Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

... ale to było pytanie, nie odpowiedź.

Rozróżniasz?

Czy to za trudne na twoim poziomie?

Pytaniem można również odpowiedzieć.

Pytanie to ja mam do Ciebie niegrzeczny uczniu.

Co takiego widzi, czy widział Donald Tusk w Leszku Millerze? Co starał się nieudolnie przekazać nam pewien poseł znający kulisy i kuchnię PO, w swojej publikacji na temat Donalda Tuska.

dlaczego ,też tego nie rozumiem.Przeglądam media szukając stanowiska prezesa,Hofmana i nic....747 czyżby przeoczyli ?

błysnął po wyroku...odsyłając do wypowiedzi Kłopotka.

Dla kogo błysnął, to błysnął, są tacy, którzy uznają że powiedział niewygodną prawdę, a za to jest premia u wyborców wsi.

Celowo sprowokował PSL.

DLACZEGO DO JASNEJ CHOLERY NIKT NIE PISZE DZIŚ O PREZYDENCIE KOMOROWSKIM ?

jak zwykle czujny.

"Polska bez Litwy mogłaby egzystować, Litwa bez Polski gorzej...Bronisław Komorowski"

dla mnie jest to skandaliczna wypowiedź.W duchu byłego prezydenta Kaczyńskiego

""Panie prezydencie, od 20 minut mówi pan o stosunkach łotewsko-litewskich. Może wykorzystamy pozostałe 10 minut, by porozmawiać o stosunkach łotewsko-polskich?" - zaproponowała Prezydent Vike-Freiberga. Lech Kaczyński się uniósł: - "Prezydent 1,5-milionowego kraju nie będzie narzucać prezydentowi prawie 40-milionowego kraju, o czym mają rozmawiać."

Hehehe... można również powiedzieć że J.Kaczyński świadomie użył swojej głupoty by wpakować się w konflikt z prawem.

Cieszę się z tego wyroku, bo w końcu PiS zrobi coś pożytecznego dla potrzebujących - tu konkretnie mam na myśli Towarzystwo Opieki nad Ociemniałymi w Laskach.

Co prawda zrobi to pod przymusem, ale zawsze to coś.

Ciesz się ciesz.

Ci, dla których polskie sądy są niełaskawe, też się cieszą, że mają na kogo oddać głos w wyborach.

To wyborcy, tak samo ważni, jak wszyscy inni, dlaczego się do nich J.Kaczyński miałby się nie zgłaszać po poparcie?

Pytaniem można również odpowiedzieć.

Pytanie to ja mam do Ciebie niegrzeczny uczniu.

Co takiego widzi, czy widział Donald Tusk w Leszku Millerze? Co starał się nieudolnie przekazać nam pewien poseł znający kulisy i kuchnię PO, w swojej publikacji na temat Donalda Tuska.

Błędnie (jak zwykle) zakładzsz, że ja czytałem tę "publikację na temat Donalda Tuska".

Nie wiem, co widzi, widział Tusk w Leszku Millerze.

Trudno mi się odnieść do twoich urojeń.

Może szkoda, że zbanowali cię w wątku o jasnowidzeniu, miałbym szansę podjąć próbę zrozumienia pierdół, które tu sadzisz.

Nowe pomysły UE

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

To wyborcy, tak samo ważni, jak wszyscy inni, dlaczego się do nich J.Kaczyński miałby się nie zgłaszać po poparcie?

O których wyborcach mówisz? Tych z Lasek? Prezes ma ich gdzieś, to PSL o nich zadbał.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Urojenia.

Zbanowali mnie również w wątku o dobrym piwie.

Nie wiem więc, czego nachlał się taki czy inny mój interlokutor.

Pozdrawiam jeszcze raz Jarosława Wałęsę.

O których wyborcach mówisz? Tych z Lasek? Prezes ma ich gdzieś, to PSL o nich zadbał.

Prezes wspomoże ich sumą 10kpln.

PSL, poza czubkiem swojego nosa i rozglądaniem się za lobbystami amerykańskimi w sprawie GMO, nie widzi zbyt wiele.

Błędnie (jak zwykle) zakładzsz, że ja czytałem tę "publikację na temat Donalda Tuska".

Nie wiem, co widzi, widział Tusk w Leszku Millerze.

Trudno mi się odnieść do twoich urojeń.

Może szkoda, że zbanowali cię w wątku o jasnowidzeniu, miałbym szansę podjąć próbę zrozumienia pierdół, które tu sadzisz.

Zakładałem, jak widzę teraz błędnie, że masz poszerzoną wiedzę o przedmiocie objętym Twoją troską.

karaluchy mają przechlapane

Dlaczego Twój i mulsa prezydent, nie interesuje się i jego służby sytuacją, zastraszania w kampanii wyborczej osób, które zadeklarowały, że mają ochotę startować do sejmu z list PJN?

TO PRZECIEŻ NAJWIĘKSZA AFERA OSTATNICH 20 LAT.

CZY W WASZYM KRAJU JEST PRZESTRZEGANE JAKIEŚ PRAWO?

O jakim przedmiocie mowa?

Mowa o osobie aktualnego premiera polskiego rządu, Donaldu Tusku.

Mowa o osobie aktualnego premiera polskiego rządu, Donaldu Tusku.

Znowu urojenia.

Ta osoba nie jest przedmiotem mojej troski.

Dlaczego Twój i mulsa prezydent, nie interesuje się i jego służby sytuacją, zastraszania w kampanii wyborczej osób, które zadeklarowały, że mają ochotę startować do sejmu z list PJN?

TO PRZECIEŻ NAJWIĘKSZA AFERA OSTATNICH 20 LAT.

Łomatko, to mamy jakiś ranking afer jak FIFA drużyn?

Kto ocenia te afery i nadaje miejsce w rankingu?

Mamy do tego jakąś rodzimą "fifę"?

O jakim przedmiocie mowa?

Sztab PO szuka usilnie jakiegoś potężnego HAKA na Jarosława Kaczyńskiego.

Są wystraszeni sytuacją, że jak głosy odbierze im PJN, J.Palikot, to nie wystarczy na rządzenie z PSL, widmo współpracy z SLD jest śmiertelnie niebezpieczne.

Rośnie rola prezydenta Komorowskiego, który ma świetne notowania zaufania, co jest zagrożeniem dla D.Tuska.

D.Tusk wypada z wielkiej trójki jako najsłabsze ogniwo.

Schetyna czeka.

Sytuacja nie wygląda dobrze, zwłaszcza w zestawieniu z stanem finansów państwa.

Nie wróży to dobrze, może dojść do władzy J.Kaczyński.

A to już nie żarty.

Znowu urojenia.

Ta osoba nie jest przedmiotem mojej troski.

Łomatko, to mamy jakiś ranking afer jak FIFA drużyn?

Kto ocenia te afery i nadaje miejsce w rankingu?

Mamy do tego jakąś rodzimą "fifę"?

Ile to nowego i jakie ciekawe, co można się dowiedzieć od Kolegi.

Kolega raczy nie troszczyć się o D.Tuska, nie dowierzam, nic nie piłem, bo zbanowano mnie i nie wiem co jest teraz "trendy", czytam więc na trzeźwo.

Co do zastraszania, to bez komentarza.

Może jeszcze jest jakaś trzeźwa osoba na forum i odbierze tą informację tak jak ona zasługuję z uwagi na treść.

mlb

Kolega terminuje na biznesmena, więc może zechce odnieść się do sytuacji zastraszania ludzi w Polsce, aby nie kandydowali do sejmu z określonej listy, bo jak uczynią to, to.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Czy to demokratyczny standard światowy, np amerykański?

Zaskakująca decyzja Turcji. Wyzwanie rzucone Izraelowi?

W 2010 roku izraelskie siły specjalne zaatakowały konwój z pomocą dla Gazy. Śmierć poniosło 9 obywateli Turcji. Izrael nie odpowiedział na tureckie żądania przeprosin za ten incydent.

Premier Turcji Recip Tayyip Erdogan zapowiedział w wywiadzie dla katarskiej telewizji "Al Jazeera", że kolejne transporty pomocy dla Strefy Gazy będą eskortowane przez tureckie okręty wojenne.

Erdogan mówił także, że "należy podjąć kroki w celu powstrzymania Izraela przed jednostronnym wykorzystywaniem naturalnych bogactw wschodniej części basenu Morza Śródziemnego".

Erdogan - jak przypomina "Jerusalem Post" - zawiesił wszelkie kontrakty wojskowe z Izraelem. Co więcej, Turcja zamierza przeproawadzić wspólne manewry floty wojennej z Egiptem. Krajem, w którym po upadku Hosniego Mubaraka, do przestrzeni publicznej wraca antyizraelska retoryka.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

CZY W WASZYM KRAJU JEST PRZESTRZEGANE JAKIEŚ PRAWO?

nie

"Prezes PiS Jarosław Kaczyński nie wykonał wyroku sądu. Przegrał proces z Agorą i miał do 14 lipca przeprosić wydawcę "Gazety" za nieprawdziwe i godzące w renomę firmy wypowiedzi. Nie przeprosił i zapowiada, że nie przeprosi"

Dziwie, bo tam nic nie pisałem.

To zwykła dyskryminacja.

jak mogłeś pamiętać.Po kilku szklankach zazwyczaj film się urywa

wladz

Z łaski swojej jakbyś był tak uprzejmy i zajrzał tam do tego wątku żeby sprawdzić co się teraz pije, jakie piwo, byłbym wdzięczny.

W zamian jutro nic nie napiszę złego o D.Tusku.

A może wyjechałeś im tam z "Zimnym Lechem" i się wkurzyli :)

Po co mnie nakręcasz?

Jest kampania wyborcza jest tyle tematów przemilczanych przez usłużne media, że naprawdę jest jakie sprawy poruszać.

Np nikt przez cały dzień nigdzie w mediach nie zapytał, kto wygrał wczorajszą debatę telewizyjną?

Bo musiałaby paść odpowiedź że J.Palikot, a kto tego chce - nikt poza J.Palikotem, więc nic takiego nie padło.

To nie jest demokracja.

W żadnym programie informacyjnym ani słowa o naciskach na PJN, cisza, dlaczego?

Nikomu PJN do niczego nie jest potrzebny.

Idealny PJN, oraz Palikot, to albo 2.99, albo 4,99 % poparcia, jak dla PiS, natomiast dla PO to ideałem jest 0,00% dla tych ugrupowań.

747 zajrzyj tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) oraz tu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) jeśli Cię tam jeszcze prewencyjnie( ust. o wychowaniu w trzeźwości) nie zbanowali.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Np nikt przez cały dzień nigdzie w mediach nie zapytał, kto wygrał wczorajszą debatę telewizyjną?

A może był remis?

Ewentualnie ze wskazaniem na Palikota.

No i ten remis został "przykryty" remisem 2 : 2 w meczu Niemcy - Niemcy.

wladz

Z łaski swojej jakbyś był tak uprzejmy i zajrzał tam do tego wątku żeby sprawdzić co się teraz pije, jakie piwo, byłbym wdzięczny.

W zamian jutro nic nie napiszę złego o D.Tusku.

Noteckie jasne i ciemne.Lecz najlepsze wymieszane,tak doradziła pani podczas darmowej prezentacji w "Piotr i Paweł" naprzeciw lodowiska Oliwa....niestety byłem samochodem a można było za darmo pić i pić.

fox

Proszę mnie nie naciągać na wódkę, nie używam alkoholu, nawet w wieczór na przełomie roku.

Prewencyjny ban, ciekawe z jakiego powodu?

Piwo czasami należy wypić dla zdrowia, to co innego.

Jedno czasami może jeszcze pół następnego, nie więcej!

Przesłanianie sobie świadomości za pomocą chemikaliów nic nie daje.

Osoby, które to czynią, następnie wracają do utartych wzorów postępowania, jak tylko otrzeźwieją.

Noteckie jasne i ciemne.Lecz najlepsze wymieszane,tak doradziła pani podczas darmowej prezentacji w "Piotr i Paweł" naprzeciw lodowiska Oliwa....niestety byłem samochodem a można było za darmo pić i pić.

Oliwa, byłem w Hali Oliwii, ale nie wiem czy to samo.

A może był remis?

Ewentualnie ze wskazaniem na Palikota.

No i ten remis został "przykryty" remisem 2 : 2 w meczu Niemcy - Niemcy.

O meczu już wszystkie media zapomniały, tak jak przypuszczali piłkarze.

Co innego gdyby wygrali biało-czerwoni, wtedy Donald Tusk wraz z Bronisławem Komorowskim zagospodarowaliby odpowiednio trenera, zawodników, bramkarza, strzelców bramek, to by był festyn, szkoda, jeszcze trochę trzeba tą kampanię pociągnąć, a za bardzo nie ma czym.

Orlikami.

1800.

Co tam 1800 Orlików, na których dzieciaki mogą pożytecznie spędzić czas.

Jest coś większego, lepszego i wogóle naj, naj...

Prezes PiS, Pan Doktor Jarosław Kaczyński, jest najwybitniejszym polskim politykiem, prawdziwym mężem stanu, osobą zaufania publicznego, człowiekiem zasad, prawdy, konsekwencji.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.