Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Jaro_747, 17 Kwi 2007, 18:36

>Jak widać w jednym momencie wartości chrześcijańskie

Jechał je pies!

>Zamiast Prawa i Sprawiedliwości nadchodzą Samosąd i Zemsta.

>Pięknie, pięknie.

>Myślimy jak dobry wujaszek Stalin, co? On pisał, że w miarę postępów rewolucji

>walka klasowa zaostrza się. Stąd czystki circa 20 lat od rewolucji.

>Dziwna zbieżność.

Zwyczajna zbieżność. Jeszcze raz ci napiszę, matole, że jak policja strzela do bandytów a bandyci do policji lub kogokolwiek innego to to nie jest to samo!

>dudivan, 17 Kwi 2007, 18:43

A gdzie sprawiedliwość i sądy faryzejski dupku?

To znaczy, że jak ja nie będę się tobie podobał,

to można mnie rozwalić? Wesoła perspektywa.

Jestem Europejczykiem.

dudivan, 17 Kwi 2007, 18:40

>xanax, 17 Kwi 2007, 18:36

>

>>o! dudi,

>>widać, że minął ci - chwilowo przynajmniej - ucisk napletka na umysł.

>

>A widzisz - ja rzeczony napletek posiadam, w przeciwieństwie do ciebie!

>I tu - jak to się mówi - jesteśmy w domu!

>

>>no to dawaj, horst się wstydzi pokazać oświadczenia z ipn i teczki TW "zygfryd", to może ty nie

>>będziesz się sromał - pokazuj tu zaraz nam skan oświadczenia

>

>Ja jestem rocznik 1984 więc możesz mnie pocałować w dupę, pajacu!

dudi,

na przyjemność, to trzeba sobie zasłużyć, kartoflu zapyziały.

a wymyj się dobrze pod tym napletkiem i dopiero wracaj na forum dyskutować o polityce, bo rzeczywiście mocno od ciebie czuć, że jesteś - jak to się mówi - u siebie w domu, pacanie z rocznika 1984.

x.

Przed I wojną św. (to skrót od świętą) krążył po Polsce taki dowcip:

Żyd wdział na siebie mundur, założył na ramię giwerę i kroczy ulicą - na front.

Dokąd idziesz Żydzie? - pytają przechodnie.

Na wojnę! - odpowiada Żyd.

A co ty będziesz robił na wojnie?

Jak to co? Będę strzelał!

A co jak do ciebie też będą strzelać?

A co ja im winien?

xanax, 17 Kwi 2007, 18:52:

>>Ja jestem rocznik 1984 więc możesz mnie pocałować w dupę, pajacu!

>

>dudi,

>na przyjemność, to trzeba sobie zasłużyć, kartoflu zapyziały.

>a wymyj się dobrze pod tym napletkiem i dopiero wracaj na forum dyskutować o polityce, bo

>rzeczywiście mocno od ciebie czuć, że jesteś - jak to się mówi - u siebie w domu, pacanie z rocznika

>1984.

Mam nadzieję że w podobnym duchu IPN odpisze profesorowi Turulskiemu (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ) !

P.S. Jaro, stary, czerwony pierniku ile masz lat i dlaczego jeszcze żyjesz?

post-3966-100003900 1176829233_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

dudi! Prowokacja first class. Niektórym nerwy puściły i pojechali. Dzięki zapamiętam tych, co to kupą rzucili sie bronić generała i innych, kiedy sami na obecnym rządzie folgują sobie co nie miara. Ot ich moralność - sobie wybaczyć wszystko, innym już nieskorzy. Widać, że nerwy jak postronki napięte, bo czekają na SMS "Trzeba wiac!".

dudi, forumowy kretynie z uciskiem napletka na mały ptasi łeb,

mam wielką prośbę do ciebie - nie wrzucaj przez drobną chwilę takich fajnych "szmoncesów", ok?

zaraz wcisnę "ignoruj" przy twoim nicku i wtedy możesz robić już wszystko; ja odpadam - nie będę więcej czytać wypocin takich debili jak ty.

x.

Xanax, za niedługo całemu forum wciśniesz "ignoruj" (czy w "o mnie" jest też jakiś górny limit znaków?).

Dla mnie to jeszcze lepiej, bedę jechał na tobie jak na łysej kobyle a ty się nawet nie zorientujesz. Najfajniej czytać echa w cytatach i reakcjach osób trzecich. Przeczesz sobie grzebieniem cyces bo ci się zkołtuniły i zmień sobie baterie w discmanie.

>Nowy2, 17 Kwi 2007, 19:02

Rzeczywiście prowokacja zadziałała i objawił się nam następny Hitlerek domowego chowu.

Ale z czego tu się cieszyć? Z głupoty, czy ze zdziczenia?

Jestem Europejczykiem.

xanax>>>już???? chłopie .A ja tak muszem juz dwa lata.Wiesz jaka to przyjemność popatrzeć na dzieci w piaskownicy jak one ....bleble aaaaa.-czasami cos załapią ,a pózniej aaaa,blebleble.Zapominasz że duduś nie odpowiada natychmiast, ale kontaktuje się z ojcem...nie wiem kto zacz ,ale ma cos z grzybami-czy piernikami.W niedziele nabija akumulatory a potem wesolutki znowu aaaaa,blebleble.Jest wesoło.Cosik pieprznie o żydach KTóRYCH NIE LUBI> ALE CZEGO CHCESZ?.To taki pietia morozow.

muls,

wcale nie tak szybko, nie wierz cyferkom, tak samo, jak słowu pisanemu ;-)

jak wczytasz się w forum, to zauważysz, że z "tfurczością" dudiego mam kontakt tak długo, jak uprzykrza on ludziom życie na tym forum swoją - tak niesforną, jak mizerną - "kreaturą". bo przecież nie będziemy nazywać tego "kreacją", prawda ? ;-D

x.

Miałem dać sobie spokój, ale nie, jeszcze trochę popiszę.

Symptomatyczne dla tego forum jest, że świetna "Norymberga" w poniedziałkowym teatrze TV, w koncertowym wykonaniu Ostałowskiej, Łabonarskiej i oczywiście Gajosa, zupełnie nie znalazła oddźwięku. Sztuka była cokolwiek papierowa, bo zawiązanie akcji nastąpiło na skutek wątpliwej skruchy byłego ubeka, ale mimo to pokazała jak zło wynikające z jego działalności (było, nie było zawodowej) dotykało nie tylko jego ofiar, ale także rodziny, a nawet dzieci ofiar.

Nie dziwię się,że nie było odzewu, bo było już tu tak wiele nawoływań o danie spokoju lustracji, bo kogo to obchodzi itp...

Czyż lekki amok niektórych forumowiczów nie ma związku z dzisiejszym postawieniem oskarżenia członkom WRONy, co by znaczyło, że układania się raczej nie będzie. Zapewne staruszków fizycznie nie uwięzią, ale tych na dole dla przykładu pociągną po nogach. Obstalujcie u Zydelka buty z wysokimi cholewkami.

xanax, 17 Kwi 2007, 19:43

>muls,

>wcale nie tak szybko, nie wierz cyferkom, tak samo, jak słowu pisanemu ;-)

>jak wczytasz się w forum, to zauważysz, że z "tfurczością" dudiego mam kontakt tak długo, jak

>uprzykrza on ludziom życie na tym forum swoją - tak niesforną, jak mizerną - "kreaturą". bo przecież

>nie będziemy nazywać tego "kreacją", prawda ? ;-D

Proponuję żebyś w ramach kropki na końcu zdania obciągnął mulsowi.

Aby tworzyć, a owocami twórczości dzielić się z innymi, to trzeba mieć poczucie bezpieczeństwa. Było ono i dlatego muls, jar1 i inni udzielali się w wielu merytorycznych wątkach z pożytkiem dla takich jak ja. Kiedy skończyło się poczucie bezpieczeństwa ruszyli na wojenkę i mamy na audiostereo, to co mamy.

panowie,

albo coś mi się stało z komputerem albo z dudivanem jest coś nie tak;

wszystkie jego wypociny wyglądają u mnie w ten sam sposób:

"Wpisy użytkownika dudivan są przez Ciebie ignorowane.

aby usunąć ignorowanie - kliknij link "nie ignoruj" po lewej stronie pod nickiem."

żeby jeszcze jakaś goła baba tam była pokazana, a nie tylko smutny napis w pomarańczowym kolorze;

Lukar, proszę popracuj nad estetyką tych "warningów" ;-)

x.

>Nowy2, 17 Kwi 2007, 20:13

>Aby tworzyć, a owocami twórczości dzielić się z innymi, to trzeba mieć poczucie bezpieczeństwa.

Hmm...coś w tym jest.

Moje poczucie bezpieczeństwa nie zależy od lustracji, bo tu nie mam się czego obawiać

(nie współpracowałem) a od rosnącego apetytu państwa na moją prywatność.

I tu niestety tendencja jest niepokojąca. Może kiedyś pokażą mnie w kajdankach?

I co z tego, że okażę się niewinny? Tego już nie pokażą.

I wolność, że tak to określę obyczajowo-religijna. Przeprowadziłem się na wieś, i

dopiero oczy mi się otworzyły. Spróbuj tu nie pójść w niedzielę do kościoła!

Zamiast plucia może twój kolega dudi o tym coś napisze?

Jestem Europejczykiem.

Koszty jazdy na światłach mijania.

Dzisiaj telewizornia pisdraczo podała że jazda w dzień na światłach mijania będzie kosztowała każdego kierowcę rocznie od 100 do 200 złotych zaledwie...

No to policzmy koszty jazdy na światłach - średnio 150 zł. rocznie x 10,5 mln samochodów daje nam 1.575.000.000 (1,575 miliarda) złotych rocznie. Z tego 85% trafi do budżetu państwa w formie akcyzy. Około 1,33 miliarda złotych. To niewiele, nie przekroczy nawet 0,5%budżetu, ale będzie już na becikowe, senioralne, sralne...

A w ostatecznym rozrachunku oczywiście trafi w fundamenty świątyń opatrzności bożej. Bo mając szczęście urodzić się w Polsce wszyscy musimy w socjalistycznym pocie budować watykańską agenturę. Nawet jeśli ten nasz pot ma powiększyć zatrucie środowiska, które podobno też jest własnością bożą.

PS. zastanawiam się czemu nie mówi się nic o światłach dziennych? O ich montażu i sposobie używania?

Komunie trudno wyjść z ludzi. Co objawia się tym że kiedy jakiegoś dobra robi się zbyt dużo, trzeba natychmiast go zabronić. Jeśli zaś się nie da zakazać to przynajmniej otaksować w odpowiednich kosztach pośrednich. A CO! Niech się tałatajstwo nie szwęda po drogach i tłoku nie robi. Tak sobie będą jeździć jak po swoim, w dodatku prawie każdy!???

Podobno w czasach gumułki były przepisy nakazujące w autach służbowych jeździć w kaskach (nie było wtedy pasów bezpieczeństwa, poduszek ani innych zabezpieczeń) - w takich ch*jowych >orzeszkach< na łbach. Tak real-socjalizm zwyciężył nad zdrowym rozsądkiem? Przynajmniej czwarta Rzecz Popisdraczona ma już dokładnie tę samą moc, którą miał dawniej real-socjalizm.

Jaro_747, 17 Kwi 2007, 20:26

>Przeprowadziłem się na wieś, i

>dopiero oczy mi się otworzyły. Spróbuj tu nie pójść w niedzielę do kościoła!

>Zamiast plucia może twój kolega dudi o tym coś napisze?

Matołku! To jest prawdziwe życie! Get real! Przebudź się z Michnixa. Tyle razy już ci podpowiadano że powinieneś przeflancować się na Białoruś albo do Fidela. A tak jesteś jak Bruce Willis w "Die Hard III" - łazisz bez gaci po Harlemie z tablicą "I hate niggers!" i dziwisz się że się za chwilę coś się stanie.

Qubric, 17 Kwi 2007, 20:27,

Nie tak szybko...

W jaki sposób obliczyłeś wysokość podatku akcyzowego, który trafi do budżetu?

Dysponujesz może jakimikolwiek statystykami dotyczącymi spadku ilości wypadków w krajach, które wprowadziły obowiązek jazdy na światłach mijania przez cały rok. Ile dzięki temu zaoszczędzono? O ile zmniejszyła się ilość zabitych i rannych?

Taka ciekawostka. Ktoś obliczył, że przy włączonych swiatłach zużycie paliwa wzrasta mniej więcej o tyle samo jak w przypadku jazdy z opuszczoną do połowy szybą w dzwiach po stronie kierowcy.

Akurat ten przepis popieram w 100%. Zwiększa komfort jazdy.

Pasów nie zapinam. Kosztowało mnie to w zeszłym roku 300 PLN i 6 pkt. karnych.

Nowy, chyba już i na Ciebie pora przyswoić trzy zasady...-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

duduś>>.nie sadzisz że pietia jest ładniejsze? ale jak tam chcesz.Jak chcesz pawlik, nich bedzie pawlik.-jesteś dla mnie Pawlik-pastuszku. A jak tam z pieniedzmi dla policji -znowu nawalanka?.Jacyś niedorobieni ci rzadowi-trzeba chłopców z wszelakiej polski i białorusi podesłać na pomoc? Takich pietii i pawlików?Za sztandarami i kilofami i tego tam........ w kamasze?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.