Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

skynyrd - dzisiejszy wieczór poświęciłem borowikom, koźlarzom i osakom. Zupka już ugotowana i przyprawiona się studzi przed wstawieniem do chłodziarki. Jutro jeszcze tylko natka z pietruszki i uczta gotowa.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zupełnie jak facet, który otruł rodzinę - żegnaj dzidkuwłodku :(

Jeżeli myślisz, że przez Twoje paskudne pisanie wyleję swoją pyszną zupę do kanalizacji - to jesteś w błędzie. I nie powiem jednak żegnaj - lecz do jutra...

Nie poświęcaj sie aż tak :)

Ja na Twoje nie zwracam - chyba, ze sa kretyńskie

Aż taki poświęcający się to ja nie jestem, bo gdybym zastosował zasadę wzajemności musiał bym pochylić się nad większością Twoich wpisów, które powstają w trakcie jedzenia orzechów. :)

Filutu - I Ty przeciwko Mnie?

Wystarczy, ze mnie Violet zj***ł, za brak zachwytu najnowszym Knopflerem.

Że on? Nie wierzę. Taki przyjazny wydawało by się...

No ale jak o Knopflera poszło a nie o babę, to poważna sprawa.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Filutu - przestań sie pultać i poświęć wieczór divie, nie dziwce

(chodzi mi oczywiście o politykę)

Skyn. Muche zostaw w spokoju. lubie zdecydowane baby a ministra taka jeest. Do tego ma piekne oczy

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

aż taka Pani Twardowska?

ja to uważam żepo 10 latach małżeństwa człowiek powinien dostać pierwszy medal - sprawiedliwy wsród narodów świata....potem co roku kolejny nobel i milion$

Trochę na temat a troche taki odskok: widzialem dziś w TVN24 inteligentnego dziennikarza i sensowną rozmowę a nie pyskówke w stylu szczurka Rymanowskiego.

Mowie o Konradzie Piaseckim i jego gościach Rozłuckim i Kaczmarku. Rozłucki trochę nijaki i wyraźnie nie chciał nikogo do siebie zrazić ale Kaczmarek pięknie wypunktował słabe punkty planów Tuska. Gdyby debile z PiSSu mieli takich ludzi już dawno temu wygraliby wybory. No ale skoro Prezes stawia na wazeliniarzy typu Błaszczak i Hofman to mamy to, co mamy.

Jestem Europejczykiem.

to mamy to, co mamy.

Co niby mamy? Niezły garnitur pojebów i wazeliniarzy w PO jak dotychczas.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Co niby mamy? Niezły garnitur pojebów i wazeliniarzy w PO jak dotychczas.

I to oni sa winni temu, że Prezes woli Blaszczaka i Hofmana od ludzi inteligentnych w których istnienie w PiS jednak wierzę?

Co ty iksik za farmazony opowiadasz. Jestes właśnie przykładem tego, o czym piszę - debilna krytyka PO przysparza jej więcej zwolenników niż przeciwników.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)Jestes właśnie przykładem tego, o czym piszę - debilna krytyka PO przysparza jej więcej zwolenników niż przeciwników.

Jakoś tego nie widać po notowaniach PO, rządu i premiera. To raczej debilna krytyka PiS-u przysporzyła głosów PO.

Rozłucki trochę nijaki i wyraźnie nie chciał nikogo do siebie zrazić ale Kaczmarek pięknie wypunktował słabe punkty planów Tuska. Gdyby debile z PiSSu mieli takich ludzi już dawno temu wygraliby wybory. No ale skoro Prezes stawia na wazeliniarzy typu Błaszczak i Hofman to mamy to, co mamy.

747, Ty piszesz o ścisłym srajdołku prezesa, ja dorzuciłbym do tego debilny brak umiejętności czytania ze zrozumieniem rozpowszechniony wśród potencjalnego elektoratu PiS.

Jakoś tego nie widać po notowaniach PO, rządu i premiera. To raczej debilna krytyka PiS-u przysporzyła głosów PO.

Notowania PO powinny spaść już dawno temu a jakoś nie spadały co wszystkich mocno dziwiło. Dopiero ostatnia kumulacja wpadek pomogła PiSSmanom.

Jestem Europejczykiem.

a jakoś nie spadały

Pisałem o wazeliniarzach i pojebach w PO ale mogę dodać także...wokół, przy i za, reszta to zwykły tumiwisizm i bezkrytyczność pomroczna, ot takie sobie romusiostwo.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Notowania PO powinny spaść już dawno temu a jakoś nie spadały co wszystkich mocno dziwiło. Dopiero ostatnia kumulacja wpadek pomogła PiSSmanom.

Minie to nie dziwi. Przez cały czas elity i media wmawiają społeczeństwu, że nie ma innej alternatywy dla PiS, niż PO, To musi odkładać się POdświadomości...

Końcowy efekt będzie taki - rządy Gowina i Ziobry.

Gowina zniosę, nawet z jego "flegmą" ale Ziobrę za brak minimum dyplomacji juz nie.

Ten pierwszy przynajmniej przyciągnie ludzi w miarę inteligentnych w polityce.

Minie to nie dziwi. Przez cały czas elity i media wmawiają społeczeństwu, że nie ma innej alternatywy dla PiS, niż PO, To musi odkładać się POdświadomości...

Końcowy efekt będzie taki - rządy Gowina i Ziobry.

No tak, coś idzie nie po mojej myśli to winne media i ogłupiałe społeczeństwo.

Popatrz sobie lepiej na głupkowato uśmiechnietego Hofnana i posłuchaj bredni które opowiada. jeden taki facet robi większe kuku Prezesowi i jego partii niż setka internetowych forów.

Jestem Europejczykiem.

Nikt nie twierdzi, ze prezes nie otacza się idiotami.

To sprawa idiotów nie prezesa.

Ważniejsze jest to, że idioci rządzą od 5 lat i mają zamiar jeszcze siedem...i to jest dopiero idiotyzm z ich strony.

Ważniejsze jest to, że idioci rządzą od 5 lat i mają zamiar jeszcze siedem...i to jest dopiero idiotyzm z ich strony.

Wręcz przeciwnie. Z ich strony to jak najbardziej racjonalne.

Jezeli ktos uważe że są idiotami to niech przekona wyborcow że sam jest mądrzejszy. Jak widać od jakiegoś czasu jest z tym poważny problem ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Pisałem o wazeliniarzach i pojebach w PO ale mogę dodać także...wokół, przy i za, reszta to zwykły tumiwisizm i bezkrytyczność pomroczna, ot takie sobie romusiostwo.

mysle ze wiekszosc polakow by tą dole romusia wzielo w ciemno.....

że są idiotami to niech przekona

Podobnych im - trudno ale to chwilowe i mam nadzieję, że te siedem to tylko sen idioty.

W ciemno romuś powiadasz, po ciemku to można w gówno wleźć..

Podobnych im - trudno ale to chwilowe i mam nadzieję, że te siedem to tylko sen idioty.

Nie bój się, jutro po przebudzeniu zobaczysz to samo :-).

Jezeli uważasz, że wszyscy głosujący na PO to idioci to gratuluję bystrości umysłu. Taki właśnie sposób myślenia to recepta na przerżnięcie kolejnych wyborów i będziesz musiał pospać jeszcze dłuzej :-).

Jestem Europejczykiem.

jutro po przebudzeniu

Ja nie sypiam, szkoda na to czasu :)

Wystarczy, że inni się budzą lub nie.

Jezeli uważasz, że wszyscy głosujący na PO to idioci to gratuluję bystrości umysłu.

Nie uważam bo musiałbym i siebie tak nazwać.

o recepta

Recepta na przerżniecie już przepisana i powoli skutecznie wykupywana przez PO i po co jątrzyć tę ranę :) śmiertelną ranę.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.