Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

jar1 16 Maj 2007, 00:00

"Nie to, co wchodzi do ust, czyni człowieka nieczystym, ale co z ust wychodzi, to go czyni nieczystym"

A jeśli zdarzy Ci się zjeść wieprzowinę (mam nadzieję, że u Ciebie wchodzi tak jak piszesz) to jesteś czysty czy nieczysty? :)))

Xanax, serdeczne Bóg zapłać! Niech zostanie w o mnie jako świadectwo moich zdolności/niezdolności w owym czasie, bo "nobody's perfect".

A swoja drogą budzisz mój niekłamany podziw wyprowadzając tak długi a zgrabny post z jednej niewinnej literki "d".

jozwa maryn, 15 Maj 2007, 16:05

>No, jak widać siedział, 48 godzin. Około 1/170 roku.

Taka licytacja kto dłużej siedział jest jak przechwalanie się męskimi centymetrami.

To niepoważne.

Z "siedzeniem" też różnie bywa. Niektórzy "siedzieli" w luksusowym ośrodku wczasowym (luksusowym, bo przygotowanym dla "waaadzy', więc chyba luksusowym? choć wedle dzisiejszych standardów luksusowym mniej), gdzie było i co wypić i czym zakąsić a drudzy w tym czasie zbierali swoje wybite zęby z betonowej podłogi.

Były też w "S" taki przypadki - oto zapisał się do związku człowiek, który od początku dał się poznać jako wielki bojownik o wolność (i demokrację), mianowicie podczas tzw. "kryteriów ulicznych" gdzie stawały naprzeciwko siebie dwie wrogie linie (my tu, tam ZOMO), wypuszczał się daleko przed "mych", harcownik taki i GOŁYMI PIĘSCIAMI, z przekleństwem na ustach szturmował szpaler zwartych zomowskich tarcz. Mówili o nim bohater, szaleniec i takie tam... Do więzienia trafiał co i rusz, bo go pomiędzy te tarcze wciągali i już nie wypuszczali... i co? Okazało się że to kapusta esbecka! Taką miał legendę wymyśloną, taki imidż, jak nie przymierzając Bolek z obrazkiem Matki Boskiej. SB zatrudniała w latach 80-tych ponad 1000 psychologów, oni zajmowali się takimi rzeczami.

>Bo pan ubek brzydko

>pisał o premierze-maluszku? Pan ubek wtedy nie wiedział, że maluszek będzie premierem. Nota bene, to

>jest ten kawałek z zakresu "niewrażliwych". Ale przykro słuchać, nie? Mimo że to z "niewrażliwych"

>informacji. Jest takie powiedzenie: nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe. Ja osobiście nie życzyłbym

>sobie czytać ani tego, jak i dlaczego Jareczek podpisywał lojalkę, ani np. tego, jaki i z kim pił

>Michnik. A także z kim sypiał. Są tu tacy, których to kręci, albo uważają, że to dla dobra

>Rzeczypospolitej?

Oczywiście. Przecież jak powszechnie wiadomo PRAWDA kojarzy się ze ZŁEM a kłamstwo, czy brak prawdy to SAMO DOBRO.

Ja chętnie bym poczytał. I o lojalce Jareczka i o tym z kim sypiał Michnik.

>A poza tym - ujawnianie informacji zdobytych z naruszeniem prawa to pies? A

>przecież połowa tych danych zdobyta została z naruszeniem prawa, przez wstrętną instytucję z niskich

>etycznie pobudek.

Jakże to? Przecież gen. Kiszczak (który tym wszystkim zawiadywał) to człowiek honoru! To niemożliwe... żeby aż połowa? Może on tylko w połowie honoru ma?

Rację miał jednak ten co rzekł "wszyscy jesteśmy upaprani". Prorok jaki czy co?

towarzyszu Nowy2!

przede wszystkim robię to ku chwale naszej socjalistycznej ojczyzny - IV RP! I radzę Wam dobrze, zachowujcie - tak jak ja - czujność rewolucyjną!

widzę, że literka "D" była dziś omawiana na lekcjach w szkole? noo, dużo ważnych słów zaczyna się na "d", na przykład demokracja, dupa, Dorn... no, wiele, naprawdę.

x.

Jeszcze o działaniach psychologów na usługach niegdysiejszej władzy.

W celu podtrzymania napięcia przedstrajkowego wśród ludności Śląska w Sosnowcu (nomen omen) wysiadł pewnego dnia z samochodu facet i rozwalił na oczach wielu przechodniów fiolkę o chodnik. Natychmiast rozszedł się ohydny fetor. Sporo osób było przytrutych, ba przytruli się nawet członkowie ich rodzin. Świństwo wyłaziło ze skóry dopiero w gorącej kąpieli. Po czasie podano, że był to jakiś tiozwiązek używany do nawaniania gazu ziemnego. Nie udało się wykonać portretu pamięciowego sprawcy, ba były kłopoty z ustaleniem ubioru delikwenta i marki oraz koloru samochodu. A zastosowany zabieg był trywialny. Facet zachowywał się dość flegmatycznie, wcale się nie spieszył. Uwagę przechodniów przykuła twarz sprawcy, a właściwie duże ciemne okulary i najprawdopodobniej doklejona ogromna brodawa.

xanax, 16 Maj 2007, 00:09

>towarzyszu Nowy2!

>z sali padł postulat, byście poprawili ten "dyktad Lukara" z waszego "o mnie"; wg zasad polskiej

>ortografii, formą poprawną jest "dyktat Lukara" ;-)

>a potem... jajka ogolić, krótkie majtki włożyć i do szkoły marsz! ortografii musicie się nauczyć

>porządnie, by skutecznie dawać odpór zaplutym karłom demokracji, tym tam Michnikom i Kuroniom oraz

>nie pozwalać wiadomym kręgom sypać piachu w tryby IV RP i lać mętnej wody na młyn odwetowców z

>Moskwy czy Berlina!

>x.

nietowarzyszu, niezależny kulturalny wzniosły umyśle kalixanaksie

a z sali nie padł jakiś głos w sprawie pisowni mulsa?

jak tam belka (w oku), nie uwiera?

ja tak tylko pytam...

Nowy2, 15 Maj 2007, 22:34

> Wyładował wszystkie swoje kompleksy robola i dogryzł

>znienawidzonemu inżynierowi, co to w kolegium IPN jakiś papierów ponoć szuka/nie szuka.

No tak, w końcu wykształcenie do IPNu jak znalazł.

No ale przyszedł czas koniuktury dla Gwiazdy, IPN i pewna kurcząca się kapituła to przecież nic nie ma wspólnego z uczuciami jego i bliźniaków do Wałęsy. Nic a nic.

>>Nowy2

Wklejone przeze mnie urywki , pochodzą z OFICJALNIE udostępnionej przez IPN teczki Jarosława K.

Teczka ta w formie zeskanowanej pojawiła się w necie ok rok temu i NAGLE co wydaje się być niewiarygodne - zniknęła z netu niczym oryginał brata z archiwum IPN.

Jej cudownym zniknięciem zainteresowali się również dziennikarze.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

My tu gadu gadu, a wysoka UBikacja znów odebrała swoje emeryturki(7-8Kzł).

Tak, ze mniej gadać, a wracac do roboty i zapieprzać. Skąds trzeba tej kasy nastrugać.

Tylko broń boże żadnej lustracji, bo cholera jak pójda w tą strone to jeszcze naszym bohaterom narodowym te uprawnienia poodbierają.

zgroza.

Pozdrawiam

PANOWIE STOP STOP.

Przecietny UBsraniec czytajac takie posty mysli sobie: "a niech sie naparzają, maja matoly zajęcie, a my dalej robimy swoje".

Nikt w tym kraju nie interesuje się tym skurwysyństwem, a każdy węszy za agentami i kto z kim wspólparacował.

.Pozdrawiam

>A twoja matka, Xanax? Zaczyna się na "k"?

>Małe?

Czyżbyś dudi miał problemy z matką? To już powtarzający sie u Ciebie motyw.... Miałeś z tym związane jakieś traumatyczne przeżycia?

timex605, 16 Maj 2007, 09:13

>Wklejone przeze mnie urywki , pochodzą z OFICJALNIE udostępnionej przez IPN teczki Jarosława K.

>Teczka ta w formie zeskanowanej pojawiła się w necie ok rok temu i NAGLE co wydaje się być

>niewiarygodne - zniknęła z netu niczym oryginał brata z archiwum IPN.

>Jej cudownym zniknięciem zainteresowali się również dziennikarze.

>

>

Ukryta Zawartość

Rzecz cała w wielkim skrócie - zabili go i uciekł

Włożył papucie i znów pełni straż!

post-3966-100001820 1179302321_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dudivan,

jak powszechnie wiadomo mam Cię na liście osób ignorowanych, wystarczy tylko zajrzeć w moje "o mnie" - jest tam krótka forumowa "liber chamorum", w której jesteś zapisany.

Mimo to, niechcący we wpisie jar1 przeczytałem Twoje chamskie pytanie, dotyczące mojej matki. Odpowiem Ci na nie zgodnie z prawdą - moja matka nie żyje od 10 lat i nie zamierzam nic więcej mówić na ten temat.

Twoje pytanie jest kompletnie niedopuszczalne i powinieneś w odpowiedzi co najwyżej dostać w mordę i to bez względu na to, czy w taki sposób pytałeś o osobę żyjącą, czy też nieżyjąca; uważam bowiem, że czepianie się rodzin forumowiczów jest chamskie, niegodne i nieprzyzwoite.

xanax

p.s. i nauczcie się w końcu czytać i pisać - mój nick to xanax a nie - Xanax, do jasnej cholery.

• Redaktorzy

Dudi jest najlepszym na forum przykładem ewolucji wstecznej, a więc czegoś naukowo - podobno - niemożliwego. Z sympatycznego młodego narwańca-melomana, uczestnika interesujących dyskusji merytorycznych i politycznych, w ciągu dwu-trzech lat wyrósł na dorosłego pana, który pisze regularnie takie rzeczy, jak wymieniona powyżej. Chociaż z drugiej strony, nie pisze tego pod pod nazwiskiem. A więc zostało mu tyle przyzwoitości, aby się wstydzić. Dobre i to, jakkolwiek nauka mówi, ze ewolucja nie cofa się, tak więc do stanu jakiej takiej grzeczności dudi będzie musiał dojść inną drogą, niż dotąd przebyta. Powodowany dawną szczerą sympatią będę mu w tej drodze kibicował i mam nadzieję, że stanie się to za mojego życia.

>Walery

Za pozbycie sie trutnia - stawiam piwo !

Jak to zrobisz nie wnikam (byle bardzo cierpial) !

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Vlad, 16 Maj 2007, 14:20

>No to jak to w koncu bylo ?

>

>Czy Walęsa to Planeta ktora krązyla wokol Gwiazdy,

>Czy to Gwiazda byl szpiegowskim satelitą Gwiazdy - Walęsy ?!

Ależ Vlad, cały problem w tym że Gwiazda myślał że z powodów oczywistych on powinien zostać gwiadzą Solidarności ale nie wyszło. Ponieważ było to dla niego Zupełnie Niepojęte dla własnego zdrowia psychicznego stworzył historię o Motorówce. A słynne Przeskoczenie Przez Płot oczywiście powstało w tym samym studiu Holywood gdzie Amstrong chodził po księzycu.

Dzisiaj odbywają się przesłuchania komisji bankowej. Okazuje się, że w jednej z głównych ról występuje M. Borowski. Teraz jest jasny dla mnie powód zawarcia tzw. Sztamy Warszawskiej czyli duo egzotyczne Borowski-Gronkiewicz Waltz na bankowym trapezie.

Może teraz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jozwa maryn, 16 Maj 2007, 14:02

>Powodowany dawną szczerą sympatią będę mu w tej drodze kibicował i

>mam nadzieję, że stanie się to za mojego życia.

Ty mnie zwyczajnie bombardujesz miłością, józwa!

To nie fair!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.