Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

skynek , narodowy bohaterze więc na marszu nie zadeptali .

pozwól na zdrobnienie ... kretynku co mnie PO obchodzi ? normalna partia ,która wygrała wybory.

masz z tym podobny do prezesa problem . Przerost ambicji nad treścią ?

Piszecie,że w polityce stagnacja a to nieprawda.Mamy nowe podmioty.Superprezes-to Rydzyk i prawie premier-to Gliński.Ten ostatni juz sobie dobiera ministrów!Taki obłęd to tylko u nas!

Ten zwykły prezes czyli Jarosław chyba zgłupiał już kompletnie.Co prawda Ziobrę pognębił ale wiara w to,że oparcie w betonie katolickim( Rydzyk) i solidarności( czyli nomenklaturze związkowej,która reprezentuje tylko siebie) da mu upragnioną władzę jest naiwnością.To jest przekonywanie przekonanych.W ten sposób nigdy nie wyjdzie powyżej tych 20-25%.I bardzo dobrze!Sztuka polega na tym aby przyciągnąć centrum.

skynyrd

To nie ja się wygłupiam tylko Gliński.

Widzę zmianę poglądów.Wynika z niej,że nie tylko Ty (czyli prawica) ma monopol na dbanie o Polskę.

Nie wiem.Może hormony?

Ale swoją drogą zobaczyć minę Ziobry( zbitego psa)-bezcenne!

skynyrd

No tak tylko,że " jak dojdą do władzy" to premierem nie będzie Gliński tylko oczywiście Jarek.

Diagnoza błędna.Kluczowe jest centrum a z Rydzykiem centrum jest dla PiSu stracone.Poza tym jaka to prawica ten PiS?Gospodarczo to są socjaliści-demagodzy.A w sytuacji zagrożenia PO natychmiast słupki podskoczą o 10%.

A co do Jarka to on mentalnie nie jest zdolny do kompromisu ani dzielenia się władzą.Już taki jest.

A paprykarze powinni być wreszcie zadowoleni.Już chyba wiedzą jak żyć?

z jakiej okazji droższy prąd, skoro mamy nadwyżkę produkcji, w europie nie chcą kupować bo stagnacja w przemyśle, a nasi producenci nerwowo planują jak tu choćby otrzymać poziom cen z tego roku na przyszły?

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Czytam sobie wiadomości i zastanawiam sie nad tym numerem z wyjściem Prezesa w czasie niby-expose niby-premiera. O co chodziło? Prezes gonił na obiat czy wykombinował sobie, że jak bedzie udawał że Glińskiego nie zna to wszyscy uwierzą w ponadpartyjność kandydata?

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Skynyrd bledem pisuarow jest myslenie o reszcie narodu jak o zdrajcach za co ta reszta ma ich gdzies. A szkoda bo to politycy karmia sie ta walka ludzi w imie szyldow partyjnych i sobie coraz lepsza identyfikacje buduja. Co do swieczek na grobach poleglych z rak bezpieczenstwa. I ty i ja wiemy ze to.sk***ysynstwo bylo. Ze zydzi aparat obsiedli tez wiadomo. Ze byl katyn tez. Ale w smolensku zginal Kaczynski ale zginal tez Karpiniuk. ich zabilo polskie partactwo ktorego jesli nie wyeliminujemy nas unicestwi na wieki. Ja wierze zatem w prace i organizacje a nie wielkie slowa. Wielkie slowa byly w 1939...mocarstwem wtedy bylismy.....

Czytam sobie wiadomości i zastanawiam sie nad tym numerem z wyjściem Prezesa w czasie niby-expose niby-premiera. O co chodziło? Prezes gonił na obiat czy wykombinował sobie, że jak bedzie udawał że Glińskiego nie zna to wszyscy uwierzą w ponadpartyjność kandydata?

już wyjaśnili

"

Brudziński: Nasz kandydat na premiera to intelektualna prowokacja

skoro kraj zagrożony a rząd utworzyli można się spodziewać powołań do wojska i mobilizację rezerwistów.

Trochę wcześniej wspomniałem raczej trafioną diagnozę , że prezes się bawi ,zabawki psuje a my za jego harce płacimy . PO obecne status quo postara się do wyborów utrzymać. PiS wykonuje za nich genialną pracę ,marginalizuje lewicę a tylko ona może być realnym zagrożeniem .....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.