Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nie

zawsze mam ograniczone zaufanie do osób górnolotnie używających mocnych pomówień.Słowo zeszmacenie do nich zaliczam.Tak więc bez artykułu i przeprosin Żakowskiego uważam twój wpis za emocjonalną,subiektywną ocenę osoby mającej pretensje do środowiska kpiącego z Napieralskiego

To Twój problem. Szmaciarz Żakowski atakował bezpodstawnie Żakowskiego nie jako człowieka i ministra - tylko jako członka SLD. Atakował go nie merytorycznie, moralnie tylko politycznie - ubierając to w to i owo! ŻOCHOWSKI W TYM CZASIE UMIERAŁ JUŻ NA RAKA I TYM SIĘ NIE CHEŁPIŁ! Z tego świata zszedł skromnie. Dopiero wówczas J.Żakowski się na to zdobył!

Widzę ogólne hormonalne przedwyborcze pobudzenie. Jednym grają hormony IVRP innym socjalizm bez wypaczeń się marzy. Towarzysze chcieli dobrze ale naród nie dorósł a imperializm cały czas rył pod fundamentami.

Prezes też chciał dobrze ale układ okazał się silniejszy. Naród gdy przejrzy na oczy (strasznie lubię to hasełko - a gdyby przejrzał na coś innego :-)?) wezwie Prezesa i jego komisarzy do powrotu.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Widzę ogólne hormonalne przedwyborcze pobudzenie. Jednym grają hormony IVRP innym socjalizm bez wypaczeń się marzy. Towarzysze chcieli dobrze ale naród nie dorósł a imperializm cały czas rył pod fundamentami.

(...)

- będę głosował na SOJUSZ LEWICY DEMOKRATYCZNEJ i to bez względu na to, co były Kwaśniewski robi wobec tej partii. Dla mnie jest to nie do końca spełniony karierowicz i alkoholik. Narodowi nie musisz tłumaczyć myśli towarzyszy...

No proszę! Przynajmniej uczciwie.

Wynik wyborów ciekawi mnie coraz bardziej ale jeżeli chodzi o mniejsze partie. Będzie trzęsienie ziemi czy nie będzie? PSL więcej od SLD czy w ogóle się nie załapie? Ile zbierze Palikot? Te wybory mogą być naprawdę ciekawe.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Czytam, słucham i oglądam wybiórczo wszystko to co chcę, zawsze zachowuję swój osąd. Nikt i nic mi niczego nie narzuci. Wygląda na to, że nie jestem prawdziwym Polakiem.

Polityka to żydowsko-salonowy szmatławiec.

Prawdziwy Polak czyta tylko Uważam Rze :)

Kasuje wszystkie polityki i wprosty - nakład podniósł się z 200000 do 336000 egz.

To znaczy, że PiS rośnie w siłę!

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Straszą tym PISem jak komuniści rewanżystami niemieckimi, ziomkostwem Hupki i Czai i amerykańskimi imperialistami, dybiącymi na cnotę Polski Ludowej.

Gdzies jest granica absurdu.

"Komuniści" mieli rację. Fakty tego dowodzą.

To Twój problem. Szmaciarz Żakowski atakował bezpodstawnie Żakowskiego nie jako człowieka i ministra - tylko jako członka SLD. Atakował go nie merytorycznie, moralnie tylko politycznie - ubierając to w to i owo! ŻOCHOWSKI W TYM CZASIE UMIERAŁ JUŻ NA RAKA I TYM SIĘ NIE CHEŁPIŁ! Z tego świata zszedł skromnie. Dopiero wówczas J.Żakowski się na to zdobył!

może jednak artykuł i przeprosiny Żakowskiego.Twoje wpisy coraz bardziej emocjonalne.

jak wynika z wpisu masz pretensję do Żakowskiego ,że nie znał karty choroby Żochowskiego.Lekarzy obowiązuje tajemnica ,jak sam piszesz chory nie informował opinii publicznej więc odpowiedz, skąd Żakowski mógł o jego stanie wiedzieć publikując artykuł.

Polityka to żydowsko-salonowy szmatławiec.

Prawdziwy Polak czyta tylko Uważam Rze :)

Kasuje wszystkie polityki i wprosty - nakład podniósł się z 200000 do 336000 egz.

i jest wypaczony jak rze zamiast że...ale spoko skynek UE wchłonie i rozcieńczy nawet milionowy nakład

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

może jednak artykuł i przeprosiny Żakowskiego.Twoje wpisy coraz bardziej emocjonalne.

jak wynika z wpisu masz pretensję do Żakowskiego ,że nie znał karty choroby Żochowskiego.Lekarzy obowiązuje tajemnica ,jak sam piszesz chory nie informował opinii publicznej więc odpowiedz, skąd Żakowski mógł o jego stanie wiedzieć publikując artykuł.

(...)

A jak bezpodstawnie szkalował zdrowego to OK!

może jednak artykuł i przeprosiny.Nie znam a jak sam piszesz przeprosił.Tylko nie wiem czy za nieprawdę podaną w artykule czy w nawiązaniu do śmierci i szacunku dla zmarłych.

Cała prawda o prezesie:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

może jednak artykuł i przeprosiny.Nie znam a jak sam piszesz przeprosił.Tylko nie wiem czy za nieprawdę podaną w artykule czy w nawiązaniu do śmierci i szacunku dla zmarłych.

Tu nie chodzi o szacunek do żywych i zmarłych, a o rzetelność. Posłuchaj go w radio - może będziesz miał te same odczucia co ja.

Za fakty przepraszał!

radia nie słucham,czasami w telewizji usłyszę.Nic kłamliwego czy oszczerczego nie usłyszałem.Ale nie on tylko twoje słowo "zeszmacił" jest tematem polemiki.

Może jakieś namiary na artykuł i przeprosiny

Lepper w Sejmie o Żakowskim

"Nie wzruszyło was to, że to nie ja namawiam do mordu, do metod hitlerowskich, tylko jeden z dziennikarzy pan Żakowski. W audycji wczoraj rano powiedział, że Leppera, że takiego człowieka trzeba ˝wpuścić do dołu z wapnem˝. Nie wiem, jaka jest jego przeszłość, czy ktoś z jego rodziny to robił, ale do dołu z wapnem wpuszczano ludzi, żeby się ich pozbyć."

perła dziennikarstwa polskiego (zaraz po Lisie i Paradowskiej)

skorzystał z retoryki Leppera.Do pełni szczęścia i obiektywizmu należało podać całość wypowiedzi Żakowskiego a nie wyrwane z kontekstu zdanie....

co do pereł.Skynek nie z twojej bajki i jeżeli chcesz pomiatać korzystaj z ich publikacji a nie swoich przemiauczeń.

Prawicowych dziennikarzy w TVP, TVN, SuperStacji i Polsacie nie ma.

A Rymanowski i Sekielski w TVN24? A zapraszani Lisiecki, Zaręba, Wróbel i takich jeszcze dwóch (później sobie przypomnę)? To już z reprezentacją lewicy jest znacznie gorzej.

P.S.

Że o starym pier**le Marcinie Wolskim nie wspomnę.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

radia nie słucham,czasami w telewizji usłyszę.Nic kłamliwego czy oszczerczego nie usłyszałem.Ale nie on tylko twoje słowo "zeszmacił" jest tematem polemiki.

Może jakieś namiary na artykuł i przeprosiny

Nie da rady. "GW" nie nie kolekcjonuję. Pamiętam, że artykuł był na pierwszą stronę! Napisz do "GW" może Ci przyślą.

Czepiasz się jak rzep psiego ogona. Takie było moje odczucie po przeczytaniu tego artykułu i nic na to nie poradzę. W czasach kiedy chodziłem do podstawówki chłopców też uczono szycia. Dlatego wiem, ze ten artykuł był grubo krojony i grubymi nićmi szyty!

Ale słuchaj np. poranków w Tok FM to wyrobisz sobie zdanie.

Ja tam Żakowskiego bardzo szanuję. Uprzedzając uwagi kompletnie nie znam jego bieżącej działalności, chodzi mi np. o jego rozmowy z interesującymi ludzmi.

Jestem Europejczykiem.

Nie da rady. "GW" nie nie kolekcjonuję. Pamiętam, że artykuł był na pierwszą stronę! Napisz do "GW" może Ci przyślą.

Czepiasz się jak rzep psiego ogona. Takie było moje odczucie po przeczytaniu tego artykułu i nic na to nie poradzę. W czasach kiedy chodziłem do podstawówki chłopców też uczono szycia. Dlatego wiem, ze ten artykuł był grubo krojony i grubymi nićmi szyty!

Ale słuchaj np. poranków w Tok FM to wyrobisz sobie zdanie.

nie ja pomówiłem i jeszcze nie zwariowałem.Używając podobnych słów byłbym przygotowany do obrony.Powtórzę ,nie słucham radia i nic nie wskazuje zmiany.Owszem czasami w trasie lecz polityki jakiejkolwiek unikam.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

nie ja pomówiłem i jeszcze nie zwariowałem.Używając podobnych słów byłbym przygotowany do obrony.Powtórzę ,nie słucham radia i nic nie wskazuje zmiany.Owszem czasami w trasie lecz polityki jakiejkolwiek unikam.

Nie mam się zamiaru kajać za to co napisałem. Był to typowy polityczny paszkwil i jego autor dla mnie się zeszmacił. I tyle.

Zobaczymy po wyborach do jakich sukcesów doprowadził lewicę Napieralski. Jaka będzie granica dzieląca ukces od porażki?

Ktos powiedział, że jeżeli w kryzysowych czasach lewica osiąga w wyborach kilkanaście procent to coś z nią nie tak. A może rzeczywiście wszyscy uwierzyli Tuskowi w pasmo nieustających sukcesów?

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.