Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

>nowy2 - Kaczmarski? Jego niektóre teksty, szczególnie z "Sarmatii", świadczą o jego sporym

>antypolonizmie, który objawia się nagromadzeniem wielu szyderstw i prześmiewczym opisaniem bohaterów

>tego czasu. Odrzuca cały historyczny aspekt bycia Polakiem z lekka go dezawuując. Po odrzuceniu tego

>rodzaju świadomości proponuje tzw. "polakowi" naukę w szkołach, emigrację i pracę w RWE. Dzisiaj ten

>model jest niezwykle trudny do wypełnienia, bo nie ma już RWE.

Polecam Ci tekst z wątku

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Może zrozumiesz, dlaczego tak nie cierpisz "kurnej_maci", Kaczmarskiego, Miłosza, Szymborskiej, komuchów i Żydów...

Ukryta Zawartość

wg ostatnich sondaży PIS prowadzi, moim zdaniem PIS wygra kolejne wybory - bo dobrze rządzi

i dobrze dba o polskie interesy itd itp,

chcę widzieć miny tych komuchów, lewaków i innych wegetarian po następnych wyborach - jar1 to na serce chyba padnie

aaalfred, 12 Cze 2007, 22:03

>wg ostatnich sondaży PIS prowadzi, moim zdaniem PIS wygra kolejne wybory - bo dobrze rządzi

>i dobrze dba o polskie interesy itd itp,

Skąd masz takie dane? Nie strasz na dobranoc

Zbig, spójrzmy po męsku prawdzie w oczy.

PiS w sondażach wypadał zawsze słabiej niż w późniejszych wyborach.

Ostatni sondaż GW jaki widzialem sprzed może tygodnia PO - 28%, PiS - 28%, fanclub prezia - 13%. Reszta wygladała kiepsko :)

Może i sondaże klamią, ale chyba nie te z Gazety Wyborczej ?:)

Pozdrawiam

"PiS w sondażach wypadał zawsze słabiej niż w późniejszych wyborach."

Podobnie jak prezio, cóż za zadziwiająca zbieżność, oczywiście przypadkowa ;-)

Mnie tam wszystko jedno czy będą rządzili postkomuniści czy pseudokomuniści, jedni drugich warci.

Fajne. Precz z komunizmem w jego najczystszej formie , zwanym przez niektórych IVRP.

Aaalfredzie, człeku o większej ilości ników niż premier ma kartek w swej sfałszowanej teczce , tu masz przykład jak bardzo ta kacza IVRP działa , i skąd się bierze to 26% poparcia.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zbigu, mi też wsjo ryba, byle nie kradli hurtem jak w trakcie poprzednich kadencji i za bardzo w gospodarce nie mieszali.

Jak dla mnie wtedy mogą lustrować jednego teletubisia po drugim :)

Jakoś nie kręci mnie smętny LeszekB i jego pomysły na schladzanie gospodarki, ani Bolek i jego bajki o wzmacnianiu "lewej nogi".

Podrawiam

>A poza tym Jaro jedzie do Brukseli z pięściami i zębami a nie z tubką wazeliny i opuszczonymi

>kalesonami jak Miller, Kwach i Geremek.

No to pilnuj, dudi, aby mu dupy nie rozerwali. :-)

A jak nas traktuje Brukselka najlepiej świadczy dzisiejsza w "Trójce" opowieść prof. Kochanowskiego, jak to urzędnik brukselkowaty miał przyjechać badać sprawę tajnych więzień CIA. Umówił się z Marszałkiem Senatu i z Rzecznikiem, panowie wstali rano i czekali na niego po czym ten istny... nie przyjechał. Dwa dni później przysłał maila (!), że dobrze się bawił w Warszawie i wpadnie kiedyś jak będzie miał chwilę wolnego.

jar, też zauważyłeś, ze przynajmniej się stara ?:)

A tak serio, jak to często w życiu bywa, najbardziej po łbie zbieraja dupowłazy, więc niech tam im Jarek nakwacze ostro !

Ja tam trzymam kciuki :)

Pozdrawiam

• Redaktorzy

"Kaczmarski? Jego niektóre teksty, szczególnie z "Sarmatii", świadczą o jego sporym

>antypolonizmie, który objawia się nagromadzeniem wielu szyderstw i prześmiewczym opisaniem bohaterów

>tego czasu."

O antypolonizmie? A nie o goryczy przypadkiem?

>dudivan, 13 Cze 2007, 09:45

>

>>...A poza tym Jaro jedzie do Brukseli z pięściami i zębami ..<

I niech tych swoich zębów może nie pokazuje Europie. Widzieliśmy. Śliczne na siódemke

• Redaktorzy

Oczywiście wszystko zależy od tego, jak ma wyglądać działalność Polski w Unii. Jeśli chodzi o to żeby brać kasę i gryźć po nogach, spróchnaiłe zęby są najlepsze, bo po nich, kto wie, może i gangrena się wda. I od tego może cała ta Unia zdechnie, Lepper nie będzie miał dotacji i Samoobronę wreszcie szlag trafi. Może więc warto?

Nie a propos cytat, który ostatnio bardzo mi się spodobał:

"[...]Biorąc pod uwagę skalę patologii SLD i ogrom polityków zamieszanych w różnego rodzaju machloje, o takim pryszczatym demagogu [magister Ziobro], można powiedzieć jedno, kompletny ignorant. Jest wręcz niewiarygodne, że po tym co zostawiło po sobie SLD partia PiS nie osądziła i nie wsadziła ani jednego, ANI JEDNEGO, polityka, biznesmena. Już nie mówię z topu, ale chociaż z czwartego garnituru postkomuny. IVRP rozpaczliwie, dramatycznie i desperacko poluje na członków układów, ale kiedy myśliwy jest, skromnie licząc, trzykrotnie głupszy od zwierzyny, takie łowy skazane są na wypadki przy pracy, sami się amatorzy polowań wystrzelają i zaszczują własnymi posokowcami. I ta demagogiczna reguła, `czy lepiej nic nie robić'. IVRP wali `bejsbolem' w potylicę babci kradnącej batona w hipermarkecie i ogłasza wszem i wobec, że w końcu ktoś mówi nie patologii.

(matka kurka)"

argus, 13 Cze 2007, 10:50

>dudivan, 13 Cze 2007, 09:45

>

>>...A poza tym Jaro jedzie do Brukseli z pięściami i zębami ..<

>

>taaak... i będzie kąsał po łydkach :)

Kantor kąsał po łydkach (aczkolwiek w Paryżu) i co? I cały świat go podziwia!

Piękny cytat, józwa!

I zgodnie z jego duchem rozumny józwa pójdzie na wybory i wybierze rozumne (oraz przestępcze SLD), którego nierozumny PiS nie był wstanie powyłapywać i wsadzić do więzienia.

Bibamus denaturat!

• Redaktorzy

To twój wniosek, dudi, nie mój. Ciekawe co to się porobiło, że aby odpowiedzieć na moje wpisy regularnie zamiast ogólnie przyjętej logiki wymyślasz doraźnie własną. I potem właśnie tak wychodzi. Nie dziwię się temu pejsatemu profesorowi, co cię uwalił na egzaminie. Chyba, że inną logikę stosujesz w nauce, a inną w polityce?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.