Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

wladz

Nadal wierzysz w Palikota?

A kto wie ilu mamy aktualnie kandydatów na kandydata na parapremiera?Czy dołączyli jacyś nowi?

Dość

przewagi PiS nad PO? jeszcze niedawno prorokowali ze po takim ciosie sie tusk i jego partia n ie podniesie.

a mnie dzis najbardziej rozbawil ziobro: "Ziobro: Po liberalizacji prawa antyaborcyjnego nie byłoby tylu medalistów na paraolimpiadzie"

debil.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ostatnio dużo Tuska w mediach. Wszelkich. Bardzo podobały mi się tytuły z portalu informacyjnego TokFm.pl:

"Tusk musi przestać udawać męża stanu" (Maliszewski);

"Jestem zażenowany. Wiemy, o co dziennikarze zapytają; oni wiedzą, co premier odpowie" (Godzic);

Premier zadeklarował się światopoglądowo? "Lawiruje. Ale to zgodne z linią Platformy" (Rothert);

"Tusk nie jest mężem stanu. Brak odwagi, godności władzy" (Smolar).

Świetne tytuły i takie trafne.

Sorry, ale skleroza mnie dopadła a czas chwilowo nagli.

Nie mogę sobie przypomnieć nazwy sklepu z laptopami. Jakoś googlowanie nie przynosi efektu. Czyżby upadł ?

Sieciówka, najczęściej ma stoiska przy supermarketach. Zaczyna się chyba na A albo na N, ale nie przysięgnę.

Może ktoś kojarzy nazwę ??

wladz

Nadal wierzysz w Palikota?

A kto wie ilu mamy aktualnie kandydatów na kandydata na parapremiera?Czy dołączyli jacyś nowi?

już wcześniej wspomniałem o rozczarowaniu , sztubacka polityka . Dla mnie wspomniany sondaż daje szansę na bardziej wyrazną różnicę pomiędzy partiami . Akurat PO, PiS w konserwatywno liberalnym worku a w lewicowym SLD z Palikotem. Z czasem powstaną dwie wyrazne partie i będzie łatwiej w wyborach zdecydować w jakiej światopoglądowo Polsce chcemy mieszkać.

Z czasem powstaną dwie wyrazne partie i będzie łatwiej w wyborach zdecydować

Nareszcie cos sensownego.

Wczorajszy wywiad u Lisa był dość - śmieszny, tylko nie wiem, czy to zasługa Lisa czy Tuska może obu.

jeśli Lisa to p. premier powinien jakiś odstrzał lisów zaproponować Bul-Komorowskiemu prezydentowi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Blamaż! Mecz odwołany! Stadion Narodowy - duma PO - nie nadaje się do użytku. Jaki pan taki kram! Minister Mucha powinna zostać zdymisjonowana - natychmiast!

Muchatuska zapomniała zamknąć dach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Jak to co! Ministra firmowała swoim licem budowę sportowej dumy Polski za jedyne 1 976 061 375 PLN (wg Narodowego Centrum Sportu). Okazuje się, że powstał bubel, zmarnotrawiono górę szmalu, bo po deszczu można tam uprawiać ryż i to w lato. Do Wisły blisko, a na murawie jezioro. Ministra Mucha ponosi za to odpowiedzialność polityczną. I za to, że świat się śmieje z Polaków.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Jak to co! Ministra firmowała swoim licem budowę sportowej dumy Polski za jedyne 1 976 061 375 PLN (wg Narodowego Centrum Sportu). Okazuje się, że powstał bubel, zmarnotrawiono górę szmalu, bo po deszczu można tam uprawiać ryż i to w lato. Do Wisły blisko, a na murawie jezioro. Ministra Mucha ponosi za to odpowiedzialność polityczną. I za to, że świat się śmieje z Polaków.

Ja moglby ten ryz zbierac z ministrą....

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

To nie ma żadnego znaczenia.

Ważne aby pieprzyć, to jest istota wpisu.

Prezentujesz stanowisko zgodne z rządowym? Kto zarządza stadionem - może wiesz i w wyniku czyjej decyzji? A jak nie wiesz to poczytaj, zanim znowu zaczniesz mądrzyć się!

Dlaczego Tuskomuchy nie było na stadionie w tak ważnym momencie w historii polskiego sportu?

Dlaczego Mucha nie wypróbowała murawy przed meczem, jak robiła to przed EURO?

Dlaczego zdemontowano dreny?

Dlaczego dwóch ludzi odsysało wodę w jednym miejscu z 1m2 murawy przez godzinę?

Dlaczego brutalnie zatrzymano kibica, który ofiarnie własnym ciałem chciał odwodnić murawę?

D L A C Z E G O ?!?

Pozostaje wiele pytań, np. kto i dlaczego sabotuje tak wielkie osiągniecie rządu Tuska?

dziadekwłodek

Kup sobie packę i pacnij.

Może Ci ulży.

Ukryta Zawartość

post-17911-0-96284000-1350419684_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

dziadekwłodek

Kup sobie packę i pacnij.

Może Ci ulży.

http://alejka.pl/expel-packa-na-muchy.html

Z ciebie to bardzo wielka intelektualista jest i bardzo mądra pisząca. Kup sobie bejsbola i walnij się w głowę z całej siły, ostatecznie możesz wyrwać nogę od stołu.

Kup sobie bejsbola i walnij się w głowę z całej siły, ostatecznie możesz wyrwać nogę od stołu.

Myślę, że Twoje doświadczenia nie są mi do niczego potrzebne.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.