Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę natychmiastowego przywrócenia na świecie demokracji.

Zamiast dążenia do wszczepienia każdemu psu, kotu i człowiekowi czipu, aby wiedzieć co dana jednostka robi w każdej chwili i gdzie jest.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Chcę natychmiastowego przywrócenia na świecie demokracji.

Zamiast dążenia do wszczepienia każdemu psu, kotu i człowiekowi czipu, aby wiedzieć co dana jednostka robi w każdej chwili i gdzie jest.

To drugie jest zdecydowanie lepsze - szczególnie jeśli chodzi o człowieka. Przynajmniej, co najmniej z jednym jenerałem nie było by problemu.

747 przecież już jesteś sterowany przez durnia

Mocny wpis.

Jestem pod wrażeniem.

nie wątpię,twoja inteligencja nareszcie wytrzeźwieje

747 nie chcesz oficjalnego zakończenia prac komisji Macierewicza

Komisja Macierewicza zakończy swoją pracę konkluzją.

jak zawsze,durni.Nic się nie zmieniło

kilku europosłów PiS

Prezes juz wczoraj zapowiedział zmiany w kierownictwie klubu parlamentarnego gdy dziennikarze wypomnieli mu stanowisko PiS na obradach komisji sejmowej w sprawie ACTA.

Jestem Europejczykiem.

Prezes juz wczoraj zapowiedział zmiany w kierownictwie klubu parlamentarnego gdy dziennikarze wypomnieli mu stanowisko PiS na obradach komisji sejmowej w sprawie ACTA.

Artyści niech się w końcu wezmą za jakąś robotę, niech zatrudnią się w jakiejś firmie, będą mieli z czego żyć, zamiast czepiać się o piractwo w sieci.

nie koniecznie,taki sobie.Nadal z wrażenia nie zaniemówiłeś

Tylko apeluję

przylepi się do każdego głośnego protestu,nawet gdy będą przeciwko niemu protestować

Artyści niech się w końcu wezmą za jakąś robotę, niech zatrudnią się w jakiejś firmie, będą mieli z czego żyć, zamiast czepiać się o piractwo w sieci.

Tylko apeluję

wypisujesz bzdury

Tylko apeluję

Do odśnieżania artystę zatrudnię. Może być nawet Hołdys byleby nie śpiewał przy robocie :-) bo mi pies ucieknie.

Jestem Europejczykiem.

Polskie społeczeństwo jest zabijane, totalnym fałszem medialnym.

Mąąąąąąąąąądralo wladz.

podobno fasolką szparagową ,jak widzę czekasz w kolejce na porcję zabójczej fasolki

Mówi się, że dni Donalda T., są policzone, na stanowisku premiera.

podobno fasolką szparagową ,jak widzę czekasz w kolejce na porcję zabójczej fasolki

Stonka ziemniaczana, mówi Ci to coś..........

Wystarczającą kreatywność wykazuje Donald T.

Rozjeżdża mu się tyle tematów, że nie wiadomo od czego zacząć.

Błasik, postrzał Przybyła, leki apteczne, paliwo po 7, przepisy prawa dot internetu, unia fiskalna, same porażki.

Normalnie miałby już 3-4% poparcia, jednak u nas w Polsce nikogo nic nie obchodzi, każdy widzi tylko czubek własnego nosa, co odwzorowuje wpis na forum publicznym, h.j z Polską.

Żenada.

P.S.

U nas żenadą nazywa się prezentacje A.Macierewicza.

Skandal.

P.S.II

W Poznaniu już trwają walki na ulicach.

747 dlaczego nie wybijasz szyb w lokalnej siedzibie PO ?

Nie nazywam się Hypki, a tylko on zna takie prawa fizyki, że fragment skrzydła, który urywa się od całości, zachowuje się jak rzucony dysk, albo bumerang.

Po prostu fizyka nie pozwala mi na taki rzut 129km/wg PKP/.

Nie wiem czy jest jeszcze co wybijać?

mają koalicjanta

PSL jest zbyt elastyczny, może i szyby mają tak samo elastyczne, kto z kim przystaje, takim się staje............

mają koalicjanta

mają milicjanta i to nie jednego........

Tak kończą organizacje przestępcze.

Pogarda nadludzi, wraca z powrotem, przy pomocy kamieni.

Fizyka kwantowa się kłania.....drogi wladziu.

Energie wyższe zaczynają ukazywać swą moc.

PO jest skończone.

PSL jest zbyt elastyczny, może i szyby mają tak samo elastyczne, kto z kim przystaje, takim się staje............

to dobrze,kamień jak bumerang powróci.Zaoszczędzisz na kamieniach

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.