Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Leszek, no to k**wa przez tego papcię w przebraniu nie będę mógł korzystać z prądu!?

Na problemy z czytaniem to może jakieś kursy ci zorganizujemy??? Może UE dofinansuje polską tępotę?

Co to jest Akronim?

- skrót, służący do skracania często używanych w slangu komputerowym zwrotów. (np. BTW ang. by the way - a tak poza tym)

Każdy akronim jest skrótem.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Less - zanim rozpowszechniły się komputery akronimów nie było? A skrótowce, zlepkowce??? Nie bądź jak Jełopazz, udający znajomość wielu języków (ze słyszenia), a tylko wzbudzający uśmiech politowania swoimi entylektualnemi wystąpieniami.

Jar1 - to nie zombi. Leszek ma tę straszną chorobę (zindentyfikowaną celnie przez pełnomocnika do spraw piczek) - ocaleniec aborcyjny

Leszek - Aaa teeraazz sięę poomóódllmyy ! Zdejmij berecik moherowy, przed modlitwą!!!

Widziałeś kiedykolwiek tolerancyjnego parcha??? :)))

To z ciebie był kiedyś taki miły i uczynny człowiek ... Zanim przerobili cię na moherowego katola :)

Jednak ustawa dekatolizacyjna będzie potrzebna.

>deubekizacja zagląda w oczęta?<

Chyba w twoje kaprawe, świńskie, przekrwione oczęta nawiedzonego katola??? :)))

>A sprawa mojego wyznania jest moją sprawą<

To mi się nie wpierdalaj w telewizor ze swoim wyznaniem, bo zacznie być wtedy moją sprawą.

Wkuwrik, wkurwik, oferujesz kostke cukru ty....brudna nedzo. Nie udalo ci sie w zyciu. Ty etatowa internetowa gadulo zza urzedowego biurka. Ty babo. Ja ci proponuje fajny przelot moim nowym Honda Jet.

Leszek, no k..wa próbowałem wyłączyć tę kk TV. Nawet mi się udało, ale właśnie kk wpadli na pomysła żebym na ich kk TV płacił z prądem za lodówkę! Bez ch*jowej kk TV przeżyję ale dlaczego mam latem pić ciepłe piwo???

Sam rozumiesz - co jak co, ale za ciepłe piwo to mogę powyrzynać własnoręcznie wszystkich sejmowych katoli.

Program kk tivi: W następnym odcinku serialu "Powrót głuptaka na kaczą wyspę" , Jełopazz wykaże się znajomością anglojęzycznych epitetów oraz równie celnie rozszyfruje biografie innych uczestników forum... Dodajmy modnie - "LOL".

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.