Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Gdyby teraz rządził PiS to byłyby jedynie szkoły parafialne.Oczywiście Tobie by to nie przeszkadzało?

Bardzo by mi przeszkadzało? W czasie rządów PO/PSL są szkoły publiczne, gdzie rządzi parafia. Nie wiem, czy takie zakłamanie nie jest gorsze od sytuacji, gdyby wszystkie szkoły były rzeczywiście parafialne.

Akurat wspomniane problemy dotyczą budżetu. Gdzie należy oszczędzać pragnąc twoje zastrzeżenia spełnić.

Raczej gdzie, do jakiego błota wtłoczono pieniądze poprzez nietrafne, błędne decyzje, zaniechania, nieudolność przez ostatnie 5 lat.

Raptem po 5 latach przypływ pomysłów na uzdrowienie. W kryzysie - skąd? Z likwidacji ulgi internetowej? Chyba nie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kolejna już trzecia dziś konferencja prasowa premiera Tuska, tym razem na wyjściowo w garniturze, na tle flag PL i EU.

Ja już "zwracam" premierem, a moja skromna osoba jest bardzo cierpliwa i wyrozumiała.

Ludzie dajcie odpocząć od premiera Tuska!!!

Nie mogę już na niego patrzeć!!!

Nie mogę już słuchać tych bredni!!!

5 lat wystarczy, każdy kolejny dzień to niepowetowana strata czasu.

Znów premier mówi, że ma nadzieje, że osiągnie jakiś postęp.

Regularny debilizm!

Kto w Polsce w takim razie rządzi, jak nie premier Tusk?

Przecież to od niego ten "postęp" jest uzależniony.

Niech ktoś mu to powie.

Za kogo on uważa obywateli?

Przecież nie wszyscy są tak głupi jak MWzWM.

Pissowski oszołom

Debil

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Chciałeś konkrety, to je dostałeś. Masz linki i adresy, zawiadom właściwe czynniki. Temat dotyczył dnia nauczyciela obchodzonego w zeszły piątek i pracy nauczycieli w niedziele, co miało byc zarzutem wobec premiera Donalda Tuska. Nie odwracaj kota ogonem. Moje stanowisko odnosnie fatalnego wpływu kościoła k. na edukację w Polsce jest tutaj znane. W trakcie rekolekcji dzieci tracą lekcje w szkole a nauczyciele zacierają ręce.

I znowu piszesz nie bardzo wiedząc o czym, ale ze słusznom PO-wskom liniom! Bo w czasie rekolekcji nauczyciele zapierdzielają do kościoła razem z uczniami, jeżeli rekolekcje są w czasie godzin lekcyjnych. Bo to szkoła, a nie kościół, odpowiada za dzieci w tym czasie.

W dniach, w których nauczyciele skrócili sobie lekcje z okazji obchodów swojego święta, rady szkoły mogły zażądać zorganizowania przez szkoły zajęć opiekuńczych nad dziećmi, którym opieki nie mogli zapewnić rodzice. I szkoły musiałyby to zrobić. Rodzice nie żądali bo wykazali z okazji tych obchodów trochę więcej zrozumienia niż ty.

Z tych "twoich" linków moja uwagę przykuł szczególnie taki fragmencik z bloga: "20 października ( sobota ) idziemy do szkoły, ale że babka od zawodowych organizuje wycieczkę do tego hotelu, więc jadę i lekcji mieć nie będę. Koszt wycieczki jest 10-15 zł więc można pojechać. : )". Ton prześmiewczy - być może uczennicy szkoły hotelarskiej. Po co jej wycieczka do hotelu - ona już wszystko wie i to najlepiej. W czasach, kiedy uczęszczałem do podstawówki, wychowawczyni prowadzała moją klasę na wycieczki do garncarza, kowala i piekarza. Wówczas było to duże przeżycie dla każdego z nas i nikt tego nie wyśmiewał...

Niektórzy, zajmujący się polityką i oświatą, już od dawna zwracają uwagę, że rząd prowadzi kampanie przeciwko nauczyciela, aby uzyskać w ten sposób wsparcie wśród reszty społeczeństwa. Zresztą nie tylko przeciwko nauczycielom...

Pissowski oszołom

ni jedno, ni drugie - pełowska wegeto.

Póki w PiS jest tylu cymbałów Błaszczakopodobnych nie przypniesz mi tej etykietki

Światopogląd nie świadczy o przynależności do partii takiej czy owej.

Brak poglądu na świat już o czymś świadczy i wysiłki pełowskie w robieniu z ludzi takiej bezideowej papki mam nadzieje, że sie nie powiodą.

Choć czytając Ciebie Twynky mam jednak wątpliwości ale i nadzieję żeś niechlubny wyjątek..

W Polsce prawowitym premierem powinien być prof Gliński, ludzie potwierdzają to w badaniach sondażowych.

Donald Tusk rządzi wbrew woli społeczeństwa, wbrew większości, nie posiada już mandatu społecznego.

Powinien ustąpić, aby była jasna sytuacja dla społeczeństwa.

Polacy nie potrzebują podziału, na Polskę PO i Obóz Narodowo-Patriotyczny.

Póki w PiS jest tylu cymbałów Błaszczakopodobnych nie przypniesz mi tej etykietki

Za późno. Poza tym - Ty nie masz światopoglądu, Ty masz natręctwa.

Przykro mi Twynky, boleję nad twoją ułomnością.

...ale dosyć o tym, bo szkoda czasu.

ni jedno, ni drugie - pełowska wegeto.

Światopogląd nie świadczy o przynależności do partii takiej czy owej.

Brak poglądu na świat już o czymś świadczy i wysiłki pełowskie w robieniu z ludzi takiej bezideowej papki mam nadzieje, że sie nie powiodą.

Choć czytając Ciebie Twynky mam jednak wątpliwości ale i nadzieję żeś niechlubny wyjątek..

Póki co, to jednak przewodniczący Mariusz Błaszczak skutecznie przekonał 40 % wyborców do swych racji.

Jeszcze skuteczniejszy jest przewodniczący Antonii Macierewicz, są już w amerykańskiej prasie dostępne artykuły na temat rosnącego prawdopodobieństwa wybuchów.

Za późno. Poza tym - Ty nie masz światopoglądu, Ty masz natręctwa.

Donald Tusk posiada natręctwo władzy, pozornej władzy.

P.S.

Co się dzieje z 3.5 letnim Adasiem?

W Polsce porywa się dzieci z ulicy, wyrywa się je najbliższym.

Zgroza, nie można być pewnym, że wróci się z dzieckiem z spaceru.

Gdzie jest milicja?

Straż miejska

Raczej gdzie, do jakiego błota wtłoczono pieniądze poprzez nietrafne, błędne decyzje, zaniechania, nieudolność przez ostatnie 5 lat.

Raptem po 5 latach przypływ pomysłów na uzdrowienie. W kryzysie - skąd? Z likwidacji ulgi internetowej? Chyba nie.

należy czytać media w których poruszano wspomniane problemy a nie media z trupami na wywrotkach pod osłoną nocy z metra wywożonych , mgłą i wybuchami smoleńskimi ..

W woj śląskim protesty na kolei 50 pociągów odwołanych, nie ma wypłat dla kolejarzy.

Min Nowak co pan na to?

Premier stara się jak może nie wychodzi z telewizora, a taki min Nowak dołuje rząd, skandal!

Faktycznie, szkoda. ;)

Szkoda, to jest jak krowa wlezie w kartofle!

Gdzie są miliardy na inwestycje?

Przecież obiecał je premier podczas expose.

Nie ma drobnych nawet na pensje.

Kolejne ściemy dla naiwnych.

Przewozy regionalne nie mają środków na wypłaty.

a zarzut złego zarządzania budżetem skieruj do premiera prezesa i nimfy PiS Gilowskiej . W ich wydaniu mieliśmy więcej wydać od możliwych dochodów. Same potrzeby Rydzyka utrzymałby kilka , kilkanaście , kilkadziesiąt domów opieki społecznej . Tam mamy do czynienia z potrzebującymi pomocy .

to jednak przewodniczący Mariusz Błaszczak skutecznie przekonał 40 %

Tylko przekazywał, a to wystarczająca umiejętność i wystarczy :)

należy czytać media w których poruszano wspomniane problemy a nie media z trupami na wywrotkach pod osłoną nocy z metra wywożonych , mgłą i wybuchami smoleńskimi ..

Wybuch jest niekwestionowany, pytanie kto podłożył ładunek i gdzie?

a zarzut złego zarządzania budżetem skieruj do premiera prezesa i nimfy PiS Gilowskiej .

To jakieś usprawiedliwienie obecnej rzeczywistości i minionych 5 lat?

Czekam na innowacyjną księgowość PO jak zrobić z "0" > 800000000000 przy planowanym deficycie 35000000000 i jego spadku w latach kolejnych.

Oczywiście to wszystko bez całowania w dupę p. Merkel i mówieniu na Putina wujek..

Szkoda, to jest jak krowa wlezie w kartofle!

Zobacz wpis ksywanksa powyżej.

Dlaczego się nie ogrodziłeś? Zostawiły Ci placki na kartoflisku? Możesz spróbować pobic rekord Guinessa w rzucie krowim plackiem i trafic do TVN24

a zarzut złego zarządzania budżetem skieruj do premiera prezesa i nimfy PiS Gilowskiej . W ich wydaniu mieliśmy więcej wydać od możliwych dochodów. Same potrzeby Rydzyka utrzymałby kilka , kilkanaście , kilkadziesiąt domów opieki społecznej . Tam mamy do czynienia z potrzebującymi pomocy .

Modernizacja, proszę zareagować w jakiś sposób, na tego usera, który bezrefleksyjnie uporczywie narusza nie pisane prawo rzetelności blogerskiej!

Tylko przekazywał, a to wystarczająca umiejętność i wystarczy :)

Należy do ścisłego kierownictwa Partii Prawo i Sprawiedliwość.

Zobacz wpis ksywanksa powyżej.

Dlaczego się nie ogrodziłeś? Zostawiły Ci placki na kartoflisku? Możesz spróbować pobic rekord Guinessa w rzucie krowim plackiem i trafic do TVN24

W dziwnie sobie znajomy sposób posługujesz się rolniczą nomenklaturą, również ciekawe nazwy stacji przekaźnikowych, przychodzą Ci na myśl............

Należy do ścisłego kierownictwa Partii Prawo i Sprawiedliwość.

Bardziej cenię JK, przykro mi ;)

Zyta Gilowska, bezczelnie wyrzucona, zasłużona działaczka prawicowa, przez Donalda Tuska z jego partii, za wyssane z brudnego palca kłamliwe pomówienia.

Przywoływanie jej osoby nie może pomóc w niczym tej ekipie hochsztaplerów marionetkowych niemiecko-rosyjskich.

747 banany zbieraj , twoja łopatologia nie koniecznie na forum ale wśród kiboli , biało czerwonych z IQ dużo poniżej efekty przynosi . Małysz pokazał jak banan krzepi.

Bardziej cenię JK, przykro mi ;)

To nie musi być powodem, aby obciążać Pana Przewodniczącego Mariusza Błaszczaka zarzutami, które są wynikiem nieporozumienia, spowodowanego zaszczuwaniem czynionym przez usłużne media mętnego nurtu.

Pan Mariusz Błaszczak, szef klubu parlamentarnego Prawo i Sprawiedliwość, Poseł ugrupowania cieszącego się obecnie największym społecznym zaufaniem, jest osobą godną najwyższego szacunku, jego wkład w ten wynik akceptacji społecznej jest niekwestionowany i nie do przecenienia.

Z poważaniem.

J.K.

To jakieś usprawiedliwienie obecnej rzeczywistości i minionych 5 lat?

Czekam na innowacyjną księgowość PO jak zrobić z "0" > 800000000000 przy planowanym deficycie 35000000000 i jego spadku w latach kolejnych.

Oczywiście to wszystko bez całowania w dupę p. Merkel i mówieniu na Putina wujek..

i jak zwykle kolega pisdrak zaczyna majaczyć .. czasu szkoda

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W Polsce prawowitym premierem powinien być prof Gliński, ludzie potwierdzają to w badaniach sondażowych.

Donald Tusk rządzi wbrew woli społeczeństwa, wbrew większości, nie posiada już mandatu społecznego.

Powinien ustąpić, aby była jasna sytuacja dla społeczeństwa.

(...)

Wpierw ludzie muszą to potwierdzić w wyborach powszechnych.

747 banany zbieraj , twoja łopatologia nie koniecznie na forum ale wśród kiboli , biało czerwonych z IQ dużo poniżej efekty przynosi . Małysz pokazał jak banan krzepi.

Pan Adam Małysz nie potrafił kontynuować swej kariery z sukcesami, jakie odnosił podczas startu w zawodach w konkurencjach sportów zimowych.

Może więc nie mieć i tym razem racji.

Wzywam wszystkich:

Powiedzmy tej władzy dość!

Miarka się przebrała, afera goni aferę, taśmy PSL, afera Amber Gold, zamieszanie z pochówkami ofiar katastrofy smoleńskiej, niechlujne śledztwo.

Polska potrzebuje nowego rządu, nowego premiera, naszym kandydatem jest prof Piotr Gliński.

On powinien stworzyć rząd techniczny, który przygotuje nowe wybory.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.