Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>Nie byłem tam ani ja, ani ty, więc wszystkie wynurzenia są warte funta kłaków.

Właśnie o to mi chodzi. Po co więc była ta twoja wstawka i apel?

Przecież ten temat nawet nie istniał u nas na forum.

Apelu nie zrozumiałeś. Chodziło o to by polityków traktować jak innych, czyli zgodnie z procedurami:

-wywalić drzwi, jak nie otwierają,

-rzucić na glebę, ręce do tyłu i kajdanki,

-nie zezwalać na dyktowanie warunków itp.

Chwacit?

Nowy2, 27 Kwi 2007, 22:30

>Apelu nie zrozumiałeś. Chodziło o to by polityków traktować jak innych, czyli zgodnie z

>procedurami:

>-wywalić drzwi, jak nie otwierają,

>-rzucić na glebę, ręce do tyłu i kajdanki,

>-nie zezwalać na dyktowanie warunków itp.

>Chwacit?

Ja mam inną wizję i apel. Może niech polityków sobie tak traktować, ale innych ludzi jednak bez:

-wywalania drzwi

- bez rzucania na glebę, rak do tyłu i kajdanek

- bez " leż kurwo, bo cię zajebię"

>Nowy2, 27 Kwi 2007, 22:58

>Nie picuj, chyba nie przeszedłeś na fotosyntezę. U mnie był standard żółty ser, masło, ciemne

>pieczywo, herbata i jabłko.

A żydokomuna kawiorem się obżera. No i stąd ta żółć u rewolucjonistów z gołą dupą.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...Z której strony mury stoczni gdańskiej stałeś? Nie tam, gdzie stało zomo? Czy tam, gdzie był kaczorek? czyli u mamusi za kanapa?...

Nie , nie tam. A kaczorek nawet jeśli fizycznie nie był za murem , to bez jego pracy w KOR , ci stoczniowcy by sobie tam mogli stać i tyle by wystali żeby ich spacyfikowali.

A kwach z millerkiem , oleksym i cimoszkiem siedzieli przed rubinami palili ruskie cygaretki , walili bułgarski koniak ( wtedy kiedy ty młóciłeś kaszke , ja stałem całą noc za szynką , a innych pałowali :) oglądając krwawe jatki w dzienniku telewizyjny.

To chociaż duchowo , ale po której stronie ekranu jesteś ? Bo Tusk się już opowiedział.

jacch, 28 Kwi 2007, 06:50

>Nie , nie tam. A kaczorek nawet jeśli fizycznie nie był za murem , to bez jego pracy w KOR , ci

>stoczniowcy by sobie tam mogli stać i tyle by wystali żeby ich spacyfikowali.

No tak, on był taki ważny KORowiec że go nawet nie internowali. Aj zapomniałem, przeca te internowania to był pic, wszystkich internowanych wywoziło się na Okęcie a stamtąd iłami na Majorkę gdzie popijali drinki z parasolką na kosz PRL.

nadal nie rozumiem ciszy jak panuje wokół spólki telegraf i łapówki z Art bi i powiązanego z nimi Zalewskiego.Zalewski juz wyszedł wcześniej za wstawiennictwem jaśnie nam panujacego. Awantura o powiązania telegrafu z awanturą z FOZEM padła,bo donosili na telegraf agenci z SLD -a oni jak donoszą na Partie centrum ,TO nie są wiarygodni.Mogą tylko na PO.Wtedy ich wiarygodnoopść znacznie wzrasta.Módlmy sie za opuszczonych ,małej wiary i idiotów.Módlmy sie!!!

No przecież społeczeństwa nie obchodzą afery pisdraczkowych-nibyprawicowców. To partia odwetu i zemsty - taki jest program i reszta się nie liczy. W pisdrakowych ministerstwach są ci sami ludzie lansowani przez tych samych finansistów, którzy siedzieli u Buzka i Millera.

Tymczasem polityka w moherowym wydaniu w IVRP-kaczorowej wygląda tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To są najbardziej nośne społecznie tematy krakowskie :)))

PS. Muls jak to jest? Balcerka od dwóch miesięcy niema i wszystko rośnie - ożywienie w budownictwie, spadek bezrobocia, wzrost obrotów w handlu zagranicznym! Farbki nie nadążają produkować. No powiedz - obrońco Leszka jedynie słusznego, specjalisty od szoków gospodarczych, bez którego się wszystko miało zawalić??? Jak to, k**wa, jest możliwe??? :)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

qubric>>>tobie też już czasy się pie..........Mówiłem że teraz w banku może siedzieć dowolny idiota z Lepperem na czele.Gorszym byłby tylko duduś.A nie mógłbys też w takem stylu o Walesie.Qubric -ale ja ci powiem .To jest dziewiaty CUD nad wisłą.

Gość

(Konto usunięte)

Walery

J.Kaczyński

...Od lat 70. był zaangażowany w działalność opozycyjną, współpracował z Komitetem Obrony Robotników oraz Komitetem Helsińskim w latach 80.. W latach 80. był członkiem oraz doradcą podziemnych władz krajowych NSZZ "Solidarność", między innymi w 1980 był sekretarzem Krajowej Komisji Wykonawczej, a w latach 1981-1982 kierownikiem działu w Ośrodku Badań Społecznych Regionu Mazowsze. 27 września 1981 był jednym z sygnatariuszy deklaracji założycielskiej Klubów Służby Niepodległości.

W 1989 negocjował z upoważnienia "Solidarności" powołanie rządu Tadeusza Mazowieckiego. Brał aktywny udział w tworzeniu koalicji Obywatelskiego Klubu Parlamentarnego ze Zjednoczonym Stronnictwem Ludowym i Stronnictwem Demokratycznym....

No ale to jest przecież pryszcz bo jakby nie było nie internpowali !

ale idąc waszym tokiem myslenia -ale nie siedział ,więc kto go tam wie?> a do tego teczke ma cienką.Bo odcieniono.Trzeba się temu przyjrzeć blizej.No i kontakty z mazowieckim? Czy to już nie jest podejrzane ?Oczywiście że to też trzeba wyjasnić.A kim był łojciec.Wiadomo już?

muls, najważniejsze, ze Balcerowicza wy***ali. Już tylko za to ich lubię :)

Zobacz jaka koniunktura sie robi !

Wow.

Może ja tak PiSowi dopinguję, a dobrze sie robi tylko przez to, ze ten matoł w kwadratowych brylach się nie wpieprza ?

Pozdrawiam

Uważam, ze tacy kretyni co to po siedmiu latach chudych widza tylko kolejne siedem lat postu(oczywiscie nie dla siebie) powinni wogóle sie nie brac za politykę.

W kazdym razie działania Balcerowicza były równie trafne jak komentarze mulsa :)

Pozdrawiam

drugi już o wyjeb.........Panowie zapominacie że nikt, nikogo.Skonczyła się kadencja.Sam odszedł.Rozumiem że fajnie by go było wyj......Ale niestety sam odszedł.HaHaHa!!!!.Ale co wam krwi napsuł -to moje .Za to go lubiem.Przystojny jest i mądry.I odważny. Ale możecie z trybunałem spróbować tzn, Wyj........Chętnie popatrzeć.

A jak tam z dziadkiem jaśnie panujacego....?Wiadomo cuś.

ciekawe jest to znaczenie wyj...-ale czekali.Odszedł spokojnie, niepokojony przez nikogo.Wykręcił wszystkie kontakty ze ścian,armaturę i nie niepokojony przez nikogo, odszedł na z góry upatrzone stanowisko.A was skrecało,nadymaliście sie ,puchli a on spokojnie z nózki na n.ózkę.Za to go lubiem.A jaśnie oswieconego to dopiero wy...li- jak zajał nie swoją przestrzeń lotniczą.A tu okazało się, że zwykły kontroler lotu wy.....bał przenajasniejszego jasnie oswieconego.

Przecież nie narzekam...ogólnie fajnie, ze go wy***ali :)

I państwo bogatsze o jego chorą pensje za branie której nic nie robił i do tego gospodara ruszyla.

Same plusy.

Pozdrawiam

Muls, Kto tak spokojnie odszedł? Balcerek???

Hahaha...

A nie pamiętasz jak w telewizorze skamlał jakich to fachowców przyjął do NBP i że oni muszą tam zostać dla dobra narodu???

No i mają problem...

Tych trzynastu dyrektorów w wydziale propagandy (to znaczy w Departamencie Komunikacji Społecznej NBP) - fachowców od pierdzenia w stołki, już mocno trzęsie dupami. I pozostałe 60 podrzędniejszych osób, które zajmowały się robieniem klaki propagandowej dla swojego szefunia-Balcerka też ma mokro w spodniach.

Oszczędności na Balcerku, to nie jest tylko jego 50 patoli pensji (więcej niż zarabiał szef Rezerwy Federalnej USA Allan Greenspan). To trzeba lekko pomnożyć przez pięć! Oraz dodać nieponiesione w przyszłości straty, dzięki temu że mu wreszcie dupę odpiłowali od stołka. I miejmy nadzieję że nigdy już niczego nie będzie miał do powiedzenia w finansach RP.

A platformowe szczury-uciekinierzy ze skorumpowanego AWS- z tej rozpaczy zaczynają zajmować się polityką prorodzinną. Właśnie wymyślili nową ulgę do ich nigdy niewdrożonego 15% podatku liniowego, który na dodatek nie będzie już 15% tylko wyższy... Czyli zasadniczo taki jak jest, tyle że platformowy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.