Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Żałosny jesteś. Do tego nudny. Nic dziwnego, że nawet Lan ma cię już dość.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Teraz to ty siebie przeceniasz:) Po prostu ignoruj moje wpisy. Potrafisz?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

skynyrd

Jestem wdzięczny za Twoją ocenę, niewiele osób dziś jest skłonna kogoś pochwalić.

Fox nawet żony mi odmawia.

Sobie przyznałeś zbyt niską notę, natomiast osoby skompromitowane całkowicie, nie powinny być w ogóle klasyfikowane.

Ci, którzy bezkrytycznie bronili i wspierali układ, nie mają absolutnie żadnego moralnego prawa do zajęcia innego miejsca na Twojej liście jak OSTATNIE EX AEQUO!!!

Dziękuje.

Każdemu się coś należy...........

P.S.

Oczywiście nie monitoruje swojej żony, to żart prowokacyjny dla Filuta.

Filut okazał się jednak przebiegły i nie dał się nabrać.

Ależ ja nie krzyczę!To co zaprezentowałeś to literatura najwyższych lotów.A że sztuka często idzie w parze z alkoholem to inna sprawa.

Ale swoją drogą te 2000 stron to jakiś jubileusz.Może po kieliszeczku?

Też sięgnąłem po alkohol.

Co za piękna droga życiowa, od dyskoteki do............widać na załączonym obrazku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-28198-0-82253000-1351161952_thumb.jpeg

post-28198-0-07191400-1351161975_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przykro mi, niestety nie ma mojej skromnej osoby na żadnej z fotografii, upublicznienie mojego wizerunku byłoby dla mnie katastroficzne w skutkach z oczywistych względów.

Jeszcze jej kiedyś pokażę, kto jest kim w tym układzie, jestem naukowcem pracuje nad rewolucyjnym wynalazkiem, jak się wszystko powiedzie to nawet jej kumpel Tony Blair będzie przy mnie kiepsko wyglądał z tą swoją "polityką", pożal się Boże.

Przecie to zgryżliwstwo tyczy się mnie

Nie miałem zamiarów nikogo dotykać, natomiast dopuszczam możliwość, że istnieje pewna liczba mężczyzn, którzy nie mają dobrego samopoczucia w towarzystwie swych małżonek.

Skąd mogłem wiedzieć będąc w dyskotece i poznając takie ustrojstwo, co z tego wyrośnie za dziesięć lat, to by się tego spodziewał..............

100gr.........zdrowie!

747

Masz na myśli perpetum mobile?

Dokładnie, magnesy trójbiegunowe, element o nieprawdopodobnych możliwościach, prawie nie tknięty i nie rozpoznany.

To i tak masz dobrze, mnie nie wolno nawet rozmawiać z inną kobietą, a jak jakaś na mnie spojrzy i się uśmiechnie do mnie, następuje wybuch niezrozumiałych dla mnie emocji i seria zarzutów, nie wiem czego dotyczących.........katastrofa.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.