Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

I kolejne świetne podsumowanie:

"Kwaśniewski: czy PiS to znaczy "Podsłuch Inwigilacja Szczucie"?"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

:-)

Ukryta Zawartość

Mówiłem, nie troluj tymi intelektualnymi tekstami... Tu jest o polityce!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Qubric, nie jestem taki światobliwy, tak miedzy nami to niezły ze mnie jebaka:)))

To już predzej Tobie aureolka pali sie nad dekielkiem: porzędny, praworządny i pijący wino mszalne na spacerach:)

Zresztą Borowski i Miller pod koniec swojej kadencji zaczęliu cytować Pismo...to sie nazywa nawrócenie !:)))

Wszyscy do nieba - posiadacze kont numerycznych i kombatanci UB poza kolejnością.

PiSdrawiam

jabadibidibidab Tewie!

Jazz :-), 24 Mar 2007, 15:51

>Wkuwik, did they teach you some English when you spent 20 years of your useless life writing

>reports for the commies? No? LOL

Sie chlop zdenerwowal... jazz jak sie juz naprade mocno wkurzy to pisze pismem klinowym...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Jazz :-), 24 Mar 2007, 16:02

>fokskos, masz tutaj stowe, skocz do sklepu!

ooo! to nareszcie sie zdecydowales na te latexowe majteczki? to kupic czerwone czy rozowe???

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

jar, lepiej było ostatnio jak czerwoni kradli co popadło, teraz to tylko takie gadanie;)

Masz racje, władza post PZPR to była jedyna opcja...przynajmniej tak Ci wmówili:)))

Bardzo mi przykro, ze nie wygrał ten gej trzeci kaczor wraz z kumplem specjalista od rozmów komorowskich :)))

Na razie jeszcze sie nie zdecydowałem czy przerwac celibat wyborczy, ale jak tak dalej bedziecie ładnie namawiać, to moze faktycznie dam sie namówić i na ten PiS zagłosuję:)))

dudi, Horst, nie wiecie gdzie w Poznaniu można sie zapisać do PiSu ?;)

PiSdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

....jacchuj, wytlumacze ci twoim wlasnym jezykiem matolku : Taki ch*j jak slonia nos....

Jak narazie to ty mój mały przyjacielu używasz z lubością tego zlepka wulgaryzmów jako naturalnego sposobu wysławiania się .

Lancastro, tak strasznie kradli te czerwone, a jakoś nadal nie widać tego co ukradli - tak głęboko zakopali. I nikogo z tych kradnących nie można ukarać... A jednego buzkowego ministra nawet gangsterzy odstrzelili, to zapewne był z tych uczciwych co nie kradli. Na szczęście emeryci za okradanie ich z pieniędzy i wpychanie w świątynie oraz imperium rydzyka do nikogo nie strzelają, bo trup w obecnym rządzie słałby się gęsto.

Klaszczesz już w parze z naszym wioskowym głupkiem Jełopazzem, który uważa że >raporty< do Moskwy komuchy pisały po angielsku? Musi skądś to wiedzieć, pewnie pisywał im raporty z emigracji.

Chyba nie chcesz być podobnie logiczny jak Jełopazz. Popatrz facio 20 lat siedzi w USA i ledwie zdania po angielski składa... Niczego się tam więcej nie nauczył tłuk.

PS. Jełopazz wysil się bardziej i powiedz nam ile boków ma trójkąt :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.