Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

obawiam się że te ponure typy z PiS już nigdy w spokoju nas nie zostawią..

Koniec bicia piany na dziś?

Co Wy chłopaki zrobicie jak Jara zabraknie? Martwię się

chłopak prezes nie jest problemem natomiast to co z ciebie i podobnych zrobił jak najbardziej tak

no jak to! - goszczą ... jego zajebistość senatora Stokłosę ostatnio ugościły ... ja pier...

70 procent poparcia - ŁAAŁŁŁ ! ... ... głosował 6 procent uprawnionych - łałł ???

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

obawiam się że te ponure typy z PiS już nigdy w spokoju nas nie zostawią..

chłopak prezes nie jest problemem natomiast to co z ciebie i podobnych zrobił jak najbardziej tak

Mam nadzieję, że jednak będą w Polsce ludzie przeciwni korupcji, donosicielstwu i polactwu.

W tym sensie - spokoju nie będzie dopóki ta plaga rządzi krajem- a rządzi od jakiś 350 lat.

Tee- popatrz w lustro lepiej cytrynko.

Janek pozdrawiam i spadam stąd: "bełkot idioty" jest nudny

Mam nadzieję, że jednak będą w Polsce ludzie przeciwni korupcji, donosicielstwu i polactwu.

Takich nie brakuje - i ja się z takimi identyfikuję. Natomiast istnieje pewna drobna różnica pomiędzy noszeniem haseł na sztandarach a wcielaniem ich w życie.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Cosik mi się widzi, że Jarek dostanie drugą szansę i wcieli swoją wizję Polski w życie. Wtedy tylko czkać na karty mobilizacyjne..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

W tym sensie - spokoju nie będzie dopóki ta plaga rządzi krajem- a rządzi od jakiś 350 lat.

Tee- popatrz w lustro lepiej cytrynko.

Janek pozdrawiam i spadam stąd: "bełkot idioty" jest nudny

pluszaku korupcja to nie nasza specjalność choć okazuje się że prokuratura jest zainteresowana działalnością CBA i samym szeryfem od zadym.Te ponure typy obecnie stanowią o sile PiS....a prezes fajny jak twój pluszak.

Korupcja jest tylko jednym z problemów i kilka powołanych służb które często łamały prawa obywatelskie wystarczy w zupełności.Dla ciebie dęciaku zapewne swobody obywatelskie nic nie znaczą natomiast dla mnie są ważniejsze od korupcji której nawet zamordyzmem nikt nie zwalczył

A wy jeszcze nie wiecie ze KAZDA WLADZA TO BEZPRAWIE ??

Obojetnie kto bedzie rzadzil, czy PIS czy PO, czy katolicy czy ateisci to i tak wszyscy kradna i oszukuja.

Czy demokracja czy komuna to i tak zawsze ci u wladzy sa u koryta i wala w dupe szara cholote.

Chlopaki z jakie wy jestescie planety ?

O co wy sie wogole klocicie ???

Przyklad:

Wyobrazcie sobie ze nagle zostajecie jakims tam ministrem....

Mozna spojrzec wstecz na statystyki i dowiedziec sie ile srednio czasu rzadzi jeden minister w Polsce.

Podejrzewam ze kilka miesiecy. Wiec jezeli byscie zostali ministrem to byscie takze mieli niewiele czasu do dyspozycji.

Tak wiec co robicie po uzyskaniu takiego stolka ??

Ratujecie cala Polske ??

Czy ratujecie przyszlosc swojej rodziny ?

:))

A czasu jest niewiele bo nastepni zacielke wpychaja sie na twoj stolek!!

Czyli co, tajne więzienia czy szwadrony śmierci?

Przecież kiedy rządził PiS o miejscu przebywania pana senatora Stokłosy, nie wiedziała nawet jego żona.

Nie pamiętasz już.

Więzień przydałoby się więcej, choćby z uwagi na fakt przeciążenia, oczekiwania na odbycie.

Kary.

Panoszenie się państwa jest chamstwem a tego najwięcej w PiS

Najwięcej w Polsce panoszenia się jest ze strony...............a najmniej panoszy się PiS ponieważ po katastrofie smoleńskiej, ludzie z tej partii, oraz osoby desygnowane czy popierane przez tę formację ze względów naturalnych stracili swoje pozycje.

Zajęli je inni, i panoszą się po polskim terytorium, podejmują nieodpowiedzialne decyzje, za skutki których zapłacimy wszyscy.

Naprawdę miło czyta się wpisy 747 bo widać u Kolegi ciągły postęp. O ile jeszcze jakiś czas temu starannie się maskował i dla zmylenia przeciwnika czasem napisał coś z sensem to teraz przestał się cackać i odsłonił przyłbicę.

Koniec z dyktatem politycznej poprawności! Precz z sensem i ze zdrowym rozsądkiem! Niech Żyje Prezes i jego świat równoległy wykuwany w pocie czoła i znoju jego wyznawców! Niech się święci 10 kwietnia!

Ciągły postęp jest w spadku notowań Partii.Nawet nie wygrali ze Stokłosą.

O mnie się nie martw, martw się o SLD i jego wynik wyborczy.

Najwięcej w Polsce panoszenia się jest ze strony...............a najmniej panoszy się PiS ponieważ po katastrofie smoleńskiej, ludzie z tej partii, oraz osoby desygnowane czy popierane przez tę formację ze względów naturalnych stracili swoje pozycje.

Zajęli je inni, i panoszą się po polskim terytorium, podejmują nieodpowiedzialne decyzje, za skutki których zapłacimy wszyscy.

Ciągły postęp jest w spadku notowań Partii.Nawet nie wygrali ze Stokłosą.

O mnie się nie martw, martw się o SLD i jego wynik wyborczy.

747 pozwolisz powyższy wpis nazwać "nawiedzonym chamstwem" ?

To jest niestety jedna z wad demokracji - głupota, dopóki nieszkodliwa, jest bezkarna.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Grzegorz Napieralski już dojrzał aby być premierem.

To jest niestety jedna z wad demokracji - głupota, dopóki nieszkodliwa, jest bezkarna.

Wszystko co czyni Stwórca nigdy od razu nie jest zrozumiałe.

Przecież kiedy rządził PiS o miejscu przebywania pana senatora Stokłosy, nie wiedziała nawet jego żona.

To akurat wiele mówi o "kompetencji" posła zero, superministra w rządzie PiS. Dla niego ważniejsze były "gwoździe".

Czyżbyś Nauczycielu przejrzał Stwórcę?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Aha. To może rozważ następującą propozycję: zajmij się Stwórcą, a politykę pozostaw bardziej przyziemnym istotom?

masz zadatki na Stwórcę

To Stwórca się nami zajmuje.

Nie można czymś mniej skomplikowanym ogarnąć coś bardziej złożonego.

trudno pomylić z prostotą ciągnącą się w nieskończoność

Nie, to jakaś paranoja, wystarczy że 747 coś skrobnie a już wataha go otacza:)

To Stwórca się nami zajmuje.

Nie można czymś mniej skomplikowanym ogarnąć coś bardziej złożonego.

Niewiątpliwie tak. Skoro się zajmuje - to jednocześnie zwalnia z odpowiedzialności za niewłaściwe czyny. Przecież wybaczy i wszystko będzie po staremu, nieprawdaż?

Jesteś chochołem mlb, tak mi napisał niejaki sobolewski gdy podobnie mu odpowiedziałem..

Jesteś chochołem mlb, tak mi napisał niejaki sobolewski gdy podobnie mu odpowiedziałem..

Sugerujesz że to klon? No nic, poczekamy na odpowiedź 747.

to niemożliwe,747 reprezentuje zdecydowaną większość

Teraz rozumiem skąd to nieziemskie poczucie misji, zapewne w przekonaniu poparcia liczbami z Urzędu Statystycznego. Ale tu może czekać przykra niespodzianka:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W kwestii formalnej - w tym wątku wypowiadam się z pozycji zdecydowanej mniejszości, reprezentując wyłącznie siebie i swoje poglądy.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

masz zadatki na Stwórcę

trudno pomylić z prostotą ciągnącą się w nieskończoność

Stosujesz barwny język, ale dążysz do nieskończoności w myleniu wszystkiego z wszystkim.

Postawiłeś bynajmniej tu na forum, na wspieranie Partii, teraz kiedy nawet mainestreamowi dziennikarscy pracownicy, dostrzegają już nie do przykrycia, defekty inteligencji emocjonalnej, czynników sprawczych tej polityki, oraz kiedy dochodzi do głosu informacja zwrotna ich rządów, jesteś w kropce.

Nie przejmuj się, nie tylko Tobie jest żle.

Salon bez wielkiego krachu i dużych ruchów społecznych, nie odpuści i nie dopuści do władzy nikogo z zewnątrz.Możesz być tego pewny.

Stosujesz barwny język, ale dążysz do nieskończoności w myleniu wszystkiego z wszystkim.

Postawiłeś bynajmniej tu na forum, na wspieranie Partii, teraz kiedy nawet mainestreamowi dziennikarscy pracownicy, dostrzegają już nie do przykrycia, defekty inteligencji emocjonalnej, czynników sprawczych tej polityki, oraz kiedy dochodzi do głosu informacja zwrotna ich rządów, jesteś w kropce.

Nie przejmuj się, nie tylko Tobie jest żle.

Salon bez wielkiego krachu i dużych ruchów społecznych, nie odpuści i nie dopuści do władzy nikogo z zewnątrz.Możesz być tego pewny.

nic nowego już miało nic nie być i nie skromnie wspomnę przeżyłem kilka końców świata.Porównaj moje doświadczenie z problemem którym jak uważasz jestem zdruzgotany...uporczywie nie pozwalasz zmienić opinii o sobie

Poczekajmy, niezbadane są ścieżki Pana.

Brytyjski rząd ściśle koordynował swoją politykę wobec Białorusi z USA.Ujawnia wikileaks.

Podczas debaty prezydenckiej J.Kaczyński wypowiedział się na temat Białorusi. Zaznaczył że należy w porozumieniu z innymi krajami prowadzić politykę dążącą do demokratyzacji tego kraju.

Podniósł się, po debacie wielki raban, jakoby to wzorem Ribbentrop - Mołotow, J.Kaczyński próbował nad głowami podmiotu robić politykę z państwami trzecimi.

Prezes tłumaczył po debacie, że to najnormalniejsza rzecz na świecie, w polityce zagranicznej zwykła i przyjęta praktyka, którą stosuje się w takich uwarunkowaniach, z jakimi mamy do czynienia w przypadku sytuacji w Białorusi.

To tylko kolejny przykład na brudną manipulację wyborczą, dającą w następstwie wypaczony wynik.

wladz

Działasz w przegranej sprawie, i nie ważne będzie to jak ten przegrany będzie się nazywał, czy jakich będzie barw politycznych.

Dobrze w głębi duszy wiesz to, i dlatego brak Ci rzeczowych argumentów.

Nawet sukces rządu - Orliki poza dwoma przypadkami obarczony jest niedociągnięciami łagodnie rzecz ujmując.

Nie ma się czego złapać, po trzech latach rządów "naszych w końcu, nie "czerwonych" ani "oszołomów" ".

Każdy kto położył część swojego autorytetu na szali wspierającej D.Tuska, może teraz czuć się przez niego oszukany.Nie dziwię się tym osobom, poszli na łatwiznę.

Wyglądają teraz fatalnie.Współczuję.

Coś mi się wydaje że "ojcem " końca ekipy piłkarzyków będzie profesor L.Balcerowicz.Wszystkie znaki wskazują że jest wysłannikiem "biznesu", bynajmniej tej części, która nie odcina kuponów od rządu PO, PSL.

PO, nie udaje się znależć przekonywujących argumentów, trafiających i rozumianych przez opinię publiczną, które byłyby bardziej znaczące i mocniejsze od argumentacji profesora.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.