięg.

Osobiście szanuję Rydzyka i jego media. Czasami, bardzo rzadko słucham- to nie jest medium dla młodych ludzi.

Pryszczaci twórcy modeli uważają że tam zionie polityką, otóż polityki jest tam maluśko. Jest ona prezentowana z pikanterią bułki rozmoczonej w mleku- co imho jest zaprzeczeniem złości itp., niestety przy okazji- jak dla mnie zionie nudą.

Jest tam za to bardzo dużo różnego rodzaju modlitwy, w takim stylu, który mi nie odpowiada, zbyt nudny, i jak dla mnie- niestety- zbyt dużo tych modłów.

Forma jest amatorska.

I tak to w przybliżeniu wygląda. W każdym razie Rydzyk z postów jara1 czy podobnych, to Rydzyk ludzi, którzy RM znają z 3ciej ręki, z głosów- delikatnie mówiąc- mało życzliwych.

Szanuję Rydzyka, ale mało słucham i mało lubię. Niestety nie jest tak jak w tym wirtualnym modelu- że Rydzyk to ma tylko fanatyków, fanatyczni są w swojej wrogości jego wrogowie- przeceniając zresztą bardzo jego wpływ.

Ale fakt, Rydzyk się bardzo nadaje aby drzeć z niego łacha- i demonizując usprawiedliwiać fakt, że Tusk, SLD mimo prawdziwego poparcia prawdziwych świetnych profesjonalnie mediów i tak dostali w dupę aż miło. I boli to jeszcze do tej pory fanów, np. z tego forum, którym te profesjonalne media wmawiały wygraną.

mówiąc prościej:

1. nie jest to moja ulubiona rozgłośnia

2. słucham jej mało i tylko z ciekawości jaki to jest ten Rydzyk- nie mam cierpliwości na ten typ rozmleczonego rozmodlenia

3. mówiąc że to moja czy kogokolwiek ulubiona rozgłośnia robisz sobie kolejny wirtualny model

bijesz pianę z własnego wirtualnego wyobrażenia

>3. mówiąc że to moja czy kogokolwiek ulubiona rozgłośnia robisz sobie kolejny wirtualny model

> bijesz pianę z własnego wirtualnego wyobrażenia

A co myslałes, że masz wyłącznośc na 'robienie' modelów? Naiwny jakiś czy co? Modeli Ci u nas dostatek. A wymyslaczy skolo ugodno... Zalezy co potrzebne....

jar1, 12 Sty 2007, 14:44

>A co myslałes, że masz wyłącznośc na 'robienie' modelów?

i co jeszcze myślałem? wyrzucałem kogoś z samolotu skrótem myślowym :-)

jak ty i podobni się przyzwyczailiście oznajmiać co kto myślał..

>jak ty i podobni się przyzwyczailiście oznajmiać co kto myślał..

W Twoim przypadku to prostsze niż teoria cepa ! :-)

Ale, odnośnie rozgłosni to miałem na mysli zetkę i gazetkę, których jesteś takim fanem i czytasz namietnie naprzemian z onetem.

jar1, 12 Sty 2007, 14:54

>Ale, odnośnie rozgłosni to miałem na mysli zetkę i gazetkę, których jesteś takim fanem i czytasz

>namietnie naprzemian z onetem.

nie wiedziałem, serio?

ileż ciekawych rzeczy się tu można o sobie dowiedzieć..

ale twoje widzenie na odległość via promienie z syriusza jednak cię chyba zawodzi

jar1, 12 Sty 2007, 12:05

>"Doniesienie BOR ws. planów zamachu na premiera

>Biuro Ochrony Rządu złoży zawiadomienie do prokuratury w sprawie informacji o planowanym zamachu na

>życie premiera - dowiedziała się nieoficjalnie IAR."

>

>Czy to ma byc wstęp do uzasadnienia dyktatury? A moze niedługo czeka nas kolejny "słuszny' stan

>wojenny?

No, wobec takich planów, to rzeczywiście idziemy w taki scenariusz...

"Wassermann: PiS rozważa scenariusz rządu mniejszościowego"

jar

>Czy to ma byc wstęp do uzasadnienia dyktatury? A moze niedługo czeka nas kolejny "słuszny' stan

>wojenny?

jakie "czy"? na pewno!!!

wie to wróżka jar1

na podstawie przenikania umysłów mohairowych rentgenem z syriusza

>na podstawie przenikania umysłów mohairowych rentgenem z syriusza

Nie, to było zapowiedziane na Nocnej Zmianie. Moherki, to tylko narzędzie w rekach naszego pinoczecika - własnie już mu sa niepotrzebni....

jak już wiemy NA PEWNO że będzie "model" n-ty czyli stan wojenny i zamach stanu- możemy to obśmiać i zarzucić tu furę merytorycznych "argumentów" inaczej, o redaktorach Żołnieża Wolności i takich różnych wydzielinach z części ciała co tu jar1 osobny wątek założył.

jar1, 12 Sty 2007, 00:52

>Tak, oczywiście. W takim ferowaniu wyroków wzorem dla Ciebie powinny być sądy stalinowskie. Oni nie

>mieli wtedy wątpliwości i wiedzieli kto swojak a kto wróg. Grunt, to mieć tę ideologiczną pewność...

Nie, jar. Na razie to sąd zaprasza do siebie byłych esbeków, którzy związani przysięgą oraz kierując się własnym oraz grupowym interesem, tudzież diabolicznym poczuciem humoru (a może i strachem na skutek szantażu), tak jak zalecała instrukcja - zaprzeczają wszystkiemu co miało miejsce oraz dyskredytują wartość dokumentów wytworzonych przez samych siebie.

Sąd Lustracyjny to ewenement i kompromitacja pośród innych krajów Europy z podobną przeszłością!

W Czechach i Niemczech nie było żadnego sądu lustracyjnego. Teczki są całkowicie wystarczające.

Proszę mi tu nie wydziwiać o sądach stalinowskich. Skazani przez takie sądy odprowadzani byli natychmiast (!) do piwnicy gdzie padał strzał w potylicę z Naganta. A co takiego złego się dzieje esbeckim kapusiom? Łolaboga, nie mogą pełnić funkcji publicznych!

Co za straszliwa kara - przecież oni po to przyszli na swiat i po to byli w marksiźmie-leniniźmie chowanie aby masom przewodzić!

Faktycznie jesli nie mogą przewodzić jest to dla nich gorsze niźli spłonięcie żywcem na stosie.

Jesteście fajni, chłopaki... Znowu razem...

Właściwie, to nie rozumiem o co Wam chodzi. Jest przeciez tak pienie jak chcielise. Macie premiera, wspaniałą koalicje, prezydenta... telewizję, radyjko.... jest przeciez ta IV RP od ponad roku!!

Wszytko to pisałem i przepowiadałem ponad rok temu tutaj. I jest dokładnie tak. Nie ma mostu, autostrad, trzech milionów mieszkań... Za to wszyscy skłóceni, pełno gówna dookoła, demoralizacja elit, kolesiostwo, nawet KK umorusany po łokcie. Ci co, wszystko przedtem uzalezniali od lustarcji, teraz gadają, to co przedtem gazetka, Świat sie z nas śmieje. Putin naszego miesa nie bierze, Niemcy są wrogiem. A my na wojenkę w Afganistanie i Iraku... Scenariusz identyczny jak pod koniec lat 30tych....

Brawo, brawo...

• Redaktorzy

"Nie, jar. Na razie to sąd zaprasza do siebie byłych esbeków, którzy związani przysięgą oraz kierując się własnym oraz grupowym interesem, tudzież diabolicznym poczuciem humoru (a może i strachem na skutek szantażu), tak jak zalecała instrukcja - zaprzeczają wszystkiemu co miało miejsce oraz dyskredytują wartość dokumentów wytworzonych przez samych siebie.

Sąd Lustracyjny to ewenement i kompromitacja pośród innych krajów Europy z podobną przeszłością!"

Lepsza kompromitacja cywilizowana niż niecywilizowana.

Natomiast co do twoich poglądów - bo tu już można mówić tylko o poglądach - to cóż, są one twoje. Twój problem. Podobno niezważanie na rzeczywistość i (zwłaszcza) na los i krzywdę innych jest cechą młodości, dążącej do realizacji abstrakcyjnego ideału. Przejdzie ci, i wtedy zastanowisz się, czy w proponowanym przez ciebie systemie jest miejsce dla ludzi. W tej chwili jesteś tak zaawansowany w forsowaniu swego idealizmu, że wyrok sądu uwalniający od winy Niezabitowską, której ani nie znasz, ani o jej winie nie możesz mieć pojęcia, bo i skąd - uważasz za niesłuszny. Bowiem nie zgadza się z twoim aktualnym poglądem, w myśl którego każdy zapis zdeponowany w odległości 300 km od twego miejsca zamieszkania przez ludzi, których nie znasz, stworzony zaś również przez ludzi których nie znasz w czasach, których nie pamiętasz, jest prawdą (z wyjątkiem teczki premiara Jarosława Kaczyńskiego która, przypominam, została oficjalnie uznana za sfałszowaną, w co wierzysz, bowiem to akurat nie stoi w sprzeczności z twoim światopoglądem). Istnieją jednak również ludzie, którzy m.in. z własnego doświadczenia wiedzą, że tego typu założenie nie ma żadnych podstaw poza wolą zakładającego (która jest taka a nie inna dla tego na przykład, że jego poczucie sprawiedliwości lepiej zniesie skazanie niweinnego niż uwolnienie winnego). Dlatego również takie przypadki, w których przeciw oskarżonemu świadczą zapiski, należy badać wnikliwie i uczciwie. Stąd czasem potem takie wyroki, których w swoim fanatyzmie po prostu odrzucasz. Jak powieziałem, to twój problem, z którym kiedyś będziesz musiał się sam kiedyś zmierzyć.

Horst>>>a nie zuważyłeś że tak własnie wraca do was własna propaganda ,a nawet własne wasze słowa? Że to co wy wypluwacie taśmowo codziennie wraca do was i powoduje zadziwiające rozdrażnienie.Nie lubicie własnej propagandy?.To co my mamy ją lubić?.Ja też bardzo szanuję ojca tego tam,i tych dwóch....jak im tam.Bardzo szanuję ,ale nie słucham.I w ten sposób szanuję ich jeszcze bardziej.Czy ty to horściku rozumiesz,rozumiesz ? -niemozliwe.

• Redaktorzy

To ostatnie oczywiście do dudivana. Nota bene, czy gdyby "zaproszeni esbecy" gremialnie i chórem potwierdzali prawdziwość swoich zapisków sprzed lat i obciążali osoby niektórym niemiłe, czy wtedy też byłaby to taka "kompromitacja"? To jest pytanie do rozważenia w głębi duszy.

jar!..nie badż taki upierdliwy-to ja mówiłem że mostów nie bedzie, autostrad nie będzie,mieszkan nie bedzie..........................itd.Ale cosik czuje że bedzie jeszcze zabawniej niż myślałem.Ale nie puszcze farby bo znowu wezmiesz wszystko pod siebie.Taki marksistowsko -leninowsko-burzuazyjny-maryjny trynd.Wybierz co wolisz.Bo widac że te rzadkie maleństwa dwa, zaplatują sie w swoje wyrafinowane gry.No wyobraż sobie takiego Atoposa na trzydziestu dwóch forach- ale ten to przynajmniej ma inteligencje, choc równie upierdliwy.Jak na razie zadzwonił facet z którym żarłem się na imprezie o wybór maleństw z krótkim-a niech ich..........pipipipipipipi.

muls

Bardzo cię szanuję, ale po jaki ......j tyle czasu marnujesz na jałowe dyskusje z Kretyno -debilami !

Wrzuć parę słów na stereo & muzyka !

Co za diabeł kusi cię na te wypowiedzi polityczne @!

Szkoda czasu !

jozwa maryn, 12 Sty 2007, 15:44

>Lepsza kompromitacja cywilizowana niż niecywilizowana.

>Natomiast co do twoich poglądów - bo tu już można mówić tylko o poglądach - to cóż, są one twoje.

>Twój problem.

Mój i niemiecki i czeski. Józwa, dlaczego Polska jest takim wyjątkiem pośród demoludów? Przecież obowiązywał ten sam regulamin - centrala na Łubiance!

>Przejdzie ci, i wtedy zastanowisz się, czy w

>proponowanym przez ciebie systemie jest miejsce dla ludzi.

Ależ jest - jaknajbardziej! Mogą nadal żyć i pracować dla dobra ojczyzny, niestety już nie ludowej. Mogą nawet swobodnie wejść do "Biedronki" przeciwko pojawieniu sięk tórej w Polsce walczyli jak ze Stonką i nabyć w niej (Biedronce, nie Stonce) co im się żywnie podoba! I do kina mogą pójść i na basen i nawet u Michnika artykuły pisać! Mogą pozakładać sobie geszefty i zarabiać pieniążki z orłem w koronie. Jak dla mnie - bomba! Nie wiem dlaczego im się nie podoba. Wyjątkowo wybredni ludzie.

>W tej chwili jesteś tak zaawansowany w

>forsowaniu swego idealizmu, że wyrok sądu uwalniający od winy Niezabitowską, której ani nie znasz,

Już tam są tacy co ją znają, w końcu piękna (przed laty) Żydóweczka miała duże powodzenie.

>ani o jej winie nie możesz mieć pojęcia, bo i skąd - uważasz za niesłuszny. Bowiem nie zgadza się z

>twoim aktualnym poglądem, w myśl którego każdy zapis zdeponowany w odległości 300 km od twego

>miejsca zamieszkania przez ludzi, których nie znasz, stworzony zaś również przez ludzi których nie

>znasz w czasach, których nie pamiętasz, jest prawdą

Jest prawdą - inne nacje nie mają takich problemów. Józwa, ty za dużo nie myśl, tysiąc profesorów i kraj zgubiony, parę dni temu twoi koledzy po fachu ogłosili wyniki wskazujące na smutny los ptaków które za dużo myślą.

>(z wyjątkiem teczki premiara Jarosława

>Kaczyńskiego która, przypominam, została oficjalnie uznana za sfałszowaną, w co wierzysz, bowiem to

>akurat nie stoi w sprzeczności z twoim światopoglądem).

Teczka Kaczyńskiego została uznana za fałszywą ale fałszerstw tych dokonano PO ROKU 1989! Przed 1989 r. nie było powodu dla którego teczki miałyby być fałszowane i nie mogły być fałszowane. Esbecy mieli oszukiwać sami siebie? W jakim celu? Jajcarskim? A co na to dowództwo na Łubiance? Oni są pozbawieni poczucia humoru!

Przypominam że historycy IPN, którzy przeryli kilometry akt podkreslają że nie spotkali się z ANI JEDNYM przypadkiem sfałszowania teczki TW!

jozwa maryn, 12 Sty 2007, 15:47

>Nota bene, czy gdyby "zaproszeni esbecy" gremialnie i chórem potwierdzali prawdziwość swoich zapisków sprzed lat i obciążali osoby niektórym niemiłe, >czy wtedy też byłaby to taka "kompromitacja"?

A kogo obchodzi ich zdanie? Chyba tylko ich byłych "podopiecznych".

>muls

>Bardzo cię szanuję, ale po jaki ......j tyle czasu marnujesz na jałowe dyskusje z Kretyno -debilami

>!

>Wrzuć parę słów na stereo & muzyka !

>Co za diabeł kusi cię na te wypowiedzi polityczne @!

>Szkoda czasu !

Takie podejscie zaskutkowałoby, że bylibyśmy teraz drugą Białorusią.

• Redaktorzy

">W tej chwili jesteś tak zaawansowany w

>forsowaniu swego idealizmu, że wyrok sądu uwalniający od winy Niezabitowską, której ani nie znasz,

Już tam są tacy co ją znają, w końcu piękna (przed laty) Żydóweczka miała duże powodzenie."

Dudi, jeśli nie potrafisz zachować się przyzwoicie, to raczej daruję sobie ciąg dalszy tej dyskusji.

jozwa maryn, 12 Sty 2007, 16:50

>Dudi, jeśli nie potrafisz zachować się przyzwoicie, to raczej daruję sobie ciąg dalszy tej dyskusji.

Alez dlaczego? Przecież faktem jest że klęską lustracji zainteresowane jest najbardziej środowisko dawnych budowniczych reżimu komunistycznego czy stalinowskiego takich jak Mazowiecki, Michnik, Geremek. tak się akurat składa że onegdaj zaprosili oni do swego rządu bardzo nieciekawe osobistości, pokroju płk. Lesiaka.

Od samego początku "przełomu" trwa intensywna akcja wybielania, której jednym z epizodów, powracających cyklicznie. jak reklama "Vanisha" jest cyrk sądowy z panią Niezabitowską. Warto by się przyjrzeć składowi trupie tego cyrku. Może jest w nim np. taki Ponury Clown jak niejaki prof. Safjan?

Sami swoi!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.