Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W tym to akurat mistrzami byli niektórzy rycerze obrońcy postawy obywatelskiej na platformie politycznej miłości obywatelskiej.

Trzeba jednak przyznać, że skutecznie PO ogłupiło 40% z 40% społeczeństwa. To największy sukces platformy.

(...)

W tej dziedzinie PiS w niczym nie ustępuje PO. Patrzę na niektórych jego zwolenników i tych z pierwszych stron PRL-owskich gazet, ściskających się z partyjnymi i rządowymi prominentami, i tych roboli, którym PRL-owska władza dała możliwość awansu społecznego w każdej dziedzinie i jestem pełen uznania dla propagandzistów PiS-u.

Nie, zrobi zwyczajnie IV RP x 3 - to będzie porównywalne z nazistowskimi Niemcami lub stalinowską Rosją.

Proszę nie zakłamywać rzeczywistości ponad to co już ufundował nam świat medialny.

Niemcy Rosja właśnie obecnie starają się wydrążyć co się da z wartości jakie mamy jeszcze we władaniu, a obecna władza jest bezradna wobec tego.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Bardzo przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony przez mój wpis.

Nie było to moją intencją.

Szczególnie proszę o wybaczenie użytkownika dziadekwłodek.

Dziękuję.

Doceniam to, że od czasu do czasu potrafisz zachować się jak Człowiek!

Nie, zrobi zwyczajnie IV RP x 3 - to będzie porównywalne z nazistowskimi Niemcami lub stalinowską Rosją.

Do tego zwyczajnie w świecie nie ma co się odnosić.

Zapewniam ciebie, że żadnych audiobooków na Wiejskiej nikt nie będzie palił, a pochodnie to co najwyżej z braku prądu przez zaniedbania PO może od czasu do czasu będą się paliły zamiast latarni.

A co niektórym politykom z PiS jak będą pieprzyć większe głupoty jak Ci z PO sam osobiście jajem lub pomidorem przysolę jak mi tu przyjadą.

Meloman nie bój żaby i nie sr** w gacie to nie przystoi, faceci nie płaczą.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Pomóżcie Grzegorzowi Napieralskiemu, zostawcie Palikota.

Wiemy, że wódz jest znawcą papryki.

Ale nikt o hodowli tytoniu nie wie tyle co nasz umiłowany przywódca, prezes Kaczyński.

Fot. PAP / Wojciech Pacewicz

Dlaczego rozpowszechniasz zdjęcie J.Kaczyńskiego w garniturze.

Hańba.

Fotyga jest uczciwa i lojalna, nie jest pracownikiem politycznym, który może tu, może tam, jak dziś wielu czyni, byle tylko ustawić się i rodzinę, na najbliższe 100 lat.

mlb

Nie rozumiesz Fotygi, żaden wyborca PO jej nie zrozumie, ona jak i środowisko, które reprezentuje pragnie uczynić to, aby tu była Polska, a nie montownia czy innego typu obszar pod obcą jurysdykcją ekonomiczną.

Ależ doskonale ją rozumiem i dlatego na samo wspomnienie robi mi się niedobrze. To typowy przedstawiciel post-szlacheckiej buty, żyjącej myślami w sienkiewiczowskich wyobrażeniach o Panu Wołodyjowskim. Historia pokazała że to podejście doprowadziło Polskę do upadku i rozbiorów.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Albo udajesz, albo nie wiem co napisać, myślę że coś ważnego ukrywasz.

To niemożliwe żeby indoktrynacja Michnika była aż tak skuteczna.

A co Michnik ma do rzeczy? Poza tym, nie w wszystkim się z nim zgadzam. Właśnie słuchałem w TVn24 przemówienia Kaczyńskiego - może i niezły mówca, ale urodził się o 100 lat za późno. Dzisiejsza polityka nie polega na skalpowaniu wrogów.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

A co Michnik ma do rzeczy? Poza tym, nie w wszystkim się z nim zgadzam. Właśnie słuchałem w TVn24 przemówienia Kaczyńskiego - może i niezły mówca, ale urodził się o 100 lat za późno. Dzisiejsza polityka nie polega na skalpowaniu wrogów.

Albo nie wiesz o co się w Polsce toczy spór, albo nie śledzisz losów Polski na przestrzeni lat i zjawisk jakie następują i dlaczego.

Jarosław Kaczyński jest Twoim największym sprzymierzeńcem jakiego w ogóle możesz mieć, czy jesteś tego świadom czy nie, to niczego nie zmienia.

To samo dotyczy innych, wszystkich bez wyjątku, nawet komunistycznych cwaniaków, bo więcej przytną kasy jak w Polsce będzie na czym kręcić lody, niż byłaby bieda, to oczywiste.

Daliście władzę D.Tuskowi, przeciętniakowi nieliczącemu się zupełnie, politykowi z drugiej ligi, prezydent Komorowski to już trzecia liga.

Ci ludzie szykują Wam katastrofę, zobaczcie do czego już doprowadzili, ilu i jakich ludzi już nie ma wśród nas.

Nic to Wam nie daje do myślenia?

Barbara Blida, popełniła samobójstwo, powstała komisja śledcza, ilu ludzi pochłonęły te cztery lata rządów D.Tuska?

Powiesił się człowiek z jego gabinetu, w gabinecie, słyszał ktoś o wyjaśnieniu?

Powstała komisja śledcza?

O co Wam chodzi?

Dajecie się prowadzić jak dzieci we mgle służbom.

Robią z Was idiotów, a Wy lgniecie idziecie na lep kłamstwom i manipulacjom.

Poczytajcie najnowszy Wprost Lisa, tam jest materiał do analizy rozpoznawczej, zastanówcie się przez chwilę, dlaczego takie teksty powstają?

Komu może i dla czego zależeć na tym, aby dalej pławić się w bezkarności, braku odpowiedzialności, w samowoli.

Tylko J.Kaczyński jest w stanie się przeciwstawić temu zaprzaństwu.

Tylko A.Macierewicz jest w stanie mu w tym pomóc.

Tylko A.Fotyga może być oparciem dla osiągnięcia celów.

J.Staniszkis nie jest w żadnej partii, jednak otwarcie próbuje ratować Polskę i popiera PiS.

Szef PAN również.

To mało?

Są zaczadzeni PiS?

Nie, mają wiedzę i wiedzą o co toczy się gra.

A Wy mlb nie wiecie i stąd jest problem.

Pomyśl sobie jakim trzeba być człowiekiem aby zostać szefem PAN?

I po tym wszystkim, po takim wysiłku i karierze zepsuć sobie opinię?

Nie, zepsucie sobie opinii, to popieranie lesera, D.Tuska, a nie najpotężniejszego polskiego polityka J.Kaczyńskiego.

Rozumiesz?

Pan profesor prowokuje, rozumiem druga strona barykady, ja mam być biedny a pan profesor bogaty, taki porządek ustalił pan profesor.

Jeszcze pan profesor chciałby pewnie bym na jego bogactwo pracował i to solidnie, bo jak nie to będę bez pracy, rozumiem, pana profesora.

No, ale jest jedno ale, panie profesorze, niestety nie ma na to zgody, nie może być, ponieważ pan nie posiada tych właściwości aby ktokolwiek uczynił prace dla pana profesora dobrowolnie.

A są tacy, dla których inni pracują dobrowolnie, zapewniam pana profesora, np w Japonii ludzie nie korzystają z urlopów.

Pozdrawiam.

Jarosław Kaczyński jest Twoim największym sprzymierzeńcem jakiego w ogóle możesz mieć, czy jesteś tego świadom czy nie, to niczego nie zmienia.

Daliście władzę D.Tuskowi, przeciętniakowi nieliczącemu się zupełnie, politykowi z drugiej ligi, prezydent Komorowski to już trzecia liga.

Tylko J.Kaczyński jest w stanie się przeciwstawić temu zaprzaństwu.

Tylko A.Macierewicz jest w stanie mu w tym pomóc.

Tylko A.Fotyga może być oparciem dla osiągnięcia celów.

fuuujjjj, - wszyscy oni już spieprzyli i rozmontowali co było do popsucia/zawłaszczenia - zgrane partyjniackie slogany 747

nie trać pary, kop sobie lepiej głęboką "ziemlanke"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

JKM powiedział w spocie: żeby dali wam 100zł wpierw muszą zabrać 140, ja wam nic nie dam - macie 40 zeta w kieszeni :)

pieprzyć statystykę politykierów, jeśli idzie o ekonomię wybieram zdrowy rozsądek

Więcej wiary Kolego mamel, proszę nie używać stereotypowych uproszczeń wobec wielowarstwowych skomplikowanych procesów społeczno-politycznych, to niegodna manipulacja.

=>747

Praw statystyki nie oszukasz. Kto tego nie pojmuje, sam się lokuje w dwóch dolnych centylach :)

5:30

niegodną manipulacją jest psychopatę nazywać mężem stanu

wielowarstwowe, skomplikowane procesy społeczno-polityczne będą się miały zdecydowanie lepiej, gdy nie będą sterowane rękami znanych już ze swych zdolności partyjnych kacyków

"Kryształ", "mąż stanu" itd. kłamie po raz kolejny.

Normalny, dojrzały mężczyzna z reguły wie co mówi.

Niestety geniusz z Żoliborza ma z tym kłopoty.

Prawdopodobnie w poniedziałek złożymy do sądu w trybie wyborczym pozew przeciw Jarosławowi Kaczyńskiemu w związku z nieprawdziwymi informacjami, jakie prezes PiS podał o zwalnianiu niepełnosprawnych za rządów PO - powiedział we Wrocławiu marszałek Sejmu Grzegorz Schetyna.

Pełnomocnik rządu ds. osób niepełnosprawnych Jarosław Duda wyjaśnił dziennikarzom, że "chodzi o kłamliwą tezę" jaką Kaczyński postawił na konferencji prasowej (w piątek) jakoby liczba osób zatrudnionych na chronionym rynku pracy spadła o 1/8, czyli, że co ósmy niepełnosprawny stracił pracę i aż 10 proc. firm , które zatrudniały te osoby przestało istnieć.

- To są nieprawdziwe dane - mówił Duda i dodał, że w 2007 r., kiedy PO obejmowała władzę, współczynnik aktywności zawodowej wynosił 22,5 proc., a w 2011 26,6. Wskaźnik zatrudnienia wzrósł z 19,7 do 22,8. - Jasno widać, że to są manipulowane, nieprawdziwe dane, które przekazał Kaczyński - powiedział Duda. Dodał, że nigdy tak wielu niepełnoprawnych nie było tak aktywnych jak obecnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

mamel

Dużo wiesz

Normalny ??? dojrzały ? mężczyzna ??? Od kiedy ?

Coś stanęło w poprzek w gardle?

Filut

Musisz się bardziej starać, Schetyna nie ma wyjścia, pokaż mi człowieka a paragraf się znajdzie, wie że nie zgodził się na ujawnienie bilingów w aferze

Filut

Musisz się bardziej starać, Schetyna nie ma wyjścia, pokaż mi człowieka a paragraf się znajdzie, wie że nie zgodził się na ujawnienie bilingów w aferze

To znaczy, że Kaczyński kłamie bo Schetyna bilingów nie ujawnił?

Zawołaj na pomoc żonę, bo pogubiłeś się żałośnie.

Nie Kaczyński chce zamknąć Schetynę za zatajanie ważnych dowodów w śledztwie.

Schetyna myśli że rozgrzana sędzina jeszcze uszczknie 1-2 procent i PO wygra rzutem na taśmę.

Tak mi podpowiada żona z kuchni.

Nie Kaczyński chce zamknąć Schetynę za zatajanie ważnych dowodów w śledztwie.

Schetyna myśli że rozgrzana sędzina jeszcze uszczknie 1-2 procent i PO wygra rzutem na taśmę.

Tak mi podpowiada żona z kuchni.

Przecież, gdyby prezes nie kłamał to by sędzina mogła mu nafiukać.

A tu sam prezes się podkłada.

Głupi jakiś czy co?

To interpretacja, J.Kaczyński jak każdy ma prawo pomylić się w natłoku danych, premier D.Tusk pomylił się w kwestii śledztwa smoleńskiego i nie potrafi wskazać podstawy prawnej dla swoich działań.Nie powołał zespołu prawnego do przygotowania rekomendacji.

TO JEST SPRAWA DO SĄDU KKKKKKKKKKKKKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

FFFFFFFFiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuttttttttttttttttt

Podpowiada mi sumienie.

Masz sumienie?

Macirewicz ze swoimi teoriami spiskowymi powinien sie leczyc, dla ludzi ktorzy maja pojecie o lotnictwie przyczyny katastrofy w smolensku sa jasne. Ale niestety dla 99% ludzi w Polsce gdyby zadac im najprostrze pytanie zwiazane z mechanika/aerodynamika zrobia kwadratowe oczy, ale teorie spiskowe maja, a jak....

a teraz pare powodów dla ktorych nigdy nie zaglosuje na PIS:

-Nie udolny prezes, ktory jedynie co moze zrobic to przyniesc wstyd za granica

-Macirewicz ktory jest naprawde nie obliczalny

-Fotyga i inni ktorzy wogole nie maja pojecia o rzadzeniu.

To interpretacja, J.Kaczyński jak każdy ma prawo pomylić się w natłoku danych, ...

Ostatnio tak często się myli i natłoku danych nie ogarnia, że sądy muszą go przywoływać do porządku.

Skoro tak nieustająco się myli, to może niech dalej zostanie kacykiem swojej partii i nie zabiera się za poważniejsze sprawy, które już go kiedyś przerosły.

Jak daleko prezes chce zajechać na kłamstwach?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.