Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie jest osobnik/osobnicy/, popierający politykę zagraniczną donalda t. i radosława s.?

UNIA EUROPEJSKA ROZMONTOWANA TUŻ PO POLSKIEJ PREZYDENCJI WYRZUCONO NAS DO DRUGIEJ KLASY PODCZAS PREMIEROSTWA Donalda T.

PLATFORMA OBYWATELSKA DOPROWADZIŁA DO ROZMONTOWANIA UNII EUROPEJSKIEJ DZIĘKI PROWADZENIU SWOJEJ NIEUDOLNEJ POLITYKI MIĘDZYNARODOWEJ.

Kiedyś liczono się n nami.

ŚWIĘTEJ PAMIĘCI PREZYDENT LECH KACZYŃSKI POTRAFIŁ ZORGANIZOWAĆ KOALICJĘ PAŃSTW, MAJĄCĄ MOC I SIŁĘ DO WYWARCIA WPŁYWU NA SILNIEJSZE PAŃSTWA I POTRAFIĄCĄ SKUTECZNIE OSIĄGAĆ POŻĄDANE CELE.

Aktualnie rządzący nieudacznicy rozmontowali współpracę regionalną, stracili zaufanie małych państw postsowieckich, zostali sami.

Donald T., chciał grać w pierwszej lidze, utrzymywał się w głównym nurcie, przykleił się do Niemców i został poświęcony, a Polska razem z nim.

TO REALNY ROZPAD UNII EUROPEJSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przerwa na humor. Kawałek prawdy o rządach PO.

Baśka Blog: Zaginieni?

http://www.youtube.com/watch?v=nWXeGYtdBfY&feature=player_embedded

Dla mnie to jest PR. Sama by tego nie wymyśliła! Poza tym ten kawałek pokazuje jasno, że PeReLowskie rządy nie były takie złe, a wręcz przeciwnie - były lepiej przewidujące i zorganizowane!

a numerek któs cós ci obiecaŁ?

ajent upływu?

Dla mnie to jest PR. Sama by tego nie wymyśliła! Poza tym ten kawałek pokazuje jasno, że PeReLowskie rządy nie były takie złe, a wręcz przeciwnie - były lepiej przewidujące i zorganizowane!

Oczywiście że PO to najgorsze rządy jakie kiedykolwiek Polsce miały miejsce.

TO LUDZIE NIE MAJĄCY ABSOLUTNIE ŻADNYCH ZAHAMOWAŃ.

PRZESTRZEGAŁEM, NAMAWIAŁEM, PROSIŁEM, ABY WYRZUCIĆ TĄ EKIPĘ, ABY POKAZAĆ JEJ WŁAŚCIWE MIEJSCE.

TERAZ MACIE CZEGO CHCIELIŚCIE.

Autorami tego stanu rzeczy są ludzie tacy jak FILUT, MULS, WLADZ, DZIADEKWŁODEK, ARGUS.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

Autorami tego stanu rzeczy są ludzie tacy jak FILUT, MULS, WLADZ, DZIADEKWŁODEK, ARGUS.

A może tego stanu rzeczy trzeba szukać wcześniej?! Może skup się na lizaniu waginy i odbytu oraz zażywaniu... psychotropów! I wybacz,że jestem nigrzeczny!

Debile zafundowali wszystkim w Polsce taki los.

Rząd Donalda T., sypie się jak domek z kart.

Polityka fałszowania informacji osiągneła swój kres.

Do głosu zaczynają dochodzić siły i energie kosmiczne.

Każda akcja powoduje reakcję, w świecie kwantów tak samo jak i w świecie makro.

To koniec.

Natura zaczyna ukazywać swą realną postać, stan faktyczny, pijar nazywa pijarem, real pokazuje swój aktualny rzeczywisty stan.

Łatwo jest pożyczyć pieniądze od przyjaciela i mu nie oddać oszukując go.

Drugi raz niestety już nie pożyczy, ucierpi też znajomość, jeszcze zyskać można wroga.

Donald T., jest w takim właśnie miejscu, dawni przyjaciele/wyborcy, bydło wyborcze/, stają się powoli wrogami/klasa internautów/.

Jak zrobi się cieplej i ludzie zaczną chętniej chodzić na spacery, to przeleje się przez Polska fala protestów, po Euro 2012.

Jeżeli w mainestreamie dziś mówi się o tym czy rząd przetrwa ten rok, to już znaczy że ktoś pod kimś kopie.

A zaczęło się od aresztowania generała Czempińskiego.

I idzie dalej jak z płatka.

Pięknie Pan rządzi Panie Premierze

Tak dalej, wszyscy czekamy, jest bardzo interesująco.

Co dalej?

Gdy rozbrzmiewa echo głupoty?

Dziękuję, postoję.

Dziękuję za szybką odpowiedź.

No Filut, doczekałeś się.

Murzynek wiedział gdzie się zapisać, do jakiej partii, cwana bestia.

Teraz trzeba za to ukarać kogoś, dobrym kandydatem jest Pan Poseł Suski.

Poseł Suski to samo zło, to osobnik nikczemny, rasista, czystej krwi faszysta.

Jak mogło do tego dojść, że jest on posłem.

Jaka partia przygarnęła taką osobowość?

Ile zła musi mieć człowiek, czy można w ogóle nazwać tego osobnika człowiekiem, skoro tak zachowuję się, nazywa ciemnoskórego posła PO "murzynkiem"

Filut - a spożywałeś kiedyś produkt cukierniczo-spożywczy o nazwie "murzynki", a bajkę "Murzynek Bambo w Afryce mieszka", słyszałeś?

A w szkole podstawowej, na lekcjach, padał zwrot murzynek?

Mówiła pani prowadząca zajęcia o "murzynkach", mieszkających w Afryce?

Murzynek to zdrobnienie słowa murzyn.

Filut.

Murzyn zrobił swoje, może odejść.

Murzyn spełnił swoją najistotniejszą funkcję, przyczynił się, swoją ofiarą, swoim niby "poniżeniem", do próby ośmieszenia posła PiS.

To jest cel nadrzędny, to jest cel jedyny, najważniejszy, bo służący utrzymaniu władzy DONALDA T.

To instrumentalne traktowanie murzynów.

PO wykorzystuje właściwości rasowe własnych posłów do politycznej gry.

PO gra trumnami ofiar katastrofy smoleńskiej, o czym mówi Pani Szmajdzińska, czego już nie da się zakrzyczeć i przekręcić.

PO arogancko obchodzi się z internautami, najpierw podpisując umowę ACTA, następnie podając, że się jej przyjrzy.

PO robi jawnie debili ze społeczeństwa, sprowadza je do swojego szmatławego poziomu szamba i próbuje pokonać doświadczeniem.

PO jest źródłem wszystkiego zła w Polsce.

Donald T., do dymisji i przed sąd za sposób prowadzenia śledztwa smoleńskiego.

NATYCHMIAST, BEZ ZBĘDNEJ ZWŁOKI!.

Teraz trzeba za to ukarać kogoś, dobrym kandydatem jest Pan Poseł Suski.

Poseł Suski to samo zło, to osobnik nikczemny, rasista, czystej krwi faszysta.

Jak mogło do tego dojść, że jest on posłem.

Bez histerii 747.

To po prostu cham. Jeszcze nie faszysta, choć w odpowiedniej partii już jest.

A jak ty nazywasz wyborców? "Bydło"?

No to już wiesz jak został posłem.

Ach, zapomniałem. To pewnie trzeba "jechać" z taką kulturą o Suskim jak 747?

Debile zafundowali wszystkim w Polsce taki los.

Donald T., jest w takim właśnie miejscu, dawni przyjaciele/wyborcy, bydło wyborcze/...

P.S.

Przypomnij sobie jeszcze swoje chamskie wpisy po przegranych wyborach 2011.

Mnie już się nie chce.

Tak, tylko na odwracanie kota ogonem Cię stać?

Tak samo zachowywała się PO podczas wyborów.

Wmawiali agresję posłom i sympatykom PiS, oraz nienawiść osobiście Jarosławowi Kaczyńskiemu?

Filut

Ja Ciebie napraszam do odpowiedzi na jedno pytanie.

Ile normalny, zdrowy, człowiek może wytrzymać ataków w sferze medialnej, publicznej.

Kto został zaatakowany większą ilość razy niż Jarosław Kaczyński i Antonii Macierewicz?

Czy jeśli po długim czasie od takich ataków, odpowie się na nie, czy przeciwstawi im, to taką osobę można w sposób uprawniony nazwać równorzędne?

Filut

Dlaczego jeszcze się pogrążasz.

Jeżeli chcesz się ze mną licytować na przypomnienia, to przywołaj sobie pamięć o moich wpisach, będących na początku mojej kariery tu na forum.

Przekonasz się wówczas o nadzwyczajnej i ponad standardowo wysokiej kulturze osobistej.

To obcowanie tu na forum codziennie z bezgranicznym chamstwem, oszczerstwami i pomówieniami, powodowanymi wrodzoną nienawiścią skrajną, powodowaną traumami z dzieciństwa, powodującymi rozczarowanie życiem i w efekcie niespełnienie, było przyczyną mojego dostosowania się, aby być bardziej zrozumiały i czytelny.

Wszystko to nastąpiło, przy aktywnym udziale Twojej osoby, szczególnie przysłużyłeś się stosując metody drobiazgowych rozliczeń mnie ze słów czy właściwości pisowni.

Filut.

Uspokój się.

To obcowanie tu na forum codziennie z bezgranicznym chamstwem, oszczerstwami i pomówieniami, powodowanymi wrodzoną nienawiścią skrajną, powodowaną traumami z dzieciństwa, powodującymi rozczarowanie życiem i w efekcie niespełnienie, było przyczyną mojego dostosowania się, aby być bardziej zrozumiały i czytelny.

Jarosław K. cię zmuszał?

Współczuję. Albo nie.

Masz przecież wolny wybór.

Filut

Ja Ciebie napraszam do odpowiedzi na jedno pytanie.

Ile normalny, zdrowy, człowiek może wytrzymać ataków w sferze medialnej, publicznej.

Kto został zaatakowany większą ilość razy niż Jarosław Kaczyński i Antonii Macierewicz?

Czuję się "naproszony".

Odpowiadam:

Donald Tusk.

Co wygrałem?

Byłem pewien, tak Donald T., ma prawo się teraz uważać za taką osobę.

Tu na forum niektóre osoby wspierały politykę tego premiera.

Dziś widać jej efekty...............

Zacofany kraj, niż demograficzny, odsunięcie od decyzji w unii, protesty zahamowane mrozem niestety.

Żal patrzeć, kto ma resztki rozumu emigruje.

Jeszcze tylko brakowało tu katastrofy smoleńskiej i skandalicznego śledztwa.

Wiesz co Filut, użyj swej drobiazgowości do skomentowania dzisiejszej oceny min spraw zagranicznych Radosława dorżnąć watahę Ś.

Chyba to najgłupszy tekst do jakiego zdolny jest człowiek na takim stanowisku.

Osiągnęliśmy sukces, nie dopuściliśmy do podziału unii europejskiej.

Zero.

Gdyby opozycja była silniejsza może wówczas rząd wziął by się do roboty.

Musisz samemu wziąć się do roboty!

Zwłaszcza pomysł koncepcyjnego i intelektualnego wsparcia przez ciebie opozycji wydaje mi się niezwykle obiecujący ;-).

Jestem Europejczykiem.

Zwłaszcza pomysł koncepcyjnego i intelektualnego wsparcia przez ciebie opozycji wydaje mi się niezwykle obiecujący ;-).

Podejrzewam, ze jemu podobni (a może i ónże sam ?) od dawna wspierają kogo trzeba. Nie bez powodu już szóste wybory przerżnięto do szczętu :).

Mam nadzieję, że z sześcioma następnymi będzie takoż samo.

To dopiero uwagi i wskazania.

Donald T., wygrał wybory i kim on dzisiaj jest?

PO wygrała wybory i w jakiej jest formie?

Myślenie życzeniowe panowie uprawiają.

Nie ma jeszcze końca historii.

Wygrana nieuczciwa, jest nieważna.

Życie zaczyna zdejmować maski.

Czy pan Edmund Klich powinien być szefem komisji badań wypadków lotniczych czy nie po jego rewelacjach podsłuchowych?

Proszę obserwować dalej przebieg wypadków i sypania się całej tej "styropianowej elity opartej o styropianową inteligencję"

Myślicie panowie, że ci ludzie którzy kojarzeni byli z tzw opozycją solidarnościową, to już wszystko, to już jest cały "zasób intelektualny" jakim dysponuje Polska?

Otóż jesteście w mylnym błędzie i poruszacie się we mgle, co może skutkować zderzeniem z niezauważoną przeszkodą, powodujące bul.

Młodzi Was rozliczą, w swoim czasie.

Dlatego pożegnałem się i już tu nie piszę.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

onet.pl publikuje ciekawy tekst o Rosji:

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/amerykanscy-eksperci-rosja-to-jedyny-kraj-ktory-mo,1,5013580,wiadomosc.html.

Z wielką uwagą powinien przeczytać go każdy, kto uważa, że Rosja już się nie liczy na arenie międzynarodowej.

Wiesz co Filut, użyj swej drobiazgowości do skomentowania dzisiejszej oceny min spraw zagranicznych Radosława dorżnąć watahę Ś.

Chyba to najgłupszy tekst do jakiego zdolny jest człowiek na takim stanowisku.

Nie muszę używać, zgadzam się z tym co napisałeś.

Jednakże niewiele on się różni od tekstów posła Suskiego czy posła Artura Górskiego (obaj z PiS)

Jarosław Kaczyński przedstawił dziś aktualny stan stosunków w Unii Europejskiej.

Zamiast statusu państwa czy państw nowo przyjętych jako mających domyślnie dogonić starą Europę, mamy stać się wedle nowej strategi zapleczem taniej siły roboczej.

Mówił o tym w wywiadach m in telewizyjnych Lech Kaczyński kilka lat temu.

To właśnie jest wynik zbrodniczej polityki obecnego rządu.

Unii Europejskiej już nie ma.

Traktat Lizboński nie obowiązuje, nastąpiło obejście go za pomocą umowy fiskalnej.

Teraz wszyscy już wiemy jak mądra jest rzeczywistość.

Bóg sprawił, że nie chciało pisać pióro, którym próbował bezskutecznie podpisać uroczyście traktat Lizboński Prezydent Lech Kaczyński.

Bóg daje ludziom znaki.

Ludzie zaślepieni szatanem lub zwyczajnie głupi jak większość tu piszących forumowiczów, nie chce dostrzegać rzeczywistości.

Oni chcą być głupi, bo zwalnia ich z odpowiedzialności.

To wygodna postawa.

Bezkarna, im jest wszystko jedno.

Uważają że bez względu na ich postawę, sprawy i tak się potoczą w kierunku od nich niezależnym.

To kompleks poczucia niższej wartości.

Zaszczepiony tu na Ziemiach Odzyskanych nam przez sowietów.

Ich potomkowie z namaszczeniem przenoszą tą właściwość na nowe pokolenie.

Rząd i co za tym idzie działalność jest tylko emanacją tych własności.

Donald T., doprowadził w miesiąc po prezydencji do faktycznego wykluczenia Polski z Unii Europejskiej, z kręgów decyzyjnych, gdzie wykuwa się postać gospodarcza i finansowa państw członkowskich.

Raz w roku być może usiądzie przy stole za 7 mld euro pożyczki, być może bezzwrotnej.

Takiego obciachu już nie przetrwa, odejdzie w aurze nieudacznika.

Pisałem o tym człowieku tu półtora roku kim jest.

Wielu wyśmiewało mnie, jak dziś wyglądacie drodzy państwo?

Nie będę się na Was już wyżywał, po prostu mi Was po ludzku żal.

Narobiliście tylko swoją postawą poważnych kłopotów innym ludziom, którzy nie potrzebują sparzyć się, żeby przekonać się o temperaturze płomieni ognia piekieł.

Teraz przez wiele lat, będziemy cierpieć i z mozołem wydobywać się z wszechogarniającej zapaści.

Tak samo jak na Węgrzech, jak w Hiszpanii, bezbożnicy doprowadzili do upadku gospodarki, wszechogarniające lewactwo, godne największego potępienia.

Przyjdzie dzień, że społeczeństwa się przebudzą.

Kiedy, nikt nie wie, ale wszyscy wiedzą, czują że kiedyś to nastąpi.

YES, YES, YES, krzyczał K.Marcinkiewicz, Donald T., od razu skrytykował osiągnięcia ekipy Marcinkiewicza w Brukseli.

ROBILI KONFERENCJE PRASOWE W SEJMIE, przekonywali że można było więcej, że oni by lepiej to rozegrali, więcej uzyskaliby pomocy ze strony Unii.

NO I CO PANIE T.?

JAK PAN TERAZ WYGLĄDA?

NEGOCJOWAŁ PAN OSOBIŚCIE, PANI MERKEL JEST PANA PRZYJACIÓŁKĄ, JEJ ODDAWAŁ HOŁD MINISTER Ś.

Dostaliście lekcje drodzy państwo i rządzący i ich wyborcy.

Ale wiem Wam jeszcze za mało, będziecie tonąć razem z tą ekipą.

Bo jesteście PRAWDZIWYMI PATRIOTAMI.

PEŁNYMI HONORU!!!.

DONALDU T.,

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

SSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filut.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

USA przygotowuje sie do ataku na IRAN - machina propagantowa dziala

Moim zdaniem powinni juz kilka lat temu uderzyc

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Powinni uderzyć, a dlaczego? USA to wielkie mocarstwo jest. W ostatnim dwudziestoleciu znowu zniszczyło parę państw, zabiło paru przywódców pośrednio lub bezpośrednio. Co to dało światu? Przeważnie kryzysy: militarne, polityczne i gospodarcze, za które płaci cały współczesny świat.

Ludzie zaślepieni szatanem lub zwyczajnie głupi jak większość tu piszących forumowiczów, nie chce dostrzegać rzeczywistości.

Numerek ale cie wzięło,zawału sie doczekasz a i tak cie nikt nie zrozumie.

Są tacy co dostrzegają ale w szeregach innych partii też.Wielki Strateg jest tak samo winny jak Donaldinio.

DONALDU T.,

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

SSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Filut.

Zastanów się.

Ty oczekujesz, że ktoś potraktuje cię poważnie?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.